Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 905 917
  • 21 751

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Täytyypi hakea autoon levyllinen tätä, vaikuttaa hyvälle. Levysuosituksia?

Ei oikein voi vielä suositella kun tuo on eilinen youtube-löytö. Mutta Spotifyn kautta on helppoa bändiin tutustua.

Kova biisi oli vuonna 2008 ilmestyneeltä levyltä nimeltä Old Growth, joka vaikuttaisi näin pikaarviolla bändin parhaalta.
 

Geezer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan.
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Padan voiton kunniaksi muutama olunen kitaan ja streoista nupit kaakkoon.. Kuuntelussa Peer Güntin legendaarinen trio Nikki, Kettula & Erkinharju kannuissa. Menevät tässä live-coverina Youngin veljesten & Bon Scottin tekstiä/sävellystä 39 vuoden takaa. - Ettei totuus pääse unohtumaan - Peer Günt - It's a Long Way to the Top
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Mä oon aivan pähkinöinä tästä ruotsalaisesta dandystä.
 

Saasta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Satuin katsomaan Family Guyta ja Peterin laulu johdatti biisin nimeltä The Trashmen - Surfin' Bird luokse.

Vähän erikoisempi, mutta siitäkin huolimatta soinut viimeiset 6 tuntia päässä. Vitun vittu.

Tuohan Surfin' Birdhän on oikeasti aivan vitun kova kappale. Todella brutaalia meininkiä aikaansa nähden ja iso hitti. Nyt kun Family Guy kerran mainittiin niin minulla soi tämä päässä varmaan kuukauden, kun erään jakson katsoin. Linkin takana siis Stewie Griffinin versio Bryan Adamsin (Everything I do) I do it for You:sta.

Aiheeseen: Tällä hetkellä piiiiitkästä aikaa kuuntelussa Skid Row:n Slave to the Grind lätty. On se vaan edelleenkin hyvä, ei siitä pääse mihinkään.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyuss: Gardenia

Tämän kovempaa stoneria ei ole eikä tule, perkele. Äijät vetävät ensi sunnuntaina Nosturissa ihan kiitettävän alkuperäisessä (=John Garcia, Brant Bjork) kokoonpanossa Vista Chino -nimellä, ja settilistojen tutkiminen lupaa, että tämäkin voisi siellä tulla. Tietty uusi levykin on kuunneltu, mutta silti näitä Kyuss-klassikoita odottaa eniten. Ja äijät ovat niitä käsittääkseni ihan hyvin soittaneet.

Tulis jo sunnuntai.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pearl Jam

Uutta Pearl Jam levyä Lightning Bolt on tullut kuunneltua paljon ja pikkuhiljaa alkaa kokonaisuus avautumaan. Ja Sirens on upea biisi.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Juuri nyt ei mitään, kun pennunperkeleet katselevat lastenohjelmia. Viime päivinä on tullut kuunneltua Jim Pembroken albumeita Corporal Cauliflower's Mental Function ja Flat Broke, The Bandin kakkoslevyä The Band sekä Rushin Vapor Trails Remixediä, joka toden totta kuulostaa paremmalta kuin loudness warin pilaama alkuperäinen versio.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Iisa: Perjantai

Iisa ja Regina ovat tarjonneet monta hekumallista hetkeä. Ottaisin Iisan koska vain, emäntä saisi pakata laukkunsa heti.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Juliet Jonesin Sydämen Joneskaupunki-levyä kuuntelen. Kuunnelkaa te muut vaan sitä heviksi luulemaanne iskelmää. Nih!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös