La 17.11 Jokipojat - Sport

  • 14 114
  • 104

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jokipojat pääsee kaukaloon "taas"....

Huomenna on historian huminaa tarjolla, ei niinkään itse kaukalossa, vaan tällä kertaa katsomossa. Nimittäin kuulopuheiden mukaan Red Army olisi saapumassa huomenna tänne pimeään karjalaan? Kyseinen kannattajaryhmä on ilmeisesti saanut alkunsa juuri jotain Joensuun reissua varten, oliko vuonna 1987? 20v sitten, viihtyisää juhlareissua Vaasalaisille! Tuliko monta bussia täyteen?

Katsomossa "taistellaan" viimeiseen asti, mutta niin tehdään myös kaukalossa. Jokipojilla on lasaretti tyhjentynyt kivasti ja maalilla pelaa Seppänen, joka torjui Sportin nurin edellisen kerran.

Otteluennakkoa:

http://www.mehtimakelainen.net/

Pees and Laav! :) sinne katsomoon. Huomenna voi mennä meinaan pitkästä aikaa taas 2000 katsojanraja rikki. Toivottavasti.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Huomenna saattaa tosiaan olla Joensuussa Mestiksen runkosarjan otteluksi ainutlaatuisen hieno tapahtuma tarjolla. Kenties tunnelmaltaan jopa koko kuluvan runkkarin paras peli edessä, ainakin jos matsi pysyy tasaisena loppuun saakka.

Joensuun lauantaipeleissä on tavannut jo nykyisellään olla usein melkoisen hyvä fiilis, mutta nyt jos/kun Vaasasta tulee pari bussilastillista vierasfaneja, niin mahdollisuudet on melkein mihin vaan. Äänekäs vieraskannattajaporukka kun todennäköisesti innostaa myös kotiyleisöä kannustamaan entistä enemmän.

Muutaman kerran kun on tullut Vaasassa peleissä käytyä, niin uskaltaisin väittää, että aika omaa luokkaansa siellä se kotikannustus Mestiksen tasolle on. Ei rumpuja, mutta silti lähtee päädystä hienosti ääntä; omille kannustusta ja vastustajalle pistävää herjaa. Välillä ehkä melkein kuin vähän pienoiskoossa Keski-Euroopan futiskatsomojen meininkiä, kun tifopuolellakin Red Army on käsittääkseni kunnostautunut.

Mutta se katsomon tapahtumien spekuloinnista. Hienoon peliin on ainekset myös siellä tärkeimmässä eli kaukalossa. Lähtöasetelma peliin on ainakin äärimmäisen tasainen, taitaa olla jopa molemmilla joukkueilla ne samat 27 pinnaa pussissa. Ei tuosta nyt oikein kumpaakaan saa kunnon suosikiksi, vaikka miten yrittäisi vääntää.

Sport on joka tapauksessa ollut aina Joensuussa sellainen perinteisesti kotijoukkueen sytyttävä vastustaja. Ei ainakaan ihan äkkiä muistu mieleen yhtään Jokipoikien kotipeliä, minkä joukkue olisi hävinnyt Sportille löysää asennettaan tms. Sen sijaan noita ns. taisteluvoittoja on kyllä otettu Sportista useitakin, ehkä erikoisimpana mieleen jääneenä kevätkauden 2001 ottelu, jonka Jokipojat voitti 3-0.

Mutta mennyt on mennyttä. Lauantaina nähdään sitten näiden joukkueiden nykyisku. Saattaa hyvin olla, että onnekkaampi joukkue voittaa ottelun. Tasaistahan tämä ennakolta, huomenna seiskan maissa ollaan viisampia.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Mutta mennyt on mennyttä. Lauantaina nähdään sitten näiden joukkueiden nykyisku. Saattaa hyvin olla, että onnekkaampi joukkue voittaa ottelun.

Sportin iskukyvyn suhteen olen hyvin skeptinen, joukkue ei ole tällä kaudella juurikaan näyttänyt venymistä ja Jokipojat on kaikin mittarein vierailijoita kovempi. Mutta kun kerran nostit tuon onnen tuohon kylkeen niin toivotaan :)

Henkilökohtaisesti lähden Joensuuhun asenteella, jossa ottelun lopputulos ei tappion kohdatessa juurikaan hetkauta. Se on niin odotettava.

Mutta toivotaan ja sitä rataa.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Pienoinen yllätys oli, että Rossi aloittaa Sportin maalilla.

Oikeastaan aivan sama kumpi noista pelaa. Kumpikaan ei ole mestistason torjuja. Mikolle annettakoon se anteeksi, koska on vielä nuori kaveri. Mutta minun mielestäni Mikon kannattaisi pelata Komussa ja saisi sielä sitä paljon kaipaamaansa peliaikaa.

Tänään pisteet jäävät 85% varmuudella Joensuuhun. Sportin hallituksen on sitten jo korkea aika alkaa miettimään valmennusta tai vähintäänkin sitä, kuka joukkuetta valmentaa ensi kaudella.

Sport on niin paska tällä hetkellä, ettei paljon luottoa joukkueeseen löydy. Sääliksi käy Appelia.
 

Rankkari

Jäsen
Oikeastaan aivan sama kumpi noista pelaa. Sport on niin paska tällä hetkellä, ettei paljon luottoa joukkueeseen löydy.

Väre on ilmeisesti pelannut joitakin kohtuupelejä. Mies yritti edetä viime vuonna liian nopeasti, aloittelevasta mestispelaajasta-liigan 2. maalivahdiksi. Nyt sitten maksetaan oppirahoja. Tosiaan Rossille peliaikaa Suomi sarjasta.

Sport vielä nostaa tasoaan, mutta teillä on maalivahtiongelman lisäksi valmentajaongelma. Näihin ratkaisu, niin nousua tapahtuu nopeammin.
 
Sport vielä nostaa tasoaan, mutta teillä on maalivahtiongelman lisäksi valmentajaongelma. Näihin ratkaisu, niin nousua tapahtuu nopeammin.

Yllämainittuihiin ongelmiin tuskin on tulossa ratkaisua ennen ensi kautta, ellei sitten loukkaantumiset sekota pakkaa ennestään. Tason nousua tässä odotellaankin muuten voi olla edessä karsinnat.
 

Rankkari

Jäsen
Yllämainittuihiin ongelmiin tuskin on tulossa ratkaisua ennen ensi kautta, ellei sitten loukkaantumiset sekota pakkaa ennestään. Tason nousua tässä odotellaankin muuten voi olla edessä karsinnat.

Nykyisellä porukallakin peli voi edistyä. Pitäisi vain huomata omat vahvuudet ja heikkoudet, ja muokata pelitapaa sen mukaan. Sport vielä nostaa tasoaan. Pudotuspelipaikka tulee, mutta tuskin kotietua.
 

Viikatemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Hifk
Kävi niinkuin toivoin, ei miten ajattelin. Nyt jäämme odottelemaan raporttia Joensuusta. Radiosta kuultuna ihan ok peli, Kimin kaksi maalia olivat positiivinen yllätys. Toivottavasti Red Army osasi käyttäytyä?
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Kävi niinkuin toivoin, ei miten ajattelin. Nyt jäämme odottelemaan raporttia Joensuusta. Radiosta kuultuna ihan ok peli, Kimin kaksi maalia olivat positiivinen yllätys. Toivottavasti Red Army osasi käyttäytyä?

No, kannustus oli hienoa, mutta tappeleminen ei niinkään. Kotimatka voi olla pitkän sorttinen sunnuntaina jollakin. Aika heikko esitys muutenkin hakea matsia seitsemällä yhtä vastaan jatkuvasti. Yhteiskunnassa on pahoinvointia ja sitä näköjään on Red Armyssä vielä muuta väestöä tiheämmin. Ikävä juttu.

Itse peli ei mitään maailman hienointa jääkiekkoa ollut, mutta tasaisempi se oli kuin lukemat antavat ymmärtää.
 

jukkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Tuo jo kertoo jotain! Vaasalaiset, jotka jäivät kotiin toivovat että Joensuuhun lähteneet osaavat käyttäytyä. Enemmän tapana taitaa siellä päin käyttäytyä huonosti kuin hyvin. Mutta... tässäpä "raposrttia" paikanpäältä:

Olipahan vaasalainen apinalauma taas elementissään. Voe herranen aika! Ja nyt en tarkoita pelaajia, vaan tuota räkivää ja rähisevää akkamaista pentulaumaa, jota punaiseksi armeijaksi kutsuvat, itseään.

Pelistä sen verran, että ensimmäisen ja toisen erän huonoon peliin kaaduttiin. Kolmannessa saatiin tilanteita, ja maalikin, mutta lopussa ei pomppinut meille ei millään. Tolpat ja huono tuuri olivat vaasalaisten puolella.
 

urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Hätätilassa Jokipojat ja Sortavalan Dynamo
Viimeksi muokattu:

jukkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Oikein innolla odotan huomista, ja vaasalaisten "meitä provottiin ja järkkärit oli paskoja"- viestejä.

Kertokaa terveisiä sille ääliölle, joka Sportin- fanipaita #17 päällään tuli ensimmäisessä erässä Punamustien päätyyn hyppimään ja vi77uilemaan. Onneksi kaveri oli sen verran järkevämpi, että kävi kaverinsa pois.

Ja se lauma, joka baarissa otti naamoista kuvia kamerakännyköillään, ja sen jälkeen kävivät miehissä (pojissa) tönimään ja haastamaan riitaa, voi ottaa myös vastaan terveiset. Kuten myös ne jotka sisään tullessan räkivät hallin ikkunat umpeen melkein.

Järkkärit tiesivät kertoa, että viestiä on vaasaan lähdössä seuralle, että eivät ole kannattajat enää tervetulleita Joensuuhun. Sama juttu kun viime talvena Savonlinnassa. Lopettakaa jo se matkailu, kun ette osaa kylässä käyttäytyä.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Onpa yllätys. Kovat jätkät on syleskelleet ja haastaneet riitaa pikkukännissä porukalla. On ne kovia. Se on sitä maailmanluokan kannattajakulttuuria mitä muiden peräkylien juntit ja provosoivat natsijärkkärit ei vielä vaan ymmärrä.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
En ole yllättynyt.

Mitä pitempi matka, sitä enemmän ehtii juoda. Kun kakaroita on matkassa ilman holhoojaa niin se ei vaan toimi. Tuo etäisyys oli näköjään joillekin liikaa, näen edessäni nuo kakarat jotka kasvavat miehiksi viinan avulla, niitä on nähty tarpeeksi vuosien varella.

Hävettää, ikäraja pitäisi olla matkoilla (ei välttämättä auta, sillä noita aivopieruja löytyy niistäkin joilla on ikää lähemmäs 30).

No, pelistä voi sanoa että voitto tuli, onneksi meillä on Mäkkäri.
 
Viimeksi muokattu:

jukkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Hallille saapuminen oli vaasalaisilla kieltämättä soihtuineen ja lauluineen näyttävä. Mutta siihen se sitten loppuikin. Mutta loppunäytöstä käydään varmasti vielä, jos ei ihan käräjillä, niin toivottavasti jääkiekkoliitossa edes.

Kun vaasalaiset mainostavat kannustustaan kansainväliseksi maailmanluokan touhuksi, pitäisi sanktiotkin rikkeistä olla samaa laatua. Seuralle sakot fanien käytöksestä, ja faneille porttikielto Mehtimäelle.

Siitä voi vaasalaiset olla varmoja, että sinnepäin en ainakaan minä lähde ikinä jääkiekon merkeissä ainakaan.
 

Simppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Jees, olipahan meininkiä. Minä en lähde tuomitsemaan kaikkia Sportin faneja, luulen että tässä on kyse vain pienestä joukosta. Ja varmasti syytä on ollut joensuulaisissakin. Mutta käsittämätöntä on se että fanimatkoille otetaan mukaan jengiä, jos ne aiheuttavat aina jotain harmia. Sportin fanit piti hyvin meteliä ja se oli hienon kuuloista, mutta pohja menee hyvältäkin toiminnalta muutamien takia. Toivottavasti tästä nyt jotain opitaan kaikki. edes se että viina ei sovi kaikille, eikä oo sanottuu sopiiko se itellekkään.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Pelillisesti: Jokipojat oli kankea 2 erää, virheistä rankastiin ekassa erässä ja omat maalihanat ei vieläkään auenneet paikoista huolimatta .. se siis siitä. Tuomarilla meinas olla mopo jo kaukanakin, mutta ei tuo nyt niin pahasti kuitenkaan menny..sillä ei ratkastu mitään lopulta. Seppänen oli taaaaaas hyvä, on se vaan kova! Flinck oli kans vireessä. Pakit pelas rohkeesti, niinkuin Kauppi sanoikin, että sitä kehitetään..siitä osotuksena V.Väänäsen otteet.

Ja sitten..pakko se on itsekin kommentoida fanien käytöstä: HALOO!!! ..kuinkahan monta oli matkassa sellaisia, jotka oli kans 20-v. sitten mukana? Olis ollu mukava nähä niitäkin, eikä vaan noita vitun pellejä, jotka uhoilee ihan viimeseen asti, ei sitä voi ees viinalla selittää. Säälittävää. Pysykää vaan omassa luolassanne. Maineen te viette fiksuiltakin vaasalaisilta kiekkoihmisiltä. Kaiken kruunasi (tai ruplasi) joukkolaulu hallin pihalla: "te ootte ryssiä kaikki"..teillä itellä ois svenskipassi jos me ei ois ajettu ryssiä pois rajalta sotien aikaan. No, eipä se teini voinu sitä tietää.

Niin joo, viime tiedon mukaan pari tyyppiä on täällä yötä tiilitalolla, täytyykin mennä aamulla kyselemään paljon peli päätty?
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
En nyt sen enempää jaksa ruveta selittämään kun kukkahatut oli jo valmiiksi tulleet tänne jeesustelemaan puolitotuuksillaan.

Kukaan ei kuitenkaan ollut missään vaiheessa jäämässä mihinkään yöksi. Yksi sai sakot ottelun jälkeisessä juhlinnassa hallin pihalla kun pamautti jonkun kiinalaisen tms. Pihalla oli tuolloin vain vaasalaisia eikä kukaan joensuulainen ollut tulilinjalla.

Jatkoajan raportissa mainitussa tapahtumassa avainkysymys olikin jo itse tekstissä. Kuinka vierasfanipäädyssä voi olla kahakkaa jos siellä on vain vierasfaneja? Niinpä.

Muihin tapahtumiin en osaa kommentoida mitään kun en ole paikalla ollut esimerkiksi Jokipoikien fanipäädyssä. Harmi jos sinne on joku mennyt säätämään.

Oli muuten kiva tulla halliin kun heti hallin pihalla joku heitti meikäläistä kaljatölkillä. Et oli sitä toivomisen varaa myös kotikannattajien käytöksessä. Ja putkareissut taisi mennä Joensuulaisille 2-1.. Mutta siitähän kukaan ei mainitse mitään kun suuri ja mahtava Red Army oli taas pahanteossa.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Lainaus paikallisen lehden jutusta, Karjalainen kertoo:

"Yksi vaasalaiskannattaja sai jälkipelistä sakot heiteltyään ihmisjoukkoon paukkupommeja jäähallin ulkopuolella. Pommit 23-vuotias mies oli ilmeisesti tuonut mukanaan Vaasasta. Mies oli lievästi päihtynyt. Vaasalaisfani pääsi kuitenkin kotimatkalle muun fanijoukon mukana. Nujakasta ei aiheutunut vahinkoa kenellekään.

Pelin aikana yksi Jokipoikien kannattaja sai nyrkistä, mutta tilanne jäi selvittämättä, sillä lyöty itsekään ei pystynyt osoittamaan lyöjää. Pelin aikaisen nujakan aloittivat Jokipoikien fanit ärsyttämällä vaasalaisia faneja."

Vaikkakin paukkupommit olisi kyseessä, niin silti ne on vaarallisia räjähtäessään esim. silmille ja niiden viskominen on TYHMÄÄ, miettikää onko ko. sälli mukana jatkossa. Kotijoukkueen yleisöstä löytyy varmasti kans ihmisiä, jotka provosoituu, niin myös vierailijoista. Kaikki ei ole kuitenkaan mätiä, vaikka yleistäminen on tässä kohtaa helppo, puolin ja toisin. 1900-100. Mieti.
 

Rocco

Jäsen
Niin no, mitäs se paikallinen lehti kirjoittaakaan...

"Pelin aikaisen nujakan aloittivat Jokipoikien fanit ärsyttämällä vaasalaisia faneja."

Turhaa te sinne tulette v*ttuilemaan yms, oli paikkakunta mikä tahansa. Lopputulos on varmasti kaikkien tiedossa.

Koittakaa nyt kaikki paikallisetkin tajuta, ettei kannata mennä keittiöön jos pelkää että sormet palaa. Turpaan saa nakkikioskillakin jos menee sinne soittamaan suutaan.

Yksittäistapauksia on tottakai aina, mutta se mitä itse olen selvinpäin ollut useissa Sportin vieraspeleissä niin en voi uskoa sitä v*tuilun määrää... Itse en tokikaan siitä ota pulttia, mutta tottakai voisin jos haluaisin. Tuntuu että suurin viihde paikallisille (kaikkialla yleisesti) on saada vaasalainen suuttumaan. Sitten taas jeesustellaan kaikkialla että Red Army on itse saatana.

Kuten Castillo sanoi, miten voi vieraspäädyssä olla tappelu jos siellä on vain vierasjoukkueen väkeä?
 
Yksittäistapauksia on tottakai aina, mutta se mitä itse olen selvinpäin ollut useissa Sportin vieraspeleissä niin en voi uskoa sitä v*tuilun määrää... Itse en tokikaan siitä ota pulttia, mutta tottakai voisin jos haluaisin. Tuntuu että suurin viihde paikallisille (kaikkialla yleisesti) on saada vaasalainen suuttumaan. Sitten taas jeesustellaan kaikkialla että Red Army on itse saatana.

Ei tällaisia henkilöitä pitäisi olla katsomossa/jäällä, jotka eivät kestä sitä v*ttuilua. Pitäisihän jo herranen aika siellä Vaasassakin tajuta, että ottakaa näiltä känniurpoteineiltä uhot pois, niin ei tule tämmöisiä selkkauksia? Vaikka siellä joku provoaa, niin miksi lähteä itse leikkiin. Siinnähän tekee kaverin pelleksi naureskelemalla tyypin poistuessa. Pennut kuriin ja meno jatkukoon katsomossa samallaisena, niin ollaan sielläkin menty eteenpäin.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Yksittäistapauksia on tottakai aina, mutta se mitä itse olen selvinpäin ollut useissa Sportin vieraspeleissä niin en voi uskoa sitä v*tuilun määrää...

Mitä olen KooKoo-Sport pelejä seurannut, niin pääasiassa tuo väittely ja pään aukominen tapahtuu Sportin fanien ja noin 11-vuotiaiden kotijoukkueen kannattajien kesken. Onko täällä vieraillut ryhmä sitten Red Army vai Red Farmy, sitä en tiedä. Mutta muutenhan pieni hiillostaminen pitää hyväksyä, kun vieraskatsomoihin lähtee. Ilmeisesti Joensuussa mentiin kuitenkin liian pitkälle puolin ja toisin. Paukkupommeja lentelee uutena vuotena joka kadunkulmassa ja siitä nyt ei isoa asiaa saa tekemälläkään.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Niin no, mitäs se paikallinen lehti kirjoittaakaan...

"Pelin aikaisen nujakan aloittivat Jokipoikien fanit ärsyttämällä vaasalaisia faneja."

Turhaa te sinne tulette v*ttuilemaan yms, oli paikkakunta mikä tahansa. Lopputulos on varmasti kaikkien tiedossa.

Koittakaa nyt kaikki paikallisetkin tajuta, ettei kannata mennä keittiöön jos pelkää että sormet palaa. Turpaan saa nakkikioskillakin jos menee sinne soittamaan suutaan.

Niin, mitenhän sitten olisikaan asian laita, jos olis ns. "omassa" päädyssä lähdetty mukaan näihin vieraskannattajien juttuihin, jotka kävi siellä jokaisessa erässä uhoamassa, tai sitten niitten sällien matkaan jotka esim. potkivat ohikulkijoita? HALOO, miten siellä wasalandiassa suhtaudutaan moiseen käytökseen?

Edelleen sanon sitä, että muutama paskiainen mahtuu aina matkaan mukaan, mutta koittakaa nyt saatana jotenkin saaha nuo perkeleen kuminaamat pysymään txt:tv:n ääressä kotona, jos ne on ne samat paskiaiset kun aiheuttaa ongelmia. Ihan sama homma se on meilläkin: mädät jätetään pois.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös