Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 905 818
  • 21 751

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
The Best Of Motorhead, ja syynä on se kun en työkavereiden kanssa muistanut enää kuin Ace Of Spades, Iron Fist ja Overkill -biisit. Pakko sivistää itseänsä. ;)
 
Ilan Rubin

Ilan Rubin on mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Kaveri hakkaa rumpuja Nine Inch Nailsin liveseteissä ja mm. Paramoren levyllä. Tyypillä on oma projekti nimeltä The New Regime ja soittaa levyllä kaikki instrumentit itse. Vasta 24-vuotias jantteri muistuttaa oppi-isäänsä Trent Reznoria, joskin vähemmän ahdistuneempana versiona.

Jos akseli Reznor/NIN/Porcupine Tree/Steven Wilson on sun juttu, niin ota tästä koppi!

Spotify-linkki New Regimen levyyn Speak Through The White Noise. Parilla kuuntelulla kolahti parhaiten Live In Fear ja The Skeptic.
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Uutta Liisaa Ketjuissa:
Stone
ja
Hollow

Näistä jos jotain päättelee, niin oikein toimivaa lissuahan sieltä on taas tulossa. Ei mitään Faceliftiä, Dirtiä tai Jar Of Fliesia sentään, mutta mukavasti menneisyydelle uskollista synkistelyä. Hyvä.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
CMX: En tahdo nähdä enää yhtään alastonta

Olenhan minä kuullut Ruosteet, Kiviset kirjat ja muut tärkeät mutta ei tämä uusi CMX aiheuttanut minussa mitään kuumotusta.

Ennen kuin puolivahingossa radiossa tuli vastaan tämä uusin(?) sinkku ja onpahan upea kappale, uskallan sanoa, että parhaita kotimaisia rock-biisejä vähintään nyt vuosikausiin.

Tuo lopun nousu ja nuo rummut (onko ne nyt fillejä tai jotain semmosia) on vain helvetin hieno.

Loistava, loistava kappale!
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Kuuntelussa on juuri nyt Insomniumin Across the Dark -levy. Inspiraatiomusaa parhaasta päästä, aivan jumalaista tykitystä alusta loppuun. Jolteensakin aliarvostettu pumppu on tämä. Ei tuosta oikeastaan muuta pahaa ole sanottavana kuin se, että välillä käyttävät turhaan puhtaita osuuksia biiseissään. Ei niitäkään liikaa ole, ei joka kappaleessa ollenkaan.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Ducks, KalPa, KuPS, BVB ja Eagles
Viimeksi muokattu:

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Nazareth - Beggars Day: Nazareth - Beggars Day - Rose in the Heather - YouTube

Etenkin 70-luvulla suurempaakin mainetta niittänyt raskasta rockia esittänyt Nazareth meni ns. kapealla kärjellä perusrockillaan, mutta kärki oli sitäkin terävämpi. Dan McCaffertyn raastavan käheästä ja viskin katkuisesta vokalisoinnista olisi moni tämän päivän hevivokalisti kateellinen. Skottilaulajan raspi niitti mainetta Nazarethille ja nimenomaan Hair Of The Dog oli bändin läpimurto pitkäsoitto.

Vähätellä ei sovi Naz-komppiosastoakaan, mutta kyllä tämän bändi on henkilöitynyt aina McCaffertyyn, niin kuin tänäkin päivänä. Hieno biisi ajalta, jolloin taottiin muissakin yhtyeissä kun rauta oli kuumaa 70-luvun hevissä!
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Nyt soi uusi tuttavuus RoutaSielu - Pimeys -albumi vuodelta 2011!
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Toimiiko kenellekkään UFO? Tuo omaperäisen nimen omaava brittiläisen hard rockin kulmakivi, jossa muuan kitarataituri Michael Schenker oli mm. tekemässä klassikkobiisi Doctor Doctoria sekä paljon muutakin juurevaa UFO-musaa. Nykyään Schenkerin veljeksistä se parempi on omilla teillään bändinsä kanssa, mutta UFO jaksaa veteraanibändiksi edelleen hyvin ja bändin neljästä sotahevosesta persoonallisen lauluäänen omaava Phil Mogg sekä rumpali Andy Parker ovat alkuperäiset jäsenet bändissä. Kiippareissa häärii pitkäaikainen jäsen Paul Raymond ja kitarassa Vinnie Moore. Bändi ulkoistaa nykyään basistin ilmeisesti keikoille. Bändihän esiintyi juuri tänä viikonloppuna esimerkiksi Sweden Rockissa, joten melko isoja lavoja saavat nämä dinot vielä kiertää.

Taipuu se klassinen vanhan ajan jytä nykykokoonpanoltakin vai mitä mieltä olette tästä:

UFO - Wonderland: U.F.O - Wonderland (2012) - YouTube
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Toimiiko kenelleen UFO?
Oikein hyvin. Uhvon Strangers In The Night on yksi 70-luvun hard rock -livealbumien ehdottomia huippuja (kuten mm. Live And Dangerous, Double Live Gonzo, One More From The Road, Unleashed In The East, Alive!, Space Ritual ja niin edelleen). Schenkerillinen UFO on eniten suosiossani, mutta ei bändissä vikaa liene muutoinkaan. Muutamia viimeisimpiä levyjä en kylläkään ole kuullut.

Schenker palasi riveihin 90-luvulla, ja tuloksena syntyi Walk On Water, oiva ja menevä hardrock-kiekko. Laitetaan siltä vaikkapa Darker Days.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös