Lätkämanageri: Jatkoaika 2-liigan keskustelu

  • 560 126
  • 9 693

#97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
UHL Flames kyntää tällä hetkellä niin syvällä että mahdollisuus hävitä jokaiselle vastustajalle on iso.
Ja näinhän siinä kävi, että HCA nappasi voiton viimeisestä runkkariviikosta ja lähtee pudotuspeleihin voittoputkessa. Peli kulkee, vaikka kovia pistemiehiä on loppukauden veks.

Ekalla playoff-kiekalla vastaan asettuu Anaalifistit, joilta tuli kuokkaan runkosarjassa. Katsotaan miten käyp.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Oxen nappasi runkosarjan päätöskierrokselta nihkeän 9-7-2 -voiton TeamKoivusta ja sai näin ainoana joukkueena runkosarjassa 200 voitettua kategoriaa täyteen. Playoffien avauskierroksella vastaan asettuu lopulta Animaaliset, joka piti kahdeksannen paikkansa 12-5-1 -voitolla Northern Lightsista. Sarjasijoitusten perusteella otaniemeläiset lähtevät tähän koitokseen ennakkosuosikkina, mutta viime viikkojen esitykset ennustavat ihan toista ja esim. viime viikolla Animaaliset olisi voittanut tämän kohtaamisen murskaluvuin 13-4-1. Oxenin suurin ongelma on tällä hetkellä maalivahtipelissä, kun kolmikosta Rask, Jarry ja Rittich ainoastaan ensimmäinen pystyy ajoittain hyviin esityksiin, keskimmäinen ei saa kiinni edes rantapalloa ja viimeinen on tippunut kakkosvahdiksi päästettyään liikaa rantapalloja omiin. Kenttäpelaajien varaan jää siis jatkopaikka ja sielläkään suunnalla ei paria valopilkkua (Point, Rust, Tkachuk) lukuunottamatta ole juuri onnistumisia viime aikoina näkynyt. Kaiken kukkuraksi menin haaskaamaan koko kauden hallussa olleen waiverien ykköspaikan Hampus Lindholmiin, joka nähtävästi satuttikin itseään niin pahasti että saattaa olla koko loppukauden sivussa. Surkuhupaisinta tilanteessa on se, että minun piti kyseinen nosto perua jos Lindholmin tilasta ei uutta tietoa waiverien prosessointiin mennessä tule, mutta peruutus jäi aamusella työkiireiden takia tekemättä. Noh, luultavasti olisin sitten hamstrannut kyseistä waiveria loppuun asti eli tulipahan se nyt sitten käytettyä. Ehkäpä Hampuusi kokee ihmeparantumisen ja on kehissä jo piakkoin...
 

Särki

Jäsen
Pudotuspelit alkavat ja UHL Flames on iskussa!
Viimeisten 8 viikon saldo on 6 tappiota ja 2 voittoa, iso sarjajohto valui hukkaan ja sarjan kakkospaikka onnituttiin säilyttämään vain vaivoin. Joukkue on jäänyt viimeisten viikkojen aikoina useamman kerran pisteiden valossa sarjan häntäpäähän ja useampi pelaaja vaeltaa todella syvällä. 10 viimeisen pelin saldo:
Letang 0+2, -9
Hischier 1+1
Johansen 2+1
Kessel 2+1
Silfverberg 2+2 (viime yönä 2+1)

Sairastuvalla jatkaat Stone, Tuch ja Atkinson. DTD-statuksella Hogberg ja FA-löytö Ferraro.

Vastaan asettuu ensimmäisellä kierroksella Wallriver Orcas. En viitsi laskea, mutta olisin viime kierroksella todennäköisesti hävinnyt, sarjassa tuli turpaan 8-7, Ennakkosuosikista ei siis ole epäselvää, nyt vain toivotaan Ziba+Panarin kaksikolle vaikeaa vikkoa ja samaten St.Lousin mv-osastolle onnistumisia. Tai ihan kuinka vaan, tavoitteet on jo saavutettu.

Edit: Ja Krug sivussa...
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Leijonat
Vastaan asettuu ensimmäisellä kierroksella Wallriver Orcas. En viitsi laskea, mutta olisin viime kierroksella todennäköisesti hävinnyt
Joo, viime viikolla olisi UHL Flames kaadettu 9-4-5 lukemin, mutta viikothan eivät ole vieläkään veljeksiä keskenään. Varsinaisessa matchupissa tulikin sitten tukkaan lopulta kunnolla. Ennen viimeistä kierrosta johdin 10-3-5, mutta monta kategoriaa kääntyi lopulta yhden tai muutaman statsin erolla tappioksi. Loppulukemat rökäleen muodossa: 4-3-11. Mutta ei sen niin väliä, kun pleijareihin tie kuitenkin vei ja kaikki tästä eteenpäin on plussaa. Maalivahteihin tämä touhu meikäläisellä joko nojaa tai kaatuu. Todella pitkään on puu jo kaatunut, joten liekö sille suunnalle enää pysäyttäjää. Viime viikon 18 päästettyä maalia ei ainakaan korreloi parempaa. Washingtonin kaksikon on aika herätä - muutoin ei ole Orkuilla asiaa neljän parhaan joukkoon. Viime matchupissa kun oli monella pelaajalla havaittavissa huolestuttavia viitteitä tehojen hiipumisesta. Siinä ei yksistään auta, vaikka Ziba tekisi uudestaan viisi maalia.
 

Fallossymboli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Saatanoiden kausi päättyi apaattisen peliesityksen jälkeen tappioon, kuten niin usein aiemminkin kauden varrella. Loppusijoitus sarjataulukossa 13. heti siinä tulevan mitalikolmikon vanavedessä. Ensi kaudella vähän paremman draftin kautta leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat
Saas nähdä, että tekeekö NHL jo tällä viikolla NBA:t. Siten finito myös meidän kausi. Kun ensimmäinen korona-tapaus paljastuu NHL-pelaajalta, niin se on sitten varmaan heti siinä ja mahdollisesti vasta lokakuussa uusi yritys.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Tässä vaiheessa onnittelut Otaniemi Oxenille ylivoimaisesta mestaruudesta!

Jos kausi ja Yahoo jatkuu joskus kesällä niin palataan sitten asiaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: #97

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Onnea Oxenille. Eiköhän tämä kausi ollut siinä.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat
Jahas. Änäri-kausi näemmä jatkuu ja suoraan pleijareilla. Koska 7 joukkuetta on ulkona kuvioista, niin taitaa olla nyt viimeistään myös meidän fantasialiiga taputeltu? Ei taitaisi mennä enää NHL-suklaamunat tasanmasan, kun osalla pelaajista on kausi kokonaan ohi. Henk.koht. täytyy paketoida ensi kaudelle kunnon eväät jo draftiin ettei tarvitse koko joukkuetta kauden aikana vaihtaa :D Vaikkakin lopullinen kokoonpano alkoi olla omaan makuun jo oikein jees ja sinänsä harmi ettei sen tasoa ehtinyt pudotuspeleissä mittaamaan. Ei kuitenkaan latin latia siltä pois, että raikuvat onnittelut Otaniemeen myös täältä osoitteesta! Ylivoimainen runkosarjan ykkönen ja siten ansaittu mestaruus. Well done!
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Kyllä Otaniemi on voittonsa ansainnut ja ei ainakaan minusta tunnu yhtään vääryydeltä, jos hänet julistetaan mestariksi kabinettipäätöksellä ilman playoffeja.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Oxenin mestaruus on nyt virallisesti varma koska lopulliset sijoitukset menevät runkosarjan perusteella. Onnea myös UHL Flamesille ja Paavolan Sisulle!
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Jos Hockey GM kiinnostaa niin olen luonut oman kimpan sinne, eihän tuolla ole varsinaisesti tekemistä Fantasy Hockeyn kanssa mutta olisi kumminkin jotain jännitettävää ennen uutta kautta. Mukana siis olisivat sekä ESPN Fantasy Hockeyn että Yahoon Lätkämanageri liigojen managerit. Panoksista voidaan sopia tai mennä myös ilman rahapanoksia.

Kimpan nimi on FantasyHockey ja salasana Jatkoaika2020
 

Fallossymboli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Menee mielenkiintoiseksi fantasymanagerointikin mikäli kausi alkaa ja joukkueita käy välillä karanteenissa ja oma tiimi on kuitenkin puolillaan just niitä karanteenijoukkueen/-joukkueiden pelaajia. Olikos Yahoolla tän perinteisen head-to-headin lisäksi mitään muuta paremmin poikkeusolosuhteisiin sopivaa formaattia (ei, en jaksa just nyt etsiä Yahoon sivuilta)?
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Yahoo on näemmä avaamassa uutta kautta, pitkäänhän tätä on odotettu! Heti kun mahdollista niin täytyy vetää muutama mock-drafti pahimpaan nälkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös