La 13.10. TPS - HIFK

  • 10 012
  • 38

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Mitä helvettiä, eikö tästä titaanien kamppailusta ole vielä avattu spekulaatioita tihkuvaa ketjua? Kyseessähän on vähintään vuoden -99 finaalisarjan tulikivenkatkuinen uusinta, jossa maan kaksi johtavaa kiekko-organisaatiota mittelevät keskenään kaikilla jääkiekkoilun osa-alueilla. Jäällä kirmailevat liigan kuumimmat pelaajat, jotka on scoutattu henkeäsalpaavalla tarkkuudella. HIFK.n penkin takana Paul Baxter näyttää mitä on aito brändikiekkoilu. Stephen Guolla, HIFK:n jäähykuningas, joka tunnetaan liigan vittumaisimpana pelaajana, lyö luuta kurkkuun TPS-puolustukselle ja saattaa tämän lisäksi aloittaa milloin tahansa nokkapokan.

Onkohan Turku-halliin yhtään vapaita lippuja vai pitääkö kääntyä mustan pörssin puoleen?
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Päättyy 0-0 ja pilkuilla jompikumpi häviää. Voittajia ei tässä ottelussa ole.
Maalintekijät ovat..ai niin, ei niitä maaleja tule.

Lundell 9 torjuntaa, Salak 11 torjuntaa.
Katsojia 4766
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Varovainen arvioni on seitsemän katsojaa.

Allekirjoittanutta kiekko kiinnostaa tällä hetkellä ennätysvähän. Hetken luulin paljastuneeni gloryhunteriksi, mutta helpotti kun muistin että gloryä oli viimeksi -99 kun Broad Street Bullies (kyllä, sitä nimeä IL käytti) ja Teps kohtasivat loppuotteluissa. Rutke näytti missä maali seisoo jne. Eli kyllä tässä itsekin sitä ryminäpronssia on sitten huntannut koko ajan, myönnettävä se on.

Lauantaina sitten tosiaan klassikon paikka Turussa. Löytyisipä edes yksi Kuli Eloranta hämmentämästä soppaa, tai yksi hassu Zidlicky siitä suuttumasta.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Varovainen arvioni on seitsemän katsojaa.

Neljä Pepe Willbergin keikalle lipun ostanutta saa korvaukseksi TPS-HIFK -ottelulipun ja kolme muutakin saapuu paikalle? Aika yläkanttiin vedetty arvio mun mielestäni. Telkkaristakin tulee samaan aikaan kiehtova luontodokumentti "Päästäisten parittelurituaalit"
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Telkkaristakin tulee samaan aikaan kiehtova luontodokumentti "Päästäisten parittelurituaalit"

Ehdin jo innostua mutta sieltä tulee vain paska Eddie Murphyn elokuva. Kiitti vaan :(

Vai että tämmöinen peli, joka sinänsä on omia kuvaamaan koko kiekkoilun tämänhetkistä paskaisuutta. Vielä pari vuotta sitten tämä olisi ollut kauden kärkipelejä, nyt se on iso EVVK, jota voisi ehkä juuri lähteä katsomaan jos saisi ilmaisliput ja taksikyydin ovelta toiselle.

Molempien peli sekaisin, nyt ehkä nähdään, kumman on sekaisemmin. Itse veikkaan että Tepsi - nyt paskoista ottelun aluista päästyään - vetää vahvasti 3-0 johtoon ja sitten lopettaa pelaamisen, päästäen kahdella käsittämättömällä töpillä HIFKin perstuntumalle ja sitten ohi. Pelin jälkeen saamme kuulla että Tepsillä on nuori joukkue.

Lopputulos 3-4.
 

Paananen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Neljä Pepe Willbergin keikalle lipun ostanutta saa korvaukseksi TPS-HIFK -ottelulipun ja kolme muutakin saapuu paikalle? Aika yläkanttiin vedetty arvio mun mielestäni. Telkkaristakin tulee samaan aikaan kiehtova luontodokumentti "Päästäisten parittelurituaalit"

Ehkäpä itse Pepe W. vetäisee ennen ottelun alkua iänikuisen Maammelaulun sijaan oman bravuurinsa "Saat miehen kyyneliin". Sopinee tilanteeseen sitäpaitsi edellistä huomattavasti paremmin.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Varovainen arvioni on seitsemän katsojaa.

Löytyisipä edes yksi Kuli Eloranta hämmentämästä soppaa, tai yksi hassu Zidlicky siitä suuttumasta.

Eikös punanutuilla pitänyt olla joku megamatka tähän peliin?

Elorannalle etsitään parhaillaan korvaajaa.

Rosteria selailemalla veikkaan vierasvoittoa, mutta myös hyvää esitystä omilta pojilta kuten tähänkin asti.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Kaikista aiempien kirjoittajien...

...viesteistä huolimatta itseäni harmittaa erittäin paljon etten pääse huomiseen TPS- IFK otteluun.
TPS:n otteet kotona ovat olleet tähän asti erittäin hyviä ja nythän siellä on jokin uusi kokelas taas haukuttavana, joten jää sekin ilo nyt nauttimatta(+ 1 kpl paidan syväjäädytys).
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Itse olin juuri tulossa avaamaan tätä ketjua siinä uskomuksessa, että kukaan ei varmasti ole huomannut, että huomenna Turun Viljasiilossa tapahtuu tällainen kahden perinteikkään seuran välinen kohtaaminen, mutta täällähän heitetään läppää oikein kybällä...

Itse tosin aion, lipun itselleni lunastaneena ja kolme lippua mustaa pörssiä varten ostaneena pitää tiukasti kiinni P. Willbergin keikasta ja siitä, että Pepe tönii vielä teitä kaikkia ja nousee lavalle kyykyttämään!

Mutta toivottavasti Banjo pauhaa ja pelissä koetaan unohtumattomia elämyksiä!
 
Viimeksi muokattu:

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Neljä Pepe Willbergin keikalle lipun ostanutta saa korvaukseksi TPS-HIFK -ottelulipun ja kolme muutakin saapuu paikalle?

"I'll rip your fuckin head off!" -tana. On teilläkin Heikki Harma, joten ei tarvitse yhtään soittaa poskea sielläkään päin. Tämän lisäksi teillä on myös armeijan ylijäämävarastolta(vai oliko se Turun varikolta?) jäänyt Jerrykannu ykköskentässä, joten olisin hyvin hiljaa. Meillä on sentään Aho. Perkele, tuonkin jätkän pitäisi olla sentteri, niin edes joku voisi laulaa helvetti Kotkan pojan viisua...

"Käyn Ahon laitaa minä ilman paitaa
ei estä kukaan kun matkaa teen
Vain suvituulen minä kutsun kuulen
se ottaa mukaan mun uudelleen"


Pepe-Heikki 6-0

ps. Pepe on kaunis!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Kaksi vanhaa suurseuraa kohtaa lauantaina Turussa. Ottelun avauskiekon pudottaa dynaaminen duo Jortikka ja Matikainen. Vapaalippuja illan otteluun jaetaan Hesassa ja Turussa. Alakatsomot saadaan täyteen, mutta yläparvet ammottavat tyhjyyttään.
Matsin jälkeen valmentajat kehuvat kilvan joukkueitaan ja Virta & Baxter halaavat toisiaan. Kipper, Kovanen tarjoavat illan kovimmat taklaukset. Katsojat poistuvat onnellisina kotiinsa ja elävät elämänsä onnellisina loppuun asti. Matsin lopputulos TPS 4-HIFK 2.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Täällähän on aitoa voitontahtoa havaittavissa puolin ja toisin. Turkulaisena tulisin nyt hallille sillä kotijoukkueen pitkä putki katkeaa illalla. Voisiko tänään tapahtua uusi ennätys, ottelun jälkeen kummankin joukkueen valmentajat potkitaan pihalle? Totta puhuen, niin TPS pelaa materiaalinsa edellyttämällä tavalla ja silloin ei edes hyvä yritys riitä normaalisti voittoihin, joten Virta jatkakoon hommissaan.

Jos nuo katsojamäärät tai arviot niistä pitävät paikkansa, niin tilaisuus voi olla luonteeltaan hyvin erikoinen, silloinhan jokaiselle katsojalle taitaa olla ns. oma tanssityttönsä. Taidanpa suunnata auton keulan kohti Turkua siis.

Itse laittaisin joukkueiden sisääntulomusiikiksi oliko se Martti Servon biisin Mikä on kun ei taidot riitä, toisaalta tästä voisi tehdä HIFK:lle uuden kotiotteluissa käytettävän sisääntulomusiikin.
 

Pazman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, NuPS.
Tänäänhän molemmat joukkueet voivat ammentaa voimaa historiasta, sillä TPS:n 75-vuotisjuhlaottelu, sekin HIFK:ta vastaan, päättyi nykyään erittäin harvinaiseen, ellei jopa sukupuuttoon kuolleeseen, lopputulokseen 0-0.
Tänä vuonna jommankumman on pakko voittaa, ja epäilenkin, että rangaistuslaukauskisaa vedetään pitkälle Turun tummuvaan yöhön.

Oi, jospa oisin saanut olla mukana.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows

Js11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lauantaiehtoon jännittävä kärkikamppailu, jossa kaksi suurinta mestari suosikkia hakee jo asetelmia loppukautta ajatellen.
Kumpikaan ei ole saanut viime vuosien menestystään ilmaiseksi, vaan dominointi on vaatinut pitkäjänteisyyttä ja uskoa omaan tekemiseen. Sekä Turussa että Stadissa äärimmäisen ammattimainen organisaatio on kaudesta toiseen onnistunut virittämään itsensä sille tasolle, joka kova tasoisessa liigassa menestymiseen vaaditaan. Kummallakaan ei ole menestyksen vankkureita hidastavia vapaamatkustajia, vaan mehupojasta hallituksen puheenjohtajaan jokainen organisaation palanen on piinkova ja ehdottoman tinkimätön voittaja tyyppi.

Halli on myyty viimeistä paikkaa myöten loppuun jo viikkoja sitten ja kerrankin voidaan todeta että tästä ottelusta tunteet käyvät kuumina vielä pitkään järvien jäätymisen jälkeenkin.
 

OJ#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja kaikki jotka pelaavat Jokereita vastaan.
Postauksista päätellen tämähän on kauden mielenkiintoisin ottelu molempien joukkuieden fanien mielestä vaikkei tää ketään kiinnostakaan. Itse veikkaan että vastoin kaikkia ennakko -odotuksia ottelussa nähdään toistakymmentä taklausta, 6 veristä tappelua ensimmäisessä erässä joihin osallistuvat myös maalivahdit sekä Baxter ja Hantta. Kun peli saadaan vihdoin käyntiin, jatkoajalle päädytään lukemissa 7-7 mutta tällöin kello on jo niin paljon että hallista sammutetaan valot.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Kiinnostava matsi. Hengetön nimivahva HIFK vastaan hyvällä hengellä pelaava nimetön TPS. Kuinkas paljon Helsingistä on tulossa porukkaa? Ilmeisesti SK on katsomassa futista karjaalla, mutta jotain isompaa porukkaa silti ilmesisesti on tulossa vai?

Uusi ulkomaalainen ja paidan jäädytys luulisi jonkin verran kiinnostavan ihmisiä, joten olen suhteelisen pettynyt jos yli 7000 ei hallissa ole tänään.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Kuinkas paljon Helsingistä on tulossa porukkaa? Ilmeisesti SK on katsomassa futista karjaalla, mutta jotain isompaa porukkaa silti ilmesisesti on tulossa vai?

SK näyttää oman tiedotteensa mukaan olevan katsomassa futista. B2Reds on reissua kuitenkin järjestämässä ja tässä heidän juttu kyseisestä asiasta eli jonkun verran on ainakin porukkaa tulossa vaikka kyseessä ei vielä olekkaan megamatka vaan se on vasta 12.1., mutta eiköhän heitä silti ainakin bussilastillinen tule.

Kummassa ottelussa tämä sama pari kohtasi, oliko se Tepsin 75-vuotis vai 80-vuotisjuhla peli vai onko jopa kohdattu molemmissa?
 

rinkeli22

Jäsen
Vai että tämmöinen peli, joka sinänsä on omia kuvaamaan koko kiekkoilun tämänhetkistä paskaisuutta. Vielä pari vuotta sitten tämä olisi ollut kauden kärkipelejä, nyt se on iso EVVK, jota voisi ehkä juuri lähteä katsomaan jos saisi ilmaisliput ja taksikyydin ovelta toiselle.

Ajatusmaailmasi kuullostaa mielenkiintoiselta, joten olisi kiinnostavaa kuulla perustelujasi. HIFK:n ja TPS:n menestymättömyys siis tarkoittaa kiekkoilun alennustilaa yleisellä tasolla?

Mielestäni tämä on kuitenkin nyt niitä viimeisiä oljenkorsia kiekkoilun nykytilassa, että voimasuhteet elävät radikaalistikin vuodesta toiseen.

Kaikki tunteita aiheuttavat asiat on kuitenkin tapettu sm-liigasta vuosikausia sitten, joten jäljellä on vain kyynisyys ja välinpitämättömyys. Tämäkin ottelu kiinnostaisi aivan toisella tavalla, jos tämä olisi edelleen urheiluseuroista koostuva liiga, jossa pelataan elämästä ja kuolemasta.

"suuri ja mahtava TPS ajautumassa karsimaan liigapaikastaan"
- tuollainen todellakin olisi kiinnostavaa, mutta nyt tämä on vain HMV ja EVVK..
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Mv: Lundell (AK); Ahlqvist

1: Kovanen-Cook; Petrell-Vesce-Kuhta
2: Pikkarainen-Laakso; Keränen-Murray-Jouhkimainen
3: Korhonen-Turunen; Luttinen-Guolla-Ahtola
4: Haverinen-Holmberg; Nielikäinen-Porthen-Pöysti

Sama jengi kuin Pelicansia vastaan, näillä mennään.
 

Kostaja#2

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Hiki-Hockey. Sympatiat Rauman Lukolle.
Elorannalle etsitään parhaillaan korvaajaa.

Tämähän menee jo samaan kastiin 50-vuotistaivaltaan juhlivan väliaikaisen autoveron kanssa. Saa nähdä onko uudesta hankinnasta täyttämään nyt alkuun edes Elorannan toisen saappaan kärkeä.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsun Tahdit

1. Laine TE - Makkonen - Suominen
Kiprusoff - Jokinen
2. Sinisalo - Hurme - Lundbohm
Järvinen - Sweatt
3. Aho - Rautee - Ramstedt
Saarinen - Halonen
4. Erkinjuntti - Alanen - Kolu
Backman - (Reivonen)

Maalissa: Kuokkanen (Salak)

(Liigapörssin mukaan)

Toivottavasti itse ottelusta tulisi edes kohtalaista viihdettä, jos sattuu käymään niin että paikalla on myös yleisöä (yli 6000). IFK kiinnostaa turkulaisia aina.. kysymys kuulukin kuinka paljon TPS kiinnostaa turkulaisia lauantai-iltana? Tämän iltainen yleisömäärä kertoo paljon nykytilasta.
 
Viimeksi muokattu:

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
1. Laine TO - Makkonen - Suominen
Kiprusoff - Jokinen
2. Sinisalo - Hurme - Lundbohm
Järvinen - Sweatt
3. Aho - Rautee - Ramstedt
Saarinen - Halonen
4. Erkinjuntti - Alanen - Kolu
Backman - (Reivonen)

Maalissa: Kuokkanen (Salak)

(Liigapörssin mukaan)

Toivottavasti itse ottelusta tulisi edes kohtalaista viihdettä, jos sattuu käymään niin että paikalla on myös yleisöä (yli 6000). IFK kiinnostaa turkulaisia aina.. kysymys kuulukin kuinka paljon TPS kiinnostaa turkulaisia lauantai-iltana? Tämän iltainen yleisömäärä kertoo paljon nykytilasta.

Onko Laineet menneet sekaisin vai missä on Teemu? Yli 7000 odottelisin kyllä paikalle. Ensiksi TPS - HIFK hallille ja sen jälkeen Suomi - Belgia baariin on toivottavasti monen iltasuunnitelma.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Sama jengi kuin Pelicansia vastaan, näillä mennään.

Tottakai, hävinnyttä joukkuetta ei kannata koskaan vaihtaa (copyright Paul Baxter). Kannattaakohan otteluun tulla suosiolla helikopterikyydillä, sillä voin kuvitella Helsinki-Turku -tien olevan tukossa jo nyt?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös