La 2.10.2010 HIFK - Ässät

  • 34 547
  • 126

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä Kankaanperä on kuuluisa siitä, ettei uskalla ottaa matsia kenenkään todellisen tekijän kanssa. Itse en tästä HIFK-Ässät matsista tiedä mitään mutta tämä Perä on ollut uransa alusta lähtien täysi pelle. Hakee pienempiä kavereita matseihin ja juoksee karkuun, jos joku ennalta kovempi haastaa. Tällaista kaveria ei kiekko piireissä arvosta yhtään kukaan.

Joo, kiekko piireissä ei arvosteta kova otteista ifk pakki Kankaan perää. Kirjoitus tyylisi kertoo ihan riittävästi sinusta.
 
Pistetään nyt vielä jotain loppuyön turhia kommentteja. Eka erä todella viihdyttävää kiekkoa, tilanteita päästä päähän ja taklauksia (etenkin kotijoukkueelta, niinkuin pitääkin). Sammalkangas todisti taas avojäällä miksi on vuodesta toiseen Ässien viihdyttävin taklaaja. Ekasta erästä vielä, että Santavuori oli todella pelipäällä, mutta HIFK teki maalit ja Ässät vain paikat. Tuomarit osoitti myös jo tässä vaiheessa, että kiekko ei oo ehkä just se heidän juttunsa. Otehan karkasi ihan täysin lapasesta, kun jätti kotijoukkeen ekan kampin viheltämättä. Tätä sitten koitti molemmat hyödyntää aika menestyneesti.

Noh, peli oli 3-0 ja tuntui hyvältä idealta käyttää vähän kissanpentua ulkona. Takaisin kämpillä ja peli 8-1, OK. Ehkä ei kaaduttu sitten pelkästään tuomareihin :D

Hieno näyttö MG:ltä Wildin miehille ja miksei myös Armialta, joka pääsi Nelosen top5:n ykköseksi hienoimmalla maalilla. Tuota kääntölämäriähän Armia koitti jo edellisessä pelissä Kerhoa vastaan, mutta silloin päästiin vain maaliviivalle.

Tämmöisen tuloksen jälkeen ei kyllä oikein tiedä miten päin pitäisi olla. Jopa 400 km Tsadista pohjoiseen tuli törmättyä HIFK-fanipaitaan ja ei kai siinä sitten voi kuin onnitella.

Tapaus Kudroc meni kyllä ihan täysin ohi vaikka Urholta hyvä uusinta näytettiin. Voisiko joku paikalla ollut valaista mistä 50 minuuttia. Näytti että ihan normi maalinedustalla vääntö, missä linjurit koko ajan välissä.

Lähes samaan aikaan Turussa maalineduskahakasta lensi Kivimäeltä ja Joonas Järviseltä hanskat, ja molemmat myös saivat annettua iha kunnon iskun toistensa naamaan. Rangaistuksina Kivimäelle 2+2 ja Järviselle 2++2+10, eli ei edes ulos lentäneet. Kai tässä kuitenkin samaa liigaa pelattiin :D
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Armia teki maalin, siinä ne hyvät uutiset oli illalta...

Onko näistä ns. tappeluista videomateriaalia, itseä kiinnostaa varsinkin tuo Kudrocin jäähysuma?
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän tuollaisissa matseissa mielellään käy, harvoin sitä saa hallilla hakata kätensä kipeäksi pelkkiä maaleja juhliessaan. Hyvä tunnelma ja jengi jaksoi kannustaa ja pitää meteliä.

Ässillä ei ihan homma natsannut ja IFK mätti alusta asti hyvällä prosentilla kiekkoja sisään ja mikä parasta, ei lopettanut missään vaiheessa vaan jatkoi kaatuvan padan lyömistä. Hyvä siinä mielessä, että johdossakin on syytä pelata se 60 minuuttia eikä taipua läpsyttelemään kuten Jokereita vastaan kauden avauksessa.

Ykkösketju luonnollisesti oli ottelun parhaimmistoa kuten tehotkin kertovat, muutenkin hyökkäyspään osalta vahva esitys läpi linjan. Kuhdalle toivottavasti jonkinlainen pään avaus nuo eiliset pari osumaa ja jatkoa toivottavasti seuraa, teki monen itseluottamukselle taatusti hyvää saada tehoja irti ja paikoista sisään.

Omassa päässä toisaalta oli välillä pakit ihan yhtä hukassa pyöriessään kuin ässien vastaavat, mutta joukossa muutamia kelpo suorituksia kuten Söderholmilta pari loistavaa katkoa tilanteissa joissa Ässille oli kehittymässä vaaralliset mestat.

Nyt vaan kohti seuraavaa matsia uudella raivolla, eikä kopissa toivottavasti leijuta hetkeäkään tämän voiton kanssa. Noita sattuu mutta menee kuitenkin enemmän vastustajan totaalisen epäonnistumisen kuin oman erinomaisuuden piikkiin.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tämä Kankaanperä on kuuluisa siitä, ettei uskalla ottaa matsia kenenkään todellisen tekijän kanssa. Itse en tästä HIFK-Ässät matsista tiedä mitään mutta tämä Perä on ollut uransa alusta lähtien täysi pelle. Hakee pienempiä kavereita matseihin ja juoksee karkuun, jos joku ennalta kovempi haastaa. Tällaista kaveria ei kiekko piireissä arvosta yhtään kukaan.

:D Siis mitä vittua! Kiitos "aamun" piristyksestä. Tässä kirjoituksessa ei kyllä ole totuuden ripaustakaan. Huomaa kyllä, ettet tiedä ko. pelaajasta yhtään mitään.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Noniin, alkaa jo pikkaisen darra eilisestä helpottamaan. Sen verran nautittiin ilolientä kun kerran tuli 'luvattua jos tulee kaksinumeroiset'. Ja tottakai ne tuli.

Eiköhän siinä nähty samalla tuo porilaisten suonenveto tästä kaudesta. Kentällä oli yksi liigajengi ja yksi mestismikälieporukka. Sääliä ei multa löydy kuitenkaan enkä ala edes kehumaan mitään porilaisten yrityksiä tai 'hyvää tsemppiä'. Totaalisen paska. HIFK oli sitten kaikkea muuta.

Tuomareille iso peukku että antoivat poikien pelata. Kuitenkin vihelsivät kaikki ässäsikailut pois sen jälkeen kun pelinlopputulos oli selvä. Yetman vs Kanki nauratti kovasti. Ei taida tämä 'vahvistus' tykätä siitä kun sitä taklataan? Noh, valitsi kyllä ihan väärän kaverin tanssiin mutta oppiipahan poika olemaan. Wärniltä hyvää silmää hakee Kudroc pois tämän jälkeen. Siitä mutantista ei ole muuten ässäpakistolle mitään hyötyä. Laskin yhden taklauksen Granlundiin mikä sekin oli vähän laimea. Onneksi ei 'saatu' HIFK:n tätä hongankolistajaa. Otan mielummin Brennanin minäpäivänätahansa kuin tällaisen turhakkeen.

Mitä muuten Rocky ajatteli kun heitti tollasessa matsissa jonkun junnun byyriin ja heti 2 maalin jälkeen takaisin penkille?! Näytti nuorelle kuka käskee ja miten? Huh. Oli aika tavalla pelisilmä kadoksissa tossa keississä. Sääliksi melkein kävi.

Mutta olihan ihanaa ilottelua. Kyllä joskus puhdas maalinteko maistuu. Katsomossa oli jotain työttömiä hitsareita meidän porukan takana. Osaavat kyllä käyttäytyä paremmin kuin narrien vastaavat ja missään vaiheessa ei omia hylättyä. Kävivät jopa sivistyneesti keskustelemaan tilanteesta HIFK-fanien kanssa. Hyvä kommentti siltä yhdeltä fanipaitaselta:"Ei tiedä onko ässät fyysinen joukkue vai luisteleva joukkue. Eivät kyllä taida tietää itsekään."

Suurkiitos Nokalle että ymmärsit nyt tappaa sen vastustajan kunnolla kun se oli köysissä etkä lähtenyt peruuttelee. Noin se pitää tehdä!
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Paljon päätelty yhdestä matsista jos nyt jo nähty ässien suonenveto tästä kaudesta.
Pojat me ollaan hävitty tää peli!

Ja Yetman valitsi ihan hyvän kaverin tuohon. Kankaanperä pari kertaa kopisteli kypärää mutta se siinä, vähiin jäivät iskut.
Iso plussa Yetille kun uskalsi lähteä vääntämään paljon isompaa äijää vastaan.

Nyt vaan unholaan tämä fiasko ja kohti uutta.
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Pata hävisi pelin, hanskaukset ja kasetin. Eka vartti ihan hyvää vieraskiekkoa, 2-0 ja peli oli ohi.

Kankaanperä mitään noutanut. Vähän vetäisi Yetmania ja nikkaripojat eivät yleensä arvosta joten seurauksena pikku nokkapokka. Normaali nuhjaus ja osa täällä itkee jostain noudosta. Hei tää on jääkiekkoa, nää kuuluu lajiin. Asiaa. Taitoluistelua voi lähteä katsomaan eri kerralla.

Kudrocin pikku pystypainissa nyt ei ollut mitään kun linjurit yli-innokkaina hyppäsivät väliin ennen kunnon lyöntejäkään. Kymppi hanskojen tiputtamisesta olisi riittänyt kummallekin osapuolelle. Mutta ei kun pihalle. Kudroc taas esitti oman näkemyksensä HIFK-pelaajien seksuaalisesta käyttäytymisestä vaihtopenkille ja sai ihan oikeutetun lisärangaistuksen. Kolme minuuttia jäi Raipen yhden ottelun jäähyennätyksestä puuttumaan, ehkä vielä tällä kaudella?

Armian maali jäi näkemättä kun ei vaan enää pystynyt jäämään hallille 2. erän jälkeen.

Ihan selvää oli ettei ilman ihmeitä Nordikselta pisteitä tule, mutta nyt korttitalo romahti aivan totaalisesti. Alkukaudesta voitetaan Lukko, TPS, SaiPa ja Ilves niin johan lähti pojat leijumaan. On varmaan lohjennutkin hyvin Vaakunan tiskiltä, niin mitäs sitä turhaan nöyrästi lähteä näitä pelejä pelaamaan. Vitun lampaat, toivottavasti bussi oli pimeä paluumatkalla. Todella noloa, kaikin puolin.

HIFK:n esitys oli kyllä mahtava. Maalipaikoista uskomattomalla prosentilla kiekot sisään, onnistumisia laajalla rintamalla ja muutenkin hienoa menoa. Hieman pehmensi vitutusta kun näki Peltosen tasoisen pelimiehen parhaimmillaan, onhan tuo nykyliigassa aivan poikkeuksellista pelillistä omalla esimerkillä johtamista.

Pakko silti vielä antaa paskaa hallin lipunmyynnille. Kaverin kanssa oltiin 45min ennen pelin alkua jo lippujonossa (edessämme noin 12 ostajaa). Yhden asiakkaan hoitamiseen tuntui menevän noin 4 minuuttia. ja 18.25 (sic!) oli liput kädessä ja pelin alkaessa näytti olevan noin 200 metrin jono lippuluukuille. Ei voi jumalauta olla noin vaikeaa. Lippuhenkilökunnan osaaminen oli vielä paskempaa kuin Ässien maalivahtipeli. Jäi useampi kalja juomatta tuon takia, teidän häviönne.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Täytyy sanoa että oli absurdein lätkäpeli minkä olen livenä nähnyt tai yleensäkään missään, mistä hyvästä tekisi melkein mieli säveltää kiitoshymni Ässille. Kuvaavaa on etten jossain vaiheessa enää edes hahmottanut mikä erä oli menossa, johtuen kai siitä että toinen erä kesti tunnin. "Onks tämä vieläkin toinen erä? Eiks tää ikinä lopu"...

Itse pelin kannalta ensimmäinen erä oli tietysti merkittävin koska siinähän se käytännössä ratkesi ja näkyvillä oli merkit siitä miksi homma ei tulisi toimimaan. Ensinnä tietysti maalivahtipeli, aika helppoja meni kautta linjan, mutta vetopaikoille myös päästettiin helpolla ja oman pään peli oli epävarmaa muutenkin. Hyökkäysten käynnistäminenkään ei tahtonut onnistua, 4 - 5 syöttöyritystä meni pitkäksi ja puolustuspään aloitukset hävittiin lähes järjestään ja kun hyökkäyksessäkään ei osuttu parista lähes avopaikasta (tasoitusmaali olisi takuulla muuttanut pelin luonnetta), oli peli melko pitkälti taputeltu. Missään tapauksessa en olisi silti odottanut touhun lähtevän noin pahoin räpylästä, tosin muuta ei kai voi odottaakaan kun sekä 2. että 3. erässä menee heti ensimmäinen veto maaliin...

Positiivista oli että jotkut Ässistä jaksoivat pelata loppuun saakka niin kuin taululla ei mitään numeroita olisikaan, nämä "hanskat jäälle että päästään suihkuun" - porukat eivät minun arvostustani saa ja joku Kudroc saisi minun puolestani mennä vaikka erotiikkabaariin tanssijaksi käsimerkkiensä kanssa. Erityisesti nelosketjustamme tykkäsin ja pelin luonteen huomioiden onkin hämmentävää että Severi Sillanpää ja Jesse Laaksonen olivat tilastoissa plussalla. Severi saisikin mielestäni nousta jo sentterihierarkiassamme pikkuisen ylemmäs.

Ifk:n touhuja en niin kerinnyt seurata, mutta jossain välissä rupesin kyllä katselemaan että kukas tämä numero 8 oikeastaan on. Onnittelut hyvästä hausta, tämä Mikko Kousa tulee vielä olemaan tekijämies.

Nordiksen paljon puhutusta tunnelmasta en muuten sivumennen sanoen innostunut, mutta ehkäpä olen impannut aivoni Isomäen hajulla niin ettei mikään muu tunnu enää miltään.
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täytyy vielä kehua tuomaritoimintaa eilisestä matsista. Siis ihan oikeasti. Tuomarit pitivät puhuttelun kapteeneille kolmannen erän alussa, ja veikkaankin, että sanoivat että jos rupeaa yhtään sikailemaan, niin lentää ulos välittömästi. Suorastaan hämmästyttävän hyvin pysyikin ottelu sitten raitapaitojen hallinnassa. Jos joku ei siis tajunnut, niin tästä syystä kuumana käyneet Wärn ja Kudrockin lensivät suihkuun mitättömältä näyttäneen hanskailun jälkeen. Todella hienoa toimintaa!

Itse matsista sitten ei ihan hirveästi ole sanottavaa. Aika lailla oli vaan yksi joukkue kentällä tänään. Ässistä on sanottava, kyllä että hyökkäysalueella olivat todella liukkaita, mutta puolustus ei eilen onnistunut sitten alkuunkaan. Hienoa IFK!
 

Fanduli

Jäsen
Suosikkijoukkue
pohojoosen poijjaat
Tuomarit pitivät puhuttelun kapteeneille kolmannen erän alussa, ja veikkaankin, että sanoivat että jos rupeaa yhtään sikailemaan, niin lentää ulos välittömästi. Suorastaan hämmästyttävän hyvin pysyikin ottelu sitten raitapaitojen hallinnassa.

Muutaman metrin päästä tilannetta seuranneena, niin Kuparinenhan siinä tuli oma-aloitteisesti avautumaan tuomareille ja turpa lauloi koko ajan. Epätasapuolinen viheltely tuntui olevan teemana. Tätä jargonia kuuntelemaan tuli sitten myös Peltonen. Tuomareilla ei tuntunut olevan tilanteessa muuta asiaa kuin nyökytellä mukana ja vähän toki naureskella Kuparisen avautumiselle. Peltosellakin oli pokassa pitelemistä.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Katselin tässä nuo maalit ja kyllä varsin moni meni aivan liian helposti meidän molemmille maalivahdeillemme. Ehkä oli kuitenkin tuossakin Rockyn pelisilmän puutetta jättää peluuttamatta Järvenpäätä alkukaudesta (olisi voinut pelata vaikka SaiPaa tai Kerhoa vastaan) ja laittaa sitten poika maaliin vittumaisimpaan mahdolliseen paikkaan.

Noh, kovin paljoa huonommin ei voi enää pelata. Tämä peli on syytä olla unohduksissa jo.
 
Peli meni miten meni, mutta kyllähän sitä pientä vittuilua pitää sietää.

Vittuilu tai huumori tms. ovat mielestäni eri asioita nähdyn kaltaisten perättömyyksien viljelyn kanssa. Pelin lopputulos ei vaikuta siihen, että katsoin tarpeelliseksi tarttua tuohon.


Wiltord:
Mitäköhän noista tansseista on aikaa? 5 vuotta tai yli? Sen jälkeen Kankaanperä on kyllä hakeutunut kontaktiin näiden pygmien kanssa.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jännä miten Kangesta tehdään nyt joku ämmä kun vähän taputteli jotain porin ulkkaria. Olisiko pitänyt pyytää anteeksi että taklasi vähän pienempää kaveria? Yetmanilla ei pää kestänyt ja ilmeisesti kroppakin antoi noottia kun Kanki kävi taklaamassa. Sitten piti alkaa uhoomaan ja lopputulos tiedetään. Paidan toki näppärästi repi, annetaan siitä kehuja.

Kankaanperä tekee nimenomaa sitä duunia minkätakia se on palkattu HIFK:n. Taklaa, on ilkeä ja vittumainen ja välillä tipahtaa hanskatkin. Ihana karju. Juuri sellainen mitä esim. Ässien pakisto olisi eilen kaivannut. Kudroc oli vain haitaksi ja esim. näiden kahden vertailu eiliseltä ei paljon antanut sijaa mietinnälle kumpi on parempi.
 
Katsotaan nyt laajemmin kyseisen pelaajan toimintaa tällä ja viime kaudella, niin siitä se valaistuu. On kyllä ihan kelvollinen näiden pygmien kanssa, ei siinä mitään.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kankaanperä se jatkaa itselleen tyypillisellä linjalla ja valitsee kohteikseen itselleen sopivan kaliiperin miehiä.

Joo, niin tekee ja pitääkin tehdä. Kaikkia, joilla on väärä pelipaita, tulee taklata. Se, että vastaan sattui Ässäpygmi, ei tee poikkeusta sääntöön. Yetmanin kuupa ei kestänyt taklausta ja siitä se kahina lähti. Toki tämän tiesitkin, mutta minnekäs seepra raidoistaan pääsisi.

Toivottavasti HIFK ei jää leijumaan helposta voitosta, sillä seuraavaksi on vastassa Lukko, joka on kaikilla mittereilla ässiä parempi jengi.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Katsotaan nyt laajemmin kyseisen pelaajan toimintaa tällä ja viime kaudella, niin siitä se valaistuu. On kyllä ihan kelvollinen näiden pygmien kanssa, ei siinä mitään.

Eli jos joku tuollainen mikkihiiri tulee haastamaan taklauksen jälkeen, niin pitääkö siinä tilanteessa peruuttaa tilanteesta pois. Taikka jos mikkihiiri aloittaa jo takomisen, niin vetää vain kilpikonnat, koska vastustaja on niin paljon pienempi.

Miksi se Yetman oikein hyökki sieltä maalin takaa taklauksen jälkeen kimppuun.

Kankaanperähän ei ole hanskannut viime kaudella ollenkaan, eikä sitä edellisellä kaudella kertaakaan. Tällä kaudella nyt tämän yhden kerran. Kankaanperä on IFK:n puolustuspelin kannalta tärkein pakki, eikä häntä haluta menettää suihkuun. Tällaisissa peleissä, jotka on jo ratkennut, niin sillä ei ole niin väliä.

Mutta tarkoitatko nyt sitten niin, että Kankaanperä uskaltaa taklata tai töniä tai mitä lie, vain pienikokoisia pelaajia?

Hanskaustahan tuo ei voi tarkoittaa, kun voidaan sanoa, ettei Kankaanperä edes tappele. Eli minulle ei oikein aukea tuo, mitä haet viime kauden ja tämän kauden toiminnan laajemmalla katselemisella?
 

Pianisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toivottavasti HIFK ei jää leijumaan helposta voitosta, sillä seuraavaksi on vastassa Lukko, joka on kaikilla mittereilla ässiä parempi jengi.

Mikä tahansa jengi on parempi kuin eilinen Ässät. 11 maalia omiin ei mun järkeni mukaan ole SM-liigan jumbojoukkueillekaan realistista vaikka joukkue kyntäisi todella syvällä. Yllättävää että Ässät pystyy yllättämään vielä meikäläisen joka on nähnyt kaikki johtajien putkareissut, juopot pelaajat, Mestiksen portit ja muutenkin kaikki mahdolliset tempaukset joita normaalit liigajoukkueet eivät vaan saa aikaiseksi yrittämälläkään.

Tässä ilmeisesti konkretisoitui se sama vanha odotus että Kilpeläinen ei pysty pelaamaan kaikkia pelejä samalla tasolla vaan rajuja heilahduksia sattuu. Ässillä on pirusti töitä vielä tekemättä mutta avaudun niistä sitten jossakin muussa ketjussa.

Onnea pisteistä IFK:lle. Olitte kaikesta Ässien skeidasta huolimatta hyviä. Ostin jopa pinssin muistoksi tästä fiaskosta. Sillä rahalla voi tarjota sitten vaikka Peltoselle kaljan.
 
Viimeksi muokattu:
Hanskaustahan tuo ei voi tarkoittaa, kun voidaan sanoa, ettei Kankaanperä edes tappele. Eli minulle ei oikein aukea tuo, mitä haet viime kauden ja tämän kauden toiminnan laajemmalla katselemisella?

Esimerkiksi sitä, että hakkaa poikkarilla selkään näitä pygmejä ja kun olisi aika vastata rottailusta, niin luikkii häntä koipien välissä karkuun. Siksi hänen toimintaansa voidaan pitää ämmämäisenä.
 

Animal

Jäsen
Tämä Kankaanperä on kuuluisa siitä, ettei uskalla ottaa matsia kenenkään todellisen tekijän kanssa. Itse en tästä HIFK-Ässät matsista tiedä mitään mutta tämä Perä on ollut uransa alusta lähtien täysi pelle. Hakee pienempiä kavereita matseihin ja juoksee karkuun, jos joku ennalta kovempi haastaa. Tällaista kaveria ei kiekko piireissä arvosta yhtään kukaan.

Jep, juuri näin.

Kankaanperän pienikokoisia ja kokemattomia tappelukavereita uran varrelta:
-Teemu Riihijärvi (198/97)
-Nik Antropov, (198/104)
-Roman Vopat (190/100)
-Robert Schnabel (198/108)
-Johan Dahlberg (188/88)
-Marc Kristofersson (188/94)
-Lance Ward (194/97)
-Sanny Lindstrom (185/93)

...ja Kankaanperähän oli itse 185 cm ja 100 kg.
 

Salkkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ass@ Pori
Jep, juuri näin.

Kankaanperän pienikokoisia ja kokemattomia tappelukavereita uran varrelta:
-Teemu Riihijärvi (198/97)
-Nik Antropov, (198/104)
-Roman Vopat (190/100)
-Robert Schnabel (198/108)
-Johan Dahlberg (188/88)
-Marc Kristofersson (188/94)
-Lance Ward (194/97)
-Sanny Lindstrom (185/93)

...ja Kankaanperähän oli itse 185 cm ja 100 kg.


Saiskos noista vielä vuosiluvut ja aloittaja. (iso hymiö). Turhaa jauhamista, Häviö tuli ja oli, etiäpäin.
Ja Kankaanperä tekee juurikin sitä mistä hän saa palkkansakin, oli ämmä tai ei.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Esimerkiksi sitä, että hakkaa poikkarilla selkään näitä pygmejä ja kun olisi aika vastata rottailusta, niin luikkii häntä koipien välissä karkuun. Siksi hänen toimintaansa voidaan pitää ämmämäisenä.

Niin no joo. Pikkusikaa tai isompaa sikaahan se Kankaanperä pelaa aina. En ole laittanut merkille, että kohtelisi jotenkin kovemmin näitä pikkumiehiä. Mutu-tuntumalla sanon, että samanlain se pelaa siellä maalinedustalla kaiken kokoisia jätkiä vastaan.

Hanskaamaan Kankaanperä ei lähde kuin harvoin. Siihen syyt lienevät hänen tärkeys IFK:lle ja sitten ilmeisesti tuo ämmämäinen luonne. Jotain suonenvetoja kuitenkin sattunut uralle aiemmin kun on lähtenyt melko kovien kavereiden kanssa hippasille.

On tuo kuitenkin omassa joukkueessa ainakin mukava pakki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös