mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Taas mennään. Lämpöä riittänyt mukavasti otteluissa mutta mitään pahempia ylilyöntejä ei ole ollut.

Illan kokoonpanot linkistä (en jaksa tabletilla naputella)
SJL Tilastopalvelu

KooKoon maalissa aloittaa Cloutier ja uusi kaveri Björninen viilettää nelosessa. SaPKo jatkaa Similällä ja KKP:lla on taas lämmitettävää.
 
KooKoota ei jätetä! -Tuntematon sotilas
Tänään kun KooKoo ottaa nenuliin matsista, niin täällä lyödään varmasti paniikkinappulaa pohjaan ja ilkkujat saapuvat myös muissa yhteyksissä paikalle. Tosin nyt jos taas löydettäisiin edes pieni tehokkuus, niin kyllä se Savonlinna jää jalkoihin ikävä kyllä, kapealla rosterilla vetävät ja tänään painaa ihan varmasti jaloissa paljon.

Similä on paljonvartijana myös tänään ja toivottavasti ei ihan eilistä huippuvirettä löytyisi. Björkkis heitetty nelosen keskelle, joten katsotaan mitään siellä tapahtuu hänen suhteen. Kyllähän olisi kiva saada Virtasta, Tuomista ja Kankea takaisin kokoonpanoon. Kaksi jälkimmäistä lienee jo melkoisen lähellä?

Voitto = tilanne rauhoittuu
Tappio = Melametsä ja Kokeneempi joku saapuvat palstalle, kun salasanat muistuvat taas mieleen
 
Tänään jännityksen aiheena on se montako Nuutisen vetämää viivaripulia Cloutier hörppää maaliin. Liian monta peliä ollaan hävitty maalivahtien haparointiin. Voitolla homma rullaa eteenpäin, häviöllä valahtaa paskat housuun ja lyhyt kevät häämöttää Sportin malliin. Kapteeni voisi alkaa näyttämään onko siitä vielä pelimieheksi. Tämän hetken otteilla ei kyllä ensi kauden rosteriin ole mitään asiaa.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Liverpool
Hei käsi ylös joka luulee että KooKoolla on tosissaan jotain saumoja? Minä laitan lihasopan uuniin, tilaan matsin nettiin ja otan vähän viskiä ja juhlistan kun SaPKo ottaa toisen kiinnityksen. Vehmasen Iirokin laittoi twitteriin että yrittää sitten ehtiä mestaruusjuhliin, ottas nyt ees muutaman patongin mukkaan.

Niin mikäs se SaPKon kokoonpano oli. Ei väliä, siellä on neljä ketjua ukkoja jotka pelaa 110% pässille. Got to love it.
 
Jesus saves, but Selänne takes the rebound

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tappio = Melametsä ja Kokeneempi joku saapuvat palstalle, kun salasanat muistuvat taas mieleen
Juuri näin ja voisin lyödä vetoa, että ensimmäisenä haaskalle saapuisi paraspelaaja Mikkellistä, joka haukkuisi välittömästi Petri Mattilan ja eiköhän siinä samassa kaikki muukin Kouvolaan liittyvä joutuisi paraspelaajan sylkykupiksi.
Jos tässä puolivälierässä kävisi niin hassusti, että KooKoo pääsisi jo kesäloman viettoon niin välierissä pelattaisiinkin mestiksen osalta savon herruudesta, koska tuolloin vastakkain asettuisivat Jukurit ja SaPKo. Jotenkin vaan tuntuu, että tässä KooKoo-SaPKo puolivälieräsarjassa on kaikki mahdollista.
 
Juuri näin ja voisin lyödä vetoa, että ensimmäisenä haaskalle saapuisi paraspelaaja Mikkellistä, joka haukkuisi välittömästi Petri Mattilan ja eiköhän siinä samassa kaikki muukin Kouvolaan liittyvä joutuisi paraspelaajan sylkykupiksi.
En minä ole haukkunut, olen kertonut mielipiteeni ja lisäksi tiettyjä faktoja Petri Mattilasta. Te ette vain halua tunnustaa niitä! Siksihän niitä olen jankannut tuhansia kertoja. Se on ihan sama voittaako vai häviääkö KooKoo, mielipide ei niistä käsittelemistäni asioista muutu mihinkään. Aika monet kannattajista vain katsoo tätä hommaa tuloksen kautta ja tappion hetki on siitä hyvä agendani läpiviennille, että silloin jopa kouvolalaistenkin luulisi miettivän omaa tekemistään. Ainut mitä olen tavoitellut, on se että joku ottaisi perustellusten ja rehellisesti kantaa niihin väitteisiini. Satojen viestien jälkeen vain pari nimimerkkiä on siihen halunnut ryhtyä(ei ole teidän ongelmanne), mutta eipä tämä tänne kirjoittelukaan ole minun ongelmani.

ps. Tämäkin viesti tuli ihan teemalla "itsepähän minua taas tänne kerjäsit". Ei kannattaisi aina ottaa sitä nimimerkkiä esille. Tosin jos täällä minusta jotain uutta Johtavaa halutaan leipoa, niin antaa mennä vaan.
 
"The concept of the third man is impossible to defend. Impossible!" -Xavi

Steus

Jäsen
Annahan nyt tuon yhden professorin olla, niin ei se tänne kirjoittele niin herkästi. Mukavampi olisi keskittää keskustelu KooKoon asioihin.

Björninen pitää ottaa erityistarkkailuun. Neloskenttä on itsessään pelittänyt ihan hyvin ja onkin onnistunut painamaan pelin vastustajan päätyyn, toivottavasti #25 pystyy tuomaan sen viimeisen napsun, jolla jätkät pääsee kulmista ihan maalille saakka. Tuominen tähän pystyi.
YV lähtee kyllä pelittämään, vaikka se eilen ei tulosta tuottanutkaan. Muutaman kerran oltiin tyhjän maalin äärellä, mutta "kiekko ei pomppinut".
Olisiko tämä se peli, kun Lehikoinen ottaa ison rangastuksen? :D Mies tykkää hakea isoja niittejä ja jossain vaiheessa tulee kolisemaan.
 
Aika monet kannattajista vain katsoo tätä hommaa tuloksen kautta ja tappion hetki on siitä hyvä agendani läpiviennille, että silloin jopa kouvolalaistenkin luulisi miettivän omaa tekemistään. Ainut mitä olen tavoitellut, on se että joku ottaisi perustellusten ja rehellisesti kantaa niihin väitteisiini. Satojen viestien jälkeen vain pari nimimerkkiä on siihen halunnut ryhtyä(ei ole teidän ongelmanne), mutta eipä tämä tänne kirjoittelukaan ole minun ongelmani.
Ehkä joku joskus ottaa väitteisiisi kantaa, kenties jo muutaman sadan viestin kuluttua. Jatka vain sinnikkäästi yhden asiasi jankkaamista. Ja jos meinaa hiipua niin nimim. Old Tom varmaan manailee (as in "summon") sut taas esiin.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt kuule Freddy olisi se liigapaikka katkolla.. "Älä tyri nyt, älä lyö yli nyt.." kuten laulussa lauletaan.

Eilinen liki 4. erää saattaa tänään näkyä, KooKoon pitää iskeä heti alussa kovalla liikkeellä ja paineella. Kuten 1. pelissä.

Björninen erityisesti seurantaan, hallille en pääse joten perse syvällä sohvassa mennään.
 
Unfuck this clusterfuck now!
Tuntuu, että tänään voi peliväsymys näkyä ylilyönteinä, tai ainakin jatkuvana pienenä nenänhierontana.
Luulen että KooKoo nostaa tasoaan, ja hoitaa pelin muutaman maalin voitolla. KooKoon maaliin menee se 2 pomppua/lirua/mokaa, mutta joukkue tekee Similän taakse muutaman maalin enemmän.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Jaetaan illan perseilypisteet

3p. Ihmisperse Jaakko Telkkinen - lopeta tuomariurasi tähän päivään, koska tuomariksi sinusta ei ole.

Päätit sitten vetäistä perseenmuotoisen kaniinin hatustasi ja ratkaista pelin absoluuttisen väärällä vihellykselläsi. Miten voit antaa ison rangaistuksen tilanteesta, josta ei olisi pitänyt antaa rangaistusta ollenkaan tai korkeintaan 2+10 min, kuten eräs savonlinnalainen ehti jo mainita? Paljonko sinulle oli maksettu?

Olit niin varma tuomiosta, että vihelsit sen noin kaksi sekuntia tapahtuneen jälkeen. Jos olisit malttanut odottaa edes sen 15 sekuntia ja keskustellut kollegoidesi kanssa, niin he olisivat varmasti osanneet opastaa sinua siitä, että tuo vihellyksesi saattoi olla eräs koko tuomariuran paskimmista. Mutta eihän sinusta siihen ollut.

Kerro Jaakko minulle, miten voit antaa estämisestä jäähyn, jos kyseisessä tilanteessa ei ole ollenkaan vaadittavaa kontaktia?!
Kerro lisäksi minulle, miksi jätit paljon tuota pahempia estämisiä viheltämättä sen vajaat kymmenkunta kappaletta, sekä mm. väkivaltaisuuksia ja päivänselviä koukkaamisia.

Jos tulet viheltämään tällä kaudella vielä yhdessäkin KooKoon ottelussa, niin voin ilmoittaa tässä sinulle. En aio tulla sitä katsomaan, tuollaisen perseilyn katsomisesta en aio maksaa enää penniäkään ikinä. Vaikka matsin taso oli todella surkea, niin sinun toimintasi oli alle kaiken arvostelun ja sanat eivät enää riitä sen kuvaamiseksi.

2p. Kristiina Kangas, nimenvaihto tekisi sinulle vain hyvää. Sukunimeksi sointuisi paremmin Hamekangas, voin järjestää pienen keräyksen, jotta sinun ei tarvitse maksaa nimenvaihtoa omasta pussistasi, vaikka noilla näyttelijänlahjoilla sinulla ei taatusti ole rahasta pulaa.

Tämänpäiväisillä näytöillä sinut on draftattu Kellarpellon kesäteatteriin ensi kesän näytelmän pääosaan. Tarvittava hamekangas sinulta löytyy varmasti omasta takaa. Hamekankaasi soveltuu tuohon Punahilkan rooliin täydellisesti. Voit myös tarvittaessa esittää kuollutta joutsenta syksyn ohjelmistossa näytelmässä Peukaloisen retket, sillä tuohon rooliin ei koko maasta löydy ketään pätevämpää. Tämänpäiväinen kuolemasi jäällä toimii hyvänä näytöstyönä vaikka teatterikorkeaan pyrkiessäsi.

1p. Linjamiehet. Eikö tuomarikoulutuksen ensimmäisessä osiossa aivan ensimmäiseksi enää nykyään kerrotakaan, että älä koskaan vihellä sellaista mitä et näe. Miten voitte viheltää paitsion, kun kiekko ei edes koske siniviivaan? Tai jättää viheltämättä, kun kiekko menee puoli metriä viivan yli? Tuon jälkimmäisen vielä ymmärrän, jos sitä ylitystä ei vain näe, mutta tuota ensimmäistä ei voi selittää millään.
 
"Perusperiaatehan on ihan sama. Mahdollisimman vähän jarrua ja kaasu pohjassa." -Kalle Rovanperä

Magnesia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Saat ylosajon päähän kohdistuneesta taklauksesta vaikka se ei edes osu päähän, ei vittu mitä touhua!

Mutta pitää kyllä sanoa, että muuten minä ainakin nautin pelistä, hienoa pleijari kiekkoa. Onnittelut SaPKolle!
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Liverpool
Saatana että on katkeraa. SaPKo liigaan! Muut aakkosjärjestyksessä jonon hännille saatana. PS: Lihasoppa ja viski on hyvää.
 
Jesus saves, but Selänne takes the rebound

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Saatana että on katkeraa. SaPKo liigaan! Muut aakkosjärjestyksessä jonon hännille saatana. PS: Lihasoppa ja viski on hyvää.
Pakko lisätä tähän, että minulla ei ole mitään SaPKoa vastaan. Ainoastaan älyttömiä suorituksia, mm. Hamekankaan filmi tänään.

Ennustin jo runkosarjan aikana, että SaPKo on koko sarjan pahin vastustaja KooKoolle ja juuri näin on käymässä. Lisäksi toivoin, että KooKoo ei joutuisi kohtaamaan SaPKoa playoffeissa ainakaan ensimmäisellä kierroksella. Saa nähdä käykö tässä KooKoolle vielä Sportit? Tosin se ei ole mahdollista, sillä Sport tippui puolivälieristä kahtena vuonna peräkkäin ennen kabinettisuhmurointejaan. Jos SaPKo vie sarjan KooKoota vastaan, niin toivon sen menevän päätyyn asti ja sitten ihmetellään yhdessä saadaanko SaPKo liigaan!
 
"Perusperiaatehan on ihan sama. Mahdollisimman vähän jarrua ja kaasu pohjassa." -Kalle Rovanperä

ruupertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Täytyy ottaa huomioon kuitenkin aivotärähdyksen riski, mikäli Peltosen taklaamalla sapkolaisella aivot sijaitsevat nivusten tienoilla- sinnehän tuo pääosin ohimennyt "kontakti" osui.
Nämä sapkolaisten kuolevat joutsenet alkavat muutenkin lyödä leimansa joukkueeseen- nuo eivät vaan kuulu tähän peliin ( vai mitä Sinkkonen? ), ja nyt niitä näkyy joka pelissä useampiakin savolaisten esittäminä. Oksettavaa toimintaa!
Peli sinällään ei ollut KooKoolta mikään nappisuoritus. Varsinkin Rajalat olivat jokseenkin aseettomia SaPKon sumpun kanssa, eikä Similän maalille varsinaisia vaaranpaikkoja syntynyt muutenkaan. Mielikuvituksenta tekemistä maalipaikoissa ja muutenkin pelaaminen kovin väkinäisen oloista.
Kevyt saunailta porukalla voisi olla nyt paikallaan joukkueelle, jotta rentous palaisi.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sekuntiakaan peliä en nähnyt, mutta sympatiat SaPKolle! Ja KooKoolle: eihän tällä loppujen lopuksi oo mitään väliä, mutta onhan tää nyt ihan vtun noloo. Kovasti pitää petrata tuolla rungolla, kun ensi vuonna SaPKon tilalla on Kärpät, Tappara, Lukko, TPS… ja tietenkin Sport! Olis jo syys-lokakuu ja liigan avaus Sport-KooKoo tai toisinpäin...
 
"Totuus on se että rönnin ritareiden ansiosta annettiin pisteet hpK:lle tänäänkin, jatkuuko tämä peresily vouodesta toiseen siinpä otsikko osaaville."
Tiukkaa asiantuntemusta ja sujuvaa suomen kieltä Sportin palstalta joulukuussa 2019.
Paremmin omilla vahvuuksillaan pelanut joukkue voitti. Hienosti suojeltu oman maalin edestä tekopaikat, ja Similä poimi loput.
KooKoolla on paljon parannettavaa, jotta ei kesäloma tule jo ensiviikolla. Järkyttävintä on tuo ylivoimapeli,
Jotain valmentajan piti/pitää yrittää, vaikka lopun ketjusekoitukset eivät tälläkertaa onnistuneet.
Se ulosajo meni väärin, mutta 2min/2+10min siitä olisi ollut ehkä paikallaan. Sekin olisi riittänyt voittoon.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Björninen oli kyllä hyvä siihen nähden että tänään eka peli uudessa joukkueessa. Ehdottomasti pysyy kokoonpanossa!
Aivan varmasti pysyy. Liike oli kevyen näköistä, hyviä pieniä ratkaisuja ahtaassa tilassa ja aloitti vielä hyvin. Siirtyi kolmannessa erässä ylempiin ketjuihin ja oli jäällä lopussa 6-5-tilanteessakin eli vaikuttaa aivan eri tason junnarihaulta kuin puolikuntoinen Nikko yhden pelin kattavalla otannalla.
 
Jörnimisen jälkeen toiseksi parasta ajanvietettä taitaa olla Jatkoaikaan kirjoittaminen. Ja jos mä satun olemaan yksin, niin mä saatan tehdä niitä yhtä aikaa.

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Saa nähdä käykö tässä KooKoolle vielä Sportit? Tosin se ei ole mahdollista!
Juu ei ole, koska KK ei pysty enää saavuttamaan kolmea mestaruutta mestiksessä.

Kouvolassa päästään nyt näkemään kuinka vaikeaa on voittaa kun tiedossa on jo seuraavan kauden sarjataso ja osa pelaajista tietää, ettei tule mahtumaan liigajoukkueeseen. Osa taas yrittää antaa näyttöjä seurajohdolle ja pelaamisesta tulee väkinäistä. Näinhän Sportille juurikin kävi.
 
Kyllähän tosiaan tuo Björninen vaikutti huomattavasti kovemman tason junnarilta kuin Nikko.

En jaksa vieläkään huolehtua, koska kyllähän KooKoo tästä näillä tilastomerkinnöillä menee jatkoon, mutta harmittavan raskaaksi se itselleen tehdään. SaPKo pelaa hyvin tuolla "park the bus"-taktiikalla, mutta sillä tuskin jatkoon mennään ja jos mennäänkin, niin se on uskomaton saavutus.

Maanantaina otteluvoitot on tasan.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Voikohan kookoon tämän hetken peliesityksiin vaikuttaa se liiganousu jupakka bonuksista?
Onko tämän hetken joukkueessa niitä pelaajia jotka ovat ilmoittaneet haluavansa bonuksen rahana?
 
Ristosta nyt ei tarvitse enää puhuakaan, mies on messias.. on kuin Jeesus laskeutuisi pilvistä, kun Risto tulee hallille. Nimimerkki Lähemäen Dynamo Dufvasta.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy