La 10.10.2020 Otteluseuranta (Liiga)

  • 34 206
  • 705

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Kärppiä suositaan kunnolla
Ai suosiminen on nykyään sitä Kärppien kohdalla, että tuomitaan tasaisesti. Ennenhän se on ollut juurikin niin, että Kärpät pelaa sekä seeproja, että vastustajajoukkuetta vastaan.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Oisivat nyt hyväksyneet
 

Silppuri

Jäsen
Nonii sitte lähtee Tappara - IFK
 

Liitteet

  • 9r1wu.jpg
    9r1wu.jpg
    19,4 KB · kertaa luettu: 78
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Aaaaa lähellä käy jo! Lasch kolauttaa ylähirteen.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Se on hyvä piikitellä katsomatta tosiasioita ja vain tulosta taululla. On ollut tänäänkin aivan ulkona pelistä eikä ole periaatteessa itse maalipaikkoja tai edes hyviä syöttöjä antanut.
Ja jos ei olisi flipperitilanteesta saanut yksin vedettyä maalia 3 metrin päästä olisi tilanne vielä paljon kriittisempi.

Sori mitä tällä kertaa katsotaan?
Aha, toi saattaa ollakin korkea maila.

Olen reissussa enkä pysty katsomaan peliä, mutta tsekkasin juuri maalit läpi ja Jessellä on olennainen osa kaikissa kolmessa. Ensimmäisessä hyökkäys lähti hänen kovasta taklauksesta ja hyökkäyspäässä nopea siirto eteenpäin. Toisessa Jesse piti hyvin kiekon hyökkäysalueella ja rauhoitti tilanteen, mitä ilman Kärpät ei olisi ehtinyt tehdä maalia erän loppuun. Kolmannessa oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja sai pysäytettyä kiekon ja lauottua tyhjiin, nämäkään ei todellakaan olisi onnistuneet kaikilta. Vaikka olisi kuinka paska muuten on hänellä ollut merkittävä rooli kaikissa kolmessa maalissa ottelun puoliväliin mennessä.
 
HIFK näköjään syttyy vain näihin klassikko-otteluihin. Edelliset ynnämuu -sarjan vastustajat eivät vielä innostaneet pelaamaan.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Rentous puuttuu ipan pelaamisesta. Kauheen vaikeen näköstä.

Johtuu vain ja ainoastaan KooKoon hyvästä kamppailupelaamisesta.. KooKoo on kokajan iholla ja ottaa fyysistä kontaktia. Meillä on tälläkin kaudella ton kanssa ongelmia. Tosin liikeellä tää voidaan kääntää viä
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikä tilanne, paljo peli (PEL-KÄR 10.10.2020)?
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
1944 Jyväskylässä yleisöä. Paljonkos sinne sai ottaa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös