La 20.5.2017 Otteluseuranta (16. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.

Knap

Jäsen
Toivon, että Ruotsi ei tee enää yhtään. 5-1 on huomattavasti nöyryyttävämpi kuin 4-1.
 

tsajari

Jäsen
Tavallaan pienissä asioissa sen tasoeron huomaa; syötöt ja laukaukset on ruotsalaisilla valovuoden meikäläisten edellä. Muutenhan tuolla sinnitellään.
 
No pitää muistaa, että peliesityksiin ja nimilistaan nähden neljäskin sija on Suomelle lottovoitto. Pronssipelissä ei sitäpaitsi tiedä millaisella fiiliksellä veli-venäläinen luistelee vastaan.
Puhut asiaa - selviytyminen pronssipeliin siten, että kovista kiekkomaista on voitettu Yhdysvallat ja Sveitsi, on totaalinen maksimisuoritus. Pitää toivoa, että sijoitus ei peitä alleen turnauksen aikana esiin nousseita faktoja.
 

joceri

Jäsen
Miro Aaltonen on ollut todella huono. AHL ja maitojuna kutsuu ensi kaudella.
 

pancor

Jäsen
Ihan sama vaikka täällä jälleen suuremmat tietäjät ovat Säterin jälleen kerran haukkuneet imuriksi jokaisen maalin jälkeen niin onhan hän nyt ihan selvästi ollut tänään Suomen paras pelaaja.
 

Da-Capo

Jäsen
Vaikka turnaus on "win the right games" niin ei niitä maailmanmestareita nyt pilvin pimein löydy, että olisi alkusarjassa hävitty peli/pelejä joukkueille, jotka eivät ole pudotuspelivaiheessa enää tulleet vastaan. Viimeisin taitaa itse asiassa olla Suomi 2011. Tappio Tsekille alkusarjassa 2-1, jota ei enää kohdattu uudelleen.
 

Barney

Jäsen
Kyllä mä veikkaan että tästäkin joukkueesta joku olisi saanut enemmän irti kuin mitä late
Pelillisesti ehkä, mutta tuloksellisesti välieräpaikka oli jo melkoista ylisuorittamista tuolla materiaalilla.
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös