La 10.4.2010 KalPa - HPK (1.välierä)

  • 28 337
  • 139

lartama24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Jäähonka + espoolaiset, HIFK
Jopas viisaita veistelet.

Vahva usko on siihen, että maanantaina hämeenlinnassa ei kotijoukkue juhli. KalPalla oli tänäänkin niin paljon paikkoja, että on suoranainen ihme että HPK voitti. Kiekot sisään vastaavista paikoista niin saadaan taas kotietu kuopioon ja sarja poikki ensitilassa.

Koen tässä bon voyage -ilmiön puolivälierissä nähtyyn kirjoitteluun sudeettisavolaisten kanssa. No ei sillä, voihan se kunto ja mielen tyyneys Kerholtakin loppua koska vaan, mutta tämä minulle henkilökohtaisesti vastenmielinen Rautakorven totaalikiekko näyttää kyllä siltä että tänä keväänä saadaa referenssi mihin asti tällä päästään ilman Arto Kuqia.
 

Mustis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
Pohdiskelin pelin edetessä, että miksi yleisö ja ennekaikkea minä itse en oikein syty tähän hommaan. Kyseessä ottelusarja, jossa ratkaistaan finaalin menevä joukkue ja homma ei lähde oikein fiiliksen tasolla rullaamaan. Tappara sarjassa tunnelma oli piinaavan jännittävä ja muutenkin hommassa oli, yleisön näkökulmasta, meininkiä.

Sitten älysin, ei perkele, jos tolla pelintappamisella tämä homma hoidetaan, niin kyllä kyrsii! Edellinen vastustajamme,Tappara, pelasi hokia, eikä yrittänytkään tappaa kaverin pelaamista. Lähti reippaasti kokeilemaan siipien kestävyyttä.

Varmasti vierailijoilta järkeväkin pelitapavalinta, mutta ei perkele tuota katso erkkikään selvinpäin. Pakko oli väliajalla käydä oma survival game montun olut pubissa ja riipasta iso tuoppi.

Usko on silti kova, ei saatana tolla ronkkimisella SAA mennä finaaleihin. Go KalPa Go!
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hyppimisestä eri mieltä, koska HPK:lta jätettiin jo ensimmäisessä erässä viheltämättä muutama jäähy. Ja samaan aikaa KalPalle vihellettiin todella helppo jäähy. Silti ok. Ei HPK tai HPK ja tuomarit voi tätä ratkaista.
 

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
KalPalla oli tänäänkin niin paljon paikkoja, että on suoranainen ihme että HPK voitti. Kiekot sisään vastaavista paikoista niin saadaan taas kotietu kuopioon ja sarja poikki ensitilassa.

Jepjep, tätä samaa hifkiläisetkin toistelivat. Vaan kuinkas kävikään.
 
F

Flonaldo

En näe jostain loukkaantumiseen johtaneesta taklauksesta johtuvaa valitusta / yritystä saada vastustajalle pelikieltoa itkustamisena. Ei se nyt ihan aina niin nättiäkään ole, mutta silti täysin ymmärrettävää.

Sen sijaan jostain pelitapahtumien ulkopuolisesta, ottelun tulokseen vaikuttamattomasta asiasta poraaminen ainoana tarkoituksena saada itselle jotain etua... Varsin kyseenalaista, ainakin jos haluaa pitää nykyisen imagonsa.
 

Mustis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
En näe jostain loukkaantumiseen johtaneesta taklauksesta johtuvaa valitusta / yritystä saada vastustajalle pelikieltoa itkustamisena. Ei se nyt ihan aina niin nättiäkään ole, mutta silti täysin ymmärrettävää.

Sen sijaan jostain pelitapahtumien ulkopuolisesta, ottelun tulokseen vaikuttamattomasta asiasta poraaminen ainoana tarkoituksena saada itselle jotain etua... Varsin kyseenalaista, ainakin jos haluaa pitää nykyisen imagonsa.

Juu, turha näistä on itkeä. Peli meni jo.

Välillä kyllä nauratti katsomossa, kun parhaillaan 4 HPK pelaaja itki/valitti/protestoi/vasta-argumentoi(valitkaa haluammanne ilmaisu) tuomarille ja Jukka vielä siihen päälle huuteli aitiosta. Että sikäli, eiköhän itkemisetkin mennyt tässä pelissä maalien ohella HPK:lle.

Maanantaina uusi yritys. Luulenpa että henkisellä tasolla HPK:lla on tässä sarjassa yliote, tällä hetkellä.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Plus hyökkäyspäässä(kään) kotijoukkueesta pahemmin kukaan ei päässyt/ollut kiinnostunut menemään maskiin tai ylipäänsä koko hemmetin maalintekosektorille sen liha- ja mailaviidakon läpi.
Sadannen kerran: sama mikä vuosi, vuosikymmen tai vastustaja, AINA tosipeleissä sama homma. Tämä on ja on aina ollut ihanan kuopiolaisen taitokiekon hinta ja kääntöpuoli. Etenkin jos vastustaja on JYP, mikä tahansa Humppatukan jengi tai muuten vaan älyissään oleva ja vauhdissa pysyvä, vastustajan peliä kykenemään lukeva & siihen reagoiva (voima)jengi, riplailu osataan ottaa ihan simppeleillä - siis periaatteessa simppeleillä:) - perusjutuilla (omalle siniselle neljän äijän linja ottamaan volttihyökkäyksiä vastaan, sentteri ja/tai toinen laituri lähes koko ajan pelin alla kun kiekko on vastustajalla, "päällystakit" tärkeimmille pelaajille joka mahdollisen paikan pommeilla, suunsoitolla, koputtelulla ja muulla pikkukivalla höystettynä, keskusta tukkoon omissa ja aktiivipainetta vain kiekollisille pakeille & pelintekijöille kun ei sieltä nurkasta yhtään maalia tehdä jne.) pois. Ja sen jälkeen ei olekaan ihan helpolla kivaa.
Tätä(kin) kutsutaan jääkiekon pelaamiseksi reaalimaailmassa eli kyseessä ei ole arvostelu. Nyt kysytään sitä reagointikykyä KalPan puolelta.

Aika hyvä analiisi. Tässä juuri tuumailtiin lauantai-yönä, että kyllä me niiiin toivotaan KalPaa finaaleissa vastaan, niin JYP pääsee tappamaan kaiken kivan taitokiekon ja voittamaan mestaruuden. Kunhan voitetaan ekana TPS. Nyt ei tosin ollut tarkoitus olla ylimielinen, kirjoitinpa vain sen, mitä JYPpiä kannattelevat [*edit* humalaiset ja yhden välierävoiton jälkeiset 'mestaruus-on-meirän' tyyppiset tapaukset] keskenään pohtivat. Ja silloinhan tulokseksi tulee jotakin ylläolevan kaltaista.

Ja yksi pikku kysymys-kommentti pelistä, jota en nähnyt, kun katsoin JYPan ja tepsin vastaavaa. Mitä kävi Kapaselle? Näytti aika pahalta Ruutu.fin koosteessa, ja vaikka, kuten joku HPK-fani rehellisesti myönsikin, itselläkin takaraivossa kävi pikku 'jes' (kaikki varmaan tietänevät perustsykologian "en ole rasisti, mutta..."), niin en tietenkään toivo noin hienolle pelaajalle pahempaa loukkaantumista.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Viärin voitettu?

Juuri tätä kaikki hämeenlinnalaiset yrittivät teille kalakukoille kertoa, mutta ei...
Kiekonhallinta ei ole sama kuin pelinhallinta!

Lassila osoitti olevansa mualivahti.

Tolppaa vaille kolmen maalin hallinta ei ollut lähelläkään kuivua kokoon.
Muanantaina näätte eri hokia.

Kapasen tilanteesta ei varmasti ihan hevillä tulla totuutta kertomaan, mutta ikävää sarjan kannalta mikäli mies loukkaantui.

Valmentajat ovat mediapelin aloittaneet. Virta ei tiedä mitä pelin jälkeen tapahtui, mutta olisi halukas siitä jotain kuulemaan, just joo. Keskittyisit siihen mitä pelin aikana tapahtuu.
 
Viimeksi muokattu:

Keba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, KalPa
KalPa vei ja hyppi.

Kerho puolusti ja teki maalit.

Piste.

Tulossa hieno sarja.

Kyllähän tässä nyt kävi niin, että kerho oli jalalla suht paljon jäljessä ja joutui rikkomaan. Puolusti todella hyvin ja teki ylivoimalla tarvittavat maalit. Eli sitä kautta ansaittu voitto, kun KalPan yv oli suht heikkoa. Tuo hyppiminen kuulostaa aika ihmeelliseltä. Kyllä tuossa pyörityksessä vaan Rinkelit joutui oikeasti rikkomaan. Ei siinä mitään hyppyjä tarvittu. Tasainen ja reilu peli, minkä ekan osan ryösti ansaitusti Kerho. Äärimmäisen hyvää, ärsyttävää playoff- hokia vääntävät. V-mäistähän se on kattoa, mutta siinä ei tyylipisteitä jaella eikä pidäkään. Ei mitään, homma jatkuu maanantaina. Enkä olisi vielä huolissaan vaikka Kerho sen jälkeen johtaisi 2-0, vaikka siihen en usko.

edit. toivottavasti Kapanen on kunnossa maanantaina ja Dahlmankin on saanut korttipakan järjestettyä..
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pelien tarkoitus

Hei!

Muistuttelen, että jääkiekkopelissä on tarkoituksena tehdä 60 + minuutin aikana enemmän maaleja kuin vastustaja, pituushypyssä tarkoituksena on hypätä pisimmälle, juoksussa tulla ennen muita kilpailijoita maaliin. Se onko jollakin joukkueella kivemmät fanit, pituushyppääjällä pidempi takatukka tai juoksijalla kiva rannekoru ei ratkaise lopputulosta.

Kuitenkin KalPaa toivon tästä jatkoon (HPK, tämä ei ole henkilökohtaista), jotta säilyisi tilaisuus kohdata pikkuveikka finaalissa - ja kyllä, tämä ei tarkoita, että TPS-sarja olisi millään muotoa ratkennut. Eli hoitakaa KalPa se oma duuni siellä kentän puolella ja pelin sääntöjen puitteissa asian ratkaisemalla. Kiva pelityyli, sympaattinen suurmies omistajana jne. ovat kivoja asioita, mutta ne eivät ratkaise sitä, kuka tästä parista marssii finaaliin. No mikä ratkaisee? Ensimmäisessä kappaleessa on vastaus tähän.

Ja ei, tarkoitukseni ei ole provota, vaan ainoastaan toivoa, että P. Virta ja koko Kuopio tajuaisi keskittyä olennaiseen jatkossa, jotta se hyvin spekulatiivinen veljesten välinen kinastelu tehtäisiin teidänkin puolella mahdolliseksi. Me yritämme samaa turkulaisten kanssa ja edelleen haastavaa sarjaa edelleen odotan.

Pelistä: edelleen, jos jollakin sisäpiiritietoa Kapasesta, niin täälläkin kiinnostaa...


Kuopio Go Go!

Jupa
 

VP78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kapasella polvi ja nilkka venähtäneet. Pelasi eilen loppupelin puudutetulla jalalla. Ei pitäisi estää pelaamista hämeenlinnassa. Nämä tiedot sain ongituksi lehdistä yms. yleisistä tietolähteistä. Eli uskoisin Kapsun olevan kehissä jo maanantaina. HPK pelaa omalla tyylillään ja teki sen eilen tehokkaasti. Ei tässä auta taas valittaa, parempi voitti perkele. Maanantaina tulee hämeenlinnaan varmasti sisuuntunut KalPa sen voin luvata.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Ei se Tapola hirveän väärässä ollut, kun eilisessä lehdessä kertoi: "Yksi Kalpan vahvuus on siinä, että sen pelaajat osaavat näyttää, kun heitä rikotaan". Olihan noissa Kerhon jäähyissä useimmiten joku kontakti, mutta kovin helposti se tasapainokin sen jälkeen kaverilla petti. Kalpan kavennusmaaliin johtanut järkyttävä tuomarivirhe onkin jo mainittu, mutta se Kolehmaisen jäähy ja Virran hauska arvuuttelu ovat vielä täsmennystä vailla.

Olin ihmeissäni, kun Luigi teki maalin. Niin sysipaska pelaaja, jolle toki suurin osa Kerhon paikoista siunaantui. Eiköhän ne suonenvedot Kerhopaidassa ollut siinä, olen toki mielelläni uudestaan väärässä.
 

Pitkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onko tuo Sahlsted aina ollut noin paska, vai oliko huono peli mieheltä. Jotenkin niin aneeminen pelaaja. Aloitti muistaakseni ykkösessä, mutta tais pelata loppupelin 3 kentässä. Katsomossa on tilaa Kalle.
Sahlstedtilla on sukset ristissä seurajohdon kanssa siinä määrin, ettei olisi todellakaan ihme vaikka Kalle päätyisi scratch-listalle loppukaudeksi.
 

Mustis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
Ei se Tapola hirveän väärässä ollut, kun eilisessä lehdessä kertoi: "Yksi Kalpan vahvuus on siinä, että sen pelaajat osaavat näyttää, kun heitä rikotaan". Olihan noissa Kerhon jäähyissä useimmiten joku kontakti, mutta kovin helposti se tasapainokin sen jälkeen kaverilla petti. Kalpan kavennusmaaliin johtanut järkyttävä tuomarivirhe onkin jo mainittu, mutta se Kolehmaisen jäähy ja Virran hauska arvuuttelu ovat vielä täsmennystä vailla.

Olin ihmeissäni, kun Luigi teki maalin. Niin sysipaska pelaaja, jolle toki suurin osa Kerhon paikoista siunaantui. Eiköhän ne suonenvedot Kerhopaidassa ollut siinä, olen toki mielelläni uudestaan väärässä.

Vahvasti eri mieltä siitä, että KalPa oli näytellyt tai liioitellut eilisessä matsissa pätkääkään. Kyllä siellä jäi niin selkeitä kerho jäähyjä viheltämättä neljästä viiteen kappaletta, että jos liioiteltu olisi, niin ei 5 vs 5 peliä olisi juurikaan pelailtu. Täytyy tosin mainita, että yksi melkoisen selkeä KalPan pelaajan kamppikin jäi viheltämättä, joten molemminpuolin jätettiin jäähyjä antamatta.

Mutta kuten joku mainitsikin aiemmin, että HPK oli sellaisessa helteessä tasaviisikoin, että pakkohan sitä oli roikkua ja rikkoa. Itsekkään en pidä kuolevista joutsenista pätkääkään ja kritisoin niistä kyllä tarvittaessa omiani. Eilen ei tarvinnut kritisoida.
 

Mustis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
Sahlstedtilla on sukset ristissä seurajohdon kanssa siinä määrin, ettei olisi todellakaan ihme vaikka Kalle päätyisi scratch-listalle loppukaudeksi.


Voisitko tarkentaa, minulla ihan uusi juttu tämä. Huolestuttavaa, jos jotakin tämänsuuntaista on ilmassa.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ei se Tapola hirveän väärässä ollut, kun eilisessä lehdessä kertoi: "Yksi Kalpan vahvuus on siinä, että sen pelaajat osaavat näyttää, kun heitä rikotaan". Olihan noissa Kerhon jäähyissä useimmiten joku kontakti, mutta kovin helposti se tasapainokin sen jälkeen kaverilla petti.

Tapola sen hyvin sanoi. Itse asiassa annan Kerhon puolusukselle arvosanaksi 10+, koska hemmetin hyvin säilytettiin maltti kun Kuopion miehet pyörivät nurkissa. Oli paljon parempaa pelaamista siellä kuin HIFK sarjassa ja Rautakorven opit on mennyt perille joka surkutteli liian halvoista jäähyistä aiemmin. Yksi mikä pisti silmään oli, että pari kertaa käden nosti pystyyn Rönn joka oli keskialueella. Toinen tuomari seurasi niissä tilanteissa kahden metrin päässä, eikä huomannut vakavempaa rikettä. Yksi jääkiekon suola taas nähtiin, kun tilanteet vaihtuvat äkkiä. Ensiksi Viitaluoman rankkari sisätolppaan, sitten Kolehmaisen jäähy, tuomarivirhe kun ei puhaltanut peliä poikki Mäenpään sutiessa kiekkoa ja siitä tuli sitten kavennusmaali. Voiko enempää taivaanmerkit olla KalPan puolella lopussa? Kyllä kiekkojumalat sitä heille tarjosivat, mutta Lassila oli jäälleen heitäkin ylempänä. Jäämise.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Yksi mikä pisti silmään oli, että pari kertaa käden nosti pystyyn Rönn joka oli keskialueella. Toinen tuomari seurasi niissä tilanteissa kahden metrin päässä, eikä huomannut vakavempaa rikettä. Yksi jääkiekon suola taas nähtiin, kun tilanteet vaihtuvat äkkiä. Ensiksi Viitaluoman rankkari sisätolppaan, sitten Kolehmaisen jäähy, tuomarivirhe kun ei puhaltanut peliä poikki Mäenpään sutiessa kiekkoa ja siitä tuli sitten kavennusmaali. Voiko enempää taivaanmerkit olla KalPan puolella lopussa? Kyllä kiekkojumalat sitä heille tarjosivat, mutta Lassila oli jäälleen heitäkin ylempänä. Jäämise.
Jeps, dramatiikkaa kyllä riitti, aika tukalat oli oltavat, kun ei edes suorana mun mielestä näkynyt Mäenpään pelastusta ja Kolehmaisen jäähyä, saati sitten uusintana, saati sitten antenniverkosta. En nyt sanoisi, että kiekkojumalat tai taivaanmerkit KalPan puolella välttämättä olivat, Rönn (+Partanen) vaan oli Kerhoa vastassa.
 

Gerbiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
jäänny tosta ottelusta kaiveleen mieltä toin Kolehmaisen 5 + 20 rangaistus päähänkohdisuneesta taklauksesta, koska noi minuutit saadaan sillon kun jotain taklataan törkeästi tai joku loukkaatuun taklauksen takia, mutta nyt kukaan ei ole kommentoinut koko taklaustilannetta mitenkää, eikä kukaan "kullut" kentälle ja mistään ei löydy mitään kuvamateriaalia ko kontaktista...
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Molemmilta jäi paljon jäähyjä saamatta ja viheltämättä. Mitä uutta siinä on? Mutta kyllähän se oli Kerho, jolta pelaajat lähtivät boksiin edes ilman sitä hipaisua. Rönnille ja Partaselle nuokin menevät läpi, se on ihan fakta. Mutta vaikka kuinka kelasin digiboksilla (ei ehtinyt suorana katsomaan peliä) sitä Kolehmaisen taklausta, ei vain mene kaaliin, mikä siinä oli laitonta. Päähän se ei ainakaan osunut. Eikä osunut pää plekseihin. Aivan normaali ja puhdas taklaus, ei edes kovin voimakas. Tuossa vaiheessa oli pakko pistää pikakelaus päälle, kun ei uskaltanut katsoa normaalinopeudella viimeisiä minuutteja.

Mitä nyt pikku pöhnässä jotain pelistä tajusin, Kerho ohjasi tyynesti ympärillä pörräävät herhiläiset kulmiin. Eipä siinä tosin paljon tarvitse jonkun herpaantua, kun on taas joku yksin Lassilaa vastassa. Joka onkin muuten ihan hyvä maalivahti. Repesin totaalisesti Rautakorvelle. Häppölä pelasi aika hyvän matsin. Viitaluoma jatkaa vahvaa kevättään. Mäenpään lämäri oli aivan järjettömän upea.
 

Olleri

Jäsen
Yksi huomio vielä pelistä. KalPan toisen maalin teki Kerman, vaikka kaikissa tilastoissa se on merkitty Anderssonille. Haluttiin vissiin apinat pois Anderssonin selästä, eikä käyty korjaamassa maalin tekijää. Video koosteista näkee ihan selvästi, kuinka kiekko osuu Kermaniin ja siitä maaliin.
 

lakimies

Jäsen
jäänny tosta ottelusta kaiveleen mieltä toin Kolehmaisen 5 + 20 rangaistus päähänkohdisuneesta taklauksesta, koska noi minuutit saadaan sillon kun jotain taklataan törkeästi tai joku loukkaatuun taklauksen takia, mutta nyt kukaan ei ole kommentoinut koko taklaustilannetta mitenkää, eikä kukaan "kullut" kentälle ja mistään ei löydy mitään kuvamateriaalia ko kontaktista...

Taklaus tapahtuu ajassa 16:29 ja näkyy Urhon lähetyksessä. Kohteena Dahlman, joka on kiekoton pelaaja. Dahlman syöttää kiekon taaksepäin kulmaan ja jatkaa itse kohti omaa päätyä. Jättönsä jälkeen Dahlman havaisee Kolehmaisen lähestyvän. Dahlman alkaa hetkeä ennen taklausta katsomaan olkansa yliste taaksepäin eikä odota Kolehmaisen enää taklaavan itseään. Taklauksessa ei näytä osuvan päähän.

Dahlman luistelee vaihtoon takauksen jälkeen (Kalle Salhsted luistelee KalPan tehdessä 2-3 maalin hyökkäysalueelle).
 
Viimeksi muokattu:

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
jäänny tosta ottelusta kaiveleen mieltä toin Kolehmaisen 5 + 20 rangaistus päähänkohdisuneesta taklauksesta, koska noi minuutit saadaan sillon kun jotain taklataan törkeästi tai joku loukkaatuun taklauksen takia, mutta nyt kukaan ei ole kommentoinut koko taklaustilannetta mitenkää, eikä kukaan "kullut" kentälle ja mistään ei löydy mitään kuvamateriaalia ko kontaktista...
Ei vissiin ihan kauhea tilanne ollut, kun yksikään Kuopiolainen ei ole tilanteesta päästänyt hiiskaustakaan. No, näköjään oli sitten jotain näkynyt telkkarista tilanteesta, kiitos Leonin kommentin. Mäenpään pelastuskosketus ja pelin poikkaisematta jättämisestä ei edelleenkään kommenttia...
 

Sumutorvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja hyvä hoki sen kaikissa ilmenemismuodoissa
Jees!

Kyllähän Kapasen meno muuttui aneemiseksi ja mies oli kuin varjo ottelun alusta kun sai tällin laidassa. Lisäksi vilkaisu otteluraportteihin ja Savon Sanomien verkkosivuille viittaa strutsikäyttätymiseen jossa pää tungetaan santaan eikä myönnetä että nyt kirpaisi ja kaivetaan vielä esille Kiiskisen ja Salon paluumahdollisuuksia, sanomatta mitään tarkkaan tai selkeästi. Eli playoff-hämmennystä. En ihmettelisi vaikka Kapasen polvi olisi aivan paskana mutta eihän sitä voi myöntää. Tästä samasta versoo se sama puu joka pyrkii viemään kerholta valmennusjohtoa tai pelaajia jonkun ottelunjälkeisen käytävähässäkän takia.
 

VP78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllähän Kapasen meno muuttui aneemiseksi ja mies oli kuin varjo ottelun alusta kun sai tällin laidassa. Lisäksi vilkaisu otteluraportteihin ja Savon Sanomien verkkosivuille viittaa strutsikäyttätymiseen jossa pää tungetaan santaan eikä myönnetä että nyt kirpaisi ja kaivetaan vielä esille Kiiskisen ja Salon paluumahdollisuuksia, sanomatta mitään tarkkaan tai selkeästi. Eli playoff-hämmennystä. En ihmettelisi vaikka Kapasen polvi olisi aivan paskana mutta eihän sitä voi myöntää. Tästä samasta versoo se sama puu joka pyrkii viemään kerholta valmennusjohtoa tai pelaajia jonkun ottelunjälkeisen käytävähässäkän takia.

Playoff-hämmennystä?? Katsohan peiliin! Olen varma että KalPa voittaa maanantaina hämeenlinnassa. Hyvin levollisin mielin maanantaita odotetaan ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös