Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 898 508
  • 21 711

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Hawkwindiä ja The Doobie Brothersia ollut viime aikoina paljon kuuntelussa. Hyvin erilaista rockia soittavia bändejä, mutta edelleen ilmeisesti joten kuten aktiivisina pysytteleviä bändejä jonkinlaisilla kokoonpanoilla. Hawkwind oli tuo Motörheadin Lemmyn entinen bändi, josta hänet karusti laitettiin pihalle joka luotti ns. psykedeliaan musiikissaan, kun taas The Doobie Brothersissa on pykälän verran enemmän southern ja kantrihenkeä. Erinomaisia levytyksiä tehneet nämä kaksi ikämiesbändiä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
North Mississippi Allstars menossa. Ihan kivaa southernia/blues rockia, tai jotain. Varsinkin nuo kaksi ekaa iskevät ihan mukavasti, löytyy nimellä "The Early Years" Spotifystä.
 

calvin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maailman myrkyllisin jääkiekkojoukkue
Within Temptation - Edge Of The World

Menisin sanomaan Alankomaiden poppoon parhaaksi tekeleeksi. Mukavasti Enyankin mieleen tuova paisutus kilpailee kyllä aikanaan vuoden biisin tittelistä. Muutamalla viimeisellä levyllään tämä bändi on nostanut kyllä osakkeitaan minun silmissäni.

Olinkin juuri tulossa kirjoittamaan, että Hydra kokonaisuudessaan on kuuntelussa juuri nyt, kuten on ollut julkaisustaan asti. Edge of the World on tosiaan levyn parhaita.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Löytyi uusi tuttavuus Drive A, joka kuulostaa vähän Billy Talent&Green Day tyyliseltä punk rokilta, toimii ainakin minun korvaan. Tämän levyn nimi on The World in Shambles.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tässä on nyt viime päivinä ollut kovassa kuuntelussa puolalainen Lebowski, jonka musiikkia on aika hankala kategorisoida. Pääosin instrumentaalista progressiivista rockia ehkä, mutta myös muunlaisia elementtejä löytyy. Todella melodista, tunnelmallista ja moniulotteista. Sääli, että herroilta on ilmestynyt toistaiseksi vasta yksi albumi. Huhujen mukaan uusi saattaisi ilmestyä tänä vuonna. Jää nähtäväksi.

Tässä pari otetta:

Lebowski - 137 sec.

Lebowski - Aperitif for Breakfast (O.M.R.J)

Kerrassaan vetoavaa tavaraa kyllä.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
ZZ Top - Stages

Mielestäni yksi maailmankaikkeuden hienoimmista biiseistä. Kitarasoolo(t) on sellaista kamaa että jo niistä meinaa tulla touhutippa housuun.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Janus Valmunen - Bussipysäkillä

Tää menee osittain kiduttamisen ja osittain masokistisen nautinnon puolelle.
Linkkiä en pistä, ihan vaan teidän muiden eduksi.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
In the Woods... - Omnio

Norjalaispoppoon ehkä paras levy vuodelta 1997, uskomattoman upea kokonaisuus jonkinlaista kokeellista/progressiivista metallia. Black metal vaikutteet tuossa kuuluvat todella vähäisinä, pääpainon ollessa puhtaassa laulussa ja tunnelmallisissa saundeissa. Klassikko.

Mgla - With Hearts Toward None

Puolalaista bläkkista vuodelta 2012, viime vuosien ehdottomasti parasta black metallin saralla. Todella vahva kokonaisuus.
 

Stonemaki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, New Jersey Devils, Tampa Bay Buccaneers
As I Lay Dying - Awakened

- Bändin aikaisempi tuotanto ollut kovassa kuuntelussa aikoinaan. Tähän viimeisimpään levyyn vasta nyt tarttunut. Olin päässyt missamaan koko julkaisun ja nyt sitten puolivahingossa törmäsin, kun bändin solisti pyöri Iltalehden lööpeissä vähemmän mairittelevan tapahtumasarjan takia, niin huomasin että uutta levyä on jo jokin aika sitten tullut. Mahdollisesti jopa bändin parhain levy ekan kuuntelun perusteella. Uutta materiaalia tuskin ihan hetkeen tulossa, kun vokalistille melko pitkä vankilatuomio tiedossa. Harmi, koska bändi on omassa genressään ihan kirkkainta kärkeä.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Volbeat - Fallen

Jostain syystä tämä saa mielen iloiseksi varsinkin nyt, kun kevät lähestyy. Ehdottomasti paras vuodenaika on käsillä. Soitatettu tämäkin biisi ihan puhki, mutta silti se aina onnistuu erittämään aivoissani endorfiinia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös