Lätkämanageri: Jatkoaika 2-liigan keskustelu

  • 560 697
  • 9 693
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tuskin saumaa pärjätä Orcasia vastaan, mut koitetaan edes.
On hyvinkin. Jos oikein laskin, niin viime viikko olisi päätynyt tasapeliin. Mulla lisäksi monta pelaajaa joukkueista, joilla vain kaksi peliä tällä viikolla, joten sulla siten myös enemmän otteluita. Jos Colorado-St.Louis -ottelusarja vielä vaikka Covidin vuoksi peruuntuisi, niin suossa kaulaa myöten olisin. Bonuksen hyvin statseja tuovat vapaista nostot sulta, niin kyllä saumoja alkaa olla.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Täällä jännittävän pudotuspelipaikan kohtaloa viimeiseen asti. Vielä olen sijalla 8 ja kohdan omaa otteluani, mutta huomenna ollaan viisaampia siitä, tuleeko runkosarjassa pettynyt vai onnellinen analyysi.

Pudotuspelipaikka lipesi sitten käsistä tiukimmalla mahdollisella erolla, kun Anfa oli kanssani kauden päätyttyä tasapisteissä, mutta jonkun statistiikan perusteella Yahoo valitsi hänet jatkoonmenijäksi.

Lopullisesti ottelun ratkaisi Dustin Tokarski, joka torjui viimeisenä yönä Buffalon maalilla. Ja jollain ilveellä Tokarski ja Eichelin sairastuvalle menettänyt ja Hallin Bostoniin myynyt panokseton Buffalo onnistui voittamaan Pittsburghin. Ja tuolla voitolla Tokarski tasoitti maalivahtien voittotilastot koko viikon osalta, ja siinä meni jatkopaikkani.

Kauden lopussa rosterini näytti tältä. Lihavoidut pelaajat tulivat joukkueeseen kauden aikana
Hall - Bäckström - Dadonov
Marchessault
- Dubois - Tuch
Domi - Eriksson Ek - Greenway
Erne
- Acciari - Hinostroza

Carlson - Chychrun
Doughty - Jones
McAvoy - Weber
Reilly - Dunn

Hellebuyck
Smith
Quick

Nimien suhteen rosterini oli koja ja varsinkin pakisto oli timanttia, mutta ei näitä pelejä nimillä voiteta. Tähän kauteen lähdettäessä päätin, että tällä kaudella aion tehdä pelaajakauppoja aiempaa enemmän. Normaalistihan olen tenhyt vain sen 1-2 kauppaa per kausi.

Tarkastellaan nyt, miten tämän kauden kaupat onnistuivat. Annan kaupoille arvosanan skaalalla -3 - +3 sen mukaan, miten hyvin nämä meni joukkueeni kannalta.

Kauppa 1:
Mirasanen karitsat sai:

Jonathan Marchessault
Scott Laughton

Cheap Shooters sai
Jakob Silferberg
Paul Stastny

Arvio: Tällä kaupalla hain Marchessaultin mukana laukauksia ja maaleja. Ongelmaksi kuitenkin tuli se, että Stastnyn lähdön myötä menetettiin alotusvoittoja, sillä vaikka Marchessault on myös C-statuksen mies, pelasi hän koko kauden laidassa. Tämän kaupan seurauksena jouduin hakemaan FW-paikkaajia vapaista agenteista ja silti hävisin tuon kategorian liian usein. Toivoin voittavani pisteissä tämän kaupan, mutta lopulta sekään ei mennyt ihan nappiin.
Marchessault teki kohtalaiset 31 pistettä, mutta Stastnykin sen 25, eli ero oli pieni. Lopulta tämä kauppa kallistuu kyllä minulle, sillä Silfverberg floppasi ja teki vain 16 pistettä kaudessa (vs. Laughton 17 pistettä).
Arvio onnistumisesta: +1

Kauppa2:
Mirasanen karitsat sai:

Pierre-Luc Dubois
Jordan Greenway

Northern Lights sai
Claude Giroux
Filip Chytil

Arvio: Tämä on kauppa, jossa tiesin ottavani suuren riskin. Kauppa tehtiin alkukaudesta, jolloin Dubois oli pelannut surkeasti ja joutunut Tortorellan koirankoppiin. Uskoin, että vaikeasta alusta huolimatta Dubois tulee lopulta pelaamaan hyvin ja tein kaupan ajatellen, että viimeistään Yahoon pudotuspelien aikaan tämä kääntyy edukseni. Noh, sinne pudotuspeleihin en päässyt sitten koskaan. Toinen tärkeä palanen oli Greenway, kenen läpimurtoon uskoin, eli hän ei ollut mikään pelkkä täytemies kaupan kyljessä. Lopulta Greenway tekikin sen läpimurtonsa ja teki sen 26 pistettä. Dubois kaupattiin Winnipegiin, tuli pitkät karanteenit, ja senkään jälkeen hän ei suoranaisesti vakuuttanut. Kauden pistesaldo 20 on paha pettymys.
Duboisin floppaamisesta kertoo sekin, että kaupan heikoimmaksi pelaajaksi arvioimani Chytilkin teki 17 pistettä, vaikka pelasi vain 31 ottelua. Tappiollehan minä jäin, sillä Giroux teki 33 pinnaa, otti 400 aloitusvoittoa ja teki enemmän yv-pisteitä kuin Dubois ja Greenway yhtensä.
Arvio onnistumisesta: -1 (ilman Greenwayn huippukautta, olisi huonompi)

Kauppa 3:
Mirasanen karitsat sai:

Evgenii Dadonov

Northern Lights sai:
Kevin Lankinen

Vaikka kauppaa tehdessä Dadonov vaelteli varjojen mailla, ajattelin hänen ennemmin tai myöhemmin heräävän. Ei herännyt. Ja vaikka kauppaa tehdessä Lankinen oli pelannut pari peliä niin huikeasti, että hän oli ottanut Chicagossa ykkösvahdin paikan, ajattelin hänen jossain vaiheessa sen menettävän. Ei menettänyt. Tästä kaupasta tuli lopulta aikamoinen fiasko. Lankinen torjui 16 voittoa torjuntaprosentilla 91,2. Dadonov teki 17 pistettä teholukemalla -9, ei taklannut, ei blokannut ja laukoikin alle 2 kertaa ottelua kohden. Lankisen myynti oli fiksua, koska minulla oli joukkueessa jo kolme muutakin ykkösvahtia, mutta kaupasta olisi pitänyt saada parempi hinta, tai olisi pitänyt myydä joku nimekkäämmistä maalivahdeistani ja pitää Lankinen.
Arvio onnistumisesta: -2

Kauppa 4:
Mirasanen Karitsat sai:

Milan Lucic
Jake Virtanen
Drew Doughty

Northern Lights sai:
Joel Farabee
Adam Henrique
Mason Appleton

Kun olin hankkinut alisuorittavan nimimiehen Dadonovin muodossa, täytyi minun päästä eroon alisuorittavasta Henriquesta, ettei tuollaisia alisuorittajia ole rosterissa liikaa. Halusin pakistosta syömähampaani. Halusin pakistostani sarjan kovimman ja Doughtyn piti olla täydellinen palanen siihen. Olin päättänyt kauden alussa panostaa LA Kingsiin, ja hommannut Vilardin ja Frkin, joiden piti olla kakkosylivoiman tutkapari. Doughty olisi sopinut siihen pakettiin mukaan. Farabeen heitin kauppaan mukaan, koska en ollut varma, pystyykö hän jatkamaan koko kautta alkukauden hyvällä vireellä. Virtasen taas toivoin nousevan takaisin tasolleen.
Doughty oli juuri niin hyvä kuin toivoin ja teki 30 pistettä. Virtanen oli sysipaska ja putosi vapaisiin agentteihin. Lucic seurasi pian (tosin kengin hänet liian aikaisin, ja pian potkujen jälkeen hän alkoikin suorittaa ja pelasi lopulta 18 pisteen kauden). Farabee ei hyytynytkään vaan nakutti 31 pistettä. Henrique piristyi hieman ja teki 18 pistettä. Appletonin saldoksi tuli 20 pistettä. Kauppa ehkä niukasti kääntyy minulle siksi, että Dought teki pisteistään 16 ylivoimalla - Farabee vain 7.
Arvio: +1

Kauppa 5:
Mirasanen Karitsat sai:

Max Domi

Wallriver Orcas sai:
Ryan Graves

Edelliskauden tehopörssin voittanut Graves oli alkukauden vaeltanut varjojen mailla. Max Domi oli myös Columbuksessa ollut totaalifloppi. Tässä kaksi alisuorittajaa vaihdettiin päittäin. Hankittuani Doughtyn oli minulla varaa keventää pakistoa ja Domin myötä toivoin saavani vähän lisää aloituksia, joita olin menettänyt Girouxin ja Stastnyn myynneillä. Domi paransi vähän, Graves vähän enemmän. Kauden lopussa molemmilla oli koossa 83 laukausta, Domilla 17 pistettä, Gravesillä 13. Kauppa kääntyy kuitenkin Orcasille, koska muuten tilastot menevätkin Gravesille sitten kunnolla:
Teholukema Gravesilla oli +12, Domilla -18
Taklauksia ja blokkeja Gravesille yhteensä 140, kun Domilla vain 23. Domin yv-pisteetkin jäivät kolmeen. Vain jäähyjä Domi keräsi kunnolla (67min), mutta niistäkin kaksi käytöskymppiä tulivat molemmat samalla viikolla - ja johtivat pelaajan vilttikomennukseen.
Arvio: -1

Saldo: Tein viisi kauppaa ja niiden yhteissaldo kun on -2, ei tämä kausi mennyt treidien osalta ihan nappiin.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tehopisteiden kuntokäyrä ja muut ennusmerkit viittaisivatkin siihen, että tällä saatetaan lähteä laulukuoroon heti pudotuspelien 1. kierroksella.
Pistetääs kulunut viikko ja siten samalla koko Orcasin kausi pakettiin. Kuten ennakoin, niin tappiohan sieltä sitten tuli. Turhapuurot oli parempi niukoin 7-8 lukemin. Yksi tehopiste tai yksi jäähy tai Columbuksen jatkoaikavoitto olisi kääntänyt tilanteen vähintään tasatulokseen. Viimeksi mainittu jopa suoraan voittoon. Tiedä sitten miten tasatulos olisi edes näissä jatkopeleissä ratkennut. Vastustajalla myös peräti kolme alivoimapistettä tälle viikkoa (13 viikon aikana koko kaudella yhteensä 7). Tällaista tämä joskus on pienten marginaalien peleissä.

Tällä viikolla olisi tappio tullut joka tapauksessa myös Cowtown Houndseille ja Bighorn Tomahawkseille. Saatanoiden kanssa oltaisiin läpytelty tasapelit ja voitto olisi haettu Dinamo Rigasta, UHL Flamesista ja Otaniemen Oxeneista. Kaksi viimeksi mainittua pelasivat keskenään viikon heikoimman matchupin. Summa summarum: Orcas oli neljännesfinaalien vasta neljänneksi tai viidenneksi paras joukkue. Finaalipeleissä on ansaitusti paremmassa vireessä olevia joukkueita, joten onnea kaikille jatkoon päässeille!

Kausi oli kokonaisuudessaan raskas. Monta kertaa (kuten tälläkin viikolla) sitä taisteli pelaajien vähäisten ottelumäärien kanssa, sillä ottelusiirtojen aiheuttamat PPD-statukset näyttelivät suurta roolia. Tämä aiheutti lisäpelien metsästämistä pelaajanostoilla. Usein olisi kuitenkin kannattanut poimia (draftin tavoin) paras saatavilla oleva pelaaja.

Toivottavasti ensi kausi pystyttäisiin pelaamaan normaalisti ja siten kohdattaisiin myös fantasyssä vähintään kerran kaikki toisemme.
 

Fallossymboli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Korona ja Bighorn Tomahawks kaatoivat Saatanat. Manageri onnistui nappaamaan itselleen ison K:n eikä kunto riittänyt playoffeihin. Kaksi kohtalokasta ja odottamatonta simahtamista alkuillasta jättivät penkille kaksi maalivahtien voittopeliä (Thomas Greiss W 7-3, 43 torjuntaa 93,5% sekä Braden Holtby W 4-2, 26 torjuntaa 92,9). Näillä olisi kairattu 10-7 voitto mutta nyt maalivahtien voitot ja torjunnat kääntyivät vastustajalle ja Saatanoiden kausi on paketissa. Vitutus on kova mutta ei auta valittaa. Ensi kaudella sitten helvetin terveenä ja saatanan skarppina mestaruuteen! Onnea jatkoon menijöille ja pysykää terveinä!
 
Suosikkijoukkue
Leijonat
Korona ja Bighorn Tomahawks kaatoivat Saatanat. Manageri onnistui nappaamaan itselleen ison K:n eikä kunto riittänyt playoffeihin. Kaksi kohtalokasta ja odottamatonta simahtamista alkuillasta jättivät penkille kaksi maalivahtien voittopeliä (Thomas Greiss W 7-3, 43 torjuntaa 93,5% sekä Braden Holtby W 4-2, 26 torjuntaa 92,9). Näillä olisi kairattu 10-7 voitto mutta nyt maalivahtien voitot ja torjunnat kääntyivät vastustajalle ja Saatanoiden kausi on paketissa. Vitutus on kova mutta ei auta valittaa. Ensi kaudella sitten helvetin terveenä ja saatanan skarppina mestaruuteen! Onnea jatkoon menijöille ja pysykää terveinä!
Tästä viestistä ei voi ison K:n vuoksi tykätä. Toivottavasti siellä ollaan jo paremmalla tolalla. Terveys on asia, jota ei voi koskaan arvostaa liikaa. Terveyttä kaikille jatkossa!
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Oxenin kohtaloksi koitui tällä kertaa pudota avauskierroksella, kun UHL Flames oli parempi luvuin 12-4. Ihan noin epätasainen matsi ei ollut, vaan kiitos Mrazekin loukkaantumisen ja epäsuotuisan otteluohjelman en saanut veskaristartteja täyteen. Onneksi tappio (6-8) olisi tullut ilman noitakin eli ei tarvitse jossitella vaihtojen tuhlaamista liian aikaisin. Joukkue oli kevätkaudella jo useamman viikon alavireinen, joten sinänsä tappio ei yllätä. Ensi kaudella pitää sitten olla tarkkana draftin aloitusajankohdan kanssa, jotta pääsee varailemaan haluamansa pelaajat.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kuuluvatko nämä neljännesfinaalivaiheessa pudonneiden joukkueiden "sijoituskarkelot" aina pakotettuna mukaan tähän Yahoon Head-to-Head -sarjasysteemin touhuun? Ts. ei taida olla fantasialiigakohtaisesti pois määriteltävissä tuleviksi kausiksi? Typerältä tuntuu kyseisiä 5-8 sijoja vielä pois pelailla ja motivaatio on varmasti kaikilla pudonneilla huipussaan. P.S. Toki statsien pohjalta näkee toisaalta sen mihin joukkueesta lopulta olisi ollut ja oliko aivan päin peetä rakennettu. Silläkään ei tosin ole niin suurta painoarvoa tällaisena rikkonaisena kautena, jolloin ei runkosarjassa kohdattu tasapuolisuuden vuoksi edes kaikkia joukkueita.
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Joo-o. Odotusten vastaisesti tuli voitto runkosarjaa hallinneesta Orcasista. Eihän tätä koko kauteen peilaten voi mitenkään oikeudenmukaisena voittona pitää.

Alkuviikosta oli erittäin hyvää tekemistä omalta joukkueelt ja koko ajan ero tasottui, mutta riitti lopulta niukkaan voittoon. Puolin ja toisin monta kategoriaa meni pienillä eroilla. Mietin vielä Vasilevskyn penkittämistä viimeiselle yölle ettei sössi tilastoja, mutta arvelin että jos saa käännettyä voitot tasoihin,niin voi ratkoakin koko ottelun sillä ja niinhän siinä kävikin sitten lopulta. Ilman tuota olisi ottelu ollut tasan ja en keksi sellaista erottajaa, joka olisi minun eduksi ratkaisun tehnyt.

Nyt vastassa Uhl Flames. Koko kauteen peilaten ei taas pitäisi olla saumaa voittoon, mutta lähdetään yrittämään.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Ihan hauskaa kun pääsi pleijareihin ja ottelusarja Cowtown Houndsia vastaan oli loppujen lopuksi todella tiukka, jonka ratkaisi vasta sunnuntain ottelut. Houndsit meni jatkoon oikeastaan kahden pelaajan uskomattoman viikon takia - McDavid ja Bennett. Jos nämä herrat olisivat ottaneet hieman rauhallisemmin, olisi Dinamokin ehkä päässyt jatkoon. Ei voi mitään ja parempi voitti - onneksi olkoon! Kausi kokonaisuudessaan oli täynnä pettymyksiä niin kuin kaikilla muillakin :)
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Pettymysten kausi sai jatkoa, kun Saatana vei voiton säälipleijareiden ensimmäisellä kierroksella. Vielä lauantaina tilanne oli tasan Saatanan viikon neljästä (!) nollapelistä huolimatta, sunnuntain miesylivoima sekä pari maalia ratkaisivat sarjan Saatanalle. Onneksi olkoon!
 

Särki

Jäsen
Jahas, viimeinen viikko ja finaalit edessä! Välierä oli tiukka kamppailu ja kääntyi lopulta UHL Flamesin voittoon Turhapuuroista 10-7.

Finaalissa vastaan asettuu kovassa vireessä oleva Connor McDav.. eikun Cowtown Hounds. Ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä, mutta koitetaan laittaa hanttiin minkä pystyy. Koko kauden IR-paikalla ollut T.Seguin saattaa avata kautensa ensi yönä! Olisipa sopiva käänne erikoiselle kaudelle jos hänestä tulisi "sateentekijä" finaaliviikolle ja marssittaisi UHL Flamesin voittoon, noh sitten lähetys katkesi kuten...
 

Fallossymboli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pettymysten kausi sai jatkoa, kun Saatana vei voiton säälipleijareiden ensimmäisellä kierroksella. Vielä lauantaina tilanne oli tasan Saatanan viikon neljästä (!) nollapelistä huolimatta, sunnuntain miesylivoima sekä pari maalia ratkaisivat sarjan Saatanalle. Onneksi olkoon!
Juu, kiitosta vaan tiukasta taistelusta. Hassusti meillä tuntui pelaavan valtaosa jätkistä vuoropäivinä tilanteen vaihdellessa rajustikin päivästä toiseen mutta mulle jäi tasatilanteessa kenttäylivoima sunnuntaille ja sehän riitti tällä kertaa.

Toivottavasti nollapelejä riittää vielä tällekin viikolle sillä tehopisteillä ei ainakaan runkosarjan ykköstä kaadeta. Kausi olisi mukava päättää voittoon.
 

Fallossymboli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Finaalissa tämänhetkisillä rostereilla UHL Flamesilla on melkoinen etu ottelumäärissä, 76-65! Itsekin annan kahdeksan ottelua eteen vastustajalle 71-79 vaikka heivasinkin jo kaksi Detroitin miestä (vain 2 ottelua) pihalle enemmän pelaavien tieltä.

Onko viimeinen viikko muuten vain kuusipäiväinen? Matchup näyttäisi loppuvan jo lauantaina...
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Loppui eväät nyt kyllä kesken. Pitkään oli tasaista, mutta lopulta parempi vei ja eroa kuitenkin sen verran ettei jossiteltavaa jäänyt. Tsempit finaaliin molemmille!
 
Suosikkijoukkue
Leijonat
Onneksi olkoon mestaruudesta UHL Flames! Siten samalla myös suurimman osan runkosarjaa johtanut voitti. Tärkeitä pelimiehiä tipahteli kriittisinä aikoina pois rosterista, mutta tästäkin huolimatta hyvin draftattu perusrunko kannatteli joukkueen aina pudotuspelien voittoon saakka.
 

Fallossymboli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
UHL sieltä tuli ja otti omansa, ansaittu mestaruus vaikka tiukalle meni finaalissa. Saatanalliset onnittelut!

Satanic Satans päätti kautensa tappioon jotta ensi kaudelle jäisi enemmän nälkää. Loppusijoitus kuudes mikä ei tyydytä toimistolla ollenkaan. Ensi kaudelle hankitaan nopeajalkaisempia vittupäitä, pisteitä ja PIMmejä paukkuu. Puolustetaan eteenpäin ja hyökätään takaperin. Pelitavalliset nyanssit hallussa hei. Teidän peliä. Hit and run. Old timer hockey. Over and out.
 

Pitbat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames
Onnittelut mestarille!

Ratkaiseva matsi meidän välillä olikin kauden ensimmäisellä viikolla, kun sen tuloksen avulla UHL Flames vei koko liigan voiton. Itse finaaliviikolla McDavid (4 matsia ja 3+10!) piti Houndsin mukana voittotaistelussa, mutta loppuhetkillä Martinezin yv-syöttö tasoitti loppulukemiksi 8-8.

Tämä oli Houndsille 8. kausi Jatkoaika2-liigassa ja nyt tuli ensimmäinen mitalisija. Play-offeseissa joukkue on ollut joka toisella kaudella. Ensi kaudella ollaan sitten jossain 10-20 välissä.
 

Särki

Jäsen
Ohhoh! 15 vuotta siinä meni kun ensimmäinen mestaruus saavutettiin!

Ja kylläpä meni jännäksi sunnuntaiaamun mittelöt. Heräsin siinä seitsemän korvilla ja katsoin finaalisarjan tilantee, olin 7-8 tappiolla kuin 3 ottelua oli vielä kesken. Christian Ficher saavutti kauden ensimmäisen yv-syöttöpisteensä ja samalla Martinez sai myös samanlaisen Reilly Smithin yv-maaliin (Houndsin joukkueessa), näillä sarja kääntyi 8-7 UHL FLamesille. Van-Edm ottelussa viimeisillä minuuteilla Van ottaa maalivahdin pois ja McDavid tietysti kentällä. Tässä vaiheessa yksi piste olisi kääntänyt taas tilanteen vastustajalle. Ihmeen kaupalla Edmonton ei saanut maalia tehtyä eikä myöskään Horvat päässyt pisteille, joten tässä vaiheessa johdin vielä 8-7. Seuraavassa pelissä sitten R.Smith tekee kolmannen maalinsa tyhjiin viimeisellä minuutilla eikä Martinez saanut tähän maaliin syöttäpistettä, joten tällä maalilla tilanne tasottui 8-8. Viimeisessä ottelussa SJ-Arz, SJ ottaa maalivahdin pois ja yrittää tasoitusta kuudella viittä vastaan ja Burns surffailee kentällä ja SJ onnistuukin tasoittamaan pelin, mutta Burns jää pisteittä. Tässä vaiheessa luulin että tasatilanteessa tehdyt maalit ratkaisevat ja Cowtown Hounds olisi mestari ja UHL Flames hyvä kakkonen. Viimeinen jatkoaika olisi vielä mahdollisuus saada yksi piste ja kääntää voitto, mutta C.Ficher ei saa Arizonan voittomaaliin merkintää, joten luulin että hopeamitali olisi kauden saldona.
Mutta sääntökirja sanoi muuta, play offien tasatilanteen ratkaisee parempi runkosarjan sijoitus, joten UHL Flames (runkosarjan 2.) julistettiin mestariksi ja Cowtown Hounds (runkosarjan 3.) pokkaa hopeat ja Bighorn Tomahawks pronssit.

Kiitokset onnitteluista. Kausi oli erikoinen ja haastava, sisälteäen melkoisen määrän säätämistä siirrettyjen otteluiden ja karanteenien vuoksi, toivottavasti ensi kausi palautuu normaaleille raiteille. Nyt juhlitaan!
 

#97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Ohhoh! 15 vuotta siinä meni kun ensimmäinen mestaruus saavutettiin!

Ja kylläpä meni jännäksi sunnuntaiaamun mittelöt. Heräsin siinä seitsemän korvilla ja katsoin finaalisarjan tilantee, olin 7-8 tappiolla kuin 3 ottelua oli vielä kesken. Christian Ficher saavutti kauden ensimmäisen yv-syöttöpisteensä ja samalla Martinez sai myös samanlaisen Reilly Smithin yv-maaliin (Houndsin joukkueessa), näillä sarja kääntyi 8-7 UHL FLamesille. Van-Edm ottelussa viimeisillä minuuteilla Van ottaa maalivahdin pois ja McDavid tietysti kentällä. Tässä vaiheessa yksi piste olisi kääntänyt taas tilanteen vastustajalle. Ihmeen kaupalla Edmonton ei saanut maalia tehtyä eikä myöskään Horvat päässyt pisteille, joten tässä vaiheessa johdin vielä 8-7. Seuraavassa pelissä sitten R.Smith tekee kolmannen maalinsa tyhjiin viimeisellä minuutilla eikä Martinez saanut tähän maaliin syöttäpistettä, joten tällä maalilla tilanne tasottui 8-8. Viimeisessä ottelussa SJ-Arz, SJ ottaa maalivahdin pois ja yrittää tasoitusta kuudella viittä vastaan ja Burns surffailee kentällä ja SJ onnistuukin tasoittamaan pelin, mutta Burns jää pisteittä. Tässä vaiheessa luulin että tasatilanteessa tehdyt maalit ratkaisevat ja Cowtown Hounds olisi mestari ja UHL Flames hyvä kakkonen. Viimeinen jatkoaika olisi vielä mahdollisuus saada yksi piste ja kääntää voitto, mutta C.Ficher ei saa Arizonan voittomaaliin merkintää, joten luulin että hopeamitali olisi kauden saldona.
Mutta sääntökirja sanoi muuta, play offien tasatilanteen ratkaisee parempi runkosarjan sijoitus, joten UHL Flames (runkosarjan 2.) julistettiin mestariksi ja Cowtown Hounds (runkosarjan 3.) pokkaa hopeat ja Bighorn Tomahawks pronssit.

Kiitokset onnitteluista. Kausi oli erikoinen ja haastava, sisälteäen melkoisen määrän säätämistä siirrettyjen otteluiden ja karanteenien vuoksi, toivottavasti ensi kausi palautuu normaaleille raiteille. Nyt juhlitaan!
Täähän oli finaalin arvoinen loppuratkaisu! Onnittelut Flamesille!
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Kiitos kaikille tästäkin kaudesta! Hauskaa oli ja päätavoite täyttyi eli pääsy pleijareihin. Nopeastihan siellä tuli jo seinä vastaan heti ensimmäisellä kierroksella, mutta todella pienillä eroilla mentiin koko ajan mikä kertoo liigan tasaisuudesta. Samaa oli muissakin ottelupareissa ja finaalissakin. Pieni ripaus onnea tarvitaan pleijareihin ja parikin hyvää pelaajaa voi viedä todella pitkälle (McJesus)!

Palataan taas tähän ensi kaudella!
 

#97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Jahas, joko aloitetaan ilmoittautumismenettely alkavalle kaudelle? Toisekseen, löytyykö innokkaita uusia tai vanhoja managereita ottamaan homman haltuun?

2021-2022

1. H.C. Andersen
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Pelicans vs Tappara
  • 2.56
  • 3.50
  • 2.60
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös