Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 904 340
  • 21 738

Filosofem

Jäsen
SW/CB-split 12" LP

Edelleen tämän vuoden kovinta suomalaista antia Black Metallin saralla. Piti hankkia ihan vinyylinä (vaikka se soitin edelleen itkee neulan perään), joten CD-versioni tästä menee myyntiin.

BAPTISM "Wisdom & Hate" 12" LP ltd 300

Kuten sanottua, soittamaan tätä en juuri nyt pysty. Kuitenkin mikäli tuotos on vähäänkään yhtä hyvä kuin debyytti, niin tämä on oleva aivan helvetin kovaa kauraa.

HIN ONDE "Shades of Solstice" CD

Sain tämän parilla eurolla uutena, joten päätin kokeilla. Aivan hirveää paskaa. Kerran sain kuunneltua läpi ja luokituksena tämä on jotain Viking-Power-Bombastic Metallia. Onneksi mies bändin takaa on muissa projekteissaan onnistunut paljon paremmin. Myyntiin menee tämäkin.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Postikusti (tai nainen se yleensä on) toi eilen kolmen levyn paketin

Grandaddy - The Sophtware Slump

Kahden kuuntelun perusteella mestariteos, enkä näe syytä, miksei kestäisi enempääkin kuuntelua.


Nightwish - Nemo

Kaksi biisiä tulevalta albumilta (Nemo, Planet Hell). Ei valittamista kummassakaan, vaikka vähän tuntuu siltä, että nämä on kuultu jo moneen kertaan. Nemo on selkeä hitti (tosin parempi kuin edellisen levyn ensisinkku Ever Dream), rankempi Planet Hell puolestaan mies/nainen-duetto.

Ei-albumiraidoista White Night Fantasy on ihan ok, mutta Nemon 'orchestral version' kuulostaa turhan pöhöttyneeltä.

Múm - Nighly Cares

Vaikka cd-kokoelmani on ehtinyt kasvaa jonnekin 800 kiekon tiennoille, tämä on ensimmäinen kolmituumainen, mikä hyllyyni on eksynyt. Söpö...

Pikkukiekko on syönyt lyhennetyn version Summer Make Good-albumin Nighly Cares-raidasta ja b-puolen Once A Shiny Morning Puddle. Jälkimmäinen on Múm-mittakaavassa melkeinpä rokkaava ja sopisi vaikka jonkun maalikoosteen soundtrackiksi.
 

MiikaL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ensiferum: Iron
Tämä folkkimeteli toimii loistavasti alusta lähtien. Kaksi kokonaista kuuntelukertaa takana ja biiseistä löytää uusia tärppejä kokoajan lisää. Toivotaan, ettei kulu kovassa soitossa. Eipä tätä turhaan olla hehkutettu

Children of Bodom: Hatebreeder
Viisi vuotta vanhalta levyltä ei löydy yhtäkään heikkoa lenkkiä (Tosin miltä CoBin albumilta sellainen löytyy?) ja cd:stä saa takuuvarmat potkut munille jokaisella kuuntelulla. Parasta mitä tulee suomesta.

edit: Ainiin, uudesta Nightwishistä sen verran vielä, että en pidä. Se on ihan hyvä, että Planet Helliin on otettu kitara enemmän esille, mutta se kun ei pelkästään riitä. Nemoon Tarja laulaa laulumelodian, joka on kuultu ensimmäisen kuuntelun jälkeen tarpeeksi monta kertaa.. Ei toimi meikäläisellä.
 

Crowned

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Miika-90


Children of Bodom: Hatebreeder
Viisi vuotta vanhalta levyltä ei löydy yhtäkään heikkoa lenkkiä (Tosin miltä CoBin albumilta sellainen löytyy?) ja cd:stä saa takuuvarmat potkut munille jokaisella kuuntelulla. Parasta mitä tulee suomesta.

^ Mitään muuta kuin heikkoja lenkkejä ei ole näkynytkään Something Wildin jälkeen. Jaujau.

edit: Ainiin, uudesta Nightwishistä sen verran vielä, että en pidä. Se on ihan hyvä, että Planet Helliin on otettu kitara enemmän esille, mutta se kun ei pelkästään riitä. Nemoon Tarja laulaa laulumelodian, joka on kuultu ensimmäisen kuuntelun jälkeen tarpeeksi monta kertaa.. Ei toimi meikäläisellä. [/B]

^ Viittaat siihen että kappaleessa Planet Hell on otettu kitara enemmän esillä. Mielestäni kitara on mukana kuin aikaisemminkin, jos materiaaliin olet perehtynyt. Jos tästä kappaleesta sanoisi noin, niin voimme samalla sanoa että Nightwish on tuonut kitaroita enemmän esille kaikilla levyillään?

...Enskojen uusi vaikuttaa tosiaan aivan loistavalta, toivottavasti jostain kumman syystä kuulisimme Jaria vielä jatkossakin.

Brothers and sisters it's time to testify!
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
BLAZE - Blood & Belief

Jos joku muistaa miehen Iron Maidenista ja perustaa miehen taidot noihin levyihin ei kannata paljoa ottaa kantaa miehen taitoihin sillä tämä uus levy on järjettömän hyvää metallia! Vuoden paras metallialbumi tähän mennessä.. no questions. Iskee meikäläiseen vielä kovemmalla tatsilla kuin maidenin oma dance of death. Harmi ettei kukaan tunnu tietävän äijästä mitään, sillä tekee aivan ensiluokkaista metallia.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Eddie
BLAZE - Blood & Belief

Jos joku muistaa miehen Iron Maidenista ja perustaa miehen taidot noihin levyihin ei kannata paljoa ottaa kantaa miehen taitoihin sillä tämä uus levy on järjettömän hyvää metallia! Vuoden paras metallialbumi tähän mennessä.. no questions. Iskee meikäläiseen vielä kovemmalla tatsilla kuin maidenin oma dance of death. Harmi ettei kukaan tunnu tietävän äijästä mitään, sillä tekee aivan ensiluokkaista metallia.

Blazen ensimmäinen oli oiva avaus jota tulee kuunneltua tasaisin väliajoin. Varsinkin The Launch on veto, joka pesee jokaisen Iron Maiden-kappaleen heidän kahdelta viimeiseltä studiolevyltä. Toinen levy oli taas keskitempoisuudessaan mielestäni hieman tylsä ja en ole sen jälkeen yhtyeen tekemisiä pahemmin seurannut. Mutta jos uusi levy saa lisää hyviä arvosteluja niin täytynee ottaa takaisin katsastukseen.
 

Filosofem

Jäsen
Viestin lähetti Miika-90
Children of Bodom: Hatebreeder
Viisi vuotta vanhalta levyltä ei löydy yhtäkään heikkoa lenkkiä (Tosin miltä CoBin albumilta sellainen löytyy?)
Eiköhän koko Children of Bodom ole Suomen heikoin lenkki. Spit.
Viestin lähetti Sledge Hammer!
Blazen ensimmäinen oli oiva avaus jota tulee kuunneltua tasaisin väliajoin. Varsinkin The Launch on veto, joka pesee jokaisen Iron Maiden-kappaleen heidän kahdelta viimeiseltä studiolevyltä.
Blasphemer.

Enpä tosin ole tutustunut Blazen soolotuotantoon kuin etäisesti. Liian pahat ennakkoluulot kenties? Paha kuitenkaan enää käydä tutustumaan, kun tämän suhteen en viitsisi ostaa sikaa säkissä. Ehkä jos jossain sattuisi tätä uutta albumia kuulemaan.


--
Eilen illalla raahasin kaverin levysoittimen rikkinäisen omani tilalle, joten ainakin pari päivää pystyy taas soitella näitä huomaamattomasti lisääntyneitä levyjä. Eilen tuli jälleen yksi syy hommata uusi kaappi levyille, vaihteeksi. Yhden kuuntelukerran jälkeen on tosin paha arvostella.

Arckanum "Kostogher" DLP
Mukavaa peikkomaista ja luonnonläheistä aggressiivista musiikkia. Mikäli pitäisi jonkun syyn vuoksi tehdä vertailuja Finntrolliin, niin tämä on kuin huumausaineella maustettu maltainen tuoppi Finntrollin spinemällin maistuessa imelältä siideriltä.

Torgeist / Vlad Tepes "Black Legions Metal" Split-LP
Ranskalaista kulttimätkettä viimein myös vinyylinä. Ei aivan huipputasoa, muttei tosin kaukanakaan siitä. Pidän enemmän VT:n osuudesta, huikeita bändejä molemmat.

Satanic Warmaster "...Of the Night" MLP
Kaksi pitkää ja depressiivistä kappaletta. Jotenkin SW on mennyt debyyttinsä jälkeen koko ajan enemmän tunnelmalliseen musiikkiin, vaikkei tämäkään huonoa ole. Mielenkiinnolla odotan uutta albumia: jatkaako susi itkuaan vihassa vai päättääkö se viimein ryhtyä ajatuksista tekoihin.

Hate Forest "The Most Ancient Ones" LP
Ukrainalaista erittäin nopeaa ja murhaavaa BM-paahtoa. Vähän keskivertokamaa parempaa, vaatii paljon enemmän tutustumista, kuten myös toisaalta jokainen luettelemani LP. Itselleni mielenkiintoinen seikka on sanoitukset, jotka osittain koostuvat Nietzschen elitismi -näkemyksestä.

Verivala: "Uuden Aamun Sarastus" 7"
Totaalinen 'sika säkissä' -ostos ja sellaiseksi on vielä toistaiseksi jäänytkin, kun en ole ehtinyt kuuntelemaan.
 

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Huhtikuun kuunnelluimmat:

Bleak: Vane
Lycian ilmeisen lyhytikäinen sivuprojekti teki vain tämän yhden, mutta sitäkin hienomman albumin. Pohjalla on Lycialle ominainen tunnelmagoottailu, mutta päälle vyörytetään metallista industrial-pauketta In Slaughter Nativesin hengessä. Toimii!

Eri Esittäjiä: Arktinen hysteria
Alaotsikko "Suomi-avantgarden esipuutarhureita" kertoo olennaisen. Mielenkiintoisia ääninäytteitä 1960-luvulta sarjallisuuden reaktioilmiöiden, varhaisen elektronimusiikin ja silkan hulluuden kulttuurista. Omia suosikkejani joukosta ovat Erkki Kurenniemen ja M.A.Nummisen sähkökvartetti sekä filosofi S. Albert Kivisen "hieman" horjuvasti kulkeva protestilaulu.

The High Llamas: Snowbug
Ja sitten jotakin ihan muuta. Pehmeän hyväilevää, ylellisesti sovitettua poppia tutulta tekijäbändiltä. Jotain piristystä laamat kyllä tuntuisivat tarvitsevat näihin levyihinsä, punainen lanka tuntuu toisinaan hukkuvan, vaikka peruselementit ovatkin komeasti kohdillaan.

Irfan: Irfan
Dead Can Dance -johdannainen Bulgariasta. Todella pätevää tunnelmointia sekä laulusuoritusten että soitannan osalta. Etnopuoli hivenen mättää, mutta mahtipontisemmat kirkkobiisit toimivat hienosti. Lupaava debyytti.

Múm: Summer Make Good
Kehujen perusteella päätin tutustua, eikä ole ollut syytä katua. Hienosti rakennettuja äänimaisemia ja todella omaleimainen yleisfiilis. Yksittäiset biisit eivät kyllä jää mieleen, vaan enemmän tämä vetoaa tunnelmamusiikkina.

Markku Peltola: Buster Keatonin ratsutilalla
Laulavia näyttelijöitä nyt ei yleisesti ottaen kestä kukaan, mutta tämä näyttelijä Peltolan instrumentaalilevy on kyllä riemastuttava tapaus. Nyrjähtänyttä ja omaehtoista perinnemusiikkia, sen kummempaa luokitusta en osaa tehdä.

Brendan Perry: Eye Of The Hunter
Dead Can Dance -miehen toistaiseksi ainoa sooloalbumi vaikutti ilmestyessään vähän lällyltä, mutta vuosien mittaan tämä on alkanut avautua paremmin. Liekö vanhuus iskenyt kuulijaan vai onko biiseistä paljastunut vähitellen uusia piirteitä. Joka tapauksessa tämä alkaa hiljalleen nousta Dead Can Dance -klassikkojen tasolle.

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus: Kylmä tila
Odotukset eivät olleet kovin kummoiset, koska levyn vastaanotto on ollut vähän nihkeä, mutta siihen nähdenhän tämä on oikein hyvä. Älkää selvittäkö on huono biisi, jossa on sitäkin huonompi teksti, mutta muuten aika mainio paketti jälleen kerran. Erinomaista, että tällainen bändi on olemassa.

Transkaakko: Uuni
Tätä kehuin aikaisemminkin ja kehutaan lisää: toistaiseksi ykkösehdokas vuoden kotimaiseksi levyksi. Itämais-balkanilaista poppia suomalaisella soundilla. Äärimmäisen tyylikäs kokonaisuus täynnä hienoja biisejä.

Uzva: Niittoaika
Lisää laadukasta kotimaista. Bändin debyyttilevy oli aika tylsää progemuzakkia, mutta tällä toisella albumilla hyödynnetään rohkeammin folk-vaikutteita ja raskaampia soundeja. Hyvää instrumentaalimusiikkia.


Huhtikuun pettymykset:

MZ.412: Nordik Battle Signs
Postindustrialskenessä tämä kuuluu joka kodin peruslevyihin ja alan ykkösklassikoihin, mutta en täysin ymmärrä miksi. Muutama tarttuva sample, mutta muuten aika yksiulotteista minimalismia. Puuttuu sekä syvyyttä että soundillista yllätyksellisyyttä.

Ron Sexsmith: Cobblestone Runaway
Herkän kauniit Other Songs ja Whereabouts-albumit saivat ostamaan tämän, mutta ei ehkä olisi kannattanut. Liian pirteitä sovituksia konekomppeineen ja gospelkuoroineen. Toivottavasti lähiviikkoina ilmestyvä uusi levy on tyylikkäämmin toteutettu.

Verenpisara: Happosadetta
Aamunodottaja oli todella lupaava avaus, mutta tämä kakkoslevy kuulostaa parilla kuuntelulla selvästi heikommalta. Tyyli on sama, mutta biisit kautta linjan vaisumpia.
 

MiikaL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Filosofem
Eiköhän koko Children of Bodom ole Suomen heikoin lenkki. Spit.

No ohhoh. Tuossa on jo aika kova väite. Eipä kovin montaa yhtä taitavaa bändiä Suomen maasta löydy kun Children of Bodom. Laihon soitto oli huikeaa jo Something Wildin ilmestyessä, ja Alexi soittaa nyt kokoajan vain paremmin. Kun Roope Latvala on ollut keikoilla soittamassa Kuoppalan lähdettyä, on lavalla nähty samaan aikaan kaksi suomen parasta kitaristia metallin saralla. Kattiloiden takaa löytyy myös huikeasti taitoa, Raatikainen varmasti kolmen parhaan suomalaisen rumpalin joukossa. Onhan sekin kyllä tosi, ettei vältämättä taitavat soittajat yhdessä tee aino hyvää musiikkia (esim. Decapitated), mutta Suomen tasoon katsottaessa rankkaisin Bodomin helposti kolmen parhaan bändin joukkoon, ehkä jopa ykköseksi.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen tylsä massaihminen. Kuuntelussa on Guns n' Rosesin kokoelma. Nuoruushan noista biiseistä tulee mieleen.
 

Filosofem

Jäsen
Viestin lähetti Miika-90
No ohhoh. Tuossa on jo aika kova väite. Eipä kovin montaa yhtä taitavaa bändiä Suomen maasta löydy kun Children of Bodom.
Itselleni COB on profiloitunut juuri siksi bändiksi, joka edustaa niin sanottua spinemälliä pahimmillaan. Kliinistä diipadaapatilulilua typerillä vokaaleilla ja naurettavilla sanoituksilla. Power Metal -bändiksi Bodom on toki suht aggressiivinen, mutta maistuu silti selvästi maitotuotteelle. Kyllä Alexi ja Janne ovat erittäin taitavia soittajia, puhumattakaan Roope Latvalasta, jonka Stonen levyt ovat edelleen Suomi Thrash Metallin kirkkaimpia jalokiviä. Mitä olen Laihon kanssa pariin otteeseen jutellut, niin mukava ja sanavalmis kaveri, jolle kalja maistuu. Ei mitään henkilökohtaista siis. Raatikaisen taidoista en ole niin vakuuttunut, mutta enpä tosin ole tuota musiikkia niin seurannutkaan. Kuoppalakin olisi tuopin pystyssä, tiedä sitten missä mies nykyään piilottelee.

Pidän COB:tä kuitenkin lasten musiikkina. Yleisin Bodomin fani lieneekin joku 15-vuotias polkkatukka/hyppyriletti, jonka mielestä COB:n musiikki on kuvainnollisesti erityisen rankka, kova ja katu-uskottava juttu. Näitä metallin suurlähettiläitä saa sitten ainakin festareilla kummastella, mutta onneksi yksikään heistä ei pääse baarin puolelle. Jotenkin mielikuvani Bodomin faneista on se, että he ovat juuri niitä pintaa raapivia ihmisiä, jotka pitävät Rautiaisen tuotantoa metallina tai Impaled Nazarenea Suomi Black Metallin keulabändinä. Mutta ettei mene kokonaan sterotypioiden latelemiseksi, niin alleviivaan nuo viestini kaksi ensimmäistä virkettä päällimmäiseksi mielipiteekseni.
 

layne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL
Velvet Revolver - Slither

Ensimmäinen sinkku tältä bändiltä, jossa vaikuttavat x- gunnarit Slash, Duff ja Matt Sorum sekä Dave Kushner ja laulajana x- Stone Temple Pilots äijä Scott Weiland. Hyvä rokki biisi, joka kuulostaa enemmän stp:ltä kuin gunnareilta. Innolla odotan levyä, joka ilmestyy kesäkuun alussa. Mukava kuulla myös Slashin sooloja pitkän tauon jälkeen.

Myös ollut kuuntelussa viime aikoina:

Audioslave: s/t
Weezer: Green Album
Qotsa: Songs For The Deaf
 

Mäkelä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Durrels Palace
Kotipelto - Waiting For The Dawn

Tuli hankittua jo vajaa vuosi sitten, mutta silloin tutustuminen jäi pintapuoliseksi, vaikka Beauty Has Come-hituria tulikin ihasteltua. Uuden Reasons-sinkun innoittamana tuli kaivettua tämäkin hyllystä ja nyt on tullut parin viikon sisällä pyöritettyä tämä moneen otteeseen läpi. Loistava levy, jota ei ole juurikaan täyteraidoilla pilattu ja joka hakkaa Statovariuksen post-Visions-ajan tuplabasarihumpat 6-0. Pientä miinusta voisi tietysti antaa Kotipellon rallienglannista ja muutamista hieman töksähtelevistä lyriikoista, mutta menkööt nyt tämän kerran..

Uutta Coldnessia ei ole vielä tullut hankittua, mutta jos se on edes lähes tätä tasoa, niin pesäero kabbaloihinsa seonneen Tolkin kanssa on ehdottoman hyvä juttu.
 

Tormentori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt soi:

The Distillers - Coral Fang (Provinssia odotellessa)
Samael - Blood Ritual
Gorgoroth - Antichrist
Flauros - The monuments of total holocaust
Black Flag - family man
 

Lint

Jäsen
Torstaita odotellessa: Bad Religion - The Process of Belief

On nimittäin jostain syystä jäänyt noista BR:n levyistä aika vähälle kuuntelulle. Vaikka ei ole suinkaan huono levy.
 

#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Neil Young - Greendale
Steely Dan - Gaucho
The Move - Message from the country
Sam Cooke - Kokoelma
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Edelleen Blaze - Blood & Belief
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Tällä hetkellä on kuuntelussa hissin ovi. Koska paikallinen huoltofirma ei näköjään saa mitään aikaiseksi, taidan tarttua itse CRC-puteliin ja mennä voitelemaan tuon perkeleen dörtsin kaikki mahdolliset ja mahdottomat saranat. Sitten se tietysti toimii niin liukkaasti, että tämänhetkisen vonkunan tilalle tulee paiskomisen ääni, kun saman kerroksen mukahauskat haalariteekkarit saapuvat taas aamuyöllä himaan. Eikö noitten perkeleellisten olioiden vappu lopu koskaan ennen seuraa vappua?
 

JoeyKocur#26

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Hki Punx
Viestin lähetti Lint
Torstaita odotellessa: Bad Religion - The Process of Belief

On nimittäin jostain syystä jäänyt noista BR:n levyistä aika vähälle kuuntelulle. Vaikka ei ole suinkaan huono levy.
No ei todellakaan ole huono levy! Varsinkin parin hieman vaisumman levyn jälkeen The Process of Belief tykittää tajun kankaalle!
Itse on tullut kuunneltua Pulleyn ja Descendentsin uusimpia levyjä, sekä Rock Against Bush vol.1 - kokoelmaa.
Mutta nyt Bad Religionia soittimeen!
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Viestin lähetti Snakster
The Charlatans - Up to our hips

Olen kuullut The Charlatansilta monia biisejä, mutta en omista yhtään levyä. Yhtyeellä on niin paljon levyjä, että on vaikea lähteä vain jostakin kuuntelemaan. Osaisiko joku antaa tipsin mistä kannattaisi tarttumapinnan takia aloittaa?

Sama ongelma The Streetsin kanssa.
 

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viikate

Internetistä löytyi mp3-muodossa muutama Viikatteen levy, jotka olen nyt kuunnellut pariin kertaan läpi... taitaa olla reissu levykauppaan jälleen edessä.
 
Viestin lähetti mendieta
Sama ongelma The Streetsin kanssa.

Mutta eihän The Streetsillä ole kuin yksi levy, jos tätä tämän kevään uututta ei oteta lukuun...

Tässä ketjussa on paljon hehkutettu Godspeed You Black Emperor!ia. Kai kaikki tuon bändin ystävät ovat jo hankkineet Magyar Possen Kings of Timen? Kyllä meillä Porissa vaan osataan...

...paitsi pelata jääkiekkoa.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Viestin lähetti porin_karhu
Mutta eihän The Streetsillä ole kuin yksi levy, jos tätä tämän kevään uututta ei oteta lukuun...

Joo. Ilmaisin itseäni todella heikosti. Tarkoitin etten löydä ko bändistä oikein tarttumapintaa.
 

JPx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, klap-klap klap
Nyt on koekuuntelussa Quintessence - Talk Less Listen More. Me like it... niin paljon, että pakko käydä ostamassa tämä levy kunhan vain jostain onnistun tämän löytämään. Kyllä on naista siunattu eteerisellä äänellä... kuin hunajaa paitsi ettei tahmaa.

Miksi te olette pimittäneet tällaisen helmen minulta näin pitkään?
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti layne
Velvet Revolver - Slither

Ensimmäinen sinkku tältä bändiltä, jossa vaikuttavat x- gunnarit Slash, Duff ja Matt Sorum sekä Dave Kushner ja laulajana x- Stone Temple Pilots äijä Scott Weiland. Hyvä rokki biisi, joka kuulostaa enemmän stp:ltä kuin gunnareilta. Innolla odotan levyä, joka ilmestyy kesäkuun alussa. Mukava kuulla myös Slashin sooloja pitkän tauon jälkeen.

Samaa tullut tässä soiteltua. Pettynyt on pakko olla, vaikkeivät ne edellisetkään biisit mitään mullistavaa lupailleet ja vaikka varsin kelpo biisihän tuo Slither on. Jotenkin kuulostaa vaan niin kuluneelta ja reilut 10 vuotta vanhalta Seattle-soundilta ihan liikaa. Grungessa tyylinä ei toki ole mitään vikaa, mutta etenkin Slashilta odottaisi jotenkin... luovempaa ja tuoreempaa (GNR) otetta sävellyksiin. Yhä enemmän vaan huvittaa ihmiset, jotka väkisin ikään kuin 'kilpailuttavat' Velvet Revolveria ja uutta GNR:ää keskenään. Kyseessä on kuitenkin täysin erilaiset (ja erilaisella kunnianhimolla toteutetut) projektit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös