Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo o. Se peli oli siinä. Ja konfrenssin kakkospaikka meni samalla. Nyt vaan Jänikselle lepoa. Kova työ tulee olemaan kaataa tämä joukkue 4 kertaa
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vittu että tämmöiset pelit on raskaita kattoo. Ei mitään sysipaskaa pelaamista, mutta ei vaan saada mitään aikaiseksi. Jostain syystä mun vitutus kohdentuu nyt Eroseen. Ylimielisen näköistä pelaamista ja tuo jotenkin pelityyliltään mieleen Hannu Virran vailla tarvittavaa puolustusosaamista.
 
Kaksinkertainen yhdyssana-pelin voittaja!

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Kahdeksan laukausta maalia kohden Kainulaisen mukaan... Oli totuus tuo tai jotain muuta, niin säälittävän vähän kuteja on tosiaan ammuttu. Kavennusta olisi tämä erä vaatinut, nyt on pitkä matka pisteisiin. Ei muuta kuin Niemi paineettomassa tilassa maaliin hakemaan tuntumaa Latvian reissua varten, ei tässä ole kuin voitettavaa.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Mahdollinen pudotuspelivastus eikä saada mitään aikaiseksi. Nämä pelit ovat niitä missä pitäisi lyödä vastustajalle luu kurkkuun.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin on sitten väsymystä tai mitä vaan mutta minun silmin Jokereiden huonompi jakso alkoi Tallinnasta. Nimenomaan mitä tulee puolustamiseen ja asenteeseen pelata ehjä 60min. Viimeiset 10 peliä on mennyt keskiarvolla 3kpl maaleja omiin. Siihen nähden on ihme, että näinkin paljon on voitettu. Niemi maaliin, lepoa isoille pojille ja uudella ilmeellä maanantaina?
 
Tää jengi on tässä!

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Jokerit on mopolla moottoritiellä, näkeehän sen tosta tekemisestä kun oikeasti kunnon vastus tulee vastaan mitä se on. Millä ihmeen rahkeilla kukaan luulee, että toi porukka menee mihinkään poffeissa. Siinä ei paljon Lehtosen/Kalnins huippu kaudet auta.
 
People weren't moving" for the police escort, Morrisonn said. "They were mooning us, throwing stuff at us, beer bottles, whatever they had in their hands. It's to be expected from Philly fans. Didn't they boo Santa Claus?
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy