Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 895 667
  • 21 694

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Katri-Helena teevee kakkosella.provinssin keikalta. Toimii, kuten nämä napanderitkin. Huomenna herään puoliltapäivin todnäk.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Savantin uutukainen eri versioineen pyörii tämän illan. Ohessa linkki kappaleeseen ja sitä myöden eri versioihin. Toimii, etenkin Kamekan, Blacksnake ja Nash Williams.
Savant - Cassette (Player)
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Röyhkä/Inginmaa/Hypnomen-kokoonpanon tänään ilmestynyt levy kuuntelussa. Hyvä on.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Leffan innoittamana kaivelin taas Love-artistien levyjä esiin, vaikka eiväthän ne ole ehtineet pölyttyä muutenkaan. Onhan se aivan käsittämätöntä, että Kekkosen ajan Suomessa on ollut tällainen luovuuden ilotulitus. Tai ehkä juuri Kekkosen aika on se syy. Olisi hienoa jos Sipilän hallituksen aikakin synnyttäisi ankeudellaan vastaavaa luovuutta, mutta lienee turha toivo.

Joka tapauksessa nämä ovat kansallisaarteita. Tässä muutama esimerkki:

Blues Section: Hey Hey Hey
Otto Donner: Avaruuslaulu
Rauli Badding: Bensaa suonissa
Tasavallan Presidentti: Obsolete Machine
Wigwam: Losing Hold
Kristiina Halkola: Jos rakastat
Pekka Streng: Puutarhassa
Isokynä & Orfeus: Rock-kukko
Maarit: Laakson Lilja
Juice Leskinen & Coitus Int: Heinolassa jyrää
Wigwam: Kite
Kaseva: Tyhjää

Ja tähän listaan voisi lisätä sen 100-200 muuta.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eevaa ja Maunoa elikkäs Eva & Manua olen tässä lähipäivinä kuunnellut Louhisalin (melkein) akustisen keikan innoittamana.

Emptyn video saa odottamaan alkusyksyä. Mutta kohtahan on jo kevät, joka tarkoittaa että kohta on kesä. Ja sitten onkin pian alkusyksy.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eilen Tavastialta mukaan lähtenyt Shadowplay: Morgue - Complete Recordings.

Vuodelta 2005 peräisin oleva kokoelma sisälsi ilmestyessään koko tuotannon tältä 80-luvun alusta toimineelta bändiltä tuotannon ja tekee niin edelleenkin. Mahtuu hyvin kolmelle levylle livebonuksineen. Mielenkiintoinen bändi kaiken kaikkiaan. Julkaissut vain kolme pitkäsoittoa, edellinen vuodelta 1997, keskiverto kadunmies tuskin on bändistä edes kuullut, mutta kuitenkin vetää lauantai-iltana Tavastian ihan mukavalle täyttöasteelle. Kuten täytti viime kesänä Flown Tiivistämönkin.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Steven Wilson on nero.
Juuri herran viimeisin sooloalbumi, eli Hand. Cannot. Erase kuuntelussa vaihteeksi.

Ensi perjantaina Circukseen kuuntelemaan livenä. Viimeinkin tulee tuo Wilsonin soolokeikka nähtyä. Olen aiemmat visiitit ohittanut syystä tai toisesta. Nyt tuntui, että oikea hetki mennä. Pitäisi tulla Porcupine Treen tuotantoakin setin loppupuolilla.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ensi perjantaina Circukseen kuuntelemaan livenä. Viimeinkin tulee tuo Wilsonin soolokeikka nähtyä. Olen aiemmat visiitit ohittanut syystä tai toisesta. Nyt tuntui, että oikea hetki mennä. Pitäisi tulla Porcupine Treen tuotantoakin setin loppupuolilla.

PT:tä en ehtinyt koskaan livenä näkemään, ennen kuin laittoivat pillit pussiin. Arriving Somewhere... DVD on toki tullut mulkoiltua useasti läpi ja olihan tuo Wilson/Barbieri/Edwin/Harrison/Wesley-kokkari melkoisen kova porukka yhdessä. Wilsonin soolokeikka sen sijaan tuli Circuksessa viime keväänä mulkaistua ja olihan tuokin oikein hieno kokemus. Vaikka Wilson vähän penseästi soitteleekin vanhaa kamaa ja suosii näitä uudempien levyjensä biisejä. Tänään sitten Pakkahuoneelle mulkaisemaan kaverin livekunto ja odotellessa tämä taas kertauksen vuoksi. On toi Gavin Harrison vaan melkoinen kaveri tuolla rumpujen takana:

The Start of Something Beautiful - live
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Wilsonin soolokeikka sen sijaan tuli Circuksessa viime keväänä mulkaistua ja olihan tuokin oikein hieno kokemus. Vaikka Wilson vähän penseästi soitteleekin vanhaa kamaa ja suosii näitä uudempien levyjensä biisejä.
Mitä nyt vilkaisin settilistaa tältä kiertueelta niin ihan mukava rypäs PT:ta siellä näytti olevan ja upeita biisejä vieläpä, joten luotetaan siihen nyt. Ei toki soolomatskussakaan vikaa ole, joskin olen hiukan hassusti pitänyt joka toisesta SW:n soololätystä enemmän (tämä uusin on sitä tykättävämpää osastoa.)

Porcupine Treen ehdin nähdä kaksi kertaa Helsingissä. Molemmilla kerroilla jäähalli jotenkin söi fiilistä. Ei ole ihan kotonaan niissä paikoissa tuollainen musiikki. Ymmärrän tietty, että oli sen verran iso bändi ja hyvässä nosteessa, että täysin mahdotonta olisi ollut mahduttaa johonkin Tavastialle esimerkiksi.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mitä nyt vilkaisin settilistaa tältä kiertueelta niin ihan mukava rypäs PT:ta siellä näytti olevan ja upeita biisejä vieläpä, joten luotetaan siihen nyt.

Joo, taisi Steven treenata viime syksyn Royal Albert Hall-keikkoja varten useamman tunninkin materiaalia ja sitä on nyt sitten esitetty näitä vanhempiakin biisejä.

Ei oikein tosiaan sovi jäähalleihin Wilsonin musiikki. Kaipaa enemmän sellaista hämyistä klubimeininkiä toimiakseen. Circuksen keikka toki oli oikein hyvä, mitä nyt jouduin seisoskelemaan siellä parven sivussa ja ei ollut kovin kaksinen näkymä lavalle. Mutta hienoltahan tuo kuulosti. Vähän pelottaa tuo Pakkahuonekin, siellä kun soundi on yleensä vähän sitä sun tätä. Mutta loihti sinne 2012 Anathemakin aivan maagisen tunnelman. Eiköhän Wilsonkin samaan pysty.
 

M10

Jäsen
Allekirjoitan Anatheman maagisen tunnelman Circuksessa 2012. Allekirjoitan myös sen, että PT ei jäähallissa ollut mikään ihmeellinen spektaakkeli. Ihan yhtä kolkko kun Opethkin Heritage-kiertueellaan. Paras PT keikka jonka olen nähnyt oli Ilosaaressa, vuotta en muista oliskohan ollut 2005-2007 tienoilla? Oli bändin eka keikka Suomessa ja tunnelma teltassa oli käsinkosketeltava. Soittivat muistaakseni Fear Of the Blank Planetin kokonaan. Offtopicina: Fredrik Åkesson soitti noilla festareilla ensimmäisen keikkansa Opethissa.

Harmittaa, että jää reissun takia tämän päivän Tampereen keikka väliin. Ei voi mitään.

Tuosta uudesta SW:n levystä (4 1/2) sanoisin, että ei ihan vielä ole kolissut sillä tavalla, mitä H.C.E teki. Toki tuo viimeksimainittu on mestariteos.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paras PT keikka jonka olen nähnyt oli Ilosaaressa, vuotta en muista oliskohan ollut 2005-2007 tienoilla?
2007 oli tämä, soittivat onneksi teltassa niin oli kuitenkin clubimainen tunnelma. Toisen kerran näin bändin klubikeikalla 2010 ja sekin oli kyllä hemmetin hyvä keikka.. Wilsonin soolotuotanto on jäänyt kuuntelematta kun ei löydy Spotifystä, niinpä ei viitsi lähteä keikalle kun tuntemattomat biisit harvoin kolahtavat liveolesuhteissa ensimmäistä kertaa kuultuna.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös