Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 904 302
  • 21 738

Shamaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, now and forever!!!
TONIGHT, STRAY CATS

Tämän illan konsertin kunniaksi kuuntelussa:
The Brian Setzer Orchestra, The Ultimate Collection
Sekä kyseisen herran ja Stray Catsin muuta tuotantoa.

Varsinkin toinen levy rankkaa rokkia ja läskibasson lotkutusta. Illalla sit paikanpäälle katsoon livenä pienempää ja sitä ainoaa oikeaa poppoota.
 

Tormentori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt on soinu:

The Distillers - s/t
Danzig - II Lucifuge
Horna - Sudentaival
SOL - TYONS

JooJoo näin se vaan menee.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Luonteri Surf live in Berlin 89.

- Äijät oli lomamatkalla Saksassa ja heittivät klubi keikkoja huvikseen ja Berliinin keikka tallentui nauhalle..on kyllä hulvaton meno ja Sakemmannit ihmeissään kun Juvan äijät veivaa Ramopunkkia..Coverina mm Ypö-viittä ja Kollaa Kestää kipaleita.
Levyä ei myydä virallisesti mutta sain sen Luonterin ex-rumpali Mannelta..mutta vitun hyvä meno ja toi lätty tulee soimaan paljon!!

-Sillä pohjolasta saapuivat viljankylväjät Saksaan-
 
Viimeksi muokattu:

Tunkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flonaldo imee.
Levyt vaihtuvat kuin paremmassakin diskossa:

Nylon Beat, Nylon Beat: Satasen Laina, Nylon Beat: Valehtelija

ja näistä ainoastaan parhaimmat ja iskevimmät schlagerit.
 

rapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kolarin Turmio
Eilen tuli kuunneltua & katseltua Anttilan alelaarista aiemmin löytämääni Slayerin War at the Warfieldia. Hyvä levyke, vaikka herra Arayan ääni tällä kuulostaakin käheältä, ja biisien välissä kuullaan kännisten amerikkalaisteinien hajottavaa tilitystä.

Tänään olen toiminut itse itselleni dj:nä seuraavaisesti:

- Ensin soitossa Maria Kalaniemi ja levynsä Ahma. Loistava harmonikansoittaja ja mainiota musiikkia, jota kuunnellessa tekisi mieli istua pariisilaisella parvekkeella viiniä naatiskellen.

- Tästä siirryttiin Fantômasin Director's Cut -levyyn, jolla tunnelmoidaan Mike Pattonin suosikkielokuvien tunnareiden parissa. Levyä kuunnellessa teki mieli ryhtyä juomaan kaljaa.

- Väliin ilmestyivät täysin sattumalta ja hetken mielijohteesta Fantômasin Slayer-medley eräältä Tokion keikalta sekä heti perään Dark Funeral -orkesterin versio kappaleesta Dead Skin Mask.

- Tästä rohkaistuneena päätin oitis ryhtyä kuulottelemaan Dark Funeralin levyä The Secrets of the Black Arts, joka onkin varsin naseva tuotos. Tätä kuunnellessa tekee mieli ryhtyä juomaan väkeviä. Onneksi niitä ei hallussani juurikaan löydy, joten vaaraa yksin ryyppäämisestä ei myöskään ole.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt soi Judas Priestin Live in London. On se Ripper kova vokalisti, vaikka ei Halford olekaan. Keskirekisterin laulu tulee jopa Robiakin paremmin.
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Tasavallan Presidentti - Obsolete Machine... siis bändin ekan albumin todellinen helmi. Ei niissä muissakaan biiseissä mitään vikaa ole.

Tätä kun kuuntelee, niin tulee hikisen seesteinen olo. Nimittäin kuuntelin tätä ekan kerran vuonna 1970 ja nyt 34 vuotta myöhemmin on pakko tunnustaa etten tajua tästä kitaran vinguttelusta vieläkään yhtään mitään. Ehkäpä juuri tässä onkin koko homman juju?

Tätä olis kiva tanssia Datsunin takapenkillä. Jalkakin heilui.
 
Viimeksi muokattu:

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Trancea kuuntelen. Yllättävää?
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Viestin lähetti Arnold
Trancea kuuntelen. Yllättävää?

Ja meinaat siinä samalla saada kootuksi huonekaluja?

Muista kuitenkin vanha suomalainen kansanviisaus:

- kaksi kättä ja Black & Decker ... lähti sormet lentämään.
 
Down: Nola

En edes muistanut, että hyllystäni tämäkin löytyy. Kysehän on siis superkokoonpanosta, johon kuuluu äijää Corrosion Of Conformitystä ja Eyehategodista ainakin. Vokalistina Phil Anselmo.

On se Anselmi kaikesta huolimatta melkoinen päällikkö. Menenpä jopa niin pitkälle, että väitän ukon äänen toimivan paremmin tällaissa sabbathavammassa matskussa kuin Pantera-vainaassa. Vaikka olihan tuo Pantteri-orkesterikin jumalaton pumppu parhaimmillaan.

Olipa hienoa kohdata tämä pitkästä aikaa, pitää lisätä yhtyeen täysin ohi mennyt kakkoslevy ostoslistaan välittömästi.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Näin yön valvoneena on kiva herätellä itseään Dark Agen "Dare To Collapsella". Voi herranlettas kun pistää sukat pyörimään tämmönen tykitys. Mikä tää tämmönen bändi on? Minähän rakastan tätä!

Seuraavana soittolistalla "Kaksi lensi yli käenpesän", eli Freemaninhän se tietty. Jep Jep.
 

luistimet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Darlington FC
Machete - Turned To Dust

Machete, jonka rivistössä vaikuttaa myös Mokomasta tuttuja kasvoja tarjoilee varsin maukasta Slayer- ja Entombed-henkistä korvakarkkia, joka sulaa suussa mukisematta. Tästäpä teille taiderokkareille mäiskettä.
 

Voittaja

Jäsen
Tällä hetkellä kuuntelen Kotiteollisuutta, livenä. Pojat soittaa sopivan kovalla, että kuuluu tänne meikäläisen kämpälle ja saa hyvin vielä sanoistakin selvää.
 

Möksy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen. Musta. Valkoinen.
Pantera - Domination

Pantera rocks 4ever ! ! !
 

Vaicci#63

Jäsen
Viestin lähetti Swift
Näin yön valvoneena on kiva herätellä itseään Dark Agen "Dare To Collapsella". Voi herranlettas kun pistää sukat pyörimään tämmönen tykitys. Mikä tää tämmönen bändi on? Minähän rakastan tätä!

Kiitoksia erittäin paljon vinkistä. Tämä Dark Age on kyllä sellasta mättöä että naminami.

Dark Age - Know Me Strong
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Skid Row - Slave To The Grind

Perkeleen kova lätty!
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
The Beatles - Live at BBC.

Tupla-cd joka sisältää vuosina 1962-1965 radiossa esitettyjä kipaleita yht. 69kpl, niin covereita kuin omiakin. Maukas pläjäys kaikkinensa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös