Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 903 829
  • 21 732

lunar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
R Kelly - Black Panties
R&B:n kuninkaan uutuuslevy kuuntelussa. Kappaleiden sisältö vaihtelee pillun nuolemisesta aina panemiseen asti. Takuuvarman juustoista meininkiä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Seuraavilla levyillä juntataan tätä lauantaita läpi:

AC/DC - The Razor`s Edge
Neil Young & Crazy Horse - Psychedelic Pill
Aerosmith - Permanent Vacation
John Fogerty - Centerfield
The Cult - Sonic Temple

Jaa miten niin ikämies-jytää?
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
A$AP Rocky jatkuu kuuntelussa, tosin levy vaihtui ensimmäisestä seuraavaan, ts. Long.Live.A$AP:iin. Lähes yhtä hyvä kuin edeltäjänsä, en ole tosin kerennyt vielä kuunnella kunnolla. Vanhempaakin levyä tulee kuunneltua, mutta vähän vähemmän. Jos jotain levyä jaksaa kuunnella yli kuukauden, se on hyvä.

Myös 2Pac jatkuu soitossa, levyinä originaali All eyez on Me ja tribuutti-mixtape This is my life
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Michael Kiwanukan loistava albumi Home Again, Norah Jonesin Little Broken Hearts, Jedi Mind Tricksin Servants in Heaven, Kings in Hell ja Julma-Henrin Radio Jihad...Syrjäytynyt vol. 2 ovat tarjoilleet eargasmeja tässä päivän mittaan.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Slipknot - Vermilion itsellä kuuntelussa. Aika hiljaisella tossa taustalla mutta tautisen kovaa shittiä, iltaduunien ohessakin uppoaa. Koko tuo vuonna 2002 ilmestynyt Vol 3 - The Subliminal Verses on todella onnistunut levy.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Islantilaisen Skàlmöldin tulevaa live-levyä fiilistellään. Eli ensi viikolla olisi julkaisu. Kyseessä siis aiemmin tänä vuonna tehty spesiaalikeikka sinfoniaorkesterin ja kuoron kanssa. Jumalauta kun iskee. Näin se pitäisi tehdä.

Skàlmöld - Hel.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En vielä ehtinyt kuuntelemaan/katselemaan kokonaan läpi Nightwishin Showtime, Storytime live-DVD/CD:tä, mutta mitä nyt noilta CD:iltä muutaman biisin kuuntelin, niin kyllä se Floor pirun hyvin vetää. Esim. Last Ride of the Dayssa Floor pyyhkii alkuperäisversiolla... lattiaa. Ja ehkä edelleen sama havainto kuin viime vuoden Hjördis-areenan keikallakin, että Amaranth tökkii pahiten. Ilman muuta hyvä valinta vakituiseksi vokalistiksi.
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
Metallica. Battery. Aivan mahdottoman hyvä biisi. 20 vuotta oon sitä luukutellut, enkä vieläkään kyllästynyt. Toki koko ko. orkesterin tuotanto on aivan loistavaa, mutta mikä tästä biisistä tekee noin jumalattoman hyvän? Ehkä se, että se ei soi radiossa taukoamatta..
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Islantilaisen Skàlmöldin tulevaa live-levyä fiilistellään. Eli ensi viikolla olisi julkaisu. Kyseessä siis aiemmin tänä vuonna tehty spesiaalikeikka sinfoniaorkesterin ja kuoron kanssa. Jumalauta kun iskee. Näin se pitäisi tehdä.

Skàlmöld - Hel.
Toi on kyllä aivan helvetin hyvä veto. Onhan tuota bändiä tullut aiemminkin satunnaisesti kuunneltua, mutta sinfoniaorkesteri ja kuoro todella sopivat tuohon tyyliin kuin nyrkki silmään. Kapellimestarille pisteet, näyttää nauttivan hommasta.

Entropian Vesper on ollut kovassa kuuntelussa (kiitokset siitä nimimerkille haunted shores), todella kovaa black metal henkistä post metallia.

Falcenbachin Asa on ollut toisena tehokuuntelussa, aivan järjettömän kova levy joka tuli ihan puskista. Yleensä noita osaa jotenkin odottaa, mutta tuo tuli ihan frendin suosituksesta tsekattua ja iski kuin miljoona volttia. Jotain metallia sekin on, ja pirun hyvää sellaista.
 

Harkins#33

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ville Peltonen, Rem Murray, DEFC #18
Esim. Last Ride of the Dayssa Floor pyyhkii alkuperäisversiolla... lattiaa. Ja ehkä edelleen sama havainto kuin viime vuoden Hjördis-areenan keikallakin, että Amaranth tökkii pahiten. Ilman muuta hyvä valinta vakituiseksi vokalistiksi.

Jos Last Ride of the Day oli mielestäsi hyvä veto Floorilta, niin katsoppa/kuuntelepa Ghost Love Score, aivan käsittämättömän huima veto, varsinkin se huikean kappaleen loppu.
 

sierramies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vituttaa, myös sekin.
Paul Stanleyn soololevy vuodelta 1978 rallattaa Spotifyssä. Voi, kuinka aliarvostettu levy. Kyseisen poppoon paras sooloplätty. Biisit Tonight you belong to me ja Take me away räjäyttävät tajunnan. Miksei enää ole 80-luku? Kyynel on silmässä tämän hienon bändin tuotoksista. Long live KISS.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Trance Nation Anthems 3 CD, mixed by Judge Jules.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Entropian Vesper on ollut kovassa kuuntelussa

Tämä edelleen myös itselläni. Aivan helvetin kova julkaisu ja kasvaa joka kuuntelukerralla. Hävyttömän pienelle huomiolle jäänyt levy, joka taitaa nousta ihan julkaisuvuoden kärkipäähän.

Lisäksi olen tässä viime aikoina kuunnellut aika paljon Sentencedin North From Here -levyä, sekä Isiksen debyyttiä. Hienoja muistoja menneiltä vuosilta ja musiikin puolestahan nuo ovat kestäneet aikaa poikkeuksellisen hyvin.
 

Saasta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Scald - The Will of the Gods is Great Power

On muuten aivan järjettömän kova lätty. Tämä venäläinen bändihän ei kerennyt julkaista kuin yhden täyspitkän koko uransa aikana, mutta siinä onkin taso sitä luokkaa että oksat pois. On kyllä jäänyt valitettavan vähälle huomiolle lyhyestä urastaan ja nokkahahmon luonnollisesta poistumasta johtuen. Tänä vuonna on ilmeisesti ilmestynyt jonkinlainen kokoelma, jossa tuo ainoaksi jäänyt levy ja venäjänkieliset demot.

Ja tässä maistiaista: Scald - Nightsky
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Hamferð - Evst

Helkkarin painavaa / raskassoutuista metallia vahvan tunnelman kera suoraan Färsaarilta ja huh, onhan aivan loistava albumi! Mikäli My Dying Bride tai edes Swallow the Sun kolahtaa vähänkään niin yhtyettä voi kyllä suositella varauksetta. Erityismaininta vokalistille, joka vetää sekä puhtaat vokaalit sekä murinat varsin kiitettävällä tasolla ja lisäksi laulukielenä fääri ei ehkä ole se tyypillisin mahdollinen, joka tuo oman lisämausteensa musiikkiin vaikkei lyriikoista mitään ymmärräkään. Ääninäyte: Hamferð - Evst - YouTube (albumi myös Spotifyssä)

Kauan - Pirut

Venäläinen, suomeksi laulava yhtye; eihän vastaaviin tapauksiin ole hirveästi tullut törmättyäkään. Kaunista ja melodista maalailua folk-/doom -hengessä. Jo debyyttialbumi iski taannoin, mutta tämä uusin, yhden massiivisen biisin sisältämä julkaisu, menee kevyesti yhtyeen diskografian piikkipaikalle. Ääninäyte: Kauan - Pirut (Full Length Album) - YouTube (albumi myös Spotifyssä)

Sleep of Monsters - Produces Reason

Tuli aivan puskista tämä Babylon Whores -laulaja Ike Vilin kipparoiman kokoonpanon debyyttialbumi. Fiilikseltään ehkä jossain siellä Sisters of Mercyn ja Fields of the Nephilimin välimaastossa, eli varsin goottirock-henkistä kamaa loistavien naistaustalaulujen säestämänä. Ääninäyte: Sleep of Monsters - Nihil Nihil Nihil - YouTube (albumi myös Spotifyssä)
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Cajun music

Olen kuunnellut Cajun musiikia Tubesta eilen ja tänään. En oikein tiedä mikä tuossa viehättää, mutta kokonaisuus kuulostaa todella hienolta. Viulut, hanurit ja ranskan kieli vei tämän jullin mukanaan. Pari biisiä pistän teidän kiusaksi tännekin, s'il vous plaît!

The Balfa Brothers - La danse de Mardi Gras - YouTube


The Balfa Brothers - Parlez Nous A Boire - YouTube


Balfa Brothers - Les veuves de la coulee - YouTube


Cajun - Balfa Brothers - Valse de Balfa - - YouTube

Linkit biiseihin.

Hienoa musiikkia!
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös