La 19.01.2013 TPS-Lukko

  • 7 316
  • 42

Ratikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUPLAMESTARIT 2021 & Red wings & Stevie Y
Tänään tärähtää Turkkuses!

Eilinen jätti molemmille joukkueille tavaraa hampaankoloon, joten tänään luultavasti nähdään kuuma vääntö.

Maalivahdit eivät eilen olleet parhaimmillaan. Lukolla viisikkopuolustus oli huonoimmillaaan pitkään aikaan, joten Risto lienee asiaa painottanut. Willsie ja Anttila olivat eilen viressä, Tepsukoiden pakisto oli kuitenkin askeleen jäljessä Lukon liukkaita (Läski-Straka) hyökkääjiä vastaan.

Toivon kovaa vääntöä ja tuomareilta parempaa otetta kuin eilen.

Lukolla ei liene kokoonpanomuutoksia.
 

Silencie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mielenkiintoista odottaa kokoonpanon julkaisua kun eilen lähti vemppaosastolle porukkaa. A-junnuista on kuitenkin kutsuttu Mähönen ja Karhu kehiin. Karhu pitäisi olla no brainer, mutta toivottavasti Mähönen saa peliaikaa. Eilisen karvaan tappion jäljiltä olisi pakko ryhdistäytyä ja kaivaa ne kolme pinnaa.

Otteluun tuo sopivan lisämausteen kaikkien rakastama Tom Laaksonen!
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Otteluun tuo sopivan lisämausteen kaikkien rakastama Tom Laaksonen!

Se että Laaksonen viheltää ottelun on häväistys hienolle lajille nimeltä jääkiekko. Tämän paskahousun ei pitäisi ikinä koskaan milloinkaan tuomaroida mitään ottelua. Ei siksi että virheitä tulee vaan siksi että kaveri ei näytä edes ottavan opikseen noista kämmeistä.

Varmasti tulee mielenkiintoinen ottelu ainakin tuomarin puolesta...
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Ottelutuloksia viiden viimeksi kuluneen kauden ajalta. Kuten selkeästi voimme nähdä, niin Lukko ei pahemmin ole Artukaisissa viihtynyt. Kuusi edellistä kohtaamista Turkuhallissa ovat päättyneet TPS:n voittoihin 6-0 maalierolla 21-9. Edellisestä Lukon voitosta on aikaa jo lähes kaksi ja puoli vuotta. Miksi siis katkaista hyvää putkea?

12.10.2012 TPS-LUK 4-2
06.03.2012 TPS-LUK 4-3
20.01.2012 TPS-LUK 4-3
29.10.2011 TPS-LUK 1-0
25.10.2011 TPS-LUK 3-1
03.02.2011 TPS-LUK 5-0
02.10.2010 TPS-LUK 2-4
16.02.2010 TPS-LUK 1-5
11.12.2009 TPS-LUK 4-1
17.11.2009 TPS-LUK 2-3
12.02.2009 TPS-LUK 2-1 JA
06.12.2008 TPS-LUK 2-3 VL

Wanhan kaavan mukaan: 8-1-3 - pisteet 17-7
Nykyisen pelleilyn mukaan: 7-1-1-3 - pisteet 24-12

Perstuntumalla heittäisin, että Lukko ei ole oikein koskaan viihtynyt Turkuhallissa Kupittaasta nyt puhumattakaan. Mieleni tekisi kaivella tilastoja vähän syvemmältäkin ja kauempaa, mutta ainakaan toistaiseksi mulla ei ole mitään sen enempää väitteeni tueksi. Tuntuu vain siltä, että aina raumalaisten vieraillessa Turussa pisteet jäävät suurella todennäköisyydellä Auran rannoille.

Tämän päiväiseen otteluun TPS:n kokoonpanoon tullee muutoksia - osin pakon sanelemanakin: Hannu Pikkarainen loukkaantui eilisessä yhteenotossa. Kuten tuossa jo aiemmassa viestissä mainittiin, niin A-junioreista Niko Karhu (puolustaja) ja Krister Mähönen (hyökkääjä) on kutsuttu liigajoukkueen mukaan ja todennäköisesti pelaavat tänään.

Karhu pelasi tammikuun alkupuolella sen verran näyttävästi, että jopa uusista hankinnoista (MacNevin, Preissing) huolimatta yleiset odotukset olivat sen puolella, että hän jatkaisi liigajoukkueessa. Näin ei kuitenkaan käynyt, mutta nyt näemmä Pikkaraisen loukkaantumisen johdosta saanee uutta näyttöpaikkaa. Karhun todennäköisin pelipaikka tullee löytymään Veli-Matti Vittasmäen rinnalta. Tämä tarkoittaa vastaavasti sitä, että koko puolustuspakka sekoitettaneen eilisestä ottelusta. Mielenkiintoista seurata minkälaiset puolustajaparit sieltä arvontakoneesta putkahtaa tälle päivälle. Muistin virkistämiseksi eilisessä matsissa pakkiparit menivät seuraavasti:

Pikkarainen - Preissing
Vittasmäki - MacNevin
Rantanen - Ristolainen

Pikkarainen siis poistui vahvuudesta. Melkein pukkaa jännäkakkaa lahkeesta, kun ajattelee, minkälaiseen järjestykseen valmennusjohto pystyy nämä parit vielä sekoittamaan. Jottei unohdu, niin MacNevin, Preissing ja Ristolainen ovat kaikki rightin puolen pakkeja - Karhu, Rantanen ja Vittasmäki vastaavasti luutivat lefteillä. Takuuvarmasti Pajuoja-Elomo-Kiviharju -kolmikko saa loihdittua näistä palasista jonkin todella epäortodoksisen kombinaation.

Mähösestä on vaikea sanoa sen enempiä juuta tai jaata. Pelasi kuitenkin marras-joulukuun taitteessa sen neljä matsia pienellä (~5min) peliajalla suoriutuen käsittääkseni urakastaan ihan mallikkaasti. Itse asiassa odottelin Mähösen paluuta kokoonpanoon välittömästi Tapio Laakson loukkaannuttua. Mutta se on tätä tämän päivän TPS:n pelaajapolitiikkaa. Keskushyökkääjä loukkaantuu => sotketaan kahden kentällisen kokoonpanot ja nostetaan A-junioreista puolustaja (Niklas Friman) laitahyökkääjäksi.
(...ja tiedän kyllä, että Friman on pelannut junnuissa myös hyökkääjänä...)
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Mielenkiintoista TPS:n joukkueesta on myös seurata sitä, jos/kun Jasper Lindsten ja Krister Mähönen pelaavat joukkueessa yhtäaikaa. Molemmat ovat nimittäin tällä kaudella esiintyneet TPS:n paidassa numerolla 50.

Kumpi saa jatkaa kyseisellä numerolla ja kumpi joutuu metsästämään itselleen uuden? Ottaako Mähönen entisen numeronsa vanhemman oikeudella (20v vs. 18v)? Vai pitääkö Lindsten numeronsa suuremman SM-liigakokemuksensa perusteella (5 ottelua vs. 4 ottelua)?

TPS:n aamujäillä on varmasti nähty titaanien taistelua, kun molemmat ovat antaneet kilvan näyttöjä valmenusjohdolle ja osoittaneet olevansa pelinumeronsa arvoisia. Tämän jännitysnäytelmän lopputulos selviää viimeistään neljän tunnin kuluttua, kun kiekko tipahtaa Turkuhallin jäähän - uteliaimmat voivat jo odotella taiston ratkaisun ennakkotunnelmia SM-liigan kokoonpanosivuilla.

(Ai täh? Mistä pudotuspelipaikoista pitäisi pelata? Mitä henkisiä yliotteita pitäisi ottaa kevättä silmälläpitäen? Mistä asioista pitäisi spekuloida Turun turuilla ja toreilla?)
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Ja melkein samoin tein pamahti kokoonpanot SM-liigan sivuille!

TPS tänään:

Vahalahti - Koskiranta - Anttila
MacNevin - Preissing

Miettinen - Virtala - Willsie
Vittasmäki - Karhu

Tuomainen - Tuominen - Hattunen
Rantanen - Ristolainen

Friman - Lindsten - Kulmala

Engren
(Hostikka)
 

Silencie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Luulen, että Lindstenin tilalla on kuitenkin Mähönen. Kerran aikaisemminkin vastaava kämmi käynyt sm-liigan sivuilla. Tepsin sivuillakin herrat laitettu samalle numerolle. Olisi nyt voinut ihan hyvin laittaa Hostikan maaliin. Atte pelasi eilen huonosti, selvästi alkaa painamaan. Pääasia, että Super-Karhu on kehissä.
 

-TMA-

Jäsen
Ja melkein samoin tein pamahti kokoonpanot SM-liigan sivuille!

TPS tänään:

Vahalahti - Koskiranta - Anttila
MacNevin - Preissing

Miettinen - Virtala - Willsie
Vittasmäki - Karhu

Tuomainen - Tuominen - Hattunen
Rantanen - Ristolainen

Friman - Lindsten - Kulmala

Engren
(Hostikka)

Nelosen keskellä on siis muuten Mähönen. Ja taisit eilen ihmetellä miksei Tuomista nostettu kolmosen keskelle ja Mähöstä nelosen keskelle, niin Mähönen oli A-nuorten matkassa kaatamassa Jokereita, kuten Karhukin. Varmistivat voitollaan asemaansa sarjakolmosena.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kokoonpano - SM-liiga

Kokoonpanot on julkaistu. Lukko lähtee täysin samalla kokoonpanolla kuin eilenkin. Kerästä odoteltiin kehiin, mutta ei Janne ei pelaa vielä tänään.

TPS on nostanut Pikkaraisen loukkaantumisen takia 19-vuotiaan Niko Karhun kokoonpanoon. Karhu on luutinut "jo" 13 ottelussa tällä kaudella, eli suurimmat jännitykset on jo varmasti pelistä saatu pois. Olen Karhun nähnytkin pelaavan parissa liigapelissä ja ainakin fysiikka on jo aika hyvällä mallilla.

TPS on varmasti eilisestä aika paljon hampaankolossa, koka joukkue oli pelillisesti parempi kaksi erää. Lisäksi voittomaalia edeltänyt Riskan kirvesisku kuumensi ainakin Elomoa, Koskirantaa ja Vahalahtea. TPS:n valmennuksen työnjako näytti ainakin eilen olevan seuraava: Kiviharju vittuilee pelaajille, Elomo ripittää tuomareita ja Pajuoja seuraa rauhallisena peliä. Tänään Elomolle riittää työsarkaa kun tuomariparina häärii Kaukokari-Laaksonen.

Lukko on tällä hetkellä liigan kuumin joukkue ja on parhaimmillaan kun vastustaja hallitsee kiekollista peliä. Lukko jaksaa taistella, puolustaa, ärsyttää, repiä, roikkua ja kytätä vastustajan virheitä läpi ottelun. Kun Vehanenki on mahti-iskussa, niin pinnoja ropisee sarjataulukkoon.

Seuraa heitä (Lukko):
- Nurmi. Liigan kuumimpia laitureita. Löytänyt hienon vireen maalintekoon.
- Riska. Ehkä liigan ärsyttävin pelaaja. Joukkueelleen kullanarvoinen.
- Vehanen. Palaako tasolleen eilisen notkahduksen jälkeen?
- Straka. Tehoja on alkanut löytyä. Miten potku riittää Artukaisten isossa kaukalossa? Puolustuspelissä jatkuvia vaikeuksia, mutta ylivoimalla huippu.
- Honkaheimo. Kapteenin taso on laskenut viime peleissä. Virheitä tulee ja yrittää liian vaikeita ratkaisuja. Malttaako pysyä peruspelissä?

Seuraa heitä (TPS)
- Willsie. Pääseekö käyttämään loistavaa laukaustaan?
- Anttila. Onko iso mies palautunut eilisestä ottelusta?
- Engren. Oli huono eilen, onko koonnut itsensä?
- Miettinen. Hienoja harhautuksia eilen, mutta löytyykö tehoja?
- MacNevin. Liike todella huonoa.


Tulosveikkaus:
TPS hallitsee peliä, mutta Lukko jaksaa roikkua ja taistella. Molemmat maalivahdit parantavat eilisestä. Lukko iskee tehokkaammin ylivoimista ja vie pisteet maalein 1-3.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Luulen, että Lindstenin tilalla on kuitenkin Mähönen. Kerran aikaisemminkin vastaava kämmi käynyt sm-liigan sivuilla. Tepsin sivuillakin herrat laitettu samalle numerolle. Olisi nyt voinut ihan hyvin laittaa Hostikan maaliin. Atte pelasi eilen huonosti, selvästi alkaa painamaan. Pääasia, että Super-Karhu on kehissä.
Jeps! Näyttää siltä - TPS:n sivutkin väittävät Mähösen olevan tänään tulessa.

"TPS:n kokoonpano elää hieman eiliseen matsiin verrattuna mm. Hannu Pikkaraisen ylävartalovamman takia. A-nuorten matkasta mukaan liittyvät puolustaja Niko Karhu ja sentteri Krister Mähönen."

Josko noiden SM-liigan sivujen uudistumisen kautta myös jokaiselle pelaajalle saataisiin vihdoin ja viimein oma "playerID" - näin ollen tällaisia samoista pelinumeroista johtuvia kokoonpanokämmejä ei enää sattuisi. Ei samoista numeroista eikä samoista nimistä - vrt. Jarkko Immonen ja Jarkko (A.) Immonen! Kuinka monia niitä mikkolehtosiakin pelaa/on pelannut SM-liigassa? Jessesaarisiakin on tainnut olla ainakin kaksi.

[OFFTOPIC]Juuri kuluneella viikolla tuli sähköpostia, että näillä näkymin uudistettujen SM-liigasivujen koekäyttö aloitetaan ensi viikolla. Toivottavasti ne ovat aloittaneet sen perkeleen koodaamisen "playerID" - eikä nimi/numero - edellä![/OFFTOPIC]
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Ottelutuloksia viiden viimeksi kuluneen kauden ajalta. Kuten selkeästi voimme nähdä, niin Lukko ei pahemmin ole Artukaisissa viihtynyt.

Olikin synkempi tilasto, kuin nopeasti muisteltuna kävi mielessä.

No, toivottavasti tuo lista on ollut myös Lukon pukukopissa nähtävillä tänään aamulla, jotta pelaajat selkeästi tiedostavat tilanteen vakavuuden.

Kuten Hagi jo mainitsi, Lukko on ollut aika hyvä viime matseissaan. Sillä ei kuitenkaan mihinkään ratsasteta Artukaisten laaja-alaisessa kaukalossa.

Anttila ja Willsie pitäisi ainakin saada kuriin. Mutta miten se tehdään, onkin sitten jo vaikeampi kysymys.
 

Etäfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Cheerleaderit, Vaihtuvat valmentajat
Tästä pelistä sen pitäisi jo alkaa - playoffviivan (-karsinta) metsästys,
mikäli mielitään pysyä jotenkin realistisissa tavoitteissa. Harvempi sarjataulukon kärjessä keikkuvakaan joukkue on napsinut 10 täyttä voittoa putkeen.
Jossain lähteessä muistelen kuulleeni, että 80p suunnilleen pitäisi plakkarissa olla jos mielii edes pelien kautta loppukevään kemuihin mukaan.

Mutta entäs peli ?
Ei esitykset vallan huonoja ole olleet kun jokunen maalikin on syntynyt, mutta
se viimeinen puristus on jäänyt puuttumaan ja yhden maalin tappiota on tullut
enemmänkin. Pelicans -matsista jäi mieleen pelin muuttuminen sen mukaan mikä oli tilanne: tasoissa hiihdeltiin puolin toisin keskialueella,
mutta annas olla kun jompaan kumpaan päähän meni maali, niin jopa muuttui ote.

Sellaista terävää otetta mitä tuossakin pelissä toisinaan näkyi toivoisi tähänkin otteluun ja lisäksi hallittua riskienkin ottoa, siitä se lähtee.
Esittämällä hyviä otteita, yleisökin lähtee mukaan ja siinä mitataan vastustajan kypärän kestävyyttä, pysyykö oma peli hanskassa.

omat odotukset
- joko Camilo tekee maalin ? Osallistui merkinnän arvoisesti eilen.
- raitapaidat pilleineen selkeä & tasapuolinen linja.

omat ihmettelyt
- miksi UrhoTV näytti eilenkin peliä mainostaessaan kettulogoa ? Eihän tuota
löydy Lukon sivuilta mistään. Ehkä joku tietokatkos..

Lisäksi..

Edellä olleen Jytyn kommenttiin...
Synkempiä tilastoja löytyy jos muistelee myös playoff -pelejä.
Vuodelta 2010 joukkueet kohtasivat neljännespeleissä ja se 4-2 kotivoitto maistui makealta. Sellaisen hurlumhein haluaisin tänäänkin nähdä, vaikkei tupa olekaan täysi ja pelataan sarjapelejä.
Joskin, pakko myöntää että Lukko on viimeisten pelien perusteella hienoinen suosikki tähän otteluun.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Edellä olleen Jytyn kommenttiin...
Synkempiä tilastoja löytyy jos muistelee myös playoff -pelejä.
Muistaakseni Lukko on voittanut tasan yhden ottelun TPS:a vastaan pudotuspeleissä ja tämä tapahtui Turkuhallissa. Toisin sanoen TPS on aina keväisin kaivanut pelkkiä voittoja Äijänsuolta. Tämä siis kautta historian niin kauan kuin pudotuspelejä on pelattu (siis keväästä 1976). Nyt tosin pelataan runkosarjaotteluista eikä TPS:n pudotuspelihistorialla ole muutenkaan mitään väliä tänä keväänä.
Olikin synkempi tilasto, kuin nopeasti muisteltuna kävi mielessä.
Tänään on muuten eräänlainen juhlaottelu. TPS ja Lukko ovat kohdanneet ennen tätä iltaa SM-liigassa Turussa 89 kertaa - 30 kertaa Kupittaalla ja 59 kertaa Turkuhallissa. TPS:n 90-vuotisjuhlakausi ja 90. SM-liigakohtaaminen Lukkoa vastaan Turussa.

Numeroista näkyy selkeästi kumpi näissä kohtaamisissa on ollut niskan päällä. Niistä voi lukea monta muutakin asiaa mm. maalimäärien vähenemisestä ja pelin "kehittymisestä" alkaen. Vuosina 1975-1990 TPS hakkasi 190 maalia Lukon reppuun 30 ottelussa (6,33 maalia per ottelu). Vuosina 1990-2012 TPS on tarvinnut melkein tuplamäärän otteluita (59) takoakseen tuon lähes saman maalimäärän (197) - (3,34 maalia per ottelu).

TPS vs. Lukko @Kupittaa - 02.11.1975-30.01.1990
30 ottelua - 23-3-4 - pisteet 49-11 - maalit 190-105

TPS vs. Lukko @Turkuhalli - 13.12.1990-12.10.2012
59 ottelua - 35-8-16 - pisteet 78-40 - maalit 197-140

Nämä siis wanhaan malliin (2-1-0) laskettuina. Yhteensä 13 kertaa 60min jälkeen maalimäärät ovat olleet tasan. Vuosina 1975-1984 jatkoaikoja ei pelattu, vaan veljellisesti pisteet tasattiin 60min jälkeen. Näin tekivät myös TPS ja Lukko kaksi kertaa.

20.11.1977 TPS-LUK 60:00 6-6
15.10.1978 TPS-LUK 60:00 4-4

Kupittaalla TPS pelasi Lukkoa vastaan yhden jatkoajan, mutta tuolloin ratkaisijaa ottelulle ei löytynyt.

28.09.1986 TPS-LUK 65:00 5-5

Turkuhallissa vastaavasti jatkoajalle ollaan menty kymmenen kertaa. Kaksi kertaa ratkaisu on löytynyt ylimääräisen viiden minuutin aikana. Molemmilla kerroilla ratkaisija on löytynyt kotijoukkueen riveistä.

13.10.1996 TPS-LUK 60:51 4-3 Tomi Kallio (Tommi Miettinen)
12.02.2009 TPS-LUK 62:56 2-1 Tuomas Suominen (Marko Kiprusoff)

Kaksi kertaa jatkoajan jälkeen ollaan myös jouduttu turvautumaan henkeäsalpaavaan voittolaukauskilpailuun eli pilkkuskabaan, että tarvittava ero joukkueiden välille saadaan aikaan.

04.10.2005 TPS-LUK 65:00 2-1 Jari Kauppila vs. Scott Langkow
06.12.2008 TPS-LUK 65:00 2-3 Marko Virtala vs. Alexander Salak
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Miettinen ja Willsie olivat todella hyviä eilen, eivätköhän taas tehtaile maalin tai pari.

Lukko on ollut vieraissa niin vakuuttava, että kyllä tästä vähintään 2p pitäisi saada. Toki mulla on sellainen mielikuva että Lukko ei voita Turussa eikä Tampereella ns. koskaan, joten sen puoleen ei tästä suuria odotuksia kuitenkaan ole.
 

Ratikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUPLAMESTARIT 2021 & Red wings & Stevie Y
Luulisi että näistä olisi päästy tällä kaudella. Lopetetaan pelaaminen ihan loppuhetkillä.

Tuomarivirheestä johtuen tepsukka pääsi vielä tasoittamaan.

Hyvää yötä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eilen Lukko, tänään TPS, pisteet 3-3 ja maalit 10-10 eli tasan meni tämän parin Tammikuun tasaus. Enemmänkin tietysti olisin Lukon kannattajana odottanut.

Hiukan ihmettelen kyllä tuota Lukon pelaamista. Sekä eilen että tänään menetettiin kahden maalin johto, ja tänään se kääntyi sitten tappioksi. Tosin alkuhan Lukolla oli tänään hankala ja itsekin pojat nousivat kahden maalin takaa, eli se nyt ainakin on hyvää jos ei mikään muu.

Ja olihan siinä lopussa Tepsin pelatessa ilman maalivahtia lähellä ratkaisukin kun Lukko sai kiekon tyhjän maalin tolppaan. Sitä enemmän tietysti roopee se Tepsin 19 sekuntia ennen loppua tullut tasoitus.

Mutta jos tuossa pitkin viime syksyä tuli manattua että Lukon peli on tylsää eikä mitään tapahdu, niin se ei ainakaan enää pidä paikkaansa.

Ei siinä mitään. Homma jatkuu tiistaina arvatenkin taas tuskaa täynnä olevalla kotiottelulla.

Tuomarivirheestä johtuen tepsukka pääsi vielä tasoittamaan.
Tämä on vielä kysyttävä että mikä virhe siinä tapahtui?
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Eilisen toisto tänään, avoimien ovien päivä. Tänään kyllä perseiltiin aika pahasti tuossa lopussa mistä jäi paska maku suuhun. Huikeita trillereitä kumpikin jokatapauksessa.

En nähnyt koskiko Azevedon purku TPS-pelaajaan mailaan lopussa, mutta olisi jokatapauksessa pitänyt pelata järkevämmin ammattimieheltä. Nyt se kostautui.

1 piste lisää plakkariin ja tiistaina jatkuu.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Jääkiekko hävisi tänään. Karmivin väärin voitettu ottelu ihsn vähään aikaan. Nyt tietysti aikuiset tulevat kertomaan, kuinka väärässä olen. Uskomatpnta miten vääryys voittaa maailmassa niin usein.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Avoimien ovien (ja takkien?) päivät jatkuivat. Toisaalta pirun viihdyttävää kiekkoa, mutta olihan tuo virheiden määrä molemmilla joukkueilla jotain aivan kammottavaa. Molemmat onnistuivat ryssimään kahden maalin johtonsakin.

Anttilasta tulee mieleen joku metsässä rymyävä hirvi, mutta onhan tuo jäätävän kova jamppa pelaamaan. Onnistuu ilmeisesti aina Lukkoa vastaan ja on melkoisen liukas liikkumaankin, vaikka kokoa on julmetusti.

Maalivahdit olivat molemmissa päissä heikkoa tasoa. Kumpikaan ei mitään erityisiä gamesavereita ottanut ja maaleistakin jokunen olisi ollut kopattavissa.

Käsittämätön tuo Lukon jäätyminen lopussa. TPS hakkasi minuuttitolkulla päätään seinään, eikä päässyt ollenkaan alueelle. Olivat jo selvästi luovuttaneetkin pelin, kunneivät edes yrittäneet karvata, kun Lukolla oli kiekko omassa päässä. Sitten kuin varkain pääsivät alueelle ja sinnehän se kiekko vähän onnekkaastikin meni verkkoon. Oliko siinä sitten niin paha maski, ettei Vehanen nähnyt, kun helposti näytti kohtuullisen heppoinen veto sisään menevän.

Tepsin ylivoimassa on kyllä paljon työstämistä. Se jatkoajan lopun YV oli melkoisen kuvaava, kun Lukko sai alivoimalla kaksikin parempaa maalipaikkaa, kuin Tepsi koko kaksiminuuttisensa aikana.

Rankkarit olivatkin sitten Lukolta ihan tuttua suorittamista. Eivät osu pelaajat maaliin, eikä Vehanenkaan tunnu saavan otetta pilkuista. TPS teki varmaankin oikean vedon vaihtaessaan maalivahtia, mistä Lukon kannattaisi ehkä ottaa joskus mallia.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Otteluseurantaketjuun kirjoitin toisen erän jälkeen että Lukon pitää ryöstää toi Anttila vaikka väkisin riveihinsä. Pari kautta tuossa välissä näytti siltä että Ilveksen ajoista alkanut Anttila-kammo on voitettu, mutta ei pelkoakaan. Tällä kaudella mastodontti on ollut taas oma itsensä ja vie Lukkoa mennen tullen miten haluaa.

Kuinka yksi pelaaja voi olla noin mahdoton pideltävä, kun ei hän varmaankaan sitä ole kaikille liigajoukkueille?
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Olipa hauska valmetajien info Auran Aalloilla pelin jalkeen. Dufva sanoi, etta eilinen peli toisinpain uudestaan. Ja lisasi, etta tanskalaiset auttoivat Lukkoa molemmin pain. Kun ne tulivat ja kun ne lahtivat.

Pajuoja taas sanoi, etta han pyysi joukkueeltaan paitsiota, mutta ei onnistunut. Oli kerran 5 metrin paitsio Tepsilla, mutta valitettavasti jai viheltamatta.

Mutta taas kerran tuli todistettua, etta tammikuun tasaus harvoin antaa saumaa irtiottoon. Nyt tasattiin pisteet 3-3. Tosin taas ensi torstaina samat kohtaavat Turkkusessa.
 

Soilworker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Preds
Tepsi pelasi kiekkoa hyökkäyspäässä poikittain, usein kulmista maalille vahvojen ja ulottuvien pelaajien toimesta. Tuloksena usein suuri kaaos maalinedustalla. Lukolla taas hyökkäyspeli painottuu vastaiskuihin. Kumpikaan ei keskialueella suuremmin puolusta, ja sen ylittäminen pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti. Lukon passiivinen peli omissa ruokkii TPSän hyökkäyspeliä, joka taas ruokkii Lukon hyökkäyspeliä - oman maalin puhtaanapidon kannalta saakelin haastava ottelupari, ja sen mukaiset olivat kyllä matsitkin. Pienoinen pettymys tuo 3-3 tasajako, mutta kokonaisuudessaan kuitenkin oikeudenmukainen.
 

Ratikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUPLAMESTARIT 2021 & Red wings & Stevie Y
Tämä on vielä kysyttävä että mikä virhe siinä tapahtui?

Viittasin tuohon väärin vihellettyyn pitkään, jonka seurauksena tuo maali syntyi. Mutta eipä se pääsyy kuitenkaan pelin ryssimiselle ollut.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Viittasin tuohon väärin vihellettyyn pitkään, jonka seurauksena tuo maali syntyi. Mutta eipä se pääsyy kuitenkaan pelin ryssimiselle ollut.

Eikös siellä ollut molemmilta joukkueilta yks jannu jäähyllä? Häkkäri pois maalilta ja kenttäpelaaja tilalle. Ei silloin tuu pitkää ;)
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Eikös siellä ollut molemmilta joukkueilta yks jannu jäähyllä? Häkkäri pois maalilta ja kenttäpelaaja tilalle. Ei silloin tuu pitkää ;)

Totta. Mutta taisi se kiekko mennä "pitkäksi" tepsiläisen kautta. Aivan sama, kun näitä joka tapauksessa sattuu silloin tällöin suuntaan ja toiseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös