Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 906 183
  • 21 751

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Viikate - Minä Kuorsaan Verta, uutukainen Kymijoen Lautturit CD.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
UMO:n "Counting on the Count", kapellimestarina Kirmo Lintinen.

Perinteistä joulunodotusmusiikkia on tämä levy ollut jo liki kymmenen vuotta, vaikka UMO tällä levyllä onkin jostain syystä poikkeuksellisen epävireinen ja dynamiikka on täysin hakoteillä. Lienee niin, että pianismi ei sovi kovin hyvin yhteen orkesterinjohtamisen kanssa.

Levyllä muuten laulaa Sami Pitkämö, joka sittemmin on tullut tunnetuksi "Tanssii Tätien Kanssa [sic]" -ohjelmasta.
 

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ylöjärven Takamaan miehiltä mm. kappaleita Hiljaa Huomiseen, Murheellisten laulujen maa ja Näinhän täällä käy. Jaa, jospa sitä jossain välissä pääsisi melankoliasta enemmän joulumielelle. Pitää ottaa kitara, taivas ja tähdet seuraavaksi :).
 

pata13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Lajinsa Viimeiset, Polk High
Kauan - Pirut

Venäläinen, suomeksi laulava yhtye; eihän vastaaviin tapauksiin ole hirveästi tullut törmättyäkään. Kaunista ja melodista maalailua folk-/doom -hengessä. Jo debyyttialbumi iski taannoin, mutta tämä uusin, yhden massiivisen biisin sisältämä julkaisu, menee kevyesti yhtyeen diskografian piikkipaikalle. Ääninäyte: Kauan - Pirut (Full Length Album) - YouTube (albumi myös Spotifyssä)

Tämähän onkin maittavaa ja ollut työmatkoilla ahkerassa kuuntelussa viime päivinä. Tuntuu todella, että tästä riittää ammennettavaa pitkään. Kahta levyä olen nyt veivannut: Pirut ja Aava tuulen maa.
 

Kaltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, kikkanikkarit

migsuu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL
Tällä hetkellä kuuntelussa folk pop rockia soittava The Lumineers, mukavan rentoa musaa.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
David Bowien Ashes To Ashes. Kappaleessa Space Oddity -laulusta tuttu Major Tom on joutunut pohjalle. Aivan mahtava viisu, joka kuuloelintuntuman perusteella on ollut innoitus 90-luvun brittipopmelodiakuluille, ehkä jopa Leevi & Leavingsille.

David Bowie - Ashes To Ashes - YouTube
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
RoutaSielu - Soturi, pitäähän sitä heviä joululomalla kuunnella! Albumin nimi: "Pimeys" käy hyvin tähän suomen nykyiseen "talveen", vettä vaan sataa ja maa on musta.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Black Stone Cherry - Between The Devil & The Deep Blue Sea. Hienoa uudemman polven jenkkirokkia southern-vivahteilla.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Uuden vuoden kunniaksi äänessä Motörhead ja Overnight Sensation-albumi ysärin puoliväliltä. Seuraavana vuoron saa Eagles sekä sen jälkeen Cream, joten allekirjoittaneen uuden vuoden vaihtuminen tapahtuu laatumusan rytmeissä.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Black Sabbath: Supernaut

Alkuaikojen Black Sabbath on yksi kovimmista bändeistä ikinä, ja tämä on yksi sen parhaista biiseistä. Jumalauta noita murhaavasti sahaavia riffejä, helvetin syvimmistä uumenista kumpuavaa bassoa ja vihaista ja rytmikästä rumpujen hakkaamista, Ossin kailottavaa laulua tietenkään unohtamatta.

Tässä on Klassikko.

PS: Areenan keikka oli kuluvan vuoden kovin. Helposti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös