Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

La 2.12.2017 Helsinki Ice Challenge: Jokerit - SKA Pietari

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana powerplaymaker, 30.11.2017 klo 13.11.

 1. Viru$ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Zapolla peli olisi ollut ohi jo ensimmäisen erän jälkeen. Koskiselta kunnon vittuilua kotijoukkueen pelaamiselle.
   
 2. Barry Manilow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  California Golden Seals
  Pelin käsikirjoitus oli SKA:n niukka voitto. Se varmistettin ensin päästämällä SKA kahden maalin johtoon. Sen jälkeen voitiin antaa Jokereillekin ylivoimapeliä. Jos peli olisi kaiken todennäköisyyden vastaisesti mennyt tasoihin, tilanne olisi korjattu välittömästi.

  Toki SKA on yksilötasolla parempi ja hyökkäyspelissä etevämpi. Tosin Jokerit vastaavasti pelaa erittäin kurinalaista puolustuspeliä ja pystyy voittamaan SKA:n ehkä yhdessä pelissä kolmesta keskimäärin.
   
 3. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Rajua puhetta tilastojen perusteella KHL:n parhaasta maalivahdista (väh 20 peliä pelattuna). No, mielipiteitä on monia.
   
 4. iLUZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Jos tämä pitää paikkansa, niin mitähän h**vettiä nyt taas?! Kuka vastaa järjestelyistä? Jos Jokerit, niin tämä on vähän outoa, jos SKA niin ymmärrän...
   
 5. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kyllähän SKA oli parempi. Piste.
  Erittäin laadukas joukkue vastassa ja propsit molemmille ylivoimaisesta viihteestä mitä Live lätkään meille suomalaisille on tarjolla.

  Turpaan tuli mutta loppuun saatiin ihan ok paine vaikka vikat 30 s meni ohi kun Koskiranta vei kriittiset aloitukset 100-0.

  Hyvä fiilis tästä jäi. Peli hävittiin SKA:lle, ei tuomareille.

  Itse nappasin yli tonnin nettona Veikkaukselta, illalla olisi vielä isommat rahat jaossa.
   
 6. Aake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta 1983, HJK
  SKA oli parempi ja terävämpi ja ansaitsi sikäli voittonsa. Jokereilta vain muutama pelaaja pystyi huippusuoritukseen, eikä se riitä jos vastassa on tuon tasoinen nippu. Lisäksi SKA:lla ainakin neljä putkea, joten sen suhteen ei jäänyt naputeltavaa.

  Tapahtuma olisi toki ollut paljon tyylikkäämpi jos tuomaritoiminta olisi ollut tasapuolisuuteen pyrkivää. SKA ei tuomariapua tarvitsisi. Venäjällä tuollainen "rikas saa tehdä mitä lystää"-asenne on varmaan ihan arkipäivää, mutta suomalainen katsoja on sen verran osaava että vastaava ei mene läpi.
   
 7. Viru$ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Zapolskin nykyvire tuli valitettavasti esiin karulla tavalla Amur -pelissä. Eiköhän siellä joukkueen sisällä tiedetty mitä tehtiin, kun Rämö tänään maalille asteli.
   
 8. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  SKA voitti pelitapahtumiin nähden niukasti. Jokerien laatupaikat olivat todella vähissä ja 1-sektorissa lähellä nollaa. Odotetusti Jokerit sai ylivoimaa 2-4 tilanteessa. SKA ansaitsi silti voittonsa. Numerot oikeastaan mairittelevat Jokereita. Vituttaa.
   
 9. One#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ska parempi. Mikkihiiret ei pärjää näissä peleissä. Rissanen ei myös.

  Regin on selkeästi löytämässä itseään. Ikonen edelleen todella hyvä. 2 ja 3 heikkoja. Mörkö oli hyvä. Rämö pelasi ihan mukavasti. Tokan ja kolmannen olisi tsägällä voinut torjua, tosin kaikki tolpat oli tänään mukavia.
   
 10. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  SKA taisi kilauttaa tolppaan 4-5 kertaa ja voitti muutenkin maalipaikat selvästi. Tämän ottelun voitto olisi vaatinut Rämöltä supermies-iltaa.

  Sinänsä Jokerit hyödynsi maalipaikkansa kovalla prosentilla.
   
 11. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Hyvännäköinen tapahtuma, en tiedä sitten miltä katsomossa on järjestelyt tuntunut, mutta ainakin tv-katsojalle näytti komealta. Taitavia joukkueita molemmat, ehkä ihan parhaimpaan ei venynyt kumpikaan, mutta aika hyvätasoinen ja viihdyttävä peli.

  Tuomarien puolueellisuudesta riittää vissiin aina KHL:ssä puhetta, mutta totta puhuen tämä matsi ei siitä oikein todistusaineistoa tarjonnut. Selvin tuomarivirhe, jonka havaitsin oli heti ekassa erässä, kun mielestäni selvä Jokeri-pelaajan kamppi jätettiin viheltämättä. Jokerit ei saanut ennen ottelun loppua ylivoimia, muttei ollut oikein aihettakaan.
   
 12. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Tuli kyllä kanssa mietittyä oliko jotkut vahvistimet siellä SKA:n faninatsomossa. Noh aika hiljaa Jokerien kannattajat olivat, fanikatsomosta ainakaan kuulunut mitään ääntä viereiseen katsomoon.

  Huono homma myös ettei porukkaa ohjattu heti täyttämään katsomoita edestä täyteen, nytkin oli keskellä katsomoa joku 5m kertaa 50m alue iha tyhjänä
   
 13. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Vieraiden avauspeli ja kiekonhallinta niin paljon parempaa kuin Jokereilla. Upeaa katseltavaa on Pietarin peli ja vielä tuomariapu päälle niin miten noita voi voittaa?Niin se pitääkin olla kun on rahaa tolkuttomasti. Hyvällä prosentilla Jokerit teki paikoista ja numerot pysyivät tasaisena. Ikonen, Regin ja Mörkö olivat hyviä. Jormakka, Palola , Niemi ja pakkipAri Rissanen- Lauridsen aivan luokattomia.
   
 14. Jeasdp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  No Logo No Party
  0-4 recordi ulkoilmaotteluista. Vuodet vierii, löysäily jatkuu.
   
 15. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  SKA selkeästi parempi. Ikävä kyllä tämä joukkueiden budjettiero näkyi tänään jäällä todella selvästi. Jokerit Anttilaa ja Ikosta lukuunottamatta todella huono. Erityisesti kolmannen erän pelaaminen ihmetyttää, ollaan maalin tappiolla ja jengi puhaltelee muniin.
  Muuten oikein onnistunut tapahtuma ja Amandalle propsit rokin soittamisesta.
   
 16. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  ... ja vastukset kovenee.
   
 17. powerforward#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Lainaus:
  Tämän voi allekirjoittaa kokonaan.

  SKAlle voisi oikeasti nostaa hattua todella korkealle, jos joukkue ei olisi täynnä noita suleltajasorsia ym. kusipäitä. Niin kova tuo joukkue kertakaikkiaan on. (ja joo tiedän, että Ruutu on pelannut Jokereissa)
   
 18. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Nyt kun miettii, niin molemmat maalivahdit päästi tänään lähestulkoon jokaisen vedon sisään.

  Paljon maaleja ulkoilma peliin.
   
 19. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Siinä takana kun katsoi niin näytti, että Jalonen ottaa tuomaria kohta riveleistä kiinni. Aika kovaa raivosi sen 5-3 tilanteen aiheuttaneen jäähyn jälkeen.
   
 20. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  SKA tosiaan vei ottelun ansaitusti, ihan siistiä että tälläsiä tapahtumia järkätään. Kyllähän se on jo tiedossa kuka tänä vuonna KHL mestaruuden vie, ei ole kahta sanaakaan siitä. Kaikki muut jengit voivat yrittää pyristellä vastaan sekä napata hajanaisia pisteitä, niin epäreilulta kuin se tuntuukin alkaa voittaja olla tiedossa melko suurella varmuudella jo tässä vaiheessa kautta. Jokerit voi taistella sitten loppu jengien kanssa sijoista kaksi alaspäin.
   
 21. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mitä jengi itkee, että matsia ei nähnyt alusta saakka? Linkki Jokerien kotisivulle uutiseen ahtaudesta.
   
 22. Perusjäbä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Näinhän se on. Olisi pitänyt varmaan mennä seisomaan päällekkäin tai munat kiinni edessä olevaan.
   
 23. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No tiistaina sitten nähdään tämäkin ;-)
   
 24. Tonny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Chicago Blackhawks, KooKoo
  Lainaus:
  Siellä oli kuitenkin Rämöllä 30 torjuntaa ja Koskisella 21, joten ei tätä oikein voi allekirjoittaa. Jokereilla oli toki maalipaikat harvassa ja sitä kautta oli kyllä tehokasta viimeistelyä.
   
 25. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Olihan siellä ihan hirveitä reikiä välissä ja siinä ylä ja alakatsomon välissä meni pitkä rako missä ei ollut ketään tyylin 5m pituussuunnassa ja leveyttä joku 50m. Erätauolla kun tultiin takaisin katsomoon niin ei kukaan suostunut tilaa antamaan vaikka aidan vieressä oli taas joku 10 ihmisen kolo jätetty. Tietty järkkärit olisivat voineet tulla ohjaamaan väkeä kun ei porukka tajunnut täyttää katsomoita kunnolla.