La 18.11.2006 FPS-Sport

  • 4 772
  • 42

Rocco

Jäsen
herra 63 kirjoitti:
Vainoharhaako Vaasassa? Jutut alkavat muistuttaa JFK tapausta, itse en huomannut mitään haastamista ja kalasti MacNeil yhden jäähyn, putoamalla helposti polvilleen yläkroppaan osuneella puhtaan näköisellä taklauksella.

Älkää herranterttu sentään ajatelko kuitenkaan liikaa, alatte jo itsekkin uskoa noihin juttuihin.
Niin, tämähän on erittäin mielenkiintoista, sillä koko juttu tuli esiin otteluraportista. Forssasta. Ilman Jatkoajan raporttia tästä jutusta ei olisi tiennyt kukaan mitään. Onneksi kuitenkin Jatkoaika oli asialla ja kertoi taas kerran jotakin kulisseista meille maan matosille.

Itse en ihmettelisi jos joku Mestis-mies hakisi itselleen "street-credibilitya" haastamalla tappeluun MacNeilin kaltaisen kaverin. Olisihan se monelle ns. viittä vaille-liigapelaajalle aikamoinen urakehitys jos pärjäisi tappelussa alan miehelle. Tuli vaan tässä mieleen Lostedt joka ei uskaltanut Allenia vastaan lähteä matsiin, mutta Pieninkeroinen sentään uskalsi. Tosin tässä tapauksessa herrojen urat ovat menneet hieman eri suuntaan...

Olen kyllä sitä mieltä että Manner teki tässä oikein jos kävi etukäteen sanomassa. MacNeilin merkitys Sportille tällä hetkellä on iso. Todella iso. Jos joku käy hänet hakemalla hakemaan tappeluun, niin pitäähän se nähdä mitä oikeasti on tapahtunut. Itseäni v**uttaisi miljoonaa jos joku amatööri kävisi ottamassa matsia ja MacNeil joutuisi istumaan sen takia pari matsia katsomossa. MacNeil nimittäin tuo paljon väkeä katsomoon, ja hänen tehopisteillä tuodaan rahaa seuraan. Molemmissa tapauksissa pelikielto olisi Sportille isompi menetys kuin se mitä jäällä nähdään. Mikä olisi sekin tosi iso menetys.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Jatkoajan raportti oli alusta loppuun täyttä skeidaa ja pari kertaa Macia yritettiin ottaa oikein kunnolla pois pelistä. Itse kuulin muuten selvästi tuomarin viheltävän pilliin. Ainut virhe, jonka hän oikeasti teki oli tuo maalin näyttäminen. Selvä maalihan se EI ollut, sillä kiekko oli poissa pelistä ja tuomari ei sitä nähnyt, joten vihelsi pelin poikki. Toisessa erässä tuli pari käsittämätöntä jäähyä Sportille, mutta minkäs teet. Marcus Niemi 2min. filmaamisesta. Kaveri luisteli FPS:n pelaajan lavan päälle ja kaatui. Onko se sitten filmaamista vai ei?

Santanen on kyllä loistava veskari. Olisi kiva saada hänet tänne Vaasaan Sportin kakkoseksi play-offseissa tai jotain. Todella hyvä veskari, joka piti kyllä FPS:ää totaalisesti pystyssä.

Pitänee katsoa jos innostuisi oikein huomenna kirjoittelemaan vielä lisääkin itse pelistä. Sportin toinen maali ei ollut muuten mikään kimpoilutilanne, vaan harjoiteltu kuvio, jossa Salmivirta nousee kulmasta maalille johon kiekko toimitetaan ja Salmivirta ohjasi sen nätisti Santasen längistä sisään. Oli taas paljon hyviä asioita tuolla kentällä tänään. Nopeasti katsottuna parasta antia oli tuossa pelissä Macin lisäksi Koistinen ja Myllyaho. Pakit pelasivat hyvin ja Erholtzin peli sujui paljon paremmin Spädän pakkiparina. Höylä maalilla taas vakuuttava eikä voinut ainoalle maalille mitään.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Joo kyllähän se on ihan päivän selvä asia, että viimeistään kun pleijarit alkaa, vastustaja tulee satavarmasti yrittämään Neilin eliminointia pihalle pelistä. Tässä onkin erittäin tärkeää, että kaveri pitää päänsä kylmänä siinä vaiheessa. Ylipäätään Neilin ei kannata täälä mestiksessä lähteä enää tappelemaan, vaan parempi olisi perääntyä. Siitä kun hyötyisi vain ja ainoastaan vastustaja. Mies on kuitenkin tappelutaitonsa jo osoittanut kovemmissa piireissä, ei tarvitse enää näyttää mitään.

Hienoa, että Manner meni asiasta puhumaan, todella hienoa. Voin kuvitella, että FPS:n valmennusta ottaa asia pattiin, koska tuolla tavalla vietiin vastustajalta se ainoa oljenkorsi voittoon, eli Sportin pelin sekoittaminen hoitamalla Neili pihalle pelistä.

Onneksi meidän rakas vihollisemme, Jukurit, on urheilullinen joukkue ja en jaksa uskoa heidän sortuvan moiseen sitten joskus...
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Niin. Täytyy kompata siinä mielessä Boogeymania, että pelkkä MacNeilin tappelun kautta pelistä ulostaminen tuskin olisi tehnyt FPS:lle kesää tuossa ottelussa. Sport materiaali, MacNeilin lupaavasta alusta huolimatta, ei ole riippuvainen yhdestä tai kahdesta pelaajasta.

EDIT: Tarkennetaan sen verran, että Sportin materiaali ei ole riippuvainen yhdestä-kahdesta pelaajasta FPS:n kaltaista joukkuetta vastaan.

Itse uskon, että valmentajat ja tuomaritarkkailijat käyvät reilustikin dialogia ennen ja jälkeen pelin. Jotkut enemmän, jotkut vähemmän. Se on varmasti aika samanlaista kuin kapteenin/pelaajien ja tuomarin kommunikointi jäällä. Tottakai korvaten kirosanat mukavalla tervehdyksellä.

Itse en tunne oloani sankariksi Mannerin tekosten ansiosta, mutta en niitä tuomiksekaan. Pidän asiaa täysin verrannollisena siihen, että valmentaja olisi sanonut tarkkailijalle ennen peliä, että "seuratkaa nyt, me ollaan paljon liikkuvampi joukkue ja toinen vain roikkuu...". Tuota tapahtuu varmasti. Onko se vaikuttamista tuomarityöskentelyyn? Totta kai se on, siinä missä "nuija"-huudot katsomossa.

En epäile hetkeäkään etteikö Kanteluksen tai jonkun muun olisi suunniteltu ottamaan MacNeilin kanssa yhteen. En pidä Manneria paskan puhujana. Nyt kohtaamista ei tietenkään nähty, koska jos olisi nähty niin Mannerin kantelun myötä siitä olisi takuulla napsahtanut isompaa penalttia, koska se olisi oltu ns. suunniteltu tappelu.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Eipä ollut ihmeellinen peli. Kaksi pinnaa saatiin ja hyvä niin. Mac ja Koistinen Sportin parhaat. Erholtzilta myös paras peli tällä kaudella.

Kanteluksella ei kyllä ole mitään tekemistä jääkiekon kanssa. Ainut mitä kaveri osaa tehdä, on ajaa päälle tilanteen jälkeen, kun ei pelin aikana pysy vauhdissa mukana. Eilenkin kävi kuumana kuin hellankoukku. Rantanen kuuluu samaan kastiin.
 

Boogeyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
Lainaus Forssan Lehdestä liittyen vielä tähän kuiskuttelu asiaan, vaikkei tässä sinäänsä mitään uutta enää olekaan:

”…Vielä enemmän Kiveä harmitti vaasalaiskollega Mikko Mannerin ottelun erotuomaritarkkailijalle ennen peliä kertoma huhu, jonka mukaan FPS:n varakapteeni Jarno Kantelus haastaisi ottelussa vieraiden uuden kanadalaisvahvistuksen Ian MacNeilin. Mitään tällaista ei matsissa tapahtunut, mutta tarkkailija ehti kertoa Mannerin toteamuksen ottelun alla päätuomari Anttalaiselle. Kiven mukaan tämä näkyi kokemattoman päätuomarin linjassa etenkin pelin alkupuolella, jolloin hän vihelsi runsaasti jäähyjä molemmille joukkueille… Kivi oli sitä mieltä, että mitään epämääräisiä huhuja ei tarvitsisi kertoa tuomareille. Ainakaan jos jutuille ei ole todellisuuspohjaa. ”

everon kirjoitti:
Hienoa, että Manner meni asiasta puhumaan, todella hienoa. Voin kuvitella, että FPS:n valmennusta ottaa asia pattiin, koska tuolla tavalla vietiin vastustajalta se ainoa oljenkorsi voittoon, eli Sportin pelin sekoittaminen hoitamalla Neili pihalle pelistä.
mendieta kirjoitti:
En epäile hetkeäkään etteikö Kanteluksen tai jonkun muun olisi suunniteltu ottamaan MacNeilin kanssa yhteen. En pidä Manneria paskan puhujana. Nyt kohtaamista ei tietenkään nähty, koska jos olisi nähty niin Mannerin kantelun myötä siitä olisi takuulla napsahtanut isompaa penalttia, koska se olisi oltu ns. suunniteltu tappelu.
Minä taas epäilen, enkä pidä lainkaan hienona. Oli tainnut täältä Manner onkia varmat tietonsa tuosta varmasta tappelusta: http://koti.mbnet.fi/fopsi/viewtopic.php?id=4&t_id=319
Tuollahan vaasalainen nimimerkki oli ihan paikkaansa pitävissä faktoissa maininnut ensimmäisen kerran Macin ja hänen tappeluhistoriansa samassa lauseessa, minkä jälkeen asiasta riitti molemminpuolista paskanjauhantaa. Kun Willman ei ollutkaan mukana niin Mannerin piti vain vaihtaa sopiva nimi tilalle, että juttu kuulostaa hyvältä.

Vielä näihin pelaajakohtaisiin "katso sitä ja sitä"-kommentteihin niin Manner osoitti tässä tapauksessa törkeää tuomariston aliarvioimista. Eikös tuomarin pidä kaikissa tilanteissa tuomita tilanteiden ja tapahtumien mukaan sekä löytää kaikista mahdollisista kiistoista aloittajat, eikä vain silloin kun Manner erikseen pyytää.

Tuomarin silmissä jokaisen pelaajan pitää olla tasaveroisessa asemassa. Jos otetaan neljä esimerkkitapausta, joissa joukkue A:n pelaaja tekee samanlaisen rikkeen joukkue B:n pelaajaa kohtaan, niin rangaistukseen ei pitäisi olla mitään vaikutusta sillä, onko

1) Molemmat joukkueidensa avainpelaajia
2) Rivipelaaja rikkoo toisen joukkueen avainpelaajaa
3) Avainpelaaja rikkoo toisen joukkueen rivipelaaja
4) Molemmat joukkueidensa rivipelaajia

Enemmän pelaavat ovat luonnollisesti enemmän tuomarinkin valvovan silmän alla mutta jäällä ollessaan jokaiseen pelaajaan pitäisi tuomarin suhtautua tasapuolisesti mikä ei ilmesti herra Mannerille sovi.

Castillo kirjoitti:
Marcus Niemi 2min. filmaamisesta. Kaveri luisteli FPS:n pelaajan lavan päälle ja kaatui. Onko se sitten filmaamista vai ei?
Tästä emme tule olemaan samaa mieltä koskaan. Selvä sukellus ja jääkiekon kannalta sääli, ettei SM-liigan tavoin Mestiksessä palkita tuosta 2+10 minuuttisella. FPS-maila taisi olla Niemen vyötäisten korkeudella mutta ei todellakaan missään koukussa.

fågel kirjoitti:
Kantelus... Eilenkin kävi kuumana kuin hellankoukku. Rantanen kuuluu samaan kastiin.
Samaa mieltä että nämä ovat ne kaksi kaveria, jotka lämpiävät eniten, jos joukkueen peli ei kulje. Mielestäni Rantanen osaa kuumetessaankin lähes aina laittaa joukkueen edun etusijalle mutta Kantelus ei.
 
Viimeksi muokattu:

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Boogeyman kirjoitti:
Minä taas epäilen...

Tämähän on puhdas näkemysero. Minä olen seurannut Mikko Manneria pelaajana ja valmentajana yli 15 vuotta ja arvostus kaveria kohden on iso. Tunnen Mannerin nimenomaan suoraselkäisenä ja rehellisenä ihmisenä. Väitöstä, että Manner olisi lukenut internetistä Kanteluksen tappeluhalukkuudesta, pidän huonona vitsinä. Semmoiseksi se kenties oli tarkoitettu.?
 

hmm

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS, Antti Laaksonen
Täytyypä meikäläisenkin näin krapulaisen sunnuntai aamun kunniaksi "avautua"...
Paikanpäällä pelissä en eilen ollut ja tänään aamulla vasta ottelun lopputuloksen selville sain.
Mutta kyllä tämä on käsittämätöntä että Manner menee ennen ottelua kertomaan tulevasta tappelusta? Mitä ...tua? Naurettavaa! Lapsellista! Hävetkää Sport! Ehkä tajuaisin tuollaisen jos pojilla olisi ollut kahinaa edellisessä pelissä tai iltapäivälehdet olisivat pommitaneet etukäteen "tulevaa" tappelua (kuten eräs jokerit-hifk peli), mutta kun tällaista taustaa ei ollut ja olihan vastakkain fps ja sport eli pelin tulos oli mielestäni melko selvä ennen kuin kiekko jäähän tiputettiin.

Minun mielestä tuo on todella epäurheilijamainen ele ja jos joskus olen arvostanut Mannerta valmentajana, niin en kyllä enää arvosta.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
hmm kirjoitti:
Minun mielestä tuo on todella epäurheilijamainen ele ja jos joskus olen arvostanut Mannerta valmentajana, niin en kyllä enää arvosta.

Tästä sain hyvät naurut, en tiedä miksi :) Joku voisi selittää...
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Boogeyman kirjoitti:
Tästä emme tule olemaan samaa mieltä koskaan. Selvä sukellus ja jääkiekon kannalta sääli, ettei SM-liigan tavoin Mestiksessä palkita tuosta 2+10 minuuttisella. FPS-maila taisi olla Niemen vyötäisten korkeudella mutta ei todellakaan missään koukussa.
Onko kaikki forssalaiset tuollaisia puusilmiä ja värillisten lasien katsojia vai onko tänään joku leikitään urpoa-päivä? Ihan oikeasti. Todella mautonta. Kaverin lapa jäi päivänselvästi vahingossa Niemen luistimen alle, johon Niemi kompastui.
 

Boogeyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
mendieta kirjoitti:
Tämähän on puhdas näkemysero. Minä olen seurannut Mikko Manneria pelaajana ja valmentajana yli 15 vuotta ja arvostus kaveria kohden on iso. Tunnen Mannerin nimenomaan suoraselkäisenä ja rehellisenä ihmisenä.
Näkemysero on tosiaan mutta pitäkäämme omista kannanotoistamme kiinni. Suoraselkäisenä miehenä Manner saisi kertoa, mistä se ” Tiedän, että Kantelus haastaa MacNeilia” juttu sitten oli peräisin.

Kun asiat kulkevat suusta suuhun, niin asiasisältö muuttuu matkalla aina vähän mutta fakta on se, että Manner tuli levittäneeksi perätöntä huhua vastustajajoukkueesta. Kanteluksen pelaajakortti on tässä http://www.jatkoaika.com/mestis.php?pelaaja=1947 ja olettaisin siinä noin 250 ottelun joukossa olevan ehkä 4-5 tappelua. Aika huonot prosentit olivat siis Sport-valkuilla näille arvailuille, että tappelu olisi enemmän kuin todennäköinen, jos he eivät mainitse asiasta kenellekään. No hyvä Kantelukselle, että sai molempien joukkueiden valmentajilta vinkkejä, mitä ottelussa pitää tehdä ja mitä siinä tulee tapahtumaan.

mendieta kirjoitti:
Väitöstä, että Manner olisi lukenut internetistä Kanteluksen tappeluhalukkuudesta, pidän huonona vitsinä. Semmoiseksi se kenties oli tarkoitettu.?
Kivi oli ottanut Internetin tässä tapauksessa esille tokaisemalla tyyliin ”menkää katsomaan Internetistä, sieltä nämä kaikki löytyy”, kun näistä haastamisista oli ollut puhe.

Huonoa vitsiä tässä tapauksessa on osaltaan olleet rakentamassa kaikki osapuolet: Manner, Kivi, FPS-fanit ja Sport-fanit.

Eniten kuitenkin ovat laskeneet ensinmainitun pisteet. Eipä vaan Sport taida enää tällä tavalla etua saada jatkossa, kun kaikki vastustajat tietävät jo nämä toimintatavat ja osaavat niihin valmistautua. Vaasalaisten onneksi ilman näitä pelleilyjäkin heillä on joukkue, joka voittaa selvästi enemmän otteluita kuin häviää.

Castillo kirjoitti:
Onko kaikki forssalaiset tuollaisia puusilmiä ja värillisten lasien katsojia vai onko tänään joku leikitään urpoa-päivä? Ihan oikeasti. Todella mautonta. Kaverin lapa jäi päivänselvästi vahingossa Niemen luistimen alle, johon Niemi kompastui.

Ja sinullako muka sitten värittömät lasit? Kun kerran jaksat inttää niin uskotaan sitten, että kaatui mailaan. Voi sitä silläkin tavalla filmata. Tällä kertaa vain Marcus-sedän peliliike epäonnistui.

Sitä paitsi tuomari oli tilanteessa sijoittunut niin, että näki todella hyvin mitä kiekollisen pelaajan ympärillä tapahtuu.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Ainakin tässä tapauksessa voin onnekseni todeta tietäväni olevani oikeassa.

Mutta loppupeleissähän nämä FPS:n idiootit olivat jatkuvasti MacNeilin kimpussa ja kulmissa miestä otettiin todella rumasti välillä. Onneksi pysyi jätkällä pää kylmänä.

On muuten todella hyvä fiilis näin fanina päästä sekoittamaan omilla nettikirjoituksilla koko FPS:n pelin. Todella loistavaa. Pelit ratkaistaan siis jatkossakin kaikkien joukkueiden omilla forumeilla ennen ottelua. Tämä helpottaa hommaa huomattavasti. Liiga - Here we come.

Itse olin todella tyytyväinen ottelun alun linjasta. Kivi itkee kun ei saa kahvata ja koukkia sekä sitä, että tuomari pilasi vihellyksillään heidän pelinsä. Todella hyvä linja oli tuomarilla ja kaikki selvät jäähyt puhallettiin pois. Aivan selviä rangaistuksia, joista tuomittiin jäähyt. Hyvä hyvä. Eivät päässeet forssalaiset koukkimaan meidän taitopelaajilta vauhteja pois. Sehän se varmasti Kiveä otti niin lujaa hermoonkin.

Muutenkin hyvä fiilis kun vastustajan valmentaja unohtaa oman joukkueensa valmentamisen, eikä kykene antamaan mitään kommentteja koskien ottelua. Ihanaa.
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
On se kovaa touhua kun välillä hävitään matsit maalilaulun takia (vs. Jukurit) ja seuraavaksi nettiprovoilujen. Ei ole heleppoa Kivelläkään.
 
Suosikkijoukkue
Vaasa
Forssassa hurreiksikin jotkut vaasalaisia haukkuvat. Mutta suomen kieli ja sukunimien taivuttaminen ei onnistu heiltä itseltään.

Esimerkkinä nimi Mikko Manner; Pohjalaisen otteluraportissa paikallinen tyhjäntoimittaja kirjoittaa "Mantereen" ja hmm kirjoittaa..

hmm kirjoitti:
...arvostanut Mannerta valmentajana...
Mitä mannerta herra tarkoittaa? Australiaa?
http://fi.wikipedia.org/wiki/Manner

Genetiivi on "Mannerin" ja hmm tarkoittanee "Manneria". Perusteluja en hurrisuomellani jälkimmäiselle keksi. Totuttu lausumismuoto?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
TuTo
Rocco kirjoitti:
Olen kyllä sitä mieltä että Manner teki tässä oikein jos kävi etukäteen sanomassa. MacNeilin merkitys Sportille tällä hetkellä on iso. Todella iso. Jos joku käy hänet hakemalla hakemaan tappeluun, niin pitäähän se nähdä mitä oikeasti on tapahtunut. Itseäni v**uttaisi miljoonaa jos joku amatööri kävisi ottamassa matsia ja MacNeil joutuisi istumaan sen takia pari matsia katsomossa. MacNeil nimittäin tuo paljon väkeä katsomoon, ja hänen tehopisteillä tuodaan rahaa seuraan. Molemmissa tapauksissa pelikielto olisi Sportille isompi menetys kuin se mitä jäällä nähdään. Mikä olisi sekin tosi iso menetys.

Hmmm... Vai teki Manner oikein. Voi vain kuvitella mikä Sport-fanien reaktio olisi, jos Lehkonen kävisi ennen TuTo-Sport ottelua vinkumassa tarkkailijalle. Toivottavasti näin ei ikinä käy, koska ainakin minun arvostukseni näin toimivaa valmentajaa kohtaan laskisi huimasti, riippumatta siitä mitä joukkuetta hän valmentaa.
 

Rocco

Jäsen
Kaukalon laidalla kirjoitti:
Hmmm... Vai teki Manner oikein. Voi vain kuvitella mikä Sport-fanien reaktio olisi, jos Lehkonen kävisi ennen TuTo-Sport ottelua vinkumassa tarkkailijalle. Toivottavasti näin ei ikinä käy, koska ainakin minun arvostukseni näin toimivaa valmentajaa kohtaan laskisi huimasti, riippumatta siitä mitä joukkuetta hän valmentaa.
Tottakai teki. Tarkkailijalle keskustelu on aivan normaalia ja sallittua toimintaa valmentajien toimesta. Sitä tekee Lehkonen, sitä tekee Manner, sitä tekee Kauppi, sitä tekee Ruotsalainen... sitä tekee kaikki.

Eihän Manner missään vaiheessa etukäteen puuttunut tuomarin toimintaan tai puhunut suoraan tuomarille. Valmentajat puhuvat tarkkailijoille useita kertoja kauden aikana niistä ja näistä, ennen ja jälkeen pelien. Nyt vain Kivi nosti tämän esille jostakin kumman syystä, vaikkei Manner ollut missään vaiheessa tuomaritarkkailijalle mistään kummallisesta puhunut. Mainitsi vain sen, että jos joku yrittää noutaa MacNeiliä ulos matsista niin kannattaa katsoa kuka sen aloittaa. Mikä on edes mahdollisuus tappeluihin Mestiksessä? Kauden aikana varmaan yksi tai kaksi tappelua per joukkue.

Mistäs tuomarit tietävät MacNeilin taustaa? Mistä tarkkailija tietää? Mistä tarkkailijat tietävät onko edellisessä kohtaamisessa ollut jotakin mikä voi tulla esille tässä pelissä? Aivan oikein, valmentajilta tällaisia asioita kuullaan.

Mistä me edes tiedetään onko tarkkailija maininnut sanallakaan asiasta tuomarille? Tuskin tarkkailija on sanonut tuomarille että "Manner sitten käski sanoa sulle että...", vaan tarkkailija on korkeintaan sanonut suurinpiirtein, että "...katso sitten että jos tapellaan että kuka sen aloittaa..." tms peruspuhetta mitä esimies alaisilleen jakaa.

Manner ei puhunut mitään normaalista peliin liittyvästä asiasta. Ei mitään. Ei sanonut että "FPS kahvaa" tai "FPS hakkaa mailalla" tai "pelaaja se-ja-se pelaa sikaa" ja tällä tavalla yrittänyt vaikuttaa peliin.

Se jos Manner olisi puhunut tuomareille suoraan, se olisi ollut väärin. Mutta mistään tällaisesta ei ole kyse. Ei lähellekään.

Kivi oli vain helvetin katkera jo Jukurit-tappion jälkeen ja varmasti häntä v*tutti tämänkin hävityn matsin jälkeen. Kivi hakee vain syyllisiä muualta, sellaisista paikoista mistä ei edes kannata syyllisiä hakea.
 
Viimeksi muokattu:

cashew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Joo, mäkään en oikein ymmärrä mikä tuossa Mannerin keskustelussa valvojan kanssa niin tunteita nostattaa. Muuta kuin se, että FPS:n ainut mahdollisuus saada Sportin peli sekaisin ja ainut oljenkorsi meni plörinäksi sen siliän tien. Ja, että joku sai sen selville ennen kuin sitä ehdittiin toteuttaa.

Eri asia olisi ollut, jos Mannerilla olis ollut nippu rahaa tai kolme nahkatakkista karpaasia mukanaan.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Ööö - missä Kivi syyttää tappiosta tätä Mannerin ja otteluvalvojan välistä keskusta? Toki Kivi toi asian esille, mutta käsittääkseni myös myönsi vastustelijan paremmuuden ja että tukkaan tuli ansaitusti. Se että asia on nostettu otteluraporteissa johtunee lähinnä siitä, että moinen käytös on melko poikkeuksellista ennen ottelua.

Minustakin olisi mielenkiintoista, jos sama olisi tapahtunut toisinpäin vaikkapa em. Ismo Lehkosen toimesta. Koko Vaasa olisi erittäin suurella todennäköisyydellä tuomitsemassa Lehkosen toimet, mutta nythän ko. teon tehnyt valmentaja on sankari kun etukäteen suojeli pientä Iania pahan Jarnon hyökkäykseltä.

Niin ja se oli tuolla edellä aika hyvä pointti, että Kanteluksen sivuun joutuminen ottelusta olisi FPS:lle melkolailla yhtä suuri takaisku kuin MacNeilin poistuminen suihkuun Sportin riveistä. Niin ne materiaalit vain menevät, että Sportilla sitä laajuutta piisaa ja FPS:lla sen sijaan ei. Vaikka kyseessä onkin eri kaliiberin pelaajat, niin pientä suhteellisuuden tajua voitaisiin edes yrittää käyttää, vaikka se aika vaikeata tuntuu joillekin olevan.

Hassua myös, että vaasalaiset puhuvat värilaseista :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös