La 11.4.2009 Ässät - Sport (7. liigakarsintaottelu)

  • 73 176
  • 276

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei jumalauta voi kyllä käsittää taas tuota perseilyä. Eikö Vaasalaisille sitten olis voinu järjestää vaikka paikatonta päätyä, jonne kaikki olisivat kasaantuneet. Toki aika vaikeaahan se on kun kukin voi ostaa yksittäisen oman lippunsa. Tuolla tavalla voivat sitten valtautua seisomakatsomoon kun tarpeeksi moni sen lippunsa sieltä ostaa. Pienellä porukalla olis varmaa ollu itsesuojeluvaistoa, ettei osta seisomakatsomoon lippua, mutta kun kyseessä on isompi rypäs, jotka varmasti meinaavat kasautua samaan läjään, niin tietysti se on turvallisuussyistä parempi, että porukka on samassa läjässä. En tiijjä, melkosia mullistuksia.
 
Tässä ketjussa on nyt jokaisen syytä laittaa jäitä hattuun. Turhat uhoamiset pois ja muutenkin on syytä lukea viesti ajatuksella ennen Lähetä viesti-napin painallusta.

Jokainen kirjoittaja vastaa itse viesteistään, joten nyt jos koskaan olisi syytä harkita tarkkaan, millaisen viestin näppäimistöltään tuottaa.

Terveisin, Moderaattorit.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Mietin hetkisen ja päästän näppäimistöltäni seuraavan viestin:

Kyse ei porilaisten kohdalla ole uhosta, kun puhutaan vaasalaisista seisomakatsomossa. Seisomakatsomo on se "junttien keskus", eli suomeksi se paikka, jossa taskumatit ovat vielä olemassa ja se pakka, johon nämä "työttömät hitsarit" kokoontuvat. Ässien kannattajalla ei ole "Eteläpäätyä", tai muuta kivaa fanikatsomoa nimeltä. Ei tarvitse olla, on seisomakatsomo.
Nyt tulossa on varmasti molempien joukkueiden kauden tärkein peli. Tunteet ovat pinnassa monella kannattajalla ja pelipäivä on lauantai. Ässäfaneilla ei edes ole sitä "kivaa" fiilistä, että ei ole kuin voitettavaa.

Tämä tilanne huomioon ottaen itse en vaasalaiskatsojana ottaisi paikkaa seisomakatsomosta. Voi oikeasti käydä huonosti. Meillä ei ole mitään "järjestettyä huliganismia", enkä usko kenenkään menevän hallille vain tappelemaan, mutta kuten jo totesin, ovat tunteet pinnassa. Käsittämätöntä Ässiltä, että näitä paikkoja on Vaasaan myyty ja myös omalla tavallaan käsittämätöntä, että vaasalaiset ovat näitä paikkoja ottaneet. Tunteet käyvät varmasti kuumana puolin ja toisin.
Olkaa ihan oikeasti varovaisia ja hillitkää sitä viereistä kaveria. Vähän vaikuttaa nyt pelottavalta.
 

Koheltaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, HIFK, FC Woking
Otteluhan on varsinainen unelmien murskajaiset!

Näin voi sanoa, koska toisen voittaessa toiselta murkaantuu jotain. Jos Sport voittaa, niin Ässä:ltä murskaantuu liigapaikka ja odottaa mestis "syöverit". Jos taas Ässät voittaa, niin Sportilta murskaantuu tämän vuoden osalta the dream: nousu liigaan. Tästä syystä toivon matsiin faneilta keskinäistä kunnioitusta ja arvostusta. Voittaneen joukkueen fanien kannattaa miettiä kaksi kertaa ennen kuin heittää provoa hävinneille. Joten tässä voitaisiin jo sopia, et Ässät juhlii mahdollista voittoaan torilla, eikä hallilla. Samoin Sportin kannattajat eivät päästä iloaan ylimmilleen paikanpäällä vaan vasta bussissa, kun Tikkulan ABC:n valot näkyy.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Olen enemmän tai vähemmän aktiivisesti seurannut Ässien otteita paikanpäällä Isomäessä arviolta kaudesta '94-'95 alkaen.. yritin tuossa muistella koska on viimeksi jännittänyt näin paljon, enkä kerta kaikkiaan muista. Tälle tunnekuohon määrälle ei edes kevät -06 taida vetää vertoja.. hienoa että lätkä aiheuttaa tunteita, mutta se on tietysti ikävää kun tutkaillaan tätä tilannetta mikä niitä aiheuttaa..

En edes yritä heittää mitään analyysia illan koitoksesta, tyydynpä vain sanomaan että kai nyt sentään jokin torijuhla järjestetään jos tämä hoidetaan :P

*voi tätä sarkasmin määrää*
 

Julius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Nyt on kyllä ihan pakko sanoa jotain. Huomasin ennen ottelusarjan ensimmäistä taistoa täällä samankaltaista pelottelu henkistä kirjoittelua. Olin silloin paikalla eikä minkäänlaista isompaa onneksi ainakaan silloin sattunut, silti uskallan tulla taas. Teillä on hienoja faneja kuin myös meillä jotka panevat nämä anarkistisimmat uhoilijat tarpeentullen käsilukkoon.
Tämän ottelun parempi joukkue menköön liigaan ja hävinnyt nuolkoon haavojaan. Lopetetaan tällainen turha nassutus.
Vaikka turpaan tulisi, niin ylpeä olen tästä meidän jengistä. Luoja paratkoon sitä joka ensi vuonna meidät kohtaa samaisissa kinkereissä!
 

Ässät #12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Luonnollisesti ne rajaavat sen tilan sieltä B-katsomon reunasta, eli seisomakatsomon parhailta paikoilta.
Tähän tuli äsken varmistus turvallisuusväeltä. No se ei saa nyt haitata, vaan keskitytään kannustamaan niitä omia siellä kaukalossa.

Sarjassa on tähän mennessä nähty vain yksi selkein numeroin otettu voitto, muuten on ollut tasaisia vääntöjä, ainakin maalien suhteen. Jotenkin on itsellä sellainen kutina, että tänään tullaan näkemään suurinumeroinen voitto suuntaan tai toiseen, itse tietenkin uskon Ässien sen ottavan. Ennustukseni käydessä toteen, odotan 3.erän puolivälin jälkeen tekoja herralta #26.
On tää hurjaa touhua!
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Tähän tuli äsken varmistus turvallisuusväeltä. No se ei saa nyt haitata, vaan keskitytään kannustamaan niitä omia siellä kaukalossa.

Onkohan kuinkaki iso alue rajattu rantahurreille? Kulku seisomakatsomoon tietysti taas sieltä d-päädyn kautta? Ei helvetti on kyllä melkoista perseilyä tämä touhu.

Itse pelistä sen verran, että jos Ässät saa sen tiistain 3 erän draivin päälle heti, niin Sporttia viedään 8-0. Jos taas 2 ekan erän perseily jatkuu niin noutaja tulee. Kauhee jännitys päällänsä ja ei malta odottaa pelin alkua.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tänään sitten kaikki on ohi, päättyi tämä hyvin taikka huonosti. Ja tämän päivän jälkeen,lopputuloksesta riippumatta, pidän MM-kisoihin asti ulottuvan kiekottoman vapaan. Finaalit jätän siis käytönnössä seuraamatta, kun nyt on kiekkomittari jo punaisella meikäläisen päänupissa.

Tämän päivän ottelusta on sellanen pieni intuitio, että jatkoajalle ei tarvitse mennä vaan Ässät vie varsinaisella peliajalla. Sportin momentum oli ja meni, ja he eivät sitä tilaisuutta käyttäneet. Toivottavasti pata käyttää nyt omansa. Iltaa odotellessa...
 

Kipelov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiovan fasistijuntta
Kumpaankaan joukkueeseen ei ole oikeastaan minkäänlaista tunnesidettä ja töitä pitäisi tehdä, mutta ei malta, kun näpeissä on mieletön tutina ja housuissaan ei meinaa pysyä. Onneksi tämä tulee telkkarista, netin tai radion äärellä möllöttäminen olisi aivan hermojaraastavaa - tosin telkkarin edessä saattaa olla sydänkohtauksen vaara. Toivottavasti nähdään hyvätunnelmainen ja laadukas kiekkoilta. Tunteet ovat varmasti pelissä enemmän kuin missään liigan ottelussa aiemmin koko kaudella - toivottavasti tämä ei aiheuta katsomon puolella mitään vastuutonta.
 

Seppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät
Tänään sitten kaikki on ohi, päättyi tämä hyvin taikka huonosti. Ja tämän päivän jälkeen,lopputuloksesta riippumatta, pidän MM-kisoihin asti ulottuvan kiekottoman vapaan. Finaalit jätän siis käytönnössä seuraamatta, kun nyt on kiekkomittari jo punaisella meikäläisen päänupissa.

Sama täällä. Tämän kevään finaalit ovat niin väritöntä paskaa ettei millään jaksaisi seurata. Näin kuulemma lähes kaikkialla.

Illan matsiin. Näin kireeksihän tämän ei pitänyt mennä että vielä tänään pelattaisiin, mutta täytyy loppujen lopuksi sanoa että onneksi meni!
Sehän on selvä että molemmilla nipuilla on paineita tähän peliin, mutta Padalla ne paineet ovat taas ihan mahrottomat. Nyt ei saatana nukuta sitä ekaa vitosta vaan tehdään se pelin avauskihaus, jonka olettaisin auttavan Ässiä viihdyttävään 5-1 voittoon. Mutta jos Sport.... MUTTA jos Sport runnoo taas alkuun kaapin pari, en usko Ässien henkisesti enää pystyvän nousemaan.

edit. Tämä ei ole mikään myyntiketju. Nimimerkki Seppis kuittaa tästä itselleen varoituksen.

-Moderaattorit-
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
No niin, nyt on aamun kolmannet jännävesisavet tuupattu ulos! Ei jumaleissön, kun tää käy pumpun ja ennen kaikkea vatsan päälle! 6 tuntia H-hetkeen ja sitten päästäänkin vihdoin itse asiaan. Pelikirjoilla voi pyyhkiä persettä, kyllä kyse on aivan jostain muusta. Todennäköisesti ratkaiseva maali on taas sellainen, että siitä väännetään täälläkin ketjukaupalla.

Vellu oli kuulemma ollut Hirsimäen kanssa torstaina Vaasassa ja on edelleen Padan puolella, vaikka Tamminen muuta väittääkin. Toivottavasti nekin vanhat kirveet olisi vihdoin haudattu ja kaikki seisotaan yhtenä miehenä tänään Ässien puolella.

No niin, vaasalaiset sitten seisovat meikäläisen paikalla, jossa on tullut oltua sellainen rontti 20 vuotta. Porilaisryhmä tungettiin viime pelissä johonkin rupisempaan persläpeen ja me tarjotaan parhaat paikat. Kun tässä ollaan oltu vaihtamassa äijää aina puheenjohtajasta lähtien, niin eiköhän pistetä samassa veneessä tämä ns. turvallisuuspäällikkö pihalle myös. Kulkee siellä hallissa avaimet kaulassa ja tyhmä hymy naamalla, kuin jollain vajaapäisellä. No, jos tästä täytyy hyviä puolia hakea, niin tällä estetään ainakin se kuvottava räkiminen, siitä istumakatsomon kaiteen takaa. Mutta tämänkin asian pitäisi lähteä jokaisesta ihmisestä itsestään.

No, ei muuta kuin paskaa housuun ja verkop biukal!!!
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Virvon, varvon, tuoreeks, terveeks.... Mestis sulle, Liiga mulle.

Tänään on meidän ilta. Usko on vahva. Ässät tulee sortumaan ylimielisyyteen ja Vaasan torilla on kansanjuhlat.

Hockey Sport, Hockey Sport.

Pitää alkaa jo valmistautumaan.... Pori, here we come...
 

Ässät #12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ässät tulee sortumaan ylimielisyyteen
Uskotteletko tuota itsellesi, vai oletko IHAN oikeasti tuota mieltä? Tässä on nyt kuusi peliä pelattuna ja ylimielisyydet on nähty. Jos Ässät johonkin tässä pelissä sortuu, niin epätoivoon, Sportin tehdessä avausmaalin. Porissa taitaa olla jotain vatsatautia liikenteessä, koska porsliinilla käydään täälläkin.
 

Co.

Jäsen
Tosiaan nyt on varmistunut, että se vaasalaisille suunnattu alue on tuolla B-päädyn puolella. Alueen koosta ei ole vielä tietoa, koska myöskään saapuvien Sport-fanien määrästä ei ole tarkkaa lukua. Ilmeisesti siellä on otettu/otetaan huomioon ihan tosissaan se mahdollisuus, että Ässä-fanit yrittäisivät ns. jyrätä tuon alueen ja ajaa hurrit pois omin voimin. Kehottaisin nyt vaan kaikkia sopeutumaan tähän tilanteeseen, sille ei voi mitään. Kyllähän se vituttaa vaan melkosesti.

Olisihan se kiva kun itsellenikin olisi varattu sieltä mukava alue jolle varmasti pääsisin katsomaan peliä, järkkärit varmaan saattaisivat vielä kioskillekin jonon ohi jos makkaraa tekee mieli. Mutta minkäs teet..

EDIT. Toisaalta tässä on se positiivinen puoli, että eipähän sada räkää niskaan ainakaan B-katsomon suunnalta.
 

MotSundom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Liverpool (Ässät-sympatiat tauolla)
Tosiaan nyt on varmistunut, että se vaasalaisille suunnattu alue on tuolla B-päädyn puolella. Alueen koosta ei ole vielä tietoa, koska myöskään saapuvien Sport-fanien määrästä ei ole tarkkaa lukua.

Lippujahan on ollut myynnissä Lippu.fi:ssä seisomakatsomoon, joten kun istumapaikkaliput loppuivat niin ainoa mahdollisuus päästä seuraamaan tätä ottelua paikanpäälle oli hommata lippuja seisomakatsomoon. Tämän takia Ässät on varmaan joutunut tekemään tämmöiset järjestelyt. Valitettavaa ettei B-katsomosta voitu varata tarpeeksi paikkoja Sport-kannattajille (ei siis pelkästään Vaasalaisille).

Tällä hetkellä tuntuu siltä että paras ratkaisu olisi ollut että viimeinen ratkaiseva peli olisi pelattu puolueettomalla kentällä Tampereella, jossa hallia olisi jaettu puoliksi Sport ja Ässät kannattajille.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Kuten aiemmin sanottu, ei mitään Poria eikä Ässiä vastaan, mutta:

Nyt on testissä BISNES vs URHEILULLISUUS

Esitän kaikille haasteen: Kannustakaa urheilullisuus ja suomalaisen jääkiekon valoisampi tulevaisuus voittoon Sportin siivittämänä!
 

Co.

Jäsen
Lippujahan on ollut myynnissä Lippu.fi:ssä seisomakatsomoon, joten kun istumapaikkaliput loppuivat niin ainoa mahdollisuus päästä seuraamaan tätä ottelua paikanpäälle oli hommata lippuja seisomakatsomoon. Tämän takia Ässät on varmaan joutunut tekemään tämmöiset järjestelyt. Valitettavaa ettei B-katsomosta voitu varata tarpeeksi paikkoja Sport-kannattajille (ei siis pelkästään Vaasalaisille).

Kyllähän sen ymmärtää, koska liput seisomakatsomoon ovat kaikkien saatavilla. Mutta miksi sitä häkkiä ei voitaisi sijoittaa toiseen päähän? Sinnehän se Vaasa hyökkää kuitenkin enemmän, ja tuolla B-päädyn puolella taas on mielestäni ehdottomasti hallin paras tunnelma. Nyt se tunnelma on otettu pois, tässä vuosituhannen ottelussa. Ässät vaan kusee omien kannattajiensa niskaan tässä. Kai se on helpompi vahtia vaasalaisten toimia kun kaikki ovat suunnilleen samassa läjässä..

Tällä hetkellä tuntuu siltä että paras ratkaisu olisi ollut että viimeinen ratkaiseva peli olisi pelattu puolueettomalla kentällä Tampereella, jossa hallia olisi jaettu puoliksi Sport ja Ässät kannattajille.

Niin no, miten sen nyt ottaa.. koti"etu" kuitenkin on annettu ja ihan oikein se on, että tämä ottelu pelataan Porissa.
 

Ihmemies

Jäsen
Niin tämä seisomakatsomo ongelmahan on suurimmaksi osaksi seurausta siitä, että Vaasalaisille ei varattu enempää lippuja Fan Clubin kautta sinne samaan kulmaan, missä ovat aikaisemmin olleet. Ne jotka eivät nyt sitten mahtuneet tuohon 300 naaman kiintiöön, niin ovat ostaneet lippuja sieltä mistä ovat saaneet ja saapuvat omilla autoilla. Väittäisin, että siellä hallilla nähdään tänäänkin helposti reilu 1000 vaasalaiskannattajaa.

Ajattelivat varmaan aluksi toimistolla, että mahtuu enemmän porilaisia latoon, mutta kuten arvata saattoi, niin kiekkobuumissa elävät vaasalaiset sitten varasivat lippunsa omatoimisesti. Nyt Ässillä onkin sitten käsissään pienimuotoinen ongelma, joka on mielestäni aikalailla itse aiheutettu. Eikö helpoin olisi ollut vaan varata suoraan vaikka ne B5-B7 Sportin faneille, niin suurin osa olisi ollut "kontrolloidusti" samalla alueella. Tosin epäilen että siellä nytkin on varmaan suurin osa Sportin kannattajia, mutta varmaan jokunen porilainenkin on joukkoon varmasti eksynyt.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Muistakaa: Sportilla on vain voitettavaa, Ässillä vain hävittävää.

Onpahan tää odottaminen ollut tuskaista aikaa. Nukkumisesta ei meinannut tulla mitään ja sitten kun nukahdin, niin näin unta että Sport voittaa 0-3, mutta kabinettipäätöksellä Ässät säilyy Liigassa, kuten myös Sport Mestiksessä. C'mon, eikö porilaiset voisi tehdä vierailun Mestiksessä niin hekin saavat tutustua divariin toistamiseen... Mekin haluttaisiin vähän vaihtelua, joten tehdäänkö reilut vaihtokaupat? Please? Tää olisi niinku koko suomikiekon voitto, jos Sport voittaa ja Ässät häviää. Molemmat sarjat saisivat ihan uudenlaisen kiinnostuksen.

Rukoukset on tehty ja nokka kohti Poria. Pelottaa...
 

iGooni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tänään hyvän Vaasan reissun jälkeen (kiitokset kaikille Ässä-faneille, oli ikimuistoinen matka) tarvii taas ängetä hallille. Ässiin on kova luotto ja kyllä se voitto tulee. Tosin uusimpien hallihuhujen mukaan ei hätää vaikka Ässät tämän pelin häviäisi, sillä kuulemani mukaan Pentti "The Pena" Matikainen on hommannut Ässille "tupla tai kuitti" mahdollisuuden, jossa pelattaisiin paras seitsemästä sarja uudelleen ja Ässien voittaessa Ässät jatkaa liigassa, mutta hävitessä Sport pääsisi ilmaiseksi liigaan.
 

tuplapukki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Parempi voittakoon. Sport on osoittanut että on aivan Liiga-kelpoinen joukkue ja ennen kaikkea loistavan kannustajajoukkonsa myötä olisi väriläiskä liigassa. Valitettavasti molemmat eivät vaoi liigassa olla. Itse olen alkanut käymään peleissä 1976 ja todistanut Mestaruuden, divariin tippumisen ja Hopeakevään,
kaikki paikan päällä. Tänään parempi voittaa ja that`s it. Toivottavasti taistelu tapahtuu kentällä ja vetoankin siihen ettei katsomossa tapahdu mitään tyhmyyksiä...Jos pettymykset puretaan turpaanlyöntikilpailulla, siitä ei vaan ole mitään hyötyä, ihan oikeasti. Jos Ässät tippuu, tulee toivottavasti suursiivous organisaatiossa; The Muumio helvettiin sieltä penkin takaa ja täys-
remontti koko organisaatioon. Jos ei tipu, toivottavasti sama homma.

Tänään on sitten jokaisen fanin aika kannustaa Ässät voittoon! Ja jos tappio tulee, myönnetään se selkä suorana eikä Saatana aleta itkemään ja selittelemään. Itse uskon että Ässät vie tänään, niukasti varsinaisella peliajalla
 

Mig428

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien kauden päätös huipentuu seuraavissa kokoonpanoissa:

Huhtala - Kuparinen - Kivenmäki
Jyrkkiö - Sammalkangas

Rasmussen - Damon - Salminen
Määttä - Kuusisto

Pellinen - Sillanpää - Keinänen
Rahkola - Korkeavuori

Huhtanen - Tähtinen - Virkkunen
Peltonen - Luomala

Luomala takaisin kokoonpanossa 13.hyökkääjänä muuten taitaa olla samat kokoonpanot kuin torstaina Vaasassa.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Kuten aiemmin sanottu, ei mitään Poria eikä Ässiä vastaan, mutta:

Nyt on testissä BISNES vs URHEILULLISUUS

Esitän kaikille haasteen: Kannustakaa urheilullisuus ja suomalaisen jääkiekon valoisampi tulevaisuus voittoon Sportin siivittämänä!

Niin no, kaikella kunnioituksella teillä on vielä kummassakin pitkä oppimäärä edessä. Mutta! Niin on meilläkin oppimista.. ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös