La 17.11.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 56 400
  • 749

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Tappara on tällä hetkellä aika kaukana suurimmasta mestarisuosikista, ja yllätyin, sillä oletin Ässien itseluottamuksen nousseen, kun kurssi on hivenen kääntynyt. Fiksu ratkaisuhan Ässiltä se pelin hidastaminen lienee, ei siinä. Odotin vain jykevämpää, räiskyvämpää alkua heiltä.

Jos Ässätkin ajatteli että Tappara ajatteli? Toisaalta, Tappara on saattanut aavistaa mitä Ässät on ajatellut Tapparan ajattelevan.

Kaikki pelit kestää 60 min ja vastaiskuja omiin täytyy välttää, mutta korostuu esim. Tapparaa vastaan. Lisäks vääntömomenttia täytyy riittää pitempään kuin eka ryminä-10 min.

Kliseet, eli 2. erä ja pitkä vaihtoväli. Fiksusti kiekolla, oli sitten kontrollivaihto tai syvään, ettei väsyneet ukot pyöri omissa kahta minuuttia.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Veikkaan että TPSn bensa/sähkö/diesel loppuu tokaerän puolenvälin jälkeen ja rairai Kärpät.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joo, mutta nythän se on merkattu niin, että Luoto räppäsi maalin edestä, jolloin syöttö olisi ollut ihan oikeutettu. Alkaa selviämään tämä case.

Juu ja tätä olen ihmetellyt. Luulisi että korjataan.

Korjattiin mutta edelleen syöttäjä maalissa :D
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jos Levtchi oli se joka kulmalta sen pelasi maalin eteen niin joo.

Eikä syöttäjiä.
Ainakin Luoto haki tuomarilta kiekon ja heitti huollolle maalin jälkeen eli eiköhän se Levtchin maali ollut. Ehkä se apina nyt lähti selästä, itse Anton ei kiekkoa tunnu saavan maaliin mitenkään, ei edes tyhjään.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Veikkaan että TPSn bensa/sähkö/diesel loppuu tokaerän puolenvälin jälkeen ja rairai Kärpät.

Joo ja Manner soittaa Junnolle, että saisiko kolmanteen erään 4 slaavia ja Brett Lieversin ja sitten Martin Bergeron vielä hakemaan 5+20 loppuun.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Saisi muuten tuon karhuhalipuolustamisenkin kriminalisoida. Helvetin hankalaa on luoda mitään, kun kaverilla kädet ympärillä
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Fälthille virhe, Makkonen alistaa
Makkonen on niin saatanan pehmeä, ettei se alista edes koiraansa. Nyt vaan sattui olemaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella oikeassa paikassa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Liikaa Kärpät nyt siirtelee. Siinäkin olisi Pyörälä voinut laukoa mutta syötti vielä huonosti Kuparille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös