La 14.5.2022 Otteluseuranta (2. kisapäivä)

  • 29 816
  • 749

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Henkilöllisyyden arvuuttelusta tulee joskus bannia:)

Ei tarvitse arvuutella. Viimeksi eilen illalla kirjoitin JYPin leikkikentälle kehuja otteista ja tänään päivällä fiilistelin että Vatanen pääsee viimein samoihin koti mm-kisoihin Miken kanssa. 2012 loukki sotki kisat ja olivat eht:lla syssyllä -11 hyvä duo ylivoimalla. Joskus sitä arvioi suosikkipelaajaa otteiden perusteella.

Nyt voisi Suomi heittää eilisen tyylisen toisen erän. Mikke tarjoili pari kertaa hyvin.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Kun vaan seuraavassa erässä päätetään hyökkäyksiä jotenkin määrätietosemmin, niin saadaan varmasti parempaa jatkumopelaamista ja ollaan varmasti valmiimpia puolustamaan vihun vastahyökkäyksiä. Siitä se lähtee rullaamaan ja nuijitaan Latvia jään rakoon.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Mikähän mulla on vikana kun Latvian johto ei tunnu miltään? Aiemmin osasi vihata näitä tilanteita, mutta nyt ei edes pahalta tunnu. Kai siihen on totuttava, että Suomi voi osin koomailla erän ja tulee sitten kakkosessa ohi. Erä 2-0 tai 3-0 Suomelle, jos arvaan.
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Manner on kyllä hieno mies. Mm. Jani Hakanpää on nostanut usein esille Mikon roolia omalla urallaan, kun Kärpissä pelatessa sai olla semmoinen kuin on ja tuntui siltä, että hänestä välitetään. Tätä on Mikon tyyli valmentaa. Vielä kun oppii kääntämään vaikeuksia voimavaraksi, niin voi olla jossain vaiheessa maajoukkueenkin päävalmentaja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös