La 13.9.2008 Ässät-Ilves

  • 11 767
  • 47

Slanina

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Onnittelut Ässille hienosta voitosta!!
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Vilpittömät onnittelut Poriin. Itseluottamus nousee nuorella joukkueella ja näytätte närhenmunat epäilijöille.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vilpittömät onnittelut Poriin. Itseluottamus nousee nuorella joukkueella ja näytätte närhenmunat epäilijöille.

Onnittelut hitsareille! Porilainen hulluus on voimavara, joka elää ja hengittää edelleen. Ei varmasti ole helppoja pisteitä Isomäessä haettavissa tällä kaudella. Alpolle patsas!

P.S. Oliko Yö-Olli katsomossa?
 

Hoodee

Jäsen
Huokaus. Jos hävitään Lukolle viidellä maalilla, ei voiteta Ilvestä maalilla.
Eihän kukaan itkupotkuraivareita ole saanutkaan?
Vai?
Toisin kuin sinä, joka itket sitä, kun joku toteaa ettei Ässät pärjää.

Olit oikeassa. Eihän sitä maalilla ilvestä voitettu, vaan useammalla. Kerrohan ensikerralla lisää tätä tietämystä niin käytän sitä tulosvetoon.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Olit oikeassa. Eihän sitä maalilla ilvestä voitettu, vaan useammalla. Kerrohan ensikerralla lisää tätä tietämystä niin käytän sitä tulosvetoon.

Niinpä.. Meikäläinen muuten sai tulosvedon 2€ panoksella kiinni. Oli tosi hieno peli Ässiltä.

Kilpeläinen oli tänään vakuuttava. Pari todella hienoa koppia. 4-1 mairittelee Ilvestä. Tolpat, maskit, epäonnistuneet rankkarit, epäonnistuneet laukaukset avopaikosta jne, pelasti Ipan nöyryytykseltä. Koko joukkue pelasi tänään ryhdikkästi ja etenkin meidän sentterit pelasivat kaikki aivan loistavasti, ja kyllä, myös Markku pelasi hyvin. Callander oli vielä suht näkymätön, mutta ymmärtäähän sen. Päivän onnistujia ei jaksa listata koska onnistumisia tapahtui laajalti.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
-Uusitalo tuuletteli itsensä varmasti työttömien hitsareiden suosikiksi. Minunkin, vaikka työtön koneistaja olenkin.

Uusitalo on kyllä noussut minun ehdottomaksi suosikiksi, loistavat tuuletukset ja muutenkin todella loistavaa peliä, sekä hyökkäy, että puolustuspäässä.

Ei muuten ollut viime kaudella yhtään yhtä hyvää peliä.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Noh, tulipas nähtyä avausviikonlopun molemmat pelit ja eroahan niillä oli kuin yöllä ja päivällä. Eilen raumalla koko joukkueen peli oli sekaisin ja missään ei oikeen ollut järkeä, mutta tänään sitten peli oli jopa viihdyttävää ja hyvää jääkiekkoa.

Eilen koko pakisto oli hukassa, tänään se vaikutti rauhalliselta ja organisoidulta viimeisenä lukkonaan oikeen hyvän pelin pelannut Kilpeläinen. Toivottavasti ei oo ainoo kerta kun noin voi sanoa tällä kaudella.

Fobba toi selkeästi energisyyttä taklauspeliin ja iloksemme nähtävissä oli taas sitä vanhaa hyvää fobbaa. Peli-ilokin tuntui olevan kohdillaan kun joka katkolla riitti tarinaa hymyssä suin ketjukavereille. Damon vaikuttaa ihan hyvältä hankinnalta, pelaa hyvin omaan päähän ja osuu näköjään maaliinkin. Kivenmäki näyttäis olevan ihan kunnossa ja turvallinen piste per peli tahtikin on heti hanskassa.

Kuparinen on kauheessa iskussa. Kovaa työtä joka puolella kenttää, ei taida yhden käden sormet riittää laskemaan montako kertaa Matti heittäytyi laukauksen eteen. Siihen kruunuksi vielä hieno ja tärkeä 3-1 maali.

Eilen ei montaa onnistujaa olisi pystynyt Ässistä nimeämään ja tänään puolestaan sama pätee epäonnistujien suhteen. Saa nyt sitten nähdä kumpaan suuntaan se kausi lähtee tästä etenemään. Mukavasti kuitenkin toivon kipinää antoi tämä voitto.
 

Teela

Jäsen
Kyllä oli hieno matsi! Noihin IrGGun pointteihin lisäisin vielä sen, että on Kokemäen joessa virrannut paljon vettä kun viimeksi olen nähnyt Maven taklaavan. Se neljäs maali sai alkunsa nimeenomaan Maven huikeesta kulmaväännöstä. Callander kun vielä saa matseja alle niin meillä on hyvä ykkönen. Uusitalo taisi tuuletuksellaan syrjäyttää työttömien hitsareiden kuninkaan Nickersonin valtaistuimelta.

Ilveksen pelistä sen verran että Toivonen ei vakuuttanut sitten ollenkaan, pudotteli todella paljon kiekkoja eteensä.
 

LuKi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, LuKi-82
Liike oli hyvää, Alpo ei ole turhia puhunut urheilullisuuden palauttamisesta. Viime kauden Kuparinen ei olisi ehtinyt karata siihen läpiajoon.

Callender sulatti epäilykseni. Tuntui hyvältä kaverilta ykkösen laitaan. Juuri sellaista peliä, kuin Maven vierellä tarvitaan. Pysyi pelin sisällä.

Meidän "super-nuorille" (Salminen, Jyrkkiö) jäi parannettavaa. Koskelan sanoin: "rauhallisesti se on otettava, hätäilemällä ei tule kuin kuspäitä." Kyllä se pojat siitä, uskaltakaa pelata vain omilla vahvuuksillanne. Joukkue on parempi kuin nimilista kertoo, se ei kaadu tai voita Saken ja Jessen mukana. Mutta kun kaverit alkavat dominoimaan, niin Pataa ei pysäytä mikään ;-)

Nyt on kyllä hyvä fiilis....
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hieno voitto padalle! Uusitalon tuulettelut ekassa maalissa lämmittivät ja Derek vaikutti aika hyvältä pelurilta. Ässät ei ole kauden jumbo, se on varma asia. Fopan rymistelyt kuuluu porilaiseen hulluuteen ja vielä kun se Palonenkin saadaan mukaan, niin hyvää tulee.
 

MaZa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viipurin Reipas
Aloitetaan sillä että Ässät oli hyvä ja ansaitsi voittonsa, jatketaan sillä että Ilves ei ollut hyvä ja ansaitsi tappionsa. Missä se paljon hehkutettu fyysinen pelitapa ja taklaukset? Missä liike? Miten voidaan liikkeessä noinkin selvästi hävitä joukkueelle joka pelasi viimeksi eilen? Vai toimiiko selityksenä se että useidenkin kirjoittajien mukaan Ässät ei pelannut eilen :)

Anyway, kahdeksalla ylivoimalla pitäisi kuitenkin kyetä heittämään se 2-3 häkkiä vaikka muuten menisikin heikosti. Nyt ei tainnut tulla edes kymmentä laukausta yhteensä noilla ylivoimilla, maalipaikoista puhumattakaan. Erityisesti viivapelaaminen aivan hirvittävää säheltämistä Ilvekseltä.
¨
Plussaa ei vierailijoista siis voi antaa oikeastaan kenellekkään mutta vähiten miinusta ehkä Toivoselle

Ässille sen sijaan suurta plussaa, erityisesti Kilpeläiselle, Kupariselle ja Uusitalolle joukkueesta, sekä vieressä istuneelle juttuseuralle ja yleisölle & tunnelmalle yleisesti.

Tätä peliä ei ehkä voi Ässille pitää suurena mittarina, mutta nyt on selvää että Ässiä ei parane keskikastin joukkueiden väheksyä.
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Ihan mukava kiekko-ilta. Eilisestä ei niin paljon ole muistikuvia, mutta helvetisti paremmin jokatapauksessa tänään vedettiin. Muutamia huomioita:

-Kapteeni Kuparinen huikeassa iskussa! Blokkasi vedon, läpiajoon, ja siellä lepää. Koko pelin kovaa duunia, ja kiekollinenkin peli parantunut silminnähden. Ässien paras pelaaja tällä hetkellä.

-Damon. Derek Damon. Pidän tästä äijästä paljon. Rauhallista, järkevää peliä. Ei hötkyile ratkaisuissa, ja puolustuspelaaminen on kovalla tasolla. Sopii Maven vierelle kuin nyrkki silmään. Ensimmäinen maali oli ammattimiehen työtä. Katsoi rauhassa paikan ja terävä rannari takanurkkaan. Toivosella ei ollut jakoja tässä osumassa.

- Preston Callander. Ensivaikutelma oli hyvä, ja lupauksia antava. Joku kritisoi miehen liikettä harjoitusten perusteella. Minusta oli hyvin pelin sisällä, eikä se liike kyllä huonoa ollut. Alusti Uden 1-0 maalin ovelalla käännöllä maalille, ja uskon että pääsee vielä paremmin peliin kiinni ajan kuluessa. Pelaa hyvin yhteen Damonin kanssa. Täysin eri maata kuin Plushjev, joka ei onneksi tänään ollut kokoonpanossa. Toivottavasti on jo pois Porista.

-Kilpeläinen oli hyvä. Muutama huippuluokan torjunta, ja rauhallista peliä läpi ottelun. Mailapelissä parannettavaa, pari koomailua tuli maalin takana.

-Ilveksen faniryhmä oli aika vaisu. Ehkä vaisuin mitä ollaan nähty.

-Kalja oli hyvää, ja kulmapubi oli täynnä.


Kaikenkaikkiaan Ässien viisikkopuolustus toimi loistavasti. Joka jätkä teki sen mitä täytyykin, eikä vapaamatkustajia esiintynyt.

Isomäki ei tule(taaskaan) olemaan helppo paikka vierailijoille. Ihan luottavaisin mielin tässä voi mennä eteenpäin.
 
Viimeksi muokattu:

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
No niin, kotiin on päästy.
Eli tunnelmia Porista.
Voi jestas, tuollaisen seisomakatsomon kun saisi kaikkialle niin ei voisi kukaan sanoa että peleissä ei ole tunnelmaa. Aivan mahtavaa fiilistä, Ilves-fanitkin sanoivat että oli aivan mahtava meinkinki koko ajan. Huutokilpailua ei voinut edes yrittää, etenkin kolmannessa erässä porilaiset kaikki kannustivat niin lujaa.

Ja sitten se tapaus Uusitalo. Kaverin kanssa puhuttiin että ei olla kyllä koskaan nähty Hakametsässä kenenkään kiipeävän pleksin yli melkein kokonaan seisomakatsomoon tuulettamaan. Oli varmasti erikoisin ja hienoin temppu pitkään aikaan. Loistavaa! Ok, Ilves hävisi, ja yksi kusipää yritti pilata kaikkien maineen haastamalla pihalla riitaa, mutta onneksi ilvesläiset hoitivat itse hänet pois paikalta. Kiitos Pori! Tästä lähtien tulen aina käymäään teillä kylässä.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Ja sitten se tapaus Uusitalo. Kaverin kanssa puhuttiin että ei olla kyllä koskaan nähty Hakametsässä kenenkään kiipeävän pleksin yli melkein kokonaan seisomakatsomoon tuulettamaan.

Itse olen ainakin Radek Dudan näin nähnyt tekevän...
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kaksi todella tärkeää kysymystä.

Miksi Pentti Matikainen oli Ässien puheenjohtajan ja tj:n kanssa katsomassa peliä?

Miksi Juniorituen kioski oli kiinni? Haluaa parempaa kahvia.

Tämä peli oli pakko hoitaa. Kaksi vaikeaa vieraspeliä seuraavaksi. Avauspisteet elintärkeät.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Miksi Pentti Matikainen oli Ässien puheenjohtajan ja tj:n kanssa katsomassa peliä?

Toivon että tämä ei pidä paikkaansa, mutta kaveri sanoi että Ässät harkitsee Matikaisen palkkaamista utj:ksi.
 

Pikherz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
jamppa1919 kirjoitti:
Toivon että tämä ei pidä paikkaansa, mutta kaveri sanoi että Ässät harkitsee Matikaisen palkkaamista utj:ksi.

Näin sanoi myös Aho pelin tiimellyksessä. Toivottavasti jääkin sille huhuasteelle. Tosin, onko 0 parempi kuin 1? Niinno, 2 Penaa=penailua.
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Toivon että tämä ei pidä paikkaansa, mutta kaveri sanoi että Ässät harkitsee Matikaisen palkkaamista utj:ksi.

Tilanne muuten kehittyi pelin aikana. Neuvottelu-yhteys Aholan ja Penan (Matikainen) välillä oli pelin alussa yksi tyhjä penkki. Ensimmäisen erän jatkuessa jossain vaiheessa neuvotteluissa päästiin lähemmäksi. Eli Pena istui erän lopussa jo heti Aholan vieressä.

Mitä lienee Pena pelissä tehnyt mutta jos tuo kaverisi kuulema huhu on hallissa kuultua niin otan kunnian itselleni. Sen verran kovaan ääneen läpällä Kapalle tätä teoriaa selitin todella vakuuttavasti. Kapa kun oli taas niin väsynyt että sille piti puhua kovaa että se pysyy hereillä. Onneksi oli saanut ruokaa eikä kiukutellut. Siis Kapa. Ja Pena. Ja Pena. Ja höpöhöpö huhuille. Pena ja Alpo eivät samassa seurassa tule vaikuttamaan. Aika paljon on saanut tapahtua jos tuo tilanne on muuttunut.

Olihan tuo nyt aivan eri joukkue kuin perjantaina Raumalla. Sinänsä huono että otteet heilahtelevat pelistä toiseen noin valtavasti mutta tänään esitys oli hyvä. Itseäni lämmitti varsinkin se seikka että koko 60 minuuttia pysyttiin vauhdissa mukana eikä paniikkavaiheita tullut kuin silloin tällöin, eli kuntopohja riitti ja voisi melkein jo nyt nähdyn perusteella sanoa että sen suhteen on eteenpäin menty.

Omassa päässä edelleen aivan liikaa jäätäviä junioritason virheitä, mutta oppirahat on "nuoren" seuran maksettava. Onneksi tänään Ilves ei onnistunut rokottamaan virheistä oikeastaan kertaakaan. Ilves oli ainakin itselleni yllätyksenä melkolailla vaisu. Puolustuspäässä paljon virheitä ja vaikeuksia.

Jos tuolla sykkeellä ja asenteella pystytään edes kotipelit pelaamaan niin ei tästä kaudesta nyt katastrofia tule.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Näin sanoi myös Aho pelin tiimellyksessä. Toivottavasti jääkin sille huhuasteelle. Tosin, onko 0 parempi kuin 1? Niinno, 2 Penaa=penailua.

No niin, onneksi luin juuri tuolta SK:n puolelta että tämä utj huhu on pelkkää paskaa ja Matikainen oli Alpon vieraana ottelussa. Yllättävän suuret siivet tämäkin huhu heti sai..
 

R0kMies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, HIFK, Newcastle
Kaksi todella tärkeää kysymystä.

Miksi Pentti Matikainen oli Ässien puheenjohtajan ja tj:n kanssa katsomassa peliä?

Miksi Juniorituen kioski oli kiinni? Haluaa parempaa kahvia.

Tämä peli oli pakko hoitaa. Kaksi vaikeaa vieraspeliä seuraavaksi. Avauspisteet elintärkeät.

Juniorikioski on kiinni lopullisesti, mätkyjä ropsahti. Kuppila laajentuu koko päädyn mittaiseksi.
 

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
Miksi Juniorituen kioski oli kiinni? Haluaa parempaa kahvia.
Kerrankin täällä käy lukemassa, niin heti on asiaa kirjoitettu. Yllättävää.
Haluan myös parempaa kahvia. Ottelun ainoa pettymys kotiavauksen, sekä Tero Määtän ja yleisömäärän lisäksi oli se, että junnujen kioski oli kiinni ja vain automaattikahvia oli myynnissä. Ties koska ovat edes puhdistaneet automaattejaan, sen verran myrkkyä oli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös