Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Noniin veljet ja siskot. Isät ja äidit. Serkut ja pikkuserkut. Miniät ja appiukot. Tänään on erittäin mielenkiintoinen näytelmä tiedossa. Vastassa on konfrenssin kutonen, maailmalla juniorityöstään tunnettu Lokomotiv. Peli on siinäkin mielessä hyvin mielenkiintoinen, koska a) Loko pelit ovat aina olleet viihdyttäviä ja b) Lokomotiv on todennäköisin vastustajamme ensimmäiselle kierrokselle.

Näistä lähtökohdista on oikein makoisa lähteä tähän kamppailuun. Antaako Marjamäki tänään Andy Niemelle ison näytönpaikan? Toisaalta toivoisin, että antaa, toisaalta en. Toivottavasti myös Moses jatkaa katsomossa. Kentät toimii hyvin. Nelosessa voi käyttää rotaatiota.

Joka tapauksessa äärettömän mielenkiintoinen peli tulossa tähän lauantaihin. Peli starttaa klo 16.00. Taidan lähteä ulkojäille ottamaan vauhtia peliin.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No niin hyljätyt ja adoptoidut, tänään olette samalla viivalla, sillä ketään ei kiinnosta tarinanne kun kaikki huomio kiinnittyy mahtavaa kautta pelaaviin Jokereihin. Matka on vienyt Jaroslaviin, jonka ystävyyskaupunki tai yksi niistä, on Jyväskylä. Aivan. Pientä knoppitietoa niille, jotka eivät kirjoja lue vaan katsovat ainoastaan kuvia. Toivottavasti tänään tapahtuu edes hieman rotaatiota ja mielelläni näkisin esim.piristyneen M. Niemen pillun tilalla nelosta sentteröimässä. Voitto, mikään muu ei kelpaa kilpajuoksussa bobrov divisioonan voitosta. Suora yhteys alkaa 15.55.
 
Kaksinkertainen yhdyssana-pelin voittaja!

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Helsingin Jokerit
Kanssaveljet, tarttukaa aseisiin!!!! ... eiku.

Itse en laittaisi Niemeä maaliin, koska peli näkyy kaikelle kansalle ilmaiseksi. Muutama paniikkikohtaus saattaa satunnaisseuraajalle muuten tulla kun Niemen sätkimistä maalissa katselee.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Jänis taas maalissa. Ei helvetti. Kurrin sanat vissiin ihan paperia. Pakko Niemen on pelata viimeistään seuraavassa pelissä. Sinänsä ymmärrän vielä tänään, koska vastassa playoffien 1. kiekan vastus. Ja kai Jäniksen oura-sormus ja muu data pystyisi kertomaan jos tämä on ylirasittuneessa tilassa.
 
VÄLIKAUSI!

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sait mitä halusit. Miltä tuntuu?
Raukealta. Nyt pitää sitten Niemen vielä jatkaa piristymistään ja jos hyvin käy, niin kohta meillä on taas The nelonen kasassa. Ja nyt kun kerran olen taas täällä, niin samaan hengenvetoon mainittakoon, että Nelli voisi taas ryhdistäytyä. Parhaiden pitää olla parhaita tärkeissä peleissä. Ja sehän nyt oli selvää, että jos Andy kierueella pelaa, niin se peli on nimenomaan Riikassa, jonka yksi ystävyyskaupunki on muuten Pori.
 
Kaksinkertainen yhdyssana-pelin voittaja!

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Tammikuussa 40 minuuttia peliaikaa Niemelle ja yhteensä alta 200 minuuttia joulukuusta mitattuna. Tatsi on varmasti sitä luokkaa, että alta pois. Tämän jälkeen on kahdeksan matsia ja reilu kolme viikkoa runkosarjaa jäljellä, joten tehnee tiukkaa saada peliaikaa. Varsinkin, kun tuossa kahdeksassa on mukana Omsk, SKA, Torpedo, Moskovan Dynamo, Traktor ja Avtomobilist Riian lisäksi. Tuo 3.2. pelattava matsi Latvian ylpeyttä vastaan lienee Niemen viimeinen peli meidän paidassa kentän puolella, ellei sitten Janikselle anneta paikkaa näyttää osaamistaan maamiestensä edessä. Tai paska osu tuulettimeen Janiksen loukkaantumisen muodossa. Onneksi tässä on vielä useampi viikko pleijareihin. Nimittäin jos seuraava matsi olisi pleijarimatsi näiden joukkueiden välillä, niin asioita Kalninsin maalilla voisi tapahtua.

Mitä rosteriin tulee, niin ihmettelen Räsäsen roikottamista seiskapakkina. Toi kortti on jo katsottu, mielummin vaikka Halme, Hirvonen tai Reini olisi skipannut eilen Keuruun matsin ja olisi tänään rosterissa. Kun ei taso Räsäsellä riitä, niin se ei vain riitä. Jos nyt joku sattuisi pakistosta tänään jättämään pelin kesken, niin mielummin viidellä mentäisiin kuin katsottaisiin Räsäsen selviytymistä. Mitähän matskua Räsäsellä on Marjamäestä, kun jatkuvasti nimi löytyy rosterista...

Tän päivän teemaksi toivon alistamista. Lokomotiv on todennäköisesti vastassa pleijareissa, joten olisi syytä näyttää heti kaapin paikka. Jokainen taklaus loppuun, jokaisesta rottailusta heti muistutus, 60 minuuttia peli hallussa ja suvereeni esitys, niin pleijareihin on mukava mennä jokusen viikon päästä. Mutta jos tänään annetaan Lokomotiville onnistumisia ja fiilis Jokerien haavoittuvuudesta, niin lopputuloksesta huolimatta se sataisi vastustajan laariin pleijareita ajatellen.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Helsingin Jokerit
Mistäs tuo näkyy, kun Viasat jutkuili ja avas Super Bowl viikonlopuksi vain urheilu kanavan, ei jääkiekko kanavaa?!!
Joo huomasin saman. Mainostettiin, että myös Jokereiden peli näkyy ilmaiskanavalla, no eipä näy. Hyvää mainostusta avata maksukanavat viikonlopuksi ja mainostaa kaikkea urheilua ja lopulta näät potkupallo yhdeltä kanavalta...” Jee”
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KooKoo
Jaah, Tero "krapulaisen sunnuntaiaamun amurmatsi" Kainulainen äänessä. Se siitä orastavasta kiimasta perkele, ihan kuin ei olisi väsyttänyt jo muutenkin.
 
"Maailmassa ei ole paljon parempia paikkoja pelata kuin Jokerit"
- Steve Moses #11

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Tää nukkuen ekaan erään on joku uus tavaramerkki. Vittu pelatkaa. Eronen-Kivistö pakkipari tulee vielä olemaan kevään aikana katastrofi
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy