Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

La 20.2.2016 JYP - Kärpät

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Goljat, 20.02.2016 klo 16.18.

 1. Goljat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki, Puolangan Ryhti, Sebastian Aho
  Vajaa tunnin päästä starttaa Liigan kärkiottelu Jyväskylässä, eikä ketjua ole pystyssä? Koitetaan jotain malliksi raapustaa... Viimeksi kohdattiin back to back otteluissa ja silloin molemmat voittivat vieraissa. Kärpistä on sivussa pitkäaikaispotilaiden lisäksi Masuhr, ilmeisesti sairastelun vuoksi. Toisaalta Pitkänen palaa kokoonpanoon 1 ottelun huilin väliin. Jonin edellinen peli oli erittäin lupaava, tekihän tuo maalinkin. Mukava seurata kyllä tuollaisen huippuyksilön pelaamista. Tässä vielä kokoonpanot liigan sivuilta:

  JYP
  1. kenttä
  Tavi - Löfman - Tuppurainen
  Kalteva - Kemiläinen

  2. Kenttä
  Boyce - Lahti - Sund
  Niku - Yonkman

  3. Kenttä
  Hubacek - Nättinen - Kanninen
  Glenn - Luoma

  4. Kenttä
  Salmio - Hotakainen - Nenonen

  Maalivahdit
  Tarkki
  Saikkonen


  Kärpät
  1. kenttä
  Aho - Niemi - Aaltonen
  Ronkainen - Kukkonen

  2. Kenttä
  Pyörälä - Hirschovits - Puljujärvi
  Pitkänen - Niemelä

  3. Kenttä
  Huml - Pirnes - Manninen
  Pentikäinen - Hakanpää

  4. Kenttä
  Sailio - Humaloja - Keränen
  Ikonen

  Maalivahdit
  Aittokallio
  Rajaniemi

  Kärpiltä sivussa:

  Laatikainen
  Nutivaara
  Masuhr
  Junttila
  Mäenalanen
   
 2. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kaikki taitaa jo hallilla olla kun todennäköisesti ekakertaa halli voi olla jopa loppuunmyyty, ainakin +4000 :) mutta jännä tosiaan ettei yhteen kauden ennakkoon mielenkiintoisimmista peleistä saada ketjua :)
   
 3. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  JYP pääsee ainakin ottelun melkein parhaimalla kokoonpanollaan, Vehviläinen ja tuorein hankinta vainio taitaa olla ainoita sivussa. Mutta Tarkki pelasi eilen hyvin eikä muutenkaan ole maalivahtipeliin kaaduttu, että ei vehviläisen poissaolo liikaa pitäisi näkyä.
   
 4. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Eikös halli ollut loppuunmyyty silloin Lukkoa vastaan siinä perhepäiväpelissä?

  Itse salaa hieman toivon, että JYP ottaa tukkaan ja on hieman vaikeuksissa muutaman seuraavan pelin. Sitten ryhdistäytyminen ja maksimit playoffeihin. Eilen JYP lähti kyllä niin takki auki Blegiä vastaan, että ainakin yrittäminen varmasti näyttää paremmalta tänään. Lähtökohtaisesti oletan kuitenkin, että tasainen matsi pienellä edgellä Kärpille, mutta kumpi tahansa voi poistua voittajana kaukalosta. Toivottavasti Pile skarppaa.
   
 5. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ei ollut silloin halli täynnä, vaan juuri ja juuri rikottiin 4000 raja.

  Pile ei pelaa tänään, mikä ei kyllä yllätä. Luulen, että alunperinkin ideana oli peluuttaa Pileä tuossa eilisen surffailupelissä ja lepuuttaa tänään.

  Tänään on pitkästä aikaa sellainen olo, ettei oikein tiedä mitä JYPiltä voi odottaa. Kärpät on aina kova, joten jos eilisen vaihde on vähänkin jäänyt päälle, niin peli on ohi jo ensimmäisessä erässä.
   
 6. Waqu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja Dallas Stars
  Eilen oli JYPiltä aivan täysi ohipeli ja vastaan tulee eilen huilannut Kärpät. Kuulostaa vahvasti vierasvoitolta, mutta toisaalta onhan näitä asetelmia käännetty voitoksikin. Eiliseen räpeltämiseen tuskin keneltäkään kului liikaa energiaa, joten pitäisi potkua löytyä.
  Tänään täytyy olla asenteen aivan erilainen kuin eilen, varmasti Kärpät sytyttää hieman paremmin kuin Blues, mutta paljon on tarvinnut yössä tapahtua.

  Mielenkiintoista seurata Pitkäsen peliä, ensimmäinen minkä häneltä näkee. Toivottavasti peli kulkee, mutta tehot jäisivät piippuun ;)
   
 7. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tai sitten ei ollut. Mene ja tiedä, mutta Pile oli ilmoitettu pelaavaan kokoonpanoon tänään, mutta myöhemmin poistettu kokoonpanosta. Tämä käy ilmi mm. JYPin FB:sta.
   
 8. jukiapina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP valitettavasti
  Ei ole Tarkista tälle tasolle enää. Liike ei vaan yksinkertaisesti riitä. Eihän ole ensi kaudeksi sopimusta Jyväskylään? Toivottavati ei. Gleni ei tuo kyllä mitään joukkueeseen mitä siinä ennen hänen tuloaan ei ollut.

  - Pitäskö JYPin treenata erikoistilannepelaamista pikkasen enemmän. Eihän tuosta tule yv:llä saati av:lla yhtään mitään.
  - Ehkäpä noita 2-1:siäkin vois hieman treenata.
   
 9. Gurkha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Jaaha Valtra piiputtaa. Hiljaiseksi vetää Kärppien esitys. Siinä oli oppitunti jääkiekosta.
   
 10. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Täysin allekirjoitan @jukiapina :n kommentin tuossa yllä, meinasin tulla kirjoittamaan aivan samaa. Etenkin Glenn - ei ole perusteltua että on kentällä, mutta ei sopimustakaan näillä näytöillä voi ymmärtää millään tasolla. Holtarilta todella vihkoon tällä kertaa, toivottavasti ei ole kallis.
   
 11. Mensonge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Vihdoinkin tuli se peli, mitä tässä olen odotellut. Ei Jyppi huono ollut, mutta me oltiin tehokkaita. Ei mitään seminihkeetä maalin voittoa, vaan selvällä erolla kärkimatsista vierasvoitto. Tässä oli merkkejä siitä, mitä keväällä vaaditaa, jos meinataan päätyyn asti mennä. Hyvä näin. Jypille tuli sitten suvantovaihe pitkän lentokelin jälkeen. Saapa nähdä, saavatko kurssin käännettyä pleijareihin mennessä. Nyt alkaa takaa tulevat hengittämään niskaan. Kiitos Kärpät tästä!
   
 12. JakeTheGreat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Oikealla tiellä ollaan. Kärkipään joukkue vieraissa vastassa ja tylyt lukemat pöytään. Kun pelin vaatimustaso nousee, Kärpät pystyy vastaamaan siihen. Ja loistavasti pystyykin. Hyvältä näyttää. Ja taas saamme kuulla tukun selityksiä, kuinka Kärpät oli aivan narussa pelin alussa. Puolustettiin kuitenkin ilmeisen hyvin, kun ei vastustaja yrittämisestä huolimatta maaleja saanut kuin vasta lopussa? Ihmeellistä muuten, ettei ne kenenkään mielestä sitten ilmeisesti olleet helppoja maaleja. Mieluummin 0-4 kuin 2-5, mutta en valita. Viime peli on kuitattu taas.

  Late on nero, Aho on käsittämätön. Onko kyseessä paras pelaaja tuossa iässä koskaan?
   
 13. jukiapina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP valitettavasti
  Lainaus:
  En ole varmaan ainoa joka pyörittelee mielessää paremmuusjärjestystä akselilla Aho-Pulju-Laine. Kaikki ovat huikeita pelimiehiä, mutta omalla listalla Aho menee ykköseksi. On näistä kolmesta se monipuolisin pelaaja ja tekee lähes poikkeuksetta oikeita asioita kentällä. Huikea ilta tänäänkin
   
 14. JakeTheGreat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Kylläkyllä, häikäisevyys puuttuu, mutta silti Aho on mielestäni kokonaisuudessaan paras näistä kolmesta.
   
 15. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Joltisenkinlainen toisinto hifkimatsista. Ensimmäiset minuutit painetaan kuin mielenköyhät. Maalille päästää, mutta paikat on huonoja, mahdottomia joihin ei taito riitä... ja ja ja. Lyödään päätä maalinkarmiin kunnes halu, ahkeruus ja voimat loppuu, kehtaaminenkin. Molemmissa matseissa ylempänä sarjataulukossa oleva joukkue, katseli ja tunnusteli, kokeili ja teki työtä kunnes laadukkaampia paikkoja avauti. Ja se oli sitten siinä. Hätäistä, kovin hätäistä oli Jypin maalintavoittelu.
   
 16. Odessa_park Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, OTP
  Tuo Ahon ja Puljun pyörittämä ylivoima alkaa näyttää hyvältä kevättä ajatellen. Aittokallio oli helvetin hyvä siihen ensimmäiseen Jypin maaliin asti, sen jälkeen tuntui, että jokaista vetoa saa pelätä, ja menihän se 4-2-maali täysin Samin piikkiin.

  Kokonaisuudessaan erittäin hyvä peli pahassa paikassa kovaa porukkaa vastaan. Alussa oltiin pihdeissä, mutta ei JYP sen ensimmäisen 15 minuutin aikana lopulta kovinkaan montaa kunnollista maalipaikkaa saanut aikaiseksi mielestäni.


  Ps. Lasse Kukkonen on helvetin hieno pelaaja. Ei paljoa pelota valmentajanvaihdot ynnä muut kunhan Lasse johtaa kapteenina puolustusta.
   
 17. Waqu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja Dallas Stars
  Tulihan tästä syksyn matsit vahvasti mieleen. Hallitaan ja painetaan peliä vastustajan päätyyn tehottomasti. Kärpät pystyi hyvällä ja rauhallisella puolustamisella nollaamaan JYPin ja samalla JYP teki usein typeriä virheitä hyökkäysalueella. Harhasyöttöjä, lauotaan päin vastustajaa, pelataan / luetaan tilanteet väärin ja näistä vastustaja sai sitten vastahyökkäyksiä, jotka se käytti tehokkaasti hyödykseen.
  Vaikka Kärpät pelasi suhteellisen passiivisesti, niin iskivät todella tehokkaasti paikan tullen ja yv:llä pelasivat sitten taas todella aktiivista peliä hyökkäyspäässä.

  JYP huutaa maalintekijää tuonne, sitä ei saatu. Peli kunnossa osaltaan, kun hallitaan, mutta virheitä tulee todella paljon. Jotenkin tuntui, että se seitsemän senttiä ei tänään kestänyt. Ensimmäisessä erässä syötöt meni vielä kohdilleen ja paikkoja tuli, ne kuitenkin sössittiin. Sitten kaveri sai "helpolla" pari eteen ja syöttöjen laatu heikkeni, peli meni todella väkinäiseksi painamiseksi.

  Kevät tulee näitä kovia vastaan olemaan JYPillä todella vaikea, me annetaan aivan tolkuttomasti kovimmille joukkueille tasoitusta tulosyksikössä. Kärppiä ja HIFKiä vastaan ei ole saumoja paras seitsemästä sarjassa ilman ihmettä, Tapparan voi voittaa, jos Karhunen & Rakoviina ei rupea ottamaan kiekkoja kiinni. Tuskin Tapparaa missäin vaiheessa vaan kohdataan.

  Edit. Täytyy nyt jotain positiivista sanottavaa löytyä. Kärppien matseissa mitä olen nähnyt, on Sebastian Aho jatkuvasti ollut huomattavasti parempi kuin Puljujärvi. Tänään kuitenkin Puljujärvi oli loistava, siinä missä Aho pelasi ehkä keskitasoaan heikomman pelin muutaman kiekonmenetyksen kanssa, toki myös häneltä hyviä oivalluksia.
  Todella hienoa oli katsoa Puljujärven menoa!
   
 18. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Edelliseen. Tunnustus Kärpille pelin hallinnasta ja kärsivällisyydestä. Toivottavasti nyt täällä Jyväskylästä mietitään saatuja opetuksia. Nimittäin niitä tarvitaan playoff -taipaleella. Mutta eteenpäin nyt, ensi viikko on vähän helpompi!
   
 19. Frank McKee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Kung Lasu. Silli menee jos on leftejä!
  Tulihan se sieletä yli maalin voitto.
  Tässä ketjussa hyvin pelistä analyysiä.
  Mutta mutta.
  Sebastian Aho.
  On jumaluta ihan jäätävä jätkä mitä oon jo aikoja sitte sanonu ja minkä huomas ja kertoi tv lähetyksen kommentaattorit mitä teki tänään.
  No, muuhun ku Sepiin,
  tottakai lievillä värilaseilla kattelen Kärppien matseja niin tuo Niemen poikkari oli 2min arvoinen mutta niinku hidastuksista näkyi niin sai samaa omaan selkään hieman ennen tätä eikä jäähyä Jypille. Niemi ei normaalisti näitä jäähyjä ota? Mitä mieltä Pori on?
  Tasainen kamppailu, Jyppi ois voinu viedä tän ekassa erässä mutta ei vaan osunu tolppien sisään.
  Ilman sairaslistaa rosterissa oli hieno voitto, näyttää että näistä nuorista tykkää muutama muukin ku minä, luetaan tähän se Tampereen Laineki mesiin.
  Hienoja nuoria on tulossa, pitäkää naamat hymyssä!
   
 20. Frank McKee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Kung Lasu. Silli menee jos on leftejä!
  Ja vielä Ahosta,
  viimeinen maali tyhjiin oli kosmetiikkaa jota ei ihan jokainen pelaaja heitä,
  tv kuvista näki miten katto maalin paikan ennen ku heitti tyhjiin.
   
 21. Zinetula Jäsen

  Kärpiltä puuttui kenties tämän kauden kolme parasta pelinavaajapakkia Nutivaara, Laatikainen ja Masuhr, niin pelkäsin, miten joukkue selviytyy Jypin paineen alla. Ihan hyvin selvisi, vaikka toki Jypillä oli etenkin eka erässä omat hetkensä. Varsinkin kun Pentikäinen-Hakanpää oli jäällä, aiheutui hitaasta kiekonsiirtelystä usein ongelmia. Vielä kun Pitkänen tippui toka erän alkuun, oli jäljellä olevalla pakistolta kyllä hyvä peli ja etenkin Kukkonen raatoi yli 31,5 minuuttia. Ronkaiselle myös kehut, että pelaa kyllä kypsää peliä ja eka liigamaali bonusta. Niemelän paluu toi lisää luisteluvoimaa kärppäpakistoon ja muutenkin ihan kelpoluutumista monen kuukauden tauon jälkeen viime peleissä.
   
 22. Palsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, STL Blues
  Kysellään nyt vielä tässäkin ketjussa. Näkyikö televisiolähetyksessä JYP:in ilmeisesti tarkoituksellinen viidellä pelaaminen tuon Lahden jäähyn aikana? Lahti luisteli boksista suoraan vaihtoon, ja kerkesivät puoli minuuttia jauhaa 5 vs. 5.
   
 23. Erätauko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Mielestäni ansaittu voitto Kärpille, mutta kyllä myös Jyp oli etenkin ottelun alkupuolella erittäin hyvä. Jos Jyp pystyy pitämään tuollaisesta tasosta kiinni niin inhottava pleijarivastus se on kyllä kelle tahansa.

  Miro Aaltonen pelasi ihan hyvin, mutta tänään pisteet tulivat kyllä aika pienillä ansioilla lähinnä pienillä kiekonsiirroilla kaukana maalipaikoista. Mietimmekin porukassa pelin aikana, että toivottavasti Aaltosta ei valita sentään ihan ykköstähdeksi tehojensa perusteella. No niinhän se Walliheimo sitten teki eli leipoi Aaltosesta ykköstähden, mikä sai pohtimaan minkä verran hän seurasi itse peliä. Kyllähän Puljujärvi ja Aho olivat tämän pelin selkeät tähdet, Aaltonen pelasi ihan hyvän pelin ja sattui saamaan kovasti tehoja juuri Puljun ja Ahon huikean päivän ansiosta.

  Joskus tehoja tulee vähän mäihälläkin ja joskus taas ei niin millään, joten pitkässä juoksussa nämä menevät varmaan suunnilleen tasan, mutta kyllä tähdistön valitsijan pitäisi kyvetä katsomaan edes hieman pisteiden taakse. Etenkin silloin kun pari kaveria nousee selvästi edelle ja kun nuo pari kaveria ovat suurin syy sille, että kolmas kaveri saa paljon kakkossyöttöjä. Mut ei mitään, hyvä peli joukkueelta ja siinä samalla Aaltoseltakin.
   
 24. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  Tämä on tätä. Tänään laittelin tuossa päivällä jo Liigapörssille vähän ehdotusta, että olisiko nuo tähdistä palkitsemiset oikeasti syytä poistaa kokonaan pistelaskuista. Eihän tämä Aaltosen 0+4 ollut kuitenkaan mikään oikeusmurha, kuten vaikkapa 26.01. pelattu Jyp-Kärpät(1-3), missä kakkostähden sai Vehviläinen jollain 83 torjuntaprosentilla ja 15 kopilla ja siinä sivussa Aho vetelee 1+1 ja on selvästi kentän paras pelaaja ja jää tähdittä kokonaan... :D

  Hei semmoista kyselisin, että kiinnittikö joku huomiota jotenkin huonoon tuomarilinjaan tänään? Itse katselin pelin tänään aika tunteella ja pienissä oluissa(ja vähän sivusilmällä osan peliä) niin en oikein kiinnittänyt huomiota mihinkään erikoiseen. Ihan vaan sillä kyselen ku tuo Jatkoajan kuvakooste väittää, ettei mennyt ihan putkeen. Eihän se nyt Liigassa ikinä putkeen mene, mutta menikö jotenkin mainitsemisen arvoisesti (muka) tänään ohi putken?
   
 25. Waqu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja Dallas Stars
  Lainaus:
  Täysi halli, vastassa Kärpät ja tuomareina Tom Laaksonen ja Mikko Kaukokari. Eväät oli todelliseen sekoiluun ja showhun, mutta mielestäni kaksikko suoriutui tänään kuivin housuin. Kyllä sieltä jäi jotain tilanteita näkemättä, mutta niitä nyt jää aina, eikä niille mitään voi, mutta pääosin linja oli selkeä ja se ei muuttunut pelin aikana.

  Harvinaisen puhtain paperein tämä kaksikko selvisi pelistä.