Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 925 531
  • 21 895

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti tant gredulin
Lintu: 'While my guitar'in kitaraosuudet soittaa sitkeiden huhujen mukaan Clapton - siitä huolimatta miekii piän Georgesta.

No, eikös Harrison kuitenkin ole sitä kirjoittanut...?
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oi kyllä. Ja paljon muuta sen jälkeenkin, joka on jäänyt muiden ex-Beatlejen omien projektien jalkoihin. Snadi aasinsilta Jeff Lynneen ja ELO:on - sieltäkin löytyy komeaa tavaraa. Lynne oli Harrisonin hovituottaja 'Traveling Wilburys' -yhteistyön jälkeen. Mm. pari vuotta sitten ilmestyneellä ELOn 'Zoom'illa on muutama ihan IFK-tyyppinen raita:)
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Faith no more - Album of the year

Hitto vie, tämähän on hyvä! Minulla kun oli sellainen muistikuva, että tämä oli aikamoinen pettymys King for a dayn jälkeen enkä sitten jaksanut aikoinaan kuunnella tätä. En ole kuullut kuin nuo hittibiisit tai en ainakaan muista kuulleeni. Loistavaa! Aivan kun FNM olisi tehnyt comebackin vain minua varten :)

Heavy-rotaatioon!

edit: Kylläpä repesin kun Mouth to mouth alkoi soimaan. Vähän niinkuin Mr Bunglen tyylistä outoa jamittelua. Päiväni on pelastettu.
 
Viimeksi muokattu:

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Tarot - Follow the Blind
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
The Smashing Pumpkins: Mellon Collie And The Infinite Sadness
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Iced Earth - Horror Show

Loistava albumi, vaikka kesti vähän aikaa tottua Barlow'n ääneen. Harmi vaan, että se lähti menemään bändistä tällä viikolla. Vitun Osama.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Viestin lähetti metanol man
Iced Earth - Horror Show

Loistava albumi, vaikka kesti vähän aikaa tottua Barlow'n ääneen. Harmi vaan, että se lähti menemään bändistä tällä viikolla. Vitun Osama.

Huono albumi Iced Earthiksi.

Tosiaan, yhtä maailman kovimmista vokalisteista ei pystytä paikkaamaan. Kukaan ei vedä yhtä hienosti A Question of Heavenia ja The Hunteria.
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
The Datsuns - Nimikkolevy
Lemonator - Grandpop
Lemonator - Yellow
 

Haamu

Jäsen
- Keba: Kesä Espalla

- Danny: Kesäkatu

- Agents feat. Ville Valo: Paratiisi

- Hurriganes: Tiger

- Korsuorkesteri: Eldankajärven jää

- Juha "Watt" Vainio: Levanterin kulli
 

Peetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
Deftones - Deftones

Uusin Deftones on ollut kyllä aika paha pettymys, vaikka tätä on tullut jo jonkin verran kuunneltua. Ei yllä millään White Ponyn tasolle, itse asiassa kuulostaa selkeästi huonoimmalta Deftonesin levyltä tähän asti. Biisit ovat tylsiä ja laahaavia ja Chino Morenon laulu on liian usein vain nuotin vierestä rääkymistä.

Staind - 14 Shades of Gray

Staind varmasti on lavalla tylsä bändi mutta levyllä tämä alakuloinen metalli kyllä toimii kohtalaisen hyvin. Taitaa olla bändin kolmas levy. Paljon on kadonnut ensimmäisen levyn angstista, nyt levyllä on jotain ihme slovareita ja rankempia mättöjä ei juuri ollenkaan. Vaatii vielä enemmän kuuntelua mutta vaikuttaa hyvältä tässä vaiheessa.
 

Manic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
tällä hetkellä aika melankolinen soittolista ollut soimassa fiiliksistä johtuen

SMG:n Ei Mun Oo Hyvä Olla Yksin & Kun Puut Tekee Seittiä

Mewin Comforting Sounds, 156, She Came Home For Christmas, Snow brigade sekä She Spider

Kentin 747

TikTakin Satuprinsessa...

nuo nyt aika osuvasti kolahtavat tämän hetkisessä olotilassa...
 

Herra47

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kuuntelussa juuri nyt on Maija Vilkkumaan uusin albumi Ei, on muuten uskomattoman hyviä kipaleita! Suosittelen!!!
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
In Flames - C.O.L.O.N.Y.

Osaavat kyllä siellä jöötteporissa musiikkia tehdä.
 

Satellite

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Wild
Viime aikoina ajattelin tutustua metalliin..Dream Theatren The Glass Prison oli ainoa biisi, joka jäi koneelle muutaman metallibiisin kuuntelun jälkeen. Eipä tuo metalli mitenkään erityisen hyvältä musiikilta tunnu, mutta muutama ihan kuuneltava kappale siitäkin genrestä löytyy. (Iron Maidenhan on metallia?). In Flamesiäkin kuuntelin parin biisin verran, mutta ei oikein sytyttänyt.

Elokuvassa Lilja 4-ever kuulin Rammsteinin biisin Mein Herz Brennt, ja se kuulosti sen verran hyvältä, että päätin tutustua Rammsteinin tuotantoon. Tosin aika vähän olen vielä kuunnellut sitä, mutta Ich Will, Feuer Frei! ja Mein Herz Brennt on loistavia biisejä. Ich Will on tosin noista se tutuin SaiPan sisääntulomusiikin muodossa (vaihtakaa sisääntulobiisiä ensi kaudeksi!? Ich Will ei oikein sovi tuohon tarkoitukseen..)
 

Prookie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Olisi mielenkiintoista tietää mitä muita biisejä Satelliten koneella oli Dream Theaterin lisäksi.

"muutama ihan kuuneltava kappale siitäkin genrestä löytyy"

Kävitkö koko genren läpi?
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika pitkän tauon jälkeen on tullut kuunneltua The Curea. Eilen soivat Bloodflowers ja Acoustic Hits.

Bloodflowers, eli bändin viimeisin albumi, kuulostaa edelleen helvetin hyvältä, vaikka monet ovat dissaamassa sitä lähinnä sen takia, että se on tehty bändin kulta-ajan jälkeen. Omasta mielestäni nousee hyvin lähelle Disintegrationia. Sopi vielä mainiosti säältään ankeaan eilisiltaan.

Acoustic Hits, eli Greatest Hitsin rajoitetun painoksen mukana tullut bonuslevy, lienee ainoa bonuslevy, jota olen kuunnellut enemmän kuin "päälevyä". Se siis pitää sisällään livenä studiossa soitetut uudet, akustiset versiot jokaisesta Greatest Hitsin raidasta. Tappelee kaikkien aikojen parhaan bonuksen tittelistä Thin Lizzyn Boys Are Back In Town-kokoelman bonuksen kanssa.

Nyt voisi laittaa Disintegrationin soimaan, mutta onkohan liian kaunis ilma sen kuuntelulle...
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Autossa pauhaa tällä hetkellä Gun's Roses: Appetite for Destruction, kämpillä kolmen cdn vaihatajassa menossa Bo Kaspers orkester: Hittils, Absoluuttinen Nollapiste: Muovi antaa periksi ja itse tehty kokoelma jenkki räbäytystä.
BTW: tuon appetite for destruction levyn olen ostanut 4 kertaa jo itselleni( kerran kulutettu loppuun, kerran kaveri lainasi ja omi ja kerran varas on vienyt autosta), pirun hyvä levy, vaikka hintaa kertyykin kuuntelulle... =)
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Metallica - St.Anger ..yllättäen :)

Loistava, loistava. Tällä hetkellä aletaan pääsemään jo siihen pisteeseen, että kylmät väreet kulkee selkäpiissä ja naama on väkisinkin kuin hangon keksimainos jatkuvalla syötöllä. Come to daddy!

n/s: All within my hands

Ainoa päänsärkyä aiheuttava asia on vanha cd-soittimeni, joka vittuilee pitkien levyjen kanssa ihan urakalla ja 70-min jälkeen soitto loppuu neljä kertaa viidestä. Ennen ei studiolevyjen kanssa ole ihmeemmin ollut ongelmia kun ovat lähes poikkeuksetta lyhyempiä, mutta tämän levyn yllämainitun päätösbiisin kanssa soitin taas häröilee.


Onkohan pojat muuten kuunnelleet Sentencediä.

Sentencedin saman nimisen biisin lyriikkaa: Cross my heart and hope to die

Metallica - The unnamed feeling: Cross my heart hope not die

Suomessa ollaan selvästikin kaikkein kovimpia jätkiä ja mennään mullan alle kun siltä tuntuu ;)
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Herra47
Kuuntelussa juuri nyt on Maija Vilkkumaan uusin albumi Ei, on muuten uskomattoman hyviä kipaleita! Suosittelen!!!

Herra47 tulitti jo ketjun 1000. viestin. Musaa on paljon kuunneltu...

Ettei tämä olisi pelkkä tsättiviesti niin pistetään viimeinen ostos:
Trio Niskalaukaus. En aiemmin ole hirveästi jaksanut innostua, mutta nyt kun vähän "väkisin" ajoin sen sisään on myönnettävä että se on loistava bändi!
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kun en ole saanut radiota tai muutakaan vempainta tuoduksi töihin, kuuntelen SHOUTcastilta musiikkia eri kanavilta. Hakutoiminto on kätevä, sillä voi kuunnella vaikka yhden ja saman yhtyeen tai artistin tuotantoa vaikka koko päivän.

Tänään, kuten monesti muulloinkin on tullut kuunneltua Van Halenia pitkin päivää. Jossakin vaiheessa tuo pelkästään VH:n musiikkia soittava kanava tilttasi, joten olen joutunut kanavasurfailemaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös