Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

La 2.12.2017 Helsinki Ice Challenge: Jokerit - SKA Pietari

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana powerplaymaker, 30.11.2017 klo 13.11.

 1. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No näinhän se oli mutta oli fiilis, että joka paikasta meni.
   
 2. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Lainaus:
  Toi nyt oli aika suomalaista meininkiä, porukka jäi toljottelemaan katsomoiden sisäänkäyntien kohdalle ja ihmettelemään ahtautta, vaikka tilaa olisi ollut vähän kauempana vaikka kuinka paljon. Tuonne olisi tarvinnut lisää järkkäreitä katsojia paimentamaan, jotta jengi olisi sijoittunut tasaisemmin.
   
 3. Perusjäbä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Aah, B8:ssa missä olin, josta myös valitettiin oli ihmiset ihan kiinni toisissaan, ainakin omalla kohdallani.
   
 4. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Joo toisella puolella oli tilaa aika paljon. Järjestäjien moka tietty ja tuotakin katsomoa kuulutettiin missä itse olin.
   
 5. ela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Minkälainen tunnelma teidän paikallaolleiden mielestä siel oli?
   
 6. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  En tiedä sit hukkuiko huudot tuuleen, mutta ei siellä muuta kuullut kuin maalien tuuletusta ja SKA:n fanikatsomon kannustus. Hyvin kyllä ääntä lähti kun kuuluttaja huudatti, ois pitänyt olla kokoajan joku hakkaamassa tahtia.
   
 7. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  En tiedä moniko palstalaisista oli paikan päällä mutta olipa heikosti järjestetty tapahtuma. Ensimmäisen erän aikana iso osa jengistä ei mahtunut ollenkaan katsomoihin eli järkkäreitä ei ollut juuri ollenkaan paikalla ja nekään vähät jotka olivat eivät ohjanneet ihmisiä järkevästi katsomoihin. Areenassa ei saa sekunniksikaan nousta käytävälle ettei joku ole heti huutamassa korvaan mutta Kaisaniemessä jengi tukki kaikki kulkuväylät eikä alimiehitetyt järkkärit voineet asialle mitään. Lisäksi se kuralätäköissä kaljalle ja kuselle jonottelu ei myöskään välttämättä jättänyt katsojille ihan parasta fiilistä. Jos nyt joku tuli paikalle ensimmäiseen Jokereiden otteluun niin ei välttämättä ihan heti ole uudestaan tulossa.

  Tunnelmakin jvg:n jälkeen oli lähinnä tiistai-iltaisen jugramatsin tasolla. Jäi siis mielestäni melko kauas niistä heinoista stadikan paikallisväänöistä, valitettavasti. Ja tuskin on tiistaina yhtään parempaa tiedossa.

  Eli ehkä olisi kannattanut odottaa, että stadikka on rempattu ja sitten vasta nauttia ulkoilma lätkästä kunnon ympäristössä.
   
 8. PPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Suuresta ja mahtavasta puheen ollen, kuuluiko tänään venäjän kansallislaulu?
   
 9. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Suomessa näihin isoihin yleisötapahtumiin ei olla totuttu ja siksi ei tiedetä kuinka niissä tulee toimia. Ihmetellään kun on jonoja, no totta helvetissä niitä on jos 18 000 ihmistä on samassa paikassa. Jos jengi olisi saapunut katsomoon hyvissä ajoin niinkuin muualla euroopassa tehdään, näiltä ongelmilta olisi vältytty. Nyt iso osa porukasta tunki katsomoon kansallislaulujen aikaan ja vinkuu kun ei näe peliä alusta asti.
   
 10. PPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Oliko iskät dumareina kuten poikien ulkopeleissä yleensä?
   
 11. Sukee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Menisin katsomoon ite ajoissa jos sen oluen sais ottaa mukaan muovimukissa. Ihan älytöntä että pepsi ok ja olut ei. Kyllä se joka häiriöksi asti juo niin juo jokatapauksessa. Mut tilalla on sit pieni pullo viinaa.
   
 12. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Paska tunnelma. Tämmöisissä tapahtumissa missä 90% yleisöstä on ns. elämysmatkailijoita, niin fanien pitäisi ottaa heidät messiin simppeleillä huudoilla. Laulut yms. on kivoja Areenalla, mutta tämmösissä matseissa niillä ei saada ketään messiin mihinkään ja fanit piipittävät niitä lähinnä omaksi ilokseen. Mihinkään ne ei tuolla ulkona kuulu eikä kukaan niitä osaa niin ei myöskään lähde mukaan. Kaikki kunnia aktiiveille, mutta pelisilmä ei nyt ihan riittänyt tänään tohon miljööseen.
   
 13. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Jokainen myöhässä tullut yksittäinen katsoja saa ottaa siitä suurimman vastuun, että ei nähnyt ensimmäisestä erästä kuin puolet. Ei ole järjestäjän vika, että ihmiset eivät osaa hakea paikkaansa hyvissä ajoin ennen matsin alkua. Puoli tuntia ennen ottelua ei ollut yhdessäkään katsomolohkossa jonoa. Sai itse valita rauhassa hyvät paikat ja erätauoilla vielä pystyi siirtymään paremmille paikoille, ku jengillä oli kiire bisselle.

  Joku HIFK kannattaja valitti ylempänä, että mahdollisesti joku jättää tulematta Hartwall Areenalle, koska kalja-alueella oli rapaa. Hei, se oli hiekkakentällä järjestetty tapahtuma kahden vuoden yhtäjaksoisen sateen loputtua. Saattaa olla, että sitä rapaa on eikä varmaa ollut kenellekään yllätys.

  Samoin sekään ei voinut olla yllätys, että se kaksimetrinen jääkaappipakastin jolla on Canada Goosen karvahuppu päässä saattaa olla edessä ollessaan pieni näkemäeste.

  Paljon paremmin näki kuin yhdessäkään stadikan ulkoilmaottelussa ja sää 10+. Ei isompia ruuhkia tullessa eikä lähtiessä.

  Loistavasti järjestetty ja hyvät puitteet erilaisessa ympäristössä. Nämä on kumminkin tapahtumia missä ei vain voi seurata peliä samalla tavalla kuin kliinisessä jäähallissa.
   
 14. ejs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Olivatpahan nämä puiteet mitä hyvänsä, niin stadikalle en kyllä mene enää ikinä lätkää katsomaan. Kaisaniemessä käytännössä kaikki katsojat olivat alueella, joka stadionilla on tyhjillään. Näkyvyys katsomoista ala-arvoinen. Kaisaniemen katsomot ovat ehdottomasti oikea suunta, jos ulkoilmatapahtumia järjestetään.
   
 15. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Kyllä, huvittavaa oli kun siinä sisäänkäynnin kohdalla iso joukku ihmetteli, että tilaa ei ole. Noh sieltä yksi kaveri sitten tuli sanomaan, että hei kyllä tuolla on tilaa jos vain liikkuu. Siitä lähti jono vetämään ylös, kyllä ihmiset antavat tilaa. Järjestyksenvalvojia olis voinut olla enemmän, mutta kyllä ihmiset välillä aika uusavuttomia ovat. Kädestä pitäen pitää viedä.

  Hyvä peli, hyvin järjestetty ja homma toimi. Oliko Jokereilla fanikatsomoa tuolla? Jos oli, niin SKA:n fanit jyräsi 100-0. Upeaa katsottavaa.
   
 16. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Oli varmasti, ja olisi varmasti kuulunutkin mikäli jos se olisi mikitetty samalla tavalla kuin Skaan vastaava ja ääni olisi kuullut skobejen kautta.
   
 17. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Olitko missä kohtaa katsomoa? Itse olin A8 keskitasolla ja sinne ei kuulunut yhtään SKA kannattajien huudot, mutta ei kyllä kuulunut Jokereiden kannattajien huudot myöskään vaikka olivat suoraan alapuolella. Puolet pelistä olin suljetulla alueella B8 lähellä ja siihen sitten jo kuuluikin Jokerikannattajien huudot, mutta edellelleenkään ei SKA kannattajien.

  En ihan allekirjoita mikitystä vaan uskon, että navakka tuuli ja sen suunta vei tällä kertaa huudot mennessään. Toinen ryhmä huusi vastatuuleen ja toinen myötätuuleen.

  Pelillisesti SKA oli todella paljon edellä eikä voi nyt edes mennä tuomaritoiminnan taakse. Hyvä ja salliva linja. Kaiken kaikkiaan viihdyttävä matsi ja tapahtuma, jonka oikeutetusti voitti SKA.
   
 18. Stadin kundi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Musta tämä oli hieno tapahtuma. Todellaki huomattavasti parempi paikka kuin stadikka jossa matsista suuri osa ei näe yhtään. Tänne voi tulla toistamiseenkin mutta stadikalle ei kyllä ole menoa ainakaan mulla. Järjestelyt muuten ok mut katsomoissa ei näkynyt yhtään pokea ohjaamassa ihmisiä jonka takia osa jäi tukkeeksi heti ovan suulle ja kaikki ei sitten mahdtunutkaan katsomoon jossa kyllä sitten tilaa oli kuitenkin. Sää ei juuri parempi olisi voinut olla.
   
 19. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Lainaus:
  Onko näistä mikityksistä jotain konkreettista tietoa vai mutuilua vaan? Jos oli niin miksi Skan fanikatsomo oli mikitetty? Eteläpäädyn kannustus ei kyllä kuulunut ainakaan A6 katsomoon ollenkaan, marssilla jengistä tosin lähti ääntä ihan hyvin.
   
 20. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ehkä tällaiset tilapäiset katsomot kannattaisi suunnitella siten, että parhaille paikoille pääsisi useampaa kautta, ja jäämällä nököttämään oviaukkojen lähelle ei olisi niillä hyvillä paikoilla. Vai onko tää jotain rakettitiedettä?
   
 21. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Lainaus:
  Mölinä-chantteja oli tosiaan turhan paljon, mutta eipä niihin yksinkertaisiinkaan huutoihin kovin moni lähtenyt mukaan. Toisaalta kuulapään huudattaessa yleisöä sitä ääntä lähti oikein komeasti. Sääli sinänsä, potentiaalia olisi ollut paljon parempaan tunnelmaan. Varmasti tähän vaikutti myös se, että Jokerit oli ottavana osapuolena suurimman osan ajasta.
   
 22. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Eteläpääty on kyllä nykypäivänä täysi vitsi verrattuna Liiga-aikojen meininkiin. Ymmärrettävää mutta surullista. A6 katsomosta kuului välillä eteläpäädystä rummunpauketta, mutta muuten SKA-dominoi fanipuolellakin.
   
 23. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  B2 katsomoon kuului pelkästään Ska fanien huuto ja rummutus. En kuullut tuonne kertaakaan Jokereiden kannatus chanteja?
   
 24. Perusjäbä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  B8 katsomossa kuului molemmilta, kummaltkaan ei mitään jatkuvaa kannatusta kuulunut. SKA:n fanit innoistuivat eniten kannustamaan johtoasemassa ja maalien jälkeen. Vieressä pieni joukko jokerifaneja veti vanhoja kannatuslauluja loppuvaiheessa. Jokereiden fanikatsomosta kuului välillä chantteja, mutta lopussa taantui varmaankin SKA:n johdon takia.
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2017 klo 23.38