La 15.1.2011 Ässät-Lukko

  • 35 856
  • 185
Avataanpa hyvissä ajoin ketju tälle spektaakkelille, jotta kansa pääsee sopiviin tunnelmiin ennen ottelun alkua.

Kauden neljäs keskinäinen kohtaaminen. Aiemmin ollaan kohdattu kaksi kertaa Raumalla ja kerran Satakunnan pääkaupungissa. Voitot Ässille 2-1. Edellisessä kohtaamisessa Raumalla, Ässäpelaajistosta moni oli ilmeisesti kuumeessa/flunssassa ja se näkyi otteissa. Tällä hetkellä joukkue on suurimmaksi osaksi terve.

Vuosi 2011 on alkanut Ässien osalta varsin mallikkaasti: 5 ottelua, 5 voittoa. Myös pikkuveljen alkuvuosi on sujunut kelvollisesti 5 ottelua, 2 voittoa. Tämä ei ole kuitenkaan tyydyttänyt osaa raumalaiskannattajista, vaan valmentajalle ollaan vaatimassa kovaan ääneen potkuja.

Lippu.fi:n mukaan vapaita katsomopaikkoja on edelleen D5:ssä ja seisomakatsomossa. Katsomolohkoja tuntemattomille kerrottakoon, että D5 on siellä päässä katsomoa, josta näkee kunnolla ainoastaan toisen erän maalit.
Huonon ajokelin vuoksi suosittelen käytettävän muita kulkuneuvoja kuin autoja. Etelästä matkaaville neuvoksi: reippailkaa resinalla Kokemäelle ja sieltä junalla Poriin. Pieni liikunta karsii sitten varmasti suurimmat tappeluhalutkin, vaikka kettutyttöjen tuleva tappio ottaisikin kupoliin.

Ottelutapahtuma sopii varsin hyvin myös viikonloppumatkailuksi. Perheellisille raumalaisille tiedoksi, että pitäkää lapsista tiukasti kiinni. Suuressa maailmassa ihmisvilinä saattaa helposti sekottaa. Pelin jälkeen suosittelen nauttimaan Porin laadukkaasta ja monipuolisesta kultuuritarjonnasta, jossa jokaiselle on jotakin. Esim. jupsterin kannattaa tarkistaa, löytyykö Porin Nuorisotalolta lauantaina limudisko.

Viimekertaisessa Porin ottelussa, Ässien 17-vuotias b-junnuikäinen Joel Armia iski kaksi kertaa kiekon raumalaisten maaliin ja näytti siten kiekonpelaamisen mallia. Jatkuuko sama tahti tälläkin kertaa? Edellisessä kohtaamisessa Raumalla, Ässillä ei juuri onnistujia ollut. Paitsi sairastelu, myös puolustajien pistepörssin nykyisen ykkösnimen, Ville Uusitalon, puuttuminen edellisestä kohtaamisesta painoi vaakaa raumalaisten puolelle. Nyt Ville on jälleen mukana. Maalivahtipelistä pitää mainita sen verran, että Kilpeläiselle on parissa edeltävässä ottelussa mennyt hieman helppoja. Uskotaan ja toivotaan, että Eero nousee IFK-ottelun tasolle ja voittaa vastapuolen paniikkihankinta Mika Norosen.

Ylimielisyyteen ei porilaisleirissä ole varaa, vaan nöyrin mielin ja vaihto kerrallaan.

Lopputulosveikkaus: Ässät 5 - Lukko 0.
 

Pianisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt kun saatiin tämä kenraaliharjoitus pois alta, voidaankin alkaa keskittymään tähän tärkeämpään otteluun ja ehdottomaan viikon huipentumaan. voitto tästä pelistä voisi herättää lopullisesti porilaiset tämän kevään kiekkohuumaan. Lukko ei ole vakuuttanut meikäläistä tällä kaudella tai sitten silmiäni sumentaa tämä Ässien voittokulku.

Nuorten lupausten kaksintaistelusta (Armia, Elo) ei oikein voi enää puhua koska Elo ei ole enää edes lupaus. Maalivahtipelissä Nortti edustaa tasapaksua palkkasotilaskaartia joka häviää Eerolle kaikessa muussa paitsi tilipussissa.

Eipä tässä muuta kuin otetaan levon kannalta tämä ilta. Huomenna tulee tuttuja vanhoja kavereita seuraamaan Ässien peliä ja minkäpä muun joukkueen murjomista olisi hienompi esitellä kuin raumalaisten.

Häkki on täynnä ja tupakkipaikat täynnä lunta. Helvetin ahdasta tulee olemaan joten kärsivällisyyttä kannattaa ottaa mukaan.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Otteluillan kysymys: Katkaiseeko Lukko Ässien putken, kuten katkaisi eilen HIFK:n?

Pidän melko todennäköisenä, että näin tulee käymään. Lukko ei ole tällä kaudella hävinnyt kolmea ottelua peräkkäin ja tuskinpa niin tulee käymään nytkään. Eilisissä peleissä Ässät körmyytti surkean Tepsin ja Lukko hävisi hyvätasoisen kamppailun HIFK:lle. Mitä osviittaa nämä tulokset antavat huomiselle? Eivät yhtään mitään.

Lukko otti viimeisimmässä Satakunnan taistossa niskalenkin Ässistä alistamalla patapakan jo ennen ottelun puoltaväliä. Tämmöinen vastaava peräpään raiskaus olisi tilauksessa taaskin. Lukolla pelannee maalissa sm-liigan ehkä paras maalivahti Mika Noronen, mikä vaikeuttanee Ässien jo ennestään hieman tuskaisaa maalintekoa. Toki Lukolla on myös ollut viime aikoina pahoja puutteita viimeistelyssä, mutta pistepörssi kertoo sen, että ketsuppipullo on taas räjähtämäisillään. Odotankin huomisesta kauden tähän asti makeinta voittoa ja sanotaan nyt vaikka 1-5 lukemin.
 

Patajokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Jokerit, Man C, Real Zaragoza
Ensinnäkin onnittelut palstatoveri Toejoen Veikolle erittäin provokatiivisesta ketjunavauksesta. Jo ensimmäisistä viestistä lähtien tulkoon tästä ketjusta kaikkien aikojen rimanalitus.

Punakoneen eilinen ensimmäisen erän esitys, ylivoiman toimiminen ja Rauman Ketun jäätyminen kolmannessa erässä lupaa hyvää. Mutta kuten vanha vedonlyöjä tietää, paikallisotteluihin ei kannata panostaa, joten ennakkoarvailut sikseen ja keskitytään tunnelmasta nauttimiseen.

Itsellä on jo lippu taskussa, odotukset korkealla ja hallipullon haku edessä. Onneksi raumalaisten paikallissuuruus, "Läski-Riku", on muinaisesta kaupunkijunaepisodista närkästynyt ja luvannut jättää Porin vierailut väliin näin säästäen 3 paikkaa sekä lukemattoman määrän makkaroita porilaiselle kantaväestölle.

Seisomakatsomon jännitysmomentti piilee siinä, onnistuuko Kalpa- ja TPS-peleissä muuta katsomoa kohauttanut "33 HOMO-Salonen" provosoimaan tappelun aikaiseksi. Siinä meillä on mies, joka todistaa raumalaisten ennakkoluulot porilaisista oikeiksi. Harmittavasti hänellä on pipo päässä peleissä, joten jää todistamatta kumpi leiri on suippokorvaisuudesta oikeassa.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Länsirannikon Herruus -osa 2. Osa 1 meni eilen ihan putkeen ja toivottavasti lukkoja (heh) saatiin avattua hyökkäyspäässä eikä sen maalinteon kanssa tarvis enään tuskailla. Ja YV:kin näytti tällä kertaa ihan mallikkaalta.

Hyvistä asemista lähdetään, kaikki tämän vuoden ottelun voitettu ja voittoputki yhteensä jo 6 ottelun mittainen. Tosin alkaa jo olla jo pelottavan pitkä siinä mielessä että kai se pian katkeaa, tai sitten ei.

Ässät on pelillisesti taas ehkä aallonharjalla, joskin tuo maalien tekeminen on/oli tökkinyt viime aikoina. Toivottavasti eilinen harjoitus teki hyvää ja ei jäädyttäisi enään niissä avoimissa maalipaikoissa.

Eniten huolestuttaa Pasi Salosen tila. Ei näytä tällä hetkellä olevan mitään tietoa herran tilasta ja vähän ristiriitaista tietoa liikkeellä siitä mitä herralle edes kävi. Harmittaa suuresti vaan kun pääsi juuri kovaan lentoon ja ammuttiin sitten alas, taas. No hyvällä tuurilla ei mitään vakavaa ja pelaa jo lauantaina. Tosin onneksi on reserviä laittaa kentällä, vaikka Savinaisen muodossa.

Peli voitetaan jos vaan pysytään poissa boksista, en usko että ketut kahta enempää saa Kilpparin taakse tasaviisikoin.

Harmi kun ei pääse peliin, muija tietenkin aina töissä. Onneksi toiseen tasauspeliin pääsee, on siitä jo vähän kun viimeksi ollut Ässät-Lukko pelissä.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Jännäähän se aina on kun sarjan kärjessä keikkuva ostojoukkue Ässät kohtaa oman kylän pojat periaatteella sisukkaasti keskikastissa eteenpäin punnertavan Lukon. Itse pelistä sanoisin että ihme jossei jatkoajalle mene.
 

Ketunkolo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea FC
Asetelmat ovat tosiaan ehkä hieman tännepäin kallistuneet. Ässillä voittoputki kun taas Lukolla kaksi tappiota alla. Kahta tappiota enempää ei Lukko ole vissiin peräkkäin kärsinytkään, joten pelottavan hyvältä vaikuttaa. Ainoa, joka luo mustia pilviä voiton ylle on pelipäivä. Ässät ei nimittäin ole kertaakaan hävinnyt lauantain kotipeliään. Luulisi tuossa olevan Lukon pelaajille porkkanaa, jota tavoitella. Satakunnan herruuden lisäksi.

Saisivat voittaa tyyliin 7-0, jotta pääsen illanviettoon hyvillä mielin. Satun nimittäin täyttämään 18.

E: jämäkkää porilaista ylimielisyyttä ja provoa havaittu. Toivottavasti on sama asenne Ässilläkin.
 
Viimeksi muokattu:
Peli on jo nyt selvää kauraa. Senhän toki kaikki tietävät, ratkoihan sentään Ässien B-junnu jo yhden tällaisen pelin Ässille. Lukon joukkuehan on itsestään melkoinen vitsi. Huhujen mukaan pistepörssiä johtava Perttu Lindgren ei ole joulutauon jälkeen tehnyt enää pisteitä samaan malliin kuin alkukaudesta sen takia, koska on pelännyt tulevaa koitosta Ässiä vastaan ja etenkin järkälemäistä Kristian Kudrocia. Tähän pelkoon Lukko oli tosin jo varautunut hyvissä ajoin hommaamalla puolustukseen poliisiksi Nolan Prattin. Heti Raumalle (luonnollisesti Porin lentokentän kautta) saavuttuaan hän tosin osoittautui suureksi pettymykseksi, kun pelikassista päällimmäisenä löytyikin kourallinen lasten leikkinukkeja barbeja. Porilaisten kannattaa myös huomioida Lukon uusin superlupaus Eero Elo. Tulinen ranne on ollut mahtavassa vireessä, kun Elo on saalistanut 28 ottelussa huikeat kuusi maalia.

Raumalaisille suosittelen kotiin vietäväksi ABCkiriaa (nykyisin tunnetaan nimellä Aapinen) sekä ylhälistölle televisiota tai kännykkää. Kannattaa myös huomioida, että Porissa maksetaan tavarat euroilla joka on yleinen valuutta ympäri Eurooppaa (Eurooppa on yksi maailman seitsemästä maanosasta). Oravannahkaa tai voita emme valitettavaksi hyväksy maksuvälineenä.

Toivottavasti raumalaiset viihtyvät turistimatkallaan ja saavat nauttia suuren maailman hienouksista samalla, kun me porilaiset nautimme lukkolaisten nöyryyttämisestä. Peli päättyy 8-1. Elolle annetaan lopussa yksi säälistä, jotta hän kykenisi jatkossakin kantamaan superlupauksen viittaansa.

Tein tosiaan aikani kuluksi vielä kuvan, jossa pata pissaa ketun päälle. Otan vastaan tilauksia pelin jälkeen.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Porilaiset, te teette minun päivästäni paremman.

Esim. jupsterin kannattaa tarkistaa, löytyykö Porin Nuorisotalolta lauantaina limudisko.

Sukkadisko, poski poskea vasten danssahtelua ja popparin tuoksua. Back to the 80´s. Jätetään kuitenkin väliin. BTW, olen kuullut, että Porista saa kuulemma pillua vilauttamalla tulityökorttia?

---

Pakko tässä vaiheessa ottaa hattu päästä ja lähteä nöyrin mielin Poriin matsia katsomaan. Ässäthän lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Ei ole Ässät käsittääkseni juurikaan näitä kotiotteluita hävinnyt, varsinkaan viikonloppuisin. Ja niitä viikonloppupelejähän määrällisesti Ässät on vuosikausia saanut liigalta pienimuotoisena säälilahjana. Kyllä siellä johdossa joku osaa jotain.

Lukon otteissa on huolestuttanut otteiden ailahtelevaisuus, jota lähinnä Noronen varmalla työskentelyllään on tasannut. Kuitenkaan ei voi koskaan tietää miten raumam boja esiintyvät seuraavassa ottelussa tai edes seuraavassa erässä.

Lukolla on Ässistä henkinen yliote, joka näkyi viime ottelussa Raumalla tyylipuhtaana perseraiskauksena. Uskoisin, että porilaisten mopot ovat niin ihanassa keulintavaiheessa, että Lukko pokkaa jopa helpon voiton lauantaina. Voitto viedään myös fyysisessä taistossa Soturi-Anssin johdolla. Kristian Kidrockin tappeluhalukkuus tositekijöitä vastaan on samanlainen tornihuhu kuin yänollin ja porin matin suhde - mieli halajaa, mutta kantti ei kestä.

Näkyy hallilla!
 

Pianisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
BTW, olen kuullut, että Porista saa kuulemma pillua vilauttamalla tulityökorttia?

Raumalla saa piparia näyttämällä hygieniapassia. Muistakaa kaikki tulla katsomaan Suippoa ja Rimpeläistä jo kello 16:30!
 

Paksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Porin Koirat
Pelistä...

Ässien viisikkopeli on tällä hetkellä yksinkertaisesti niin paljon paremmassa kuosissa kuin Lukon, etten näe yhtään järki syytä, miksi Lukko saisi huomenna pisteitä mukaansa. Norosen huippupeli on mahdollista ja Lukon kärkihyökkääjien vaarallisuus on tiedossa, mutta väitän, ettei se tule riittämään.

Veikkaan 3-1.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
BTW, olen kuullut, että Porista saa kuulemma pillua vilauttamalla tulityökorttia?

Olen luullut, että olet mies. No, jos olet hyvännäköinen tyttö, niin pillua vilauttamalla saat varmasti muutakin kuin tulityökorttia. Riittääkö raumalaistytön tyydyttämiseen tosiaan tulityökortti? Aina oppii uutta.

Pelistä pitää mainita se, että lukko on aina vittumainen vastus. Hyvänä puolena toki pitäisin sitä ettei kettuja vastaan lähdetä koskaan takki pätkääkään auki. Asenne on kunnossa ja eiköhän lukko kotona kaadeta. Joka tapauksessa lukko on se vastustaja, jota välttelisin viimeiseen asti pleijareissa.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Meniköhän tämä ketju heti alkumetreiltä suht. säälittäväksi?

Itse pelistä ajattelen niin, että periaatteessa tämän "4 x Lukko n. kuukauden sisään" -putken aikana voi varmistaa, ettei Lukko tule nousemaan Ässien ohitse. Siihen riittänee muiden pelien ohella, ettei ota näistä suoria tappioita. Vedonlyöntejä en harrasta, mutta x on vahva tunne huomisesta pelistä.

Olen ollut vähän kahden vaiheilla, ehdinkö peliin vai en. No, seisomakatsomoon varmaan pääsee viime hetken päätökselläkin, tuskin nyt niin täyteen tulee.
 

Pianisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jospa sitä palaisi taas järkevään juttuun ettei tätä ketjua laiteta ihan heti kiinni.

Pienenä kuriositeettinä että Lukko on tehnyt viidessä viime pelissä yhteensä kymmenen maalia, joka on keskiarvoltaan 2 per ottelu. Mikäli trendi jatkuu niin Ässiä vastaan Lukolla tulee olemaan vaikeuksia. Ottaen huomioon Norosen tason ja meidän heikon viimeistelytasomme niin pelistä voi tulla melko todennäköisesti vähämaalinen. TPS-ottelun viidestä ylivoimamaalista ei kannata vetää hirveästi johtopäätöksiä koska TPS-pakit päästivät koko ajan ukkoa takatolpalle ja olivat muutenkin sekaisin.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Onpas kyllä naurettavaa paskaa tämä ketju jo tässä vaiheessa. Suurin kiitos tästä kuuluu ketjun ansiokkaasti avanneelle provolle sekä parille perässähiihtäjälle. Toivoa sopii, että fanien asenne kuvaa huomisessa pelissä joukkueiden asenteita, jolloin Raumalle lähtevät helpot pisteet ylimielisen kotijoukkueen suosiollisella avustuksella.

Tulosveikkauksia en lähde edes tekemään, mutta Lukon voittoa sitä aina toivotaan. Paikalle ollaan tulossa fanibussin kyydissä nauttimaan tunnelmasta. Toivottavasti saadaan tasokas ja tasainen ottelu aikaiseksi. Lukolta lienevät huomenna varmuudella poissa kokoonpanosta ainakin Tukonen sekä Tuomainen. Oli peli sitten millainen tahansa, täytyy Lukon onnistua maalipaikoissaan eilistä paremmin voittaakseen ottelun.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onpas kyllä naurettavaa paskaa tämä ketju jo tässä vaiheessa. Suurin kiitos tästä kuuluu ketjun ansiokkaasti avanneelle provolle sekä parille perässähiihtäjälle. Toivoa sopii, että fanien asenne kuvaa huomisessa pelissä joukkueiden asenteita, jolloin Raumalle lähtevät helpot pisteet ylimielisen kotijoukkueen suosiollisella avustuksella.
Tekopyhyys haisee tänne asti. Jos ketju olisi avattu samalla tavalla, mutta Lukko -perspektiivistä esim. jupsterin toimesta, niin todennäköisesti mielipiteesi olisi tämä:
Täydellisen onnistunut kauden avaus palstaveljeltä. Pisteet siitä.
Sellaista.

Niin, pelin henkihän on se, että Lukko tarvitsee pisteitä taisteluun paikasta kuuden joukkoon ja Ässät tarvitsee pisteitä... niin, mihin tässä nyt niin pisteitä tarvitaankaan? No, mitä nopeammin paikka kuuden joukossa varmistuu, sitä parempi. Aika lailla silti tuntuu tällä hetkellä peliltä muiden joukossa tämä derby ja jotenkin ajatukset on jo keväässä, toivottavasti pelaajilla ei kuitenkaan. Mukava lähtökohta kuitenkin, kun Ässillä ei ole tässä mitään hävittävää paineiden ollessa täysin kettuleirissä.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jaahas, täällä taas ne virtuaaliset pikkupippelit venyvät ja kilvan keksitään mukahauskoja provokatiivisia letkautuksia. Joten jätetään paskanjauhanta tähän ja mennään itse asiaan.

Lukon pisin tappioputki tosiaan tällä kaudella on kahden ottelun mittainen, joten jos lauantaina hävitään, niin sitten on ekaa kertaa kolme peräkkäistä matsia perseilty. Mutta jos jäällä nähdään samanlainen Lukko, kuin esim marraskuun maaottelutauon jälkeen, niin pisteet lähtee Raumalle. Silloinhan peli Äijänsuolla päättyi isännille 5-2.

Vaikka Isomäen humalaisen seisomakatsomon edessä vierasjoukkueen on kurja pelata, niin uskotaan että nähdään tasainen matsi ja lopputulos 60 minuutin jälkeen on 1-2.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Niin, pelin henkihän on se, että Lukko tarvitsee pisteitä taisteluun paikasta kuuden joukkoon ja Ässät tarvitsee pisteitä... niin, mihin tässä nyt niin pisteitä tarvitaankaan? No, mitä nopeammin paikka kuuden joukossa varmistuu, sitä parempi. Aika lailla silti tuntuu tällä hetkellä peliltä muiden joukossa tämä derby ja jotenkin ajatukset on jo keväässä, toivottavasti pelaajilla ei kuitenkaan. Mukava lähtökohta kuitenkin, kun Ässillä ei ole tässä mitään hävittävää paineiden ollessa täysin kettuleirissä.
Kai se Ässillä on päätekeminen siinä että joukkue jatkossakin antaa sen 180% materiaalistaan joka matsi. Se kun tipahtaa siihen normi sataseen niin sitten käy kuin Lukolla viime keväänä. Lukolla nuo prosentit vaan taisi mennä satasesta kahteenkymppiin. Lukolla on tosiaan tärkeitä pisteitä haettavana, jotta pysytään kuuden parhaan joukossa. Niinköhän tässä on että joukkue kohtaa joukon yksilöitä?Mielenkiintoinen matsi tulossa ja töllöttimestähän tämä täytyy tsekata.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Tekopyhyys haisee tänne asti. Jos ketju olisi avattu samalla tavalla, mutta Lukko -perspektiivistä esim. jupsterin toimesta, niin todennäköisesti mielipiteesi olisi tämä:



Noissa on vain nyt pienoinen ero. Toinen on ketjun avausviesti ja toinen ei. Jos nyt tekee vertailun noiden ketjujen avauksista, niin onhan tämä nykyinen jo aikamoinen rimanalitus verrattuna tuohon kauden avauksen erittäin ansiokkaaseen ja asiapitoiseen viestiin. Niin ja on noissa viesteissä sellainenkin ero, että toinen ei kohdistu keneenkään nimimerkkiin, kun taas toisessa on taas vaihteeksi aika räikeä kohdistus.

Tekopyhää? Tokihan vain.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tekopyhää? Tokihan vain.
Juuri sitä. Melkoista jargonia oli vastineesi. Olisit vaan sanonut, että tunnet nimim. jupsterin oikeasta elämästä, niin et olisi tehnyt itsestäsi naurunalaista. Unohdit vaan kertoa, mikä tuosta jupsterin viestistä teki täydellisen kauden avauksen, kuten mainitsit?

Kritiikkini ei siis kohdistu nyt jupsteriin, joka ymmärtää myös ottaa iskuja vastaan.
 

Eskelarit

Jäsen
Mitäs täällä jauhetaan turhaan ja provotaan toisia ?

Matsihan päättyy 1-1 varsinaisella peliajalla, tulee ihan mieleen pari vuotta sitten Porissa pelattu matsi, jossa Isomäen seisomakatsomo oli humalassa (yllätys?) ja Anssi lensi vissiin ulos jostain laitataklauksesta ja Ottoko oisi vielä maalin tehnyt ?

No kuten sanottua, peli on 60min jälkeen 1-1 ja voittaja ratkennee rankuilla, ellei tämä porilaiset hehkuttama b-junnu ratkaise jälleen.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien fyysinen suoritustaso on tällä hetkellä niin kovalla tasolla, että kovan työn saa Lukko tehdä, jos jotain kotiin viemistä haluavat. Tappioputkista tai lauantaipelien voittoputkista on ihan turha puhua, Ässät pelaa vaihdon kerrallaan. Ässät oli keskiviikkona kotona noin klo 4.30 ja punttisalilla klo 10.00 ja torstaina luistin kulki loistavasti. En näe mitään syytä miksi luistin ei liikkuisi myös lauantaina, Ässät menee tällä hetkellä kuin juna eteenpäin. Lukon ainoa mahdollisuus on Norosen unelmapeli, Lukko tuskin tekee kahta maalia enempää.

Ja uskomatonta miten vieläkin puhutaan Ässien ylisuorittamisesta vaikka joukkue on jo pitkään pelannut samalla tasolla. Nimet eivät riitä jääkiekossa, jos toinen joukkue on hyvin treenattu, sitoutunut pelitapaansa ja nöyrä.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Ja uskomatonta miten vieläkin puhutaan Ässien ylisuorittamisesta vaikka joukkue on jo pitkään pelannut samalla tasolla. Nimet eivät riitä jääkiekossa, jos toinen joukkue on hyvin treenattu, sitoutunut pelitapaansa ja nöyrä.
Aika pitkälti olen samaa mieltä. Ei yksikään joukkue pysty ylisuorittamaan koko kautta. Vaikka nimet olisi paperilla mitä vaan niin kyllä tässä vaiheessa on se erottunut onko pelaaja vain paperitähti vai ihan oikea.

Jompikumpi kauden perinne katkeaa, joko lukko ottaa kolmannen peräkkäisen tappion tai Ässät häviää ensimmäisen lauantain kotipelinsä. Jotenkin kuitenkin uskon lauantain taian pitävän ainakin vielä. Ei Ässät välttämättä koko kautta mene ilman lauantaitappiota mutta nyt se ei tule.

Ässien oman pään peli on tällä hetkellä sitä luokkaa että yksikään vastustaja ei pelota. Toisaalta vaikka hyökkäyspäässä on ollut jonkinasteisia maalinteko-ongelmia on joka ketjussa ratkaisuihin pystyviä pelaajia. Loppujen lopulta meillä on pullat hyvin uunissa.

Ja kaikesta huolimatta raumalaisten puolesta pelottaa paskooko Mokka housuihinsa varsinkin jos pelistä tulee Ässille selvähkö voitto. Valmentajan vaihto tässä vaiheessa olisi ehkä typerin teko mitä voisi tehdä eikä se enää tekisi mitään positiivista.

Mulla menee jupsteri tulityökortti pian vanhaksi niin voin antaa sen sulle. Saat sitten ihan ikioman dildon eikä tartte vilautella enää...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös