La 18.9.2010 Ässät - TPS

  • 22 701
  • 105

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt kun tuota hyökkäystä katsoo, ja miettii että tuonne pitäisi kohta lisätä vielä sellainen seminäppärä kaiffari Michal Birner niin onhan toi aivan helvetin laaja ja laadukas. Jokainen ketju voi minä tahansa iltana vetää sen tason esityksen että ratkoo matsin keskenään Palloseuralle. Sitten toki vielä tarpeen vaatiessa rikkovaan rooliin Mad Max niin ei vittu poijjaat, onhan toi aika hurjaa.

Keuliiko? Ainakin hymy nousi naamalle ton jälkeen, kiitos siitä! Onhan Tepsillä ihan kelpo joukkue, sinne keskikastiin.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
TPS tänään:

Bergman - Valery-Trabucco - Venäläinen
Skålberg - Grand-Pierre

Hattunen - Virtala - Suominen
Huczkowski - Vittasmäki

Vahalahti - Hauhtonen - Kivenmäki
Palmroth - Järvinen

Erkinjuntti - Plihal - Tapio

Maalissa Engren.

___

Ei tainnut ketjut juurikaan muutua edellisestä pelistä, mutta miksi toimivia ketjuja pitäisikään mennä sekoittamaan? Tosin Hokkiketjun olisin toivonut pelaavan yhdessä, mutta eiköhän ne vielä ehdi.

Niin ja tosiaan, on mielenkiintoista nähdä, kun Kivenmäki palaa Poriin. Toivottavasti nakuttelee sen kunniaksi ainakin pari pinnaa. (Enpäs veikkaakaan tulosta, jos se on kerran kiellettyä?!)

EDIT: Ei helvetti, alkaako oikeasti noi kaikki pelit vasta 18.30? Se lisää odotusta taas 1,5h eteenpäin.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Ton listauksen mukaan Tepsin ykkösessä on 7 pelaajaa, joista 6 ulkomaalaista. Ei oo näköjään säännöt kaikille samat.

Tepsin rosteri koostuu pääosin kakkoskorin kavereista, jotka osaava valmennus sai pelaamaan ykköskorin tasolla ratkaisuhetkillä. Todella mielenkiintoista on nähdä miten Leime onnistuu.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Ton listauksen mukaan Tepsin ykkösessä on 7 pelaajaa, joista 6 ulkomaalaista. Ei oo näköjään säännöt kaikille samat.

Toisaalta on mahdollista, että rajoitus koskee EU:n ulkopuolisia pelaajia. Voihan tänne roudata vaikka Viron maajoukkueen, jos haluaa.

Sääli, etten pääse peliin, tämä flunssa estää sen kyllä. Olisihan se komeaa olla Fakiirin paluussa katsomassa, mutta täytyy tulla vol. 2:een sitten aikanaan. Uskon, että pelistä tulee huikea, eväitä on jopa kuumaan peliin. Laaksonen vihaa Ässiä, se on selkeä etu TPS:lle.

Mielenkiintoista, tämän illan jälkeen näkee suuntaa taas piirun pidemmälle. Olisihan se legendaarista voittaa kauden alussa sekä syksyn että kevään mestari.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pori on perinteisesti Tepsille todella vaikea paikka, joten tänäänkin täytyy asenteen olla aivan huipussa jos halutaan pisteitä viedä. Ässillä alla yllätysvoitto Raumalta, mikä varmasti nosti itseluottamuksen huippuunsa. Halli on varmasti lähes täynnä ja tunnelma sen mukainen. Porissa on inhottava hävitä mutta sitäkin mukavampi voittaa.

Tepsin osalta mielenkiintoista nähdä miten Engren selviytyy hornankattilassa. Viime syksynä taisi sulaa aika pahasti siinä 7-3-pelissä. Sen jälkeen kuitenkin voitti mestaruuden ja oli keväällä muutenkin rautaisessa kunnossa. Tänäänkin luvassa lienee täysi iltapuhde haparoivan pakiston takana. Jos Grand-Pierre riehuu niin tehkööt sen pelin lopussa, sillä Tepsillä ei ole nyt varaa pelata viidellä pakilla. Tuskin kuitenkaan mitään suurempaa syntyy, koska ei hän tänne tappelemaan tullut. Kolmospari Palmroth-Järvinen hiukan hirivttää jos vastassa on vikkeliä Ässä-hyökkääjiä.

Mave voisi comebackin kunniaksi kiskaista tehot 1+3. Mielenkiintoinen kaksintaisto AUK vs. Mave. Odotan maalirikasta peliä, sillä Tepsin vahvuus on hyökkäys ja vastaavasti puolustus on vuotanut harkkapeleissä pahastikin. Voittaja tekee tänään yli neljä maalia.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Kyllähän tuo harmittaa tosiaan, kun ei peliin pääse. Eiköhän torstain voitto takaa + 1000 katsojaa tähän. Kivenmäki lienee Riksmanin ja Nickersonin jälkeen seuravaa vastustajajoukkueen pelaaja, joka saa kunnon aplodit ainakin seisomakatsomolta. 5000 mennee rikki, Mave tekee vittuillakseen 2+2, yleisö hurraa ja Ässät häviää 3-4.

Semmosta. turkulaisten neekeriprovot voi jättää omaan arvoonsa, kumma että yksikään Ässien kannattaja ei asiasta maininnut mitään, ennen turkulaisten aloittamaa provoilua. Kenties turussa ei ole vielä totuttu näkyyn ja pitää paha olo purkaa palstalle?

Jatkakaa.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
turkulaisten neekeriprovot voi jättää omaan arvoonsa, kumma että yksikään Ässien kannattaja ei asiasta maininnut mitään, ennen turkulaisten aloittamaa provoilua.

Näitä "turkulaisia" taitaa kuitenkin olla massiiviset yksi, joten jos jätetään turhat yleistykset sikseen.

Se on sitten eri asia taas matsin jälkeen että millaisia reaktioita on havaittavissa Ässäfanien keskuudessa jos nyt sattuu niin hassusti että JLGP tulee ja kiskoo jotain patapaitaa turpaan ihan tosissaan.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Näitä "turkulaisia" taitaa kuitenkin olla massiiviset yksi, joten jos jätetään turhat yleistykset sikseen.

Se on sitten eri asia taas matsin jälkeen että millaisia reaktioita on havaittavissa Ässäfanien keskuudessa jos nyt sattuu niin hassusti että JLGP tulee ja kiskoo jotain patapaitaa turpaan ihan tosissaan.

No, laiska kun on, niin helpompi oli kirjoittaa turkulaiset, kuin "palstankaksitpsturkulaisfania", ei siis mikään yleistys, mutta samapa tuo. Mutta ei sillä, en näe mahdottomana, että tuota Porissa ei osattaisi. Varsinkin kun lauantai ja kaikki selvinpäin, eh?
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Viime kaudelta ei tosiaan mitään hyvää makua jäänyt Ässä-peleistä tepsiläisittäin. Eikä ole kovin suuria odotuksia tähänkään otteluun meikäläisellä. Pisteeseenkin olisin pirun tyytyväinen. Saa nähdä, pystyykö porilaisyleisö sotkemaan Maven peliä ja mitä Uusikartanolla on annettavaa viime kauden seuraansa vastaan. Ässillä vielä itsetuntoa (ja toivottavasti edes pientä keulimista) lisäävä voitto Lukosta alla, joten ei ole helppo lähtötilanne turkulaisittain lauantaiseen vieraspeliin.

Pahinta pelätään siis, mutta pakko se on sitä pistettä veikata tulevaksi joten varsinainen peliaika päättyy 1-1. Sen jälkeen parempi voittakoon.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Ässät ei kuitenkaan tule olemaan helppo vastus kenellekään, varsinkin kun taustalla on voitto Lukosta ja takana on lauantai-ilta, Maven paluu Poriin ja Isomäen seisomakatsomo.
Ulkopaikkakuntalaiset (esim. turkulaiset) eivät varmasti ikinä tule ymmärtämään, mikä merkitys lauantai-illalla ja Isomäen seisomakatsomolla on Ässien peliin. Legenda Korpisalokin sanoi mulle joskus, että sitä mölyä ei kuule Ässien pukukoppiin; sen tuntee! Mä olen kuitenkin aikoinaan nähnyt lauantai-illan huumaa Isomäessä vs HIFK, vs Lukko, vs TPS... Siinä vain ON jotain!

Mun piti ihan mielenkiinnosta tutkia asiaa vähän tarkemminkin. TPS on viimeksi voittanut lauantai-illan kamppailun Isomäessä... TAT-TA-DAA ...melkein kahdeksan vuotta sitten. Lauantaina 01.02.2003 TPS kävi hakemassa täyden pistepotin Porista Kai Nurmisen (2+0=2) johdolla. Eikä kyseessä ole mikään tilastokupla, sillä Ässät ja TPS ovat tämän jälkeen kohdanneet toisensa Porin lauantai-illan hämyssä kuusi kertaa. Pari kertaa TPS on pystynyt taistelemaan itsensä jatkoajalle, mutta saldona kuudesta edellisestä lauantai-illan kohtaamisesta kaksi säälipistettä...
Koodi:
pe 19.02.2010  ÄSS-TPS  0-1       
[B]la 28.11.2009  ÄSS-TPS  4-2[/B]
[B]la 26.09.2009  ÄSS-TPS  7-3[/B]
ti 14.10.2008  ÄSS-TPS  1-4
[B]la 27.09.2008  ÄSS-TPS  4-0[/B]
[B]la 16.02.2008  ÄSS-TPS  3-2 ja[/B]
ti 13.11.2007  ÄSS-TPS  1-6
[B]la 20.10.2007  ÄSS-TPS  4-3[/B]
to 25.01.2007  ÄSS-TPS  3-6
to 02.11.2006  ÄSS-TPS  3-4
ti 17.10.2006  ÄSS-TPS  3-1
ma 05.12.2005  ÄSS-TPS  6-0
ti 25.10.2005  ÄSS-TPS  1-2
[B]la 24.09.2005  ÄSS-TPS  3-2 vl[/B]
su 16.01.2005  ÄSS-TPS  4-1
ti 28.09.2004  ÄSS-TPS  4-3 vl
ti 09.12.2003  ÄSS-TPS  4-5 ja
to 18.09.2003  ÄSS-TPS  3-2
[B]la 01.02.2003  ÄSS-TPS  3-4[/B]
su 27.10.2002  ÄSS-TPS  2-4
ti 15.01.2002  ÄSS-TPS  2-4
ti 09.10.2001  ÄSS-TPS  2-9
[B]la 03.03.2001  ÄSS-TPS  3-5[/B]
[B]la 18.11.2000  ÄSS-TPS  2-4[/B]
to 20.01.2000  ÄSS-TPS  5-2
2000-luvulla Ässät ja TPS ovat siis kohdanneet toisensa Porissa yhteensä 25 kertaa runkosarjassa. Melko tasaisissa merkeissä mennään: voitot ovat jakautuneet 13-12 TPS:n eduksi kuten maalitkin 79-77. Voitaneen huoletta sanoa, että tasaista on ollut.

Samalla ajanjaksolla Ässät ja TPS ovat kohdanneet toisensa lauantai-iltaisessa Isomäessä yhteensä 9 kertaa. Niissä otteluissa Ässät onkin vienyt voiton kuusi kertaa TPS:n kolmea vastaan. Lauantaimaalitkin ovat jo selkeästi Patapakan eduksi 33-25. TPS on kaksi kertaa onnistunut lauantai-iltana taistelemaan itsensä jatkoajalle ilman sen parempaa lopputulosta. Hiljaiseksi vetää tämän matsin ennakko-odotukset ainakin tilastojen valossa.

Ennen kauden alkua ennakkokaavailuissa ajattelin tästä pelistä kolmea pistettä Turkuun. Nyt vedän sanojani takaisin ja toivon salaa, että tappiolukemat eivät ainakaan 4-2 rumemmaksi menisi. Onnittelut Poriin jo etukäteen!
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tepsiläisistä aion tänään (jos Urho suo) seurata ennenkaikkea Fakiiri Kivenmäkeä ja Kanadan ihmettä eli Grand Pierreä. Ässistä suurennuslasini alla ovat Miller ja Santavuori.

Ei ole tänään kyllä mitään hajua, kuinka peli tulee kulkemaan tai päättymään. Kaikki vaihtoehdot ovat mahdollisia, tietysti toivotaan kotivoittoa. Lauantai-illan ratoksi toivoisi myös vauhdikasta peliä eikä varmistelevaa peruuttelupeliä. Tilaukseen laitetaan siis maaleja, maaleja ja vielä kerran maaleja! :)
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jaaha, se on sitten männäkauden mestari Porin ladossa vierailulla kauden kotiavauksessa. Mitäköhän mieltä tästä nyt sitten pitäisi olla?

Tepsuilla on leveämpi hyökkäysosasto, Ässien viime kausien ykkösmies Kivenmäkikin, (joka muuten lukeutuu edelleen suuriin suosikkeihini), vetelee kolmosketjussa. Ässillä vastaavasti ykkössentteri on Tepsin viime kauden kolmossentteri. Tämän mukaan lunta on odotettavissa kotipesään ihan tuiskuksi asti. Lisäksi Tepsillä on kuulemani mukaan mukana joku veropakolainen, joka on jo ekan pelin perusteella jo saanut Turkulaisetkin ymmärtämään, että Matt Nickersonin pelityylissä oli jotain sellaista, jota normikatsojat haluavat nähdä. Tervetuloa joukkoon Turku.

Tänään vastus on kuitenkin luokkaa kovempi kuin liiga-avauksessa.Jos tästä nyt jatkoajalle päästään ylivertaisen hallitsevan mestarin kustannuksella, niin se on o kova saavutus.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Uskallan toivoa, että Ässät painaa tänään niin kovalla höyryllä alussa päälle, että TPS on kummissaan. Ensimmäinen kotimatsi, lukko voitettu, lauantaimeininki, tupa täynnä(?) jne. Ei tästä voi mitään muuta odottaa kuin voittoa. Ennusmerkit puoltaa pataa tänään yllättävänkin vahvasti.

Riskeinä voidaan toki pitää latauksen menemistä yli ja jäähyilyä, varsinkin mikäli tuomarit pitävät tiukkaa linjaa ja pilli soi joka raapaisusta. Toisaalta mikäli Ässät pääsee luomaan paljon paikkoja eikä verkko heilu, niin peli muuttuu äkkiä "ellet itse tee, niin kaveri tulee ja tekee" - tyyppiseksi tragediaksi.

Katsellaan, mutta luotto on tällä kertaa yllättävänkin vahva. (yleensä varma tappion merkki)
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Todella mielenkiintoinen ilta edessä. Uskon Ässien olevan valmis kotiavaukseen, ja Tps haastetaan kunnolla.

Turkulaisilta seurannassa nimet Kivenmäki ja Grand-Pierre. Varsinkin jälkimmäisen pelaamista on hieno nähdä. Niin kuin joku jo totesikin, GP on varmasti Isonmäen lauantai-illassa kuin kotonaan.

Mave on Mave. Joku päällystakki olisi hyvä laittaa. Pisteillä on silti kuitenkin.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Lisäksi Tepsillä on kuulemani mukaan mukana joku veropakolainen, joka on jo ekan pelin perusteella jo saanut Turkulaisetkin ymmärtämään, että Matt Nickersonin pelityylissä oli jotain sellaista, jota normikatsojat haluavat nähdä.

Niin, siis ei nyt kuitenkaan sekoiteta Nickersonia JLGP:een. Toinen on semisti sekopää pakki mikä oli liigan tasolla hyvä myllyttäjä, ja toinen on oikeasti pelitaitoinen puolustaja joka pyyhkisi Nickersonilla jäätä kymmenen kertaa yhdeksästä jos tilanne eteen tulisi. Mutta ei siitä enempää, ei liity illan matsiin.

Veli-Matti Vittasmäen otteita on helvetin mielenkiintoista nähdä ensimmäistä kertaa tällä kaudella, toivottavasti viime kauden lopun otteet ovat edelleen tallella. Jos ovat, niin tiedossa on helvetin hieno kausi nuorelle miehelle.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Niin, siis ei nyt kuitenkaan sekoiteta Nickersonia JLGP:een. Toinen on semisti sekopää pakki mikä oli liigan tasolla hyvä myllyttäjä, ja toinen on oikeasti pelitaitoinen puolustaja joka pyyhkisi Nickersonilla jäätä kymmenen kertaa yhdeksästä jos tilanne eteen tulisi. Mutta ei siitä enempää, ei liity illan matsiin.
Sen verran tarkennusta, että kyllä Nickerson ihan oikeasti pelatakin osasi. Tuo vaan tuppaa helposti unohtumaan kaiken sen shown takana.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Sen verran tarkennusta, että kyllä Nickerson ihan oikeasti pelatakin osasi. Tuo vaan tuppaa helposti unohtumaan kaiken sen shown takana.

Tiedän, en nyt tuossa sitä maininnut mutta olettaisin että sen kaikki tietävät. Halukkaat voivat vaikka jostain helvetin kaukaa etsiä meikäläisen kommentteja Nickersonista muistaakseni Ässä-puolen keskusteluista, ihan pätevä pakki pelitaidoiltaankin, ei siinä mitään.
 

MaroqC

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kysytään täällä vielä nopeasti ennen kuin maksan URHO:n webteeveestä 9e:

Kuuluuko tämän viikon maksukanavien ilmaisjakeluun URHOtv Total kanavat? URHOtv:n pelihän on Tappara - KalPa, mutta itseäni kiinnostaisi nähdä länsirannikon kuuma ja kipinäherkkä Ässät - TPS. Jos näkyy, niin miltä kanavapaikalta löydän URHOtv Totalin kanavat, kun en ole siihen koskaan tarkemmin perehtynyt?
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Niin, siis ei nyt kuitenkaan sekoiteta Nickersonia JLGP:een. Toinen on semisti sekopää pakki mikä oli liigan tasolla hyvä myllyttäjä, ja toinen on oikeasti pelitaitoinen puolustaja joka pyyhkisi Nickersonilla jäätä kymmenen kertaa yhdeksästä jos tilanne eteen tulisi. Mutta ei siitä enempää, ei liity illan matsiin.

Näinhän tuo varmasti menee...
 

TPS4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ekat 10 minuuttia on tepsille erityisen tärkeä tässä pelissä. Uskoisin sen antavan suunnan pelille. Viime vuosina TPS on hävinnyt pelinsä Porissa jo ekan kympin aikana, jos pataan on tullut.

Viime vuosien käyrän mukaan Ässät on tässä pelissä suosikki, mutta kuten Foxin tilasto osoittaa niin tasaista on ollut. Toki tilastoa vääristää se, että 2000-luvun alussa TPS oli vielä voimissaan. Merittävämpää on se, että viimeiset vuodet on tullut Porissa usein turpiin. TPS on kuitenkin noussut suostaan ja itse sanoisin pitkävedossa pelikelpoiseksi ennemmin kakkosen kertoimella 2,70, kun Ässien voitolle annetaan 2,00. En tätä peliä lähde kyllä itse pelaamaan mihinkään suuntaan, mutta aika 50-50 ottelu kyseessä.

Joku totesi tuosta hyökkäyskalustosta, että Mave on vasta kolmosessa. Sillä ei kuitenkaan juuri merkitystä, koska parina viime vuonna ei TPS:n ketjujen numerointi ole kertonut totuutta. Kyllähän hän kahden ekan vitjan tavaraa on, mutta ei mitenkään aivan kriittisen tärkeä. Mave on niiden TOP6-hyökkääjän joukossa. Toisaalta tuolla ketjunumeroinnilla ei juuri ole väliä, kun mikä tahansa noista Tepsin ketjuista voi pelata hyvin.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Ylivoimaisesti mielenkiintoisin ottelu tänään. Lukko - Ässät -ottelussa vedonlyöntitoimistot (etenkin Veikkaus naurettavine ylikertoimineen) tarjosivat ilmaista rahaa, jotka nappasin pois kuleksimasta.

Tänään hyvä kerroin olisi puolestaan Tepsillä, mutta en uskalla sitä nyt pelata. Ässät voi saada aikamoisen hurmoksen päälle Isomäen saturday night feverissä.

Päivän kuuma kysymys Porissa, tuossa kulttuurien sulatusuunissa, kuuluu, että miten paikalliset ihmiset, nuo maailman kansalaiset, suhtautuvat mestareiden laina-apuun, ihka oikeaan mustaan mieheen? Kuuluuko katsomosta "tul tän, saat pataas neekeri" huutoja, ja miten liiga näihin rasistisiin huutoihin reagoi. Sakkoja?

Tämä viesti kertonee jotain kirjoittajan omasta kapeakatseisesta maailmankuvasta ja rasistisesta ajatusmaailmasta, kun tarvitsee oikein miettiä, että mitenköhän ne porilaiset suhtautuvat mustaan mieheen.

Helvetin vastenmielinen aivopieru, jota olisi syytä pyytää anteeksi. Mikäli kirjoittaja itse tajuaa olleensa idiootti.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Huhu, 6-3 päätty. Kilpeläinen otti kiinni ne mitkä vaan oli mahdollista ja Niemi vähän taas väläytteli. Tepsin mahdollisuudet oli ekan erän lopussa ja jos olisivat siitä löyneet häkin jos toisenkin olisi lopputulos voinut olla eri. Hallilta kantautuneiden tietojen perusteella: Tuomarit aivan perseestä, aikuisten oikeasti!
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Tänään se Porilainen hulluus tuli sitten liiankin selvästi esille. Jos hiukan annat siimaa niin kyyti on kylmää. Itse asiassa ainakin kolme maalia tarjottiin Ässille hopeatarjottimella. Jos jotain positiivista hakisi niin Vahalahden kolme syöttöpinnaa sekä Hauhtosen ja Trabuccon onnistumiset. Niin ja se että nyt hävittiin vähemmän kuin viime kaudella vastaavassa pelissä.

Nauttikaa nyt tästä kun kerrankin on aihetta iloon! :)
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Lauantai-illan ratoksi toivoisi myös vauhdikasta peliä eikä varmistelevaa peruuttelupeliä. Tilaukseen laitetaan siis maaleja, maaleja ja vielä kerran maaleja! :)

Pelihän meni juurikin toiveitteni mukaan: maaleja tuli reilusti ja itse peli oli ihan viihdyttävää lauantai-illan kiekkoa. Harmi vaan että tuomarit menivat niin nopiaan Huhtasen ja Järvisen nokkapokkaan väliin...

Tästä on hyvä Ässien jatkaa, kuusi sarjapistettä on plakkarissa kahden kierroksen jälkeen!
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Helvetin vastenmielinen aivopieru, jota olisi syytä pyytää anteeksi. Mikäli kirjoittaja itse tajuaa olleensa idiootti.

No näinpä. Onneksi Ässät ei saanut turpaan niin saatana kovalta neekereiltä, vai miten turkulaiset häntä kutsuvat, onnea kuitenkin hankinnasta, on niin helevetin kova. Pelkään nukkua tämän yön, ettei tule hakkaamaan yöllä.

Realisti tarkistus tarpeen turkuun, herätkää nyt krapulasta kuitenkin. Ei keuli ei, mutta ennakkohehkutus oli samaa tasoa raumalaisten kanssa. Molemmille kävi samoin.

Edit. Salosen rankkari oli kuulemma lahja, Voi kyynel. Kolmella maalilla häviää, ja yksi rankkari ratkaisee koko pelin? Eikä neekeri edes hakannut kaikkia, wtf? Jep jep. Hyvin meni, mutta menköön?
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös