Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 906 593
  • 21 751
Suosikkijoukkue
HIFK
Rollareiden uutta sinkkua The Rolling Stones -- Doom And Gloom - Youtube <- Youtube linkki...

Pääs yllättämään, en edes tiennyt että jotain pientä uutta on tulossa.

Kuulostaa Rollareilta, siis pirun hyvältä. Valitettavasti uutta studiolättyä ei ole tulossa vaan tuokin on laitettu uuden kokoelman täkyksi. Käsittääkseni julkaistaan samalla myös pari muutakin uutta biisiä. Vanhan kumihuulen tweettien mukaan äänitetty viime kesänä.
 

Stigu

Jäsen
Counting Crows-koko tuotanto, ja erityisesti bändin live-levyt. Adam Duritz tulkitsee livenä saman biisin aina eri tavalla. Alussa ihmettelin, mutta nyt ajattelen, että tuo parrakas Bob Marleyn näköinen mies on nero!
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Linkki vie bändin nimeltä Devil`s Train biisiin Fire & Water.
Helevetin hyfä rock/jenkki rock/ southern rock/jne bändi.

Koko levy yllätti itseni täysin, hienoo kamaa!

Devil`s Train - Fire & Water


Rock!
 

Saasta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Pitkästä aikaa taas kuuntelussa paras Venäjältä koskaan tullut bändi, eli Scald ja ainokainen levynsä Will of the Gods is Great Power. On kyllä käsittämätöntä, miten pieneen asemaan tämä bändi on Doom piireissä jäänyt. Harmittavan lyhyeksi jäi tuo bändin ura. Paljon samaa kuin Bathoryn kanssa. Kuulostaa hyvin paljon Bathoryn uudemmilta levyiltä. Aivan loistavaa kama.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Imperiumi.netistä kuuntelen ennakkoon ruotsalaisten SID-metallistien eli Machinae Supremacyn uutta levyä:

Kiinnostuneille linkkiä: ENNAKKOKUUNTELU / EXCLUSIVE PRELISTENING :: Imperiumi.net

Lisäksi viime päivinä ovat soineet The Gatheringin Disclosure ja Moonspellin Alpha Noir/Omega White - lätyt.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
^ Tuli itekin hehkutettua bändiä aika lailla, nyt alkuihastuksen jälkeen on joutunut laittamaan hivenen jäitä hattuun. En osaa sanoa mikä tossa on ruvennut jarruttamaan. Mutta livenä oli kyllä helvetin kova. Jotenkin noi riffit & laulajan meininki ei pääse samalla tavoin oikeuksiinsa levyltä kuuneltuna. Monet sanoneet, että toimii livenä parhaiten.
Nyt on sitten Circuksen keikka nähty ja koettu. Bändi (Rival Sons siis) toimii tosiaankin paremmin livenä. Ei se nyt mikään kovin ikinä missään ollut, mutta ihan viihdyttävää toimintaa. Scott Holidayn riffit murisivat kivasti, Jay Buchananilla on genreen sopiva ääni (ja muutenkin oiva laulaja) ja etenkin Mike Mileyn touhuja jaksoi seurata lähes herkeämättä minimalistisen patterinsa takana. Huikea rumpali ja show-mies! Basistikin siellä kai oli, se Wayne Rooneyn näköinen kaiffari. Viimeinen encore jäi erityisesti mieleen, kun jamittelivat jotain parikymmentä minuuttia Baby Please Don't Go:ta. Mutta... edelleenkään ei voi olla huomaamatta ihan suoria lainoja esikuviltaan bändin omassa tuotannossa, silleen huonolla tavalla. Välillä kuulsivat läpi myös Doors ja UFO, perinteisten Zeppelinin ja Black Crowesin lisäksi. Hintansa väärtti keikka kuitenkin ehdottomasti.
 

passenger

Jäsen
Counting Crows-koko tuotanto, ja erityisesti bändin live-levyt. Adam Duritz tulkitsee livenä saman biisin aina eri tavalla. Alussa ihmettelin, mutta nyt ajattelen, että tuo parrakas Bob Marleyn näköinen mies on nero!

Todella hieno bändi kyseessä ja samoin varsinkin nuo bändin livelevyt ja keikat ovat kyllä mahtavia, melko teatraalisesti Durtiz kyllä eläytyy kappaleisiin. Olin jo vähän unohtanut kunnes sattui kirpparilta käteen This Desert Life - levy, hinnalla kaksi euroa.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Vanhaa Genesistä olen kuunnellut muutaman päivän aika ahkerasti. Ahkerimmin on soinut Selling England by the Pound.

Laitetaan tähän maanmainio Firth of Fifth. Orkka uljaimmillaan, todellista parhautta. Tätä kuunnellessa yhtyeen myöhempi poppi tuntuu kovin ankealta, mutta on hienoa että Genesis teki tällaista joskus.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Musen uusin on positiivinen yllätys. Odotin paljon pahempaa rock-oopperaa, mikä sekin olisi kelvannut. Kolmen kuuntelun perusteella oma suosikkini bändin tähänastisesta tuotannosta.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Ostinpa pitkästä aikaa muutaman cd:n. Hulluilta päiviltä lähti mukaan muun muassa Green Dayn paras levy Dookie.
On vielä kahdeksantoista vuoden jälkeen erinomainen albumi.
 

tuplapukki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Wintersunin ensimmäinen oli aika mullistava kokemus, se oli nimittäin niin vitun hyvä. Tämä uusi on nyt kuuntelussa enkä oikein tiedä mitä sanoa...eka kuuntelulla ei mitään kohokohtia ( 2 biisin jälkeen :)) mutta toisaalta Hra Mäenpää on taas tehnyt jotain ihan erilaista. Voi olla että huomenna on ylistykset käynnissä
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Lähiajat "läpikolutun" genren (niin, no, voisi sanoa että ko. teesi sopii kyllä yleisemminkin vähän kaikkeen metalliin), eli sinfonisen metallin parissa. Sitä kun luuli, ettei korviin osuvaa kamaa enää taida tulla, niin yht'äkkiä Floor Jansen on Nightwishissä ja tulevaisuus on varsin valoisan oloinen tällä hetkellä. Ja tästä inspiroituneena jälleen uusi mahdollisuus Epicalle vakuuttaa minut.

Storm The Sorrow
Tappokertsillä varustettu single ja Simonestakin alkaa pikku hiljaa kuoriutua jotain muuta kuin tyypillinen sopraanovokalisti. Simppeliä, toimivaa ja komeaa.

Serenade of Self-Destruction
Mark Janseninkin parantaa sekä mörisijänä, että säveltäjänä. Erinomainen epiikki on aikas lähellä tämän vuoden biisin titteliä meikäläisen kohdalla.

Jatkoon ja bändi tarkemman työn alle.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Puscifer - 'Conditions of My Parole'. Maynard James Keenanin sivuprojekti pyörii nyt toista kertaa läpi, ensimmäinen soittokerta meni ihmetellessä. Hyvin 'Nine Inch Nails' -tyyppiset taustat, sopii minulle oikein hyvin :)
Olin jo unohtanut koko levyn. Kunnes iPod palkitsi APC:llä, jolloin muistin tämänkin olemassa olon. TOIMII!

TJEU: Green Valley
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Olen nyt eilisillasta asti kuunnellut muutamaan otteeseen läpi Leafbladen Beyond, Beyondin, että pääsee paremmin tunnelmaan valmistautuessa huomisillan keikkaan. Kyseessä on siis Anathemasta paremmin tunnetun Danny Cavanaghin sivuprojekti yhdessä Sean Juden kanssa. Pääosin akustista fiilistelyä ja sopii helvetin hyvin näin tummenevaan syksyyn.

Leafblade tosiaan heittää loppuviikosta kolmen keikan Suomen-kiertueen ja mikäs sen hienompaa, kun Anathemakin tuli todistettua livenä vajaa kuukausi sitten.

Leafblade - The Roots And The Stones (Official Video 2012) - YouTube
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Graveyard - Lights Out

Graveyardin Lights Out on out. Ei mielestäni vedä ihan vertoja edellisille albumeille, railakkaampaa menoa olisin toivonut enemmän hienon Goliath-kappaleen tapaan. Vähän väritön fiilistelylevy, joka saattaisi toimia parhaiten pää täynnä painkillereitä (tästä ei tosin ole kokemusta). Verrattuna aiempien levyjen fiilikseen tämä ei rokkaa eikä varsinkaan rullaa yhtä särmikkäällä stoner-blues meiningillä. Bändin ensimmäisellä albumilla laulettiin "Blue is the colour of my soul", Lights Out -albumia tehdessä on kuitenkin urhattu sitä sinistä ja tilalle on laitettu harmaata ja mustaa. Vähän on tyyliä muutettu ja mielestäni ei positiiviseen suuntaan. Tällaiset mietteet viitisen kuuntelukerran jälkeen. Ei paska, mutta kun odotukset oli pilvissä niin pieni pettymys.

Albumin helmi:

Graveyard - Slow Motion Countdown (Ligths Out) - YouTube
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Kuuntelussa tänään saapunut Grateful Dead All The Years Combine dvd-boxin Vault I -levy.

Tässä on sellainen boxi ettei kuunteleminen ja katseleminen lopahda heti kättelyssä. Yhteensä 14 dvd-levyä ja vajaat 40 tuntia tavaraa. Melko lailla pakollinen hankinta jokaiselle osa-aikaisellekin deadheadille.

Jerry Garcian syntymästä tuli tänä vuonna kuluneeksi 70 vuotta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös