Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 905 779
  • 21 751

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Two steps from hell kaikuupi töiden taustalla. Mahtipontista leffaeeppisyyttä, tulee silleesti hyvä fiilis tunteja suunnitellessa.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
John Fogerty ja viitisen vuotta sitten julkaistu Revival-levy. Fogerty on liikkunut varsin vahvasti omilla mukavuusalueillaan vanhoilla päivillään näillä studiolevyillään ja sen kuulee, niin hyväntuulista bluesahtavaa ja kantrahtavaa rockia harva osaa tehdä kuin tämä CCR-legenda. Vähän tällaista Creedenceen viittaavaa musisointia tämä Revivalkin on nimestään lähtien jo, mutta toki vertailu sinänsä klassikkolevyihin on turhaa. John on iskussa niin studiossa siinä missä livenäkin ja tämä tuli nähtyä Järvenpään Puistobluesissa, kun John sai koko rinteen hoilaamaan Have You Ever Seen The Rainia, vesisateessa tottakai.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Katatonia - Dead End Kings

Plarailin huvikseni eilen arvosteluja tästä uutukaisesta ja näyttävät olevan aika ristiriitaisia noin kokonaisarvion osalta. Kaikkea kahdesta viiteen tähteen tuolla perinteisellä arvosteluasteikolla.

Mitään uutta ja ihmeellistähän Katatonia ei tällä levyllä tarjoa, mutta tämä on minulle heidän ensimmäinen levynsä, joka vetää pajatson kokonaan paskaksi. Jotain osuu sielunmaisemassa napakymppiin.

En ole löytänyt levyltä mitään yksittäistä hittiä, mutta esitellään nyt tässä vaikka kauniimmasta ja kevyemmästä päästä Lethean: http://www.youtube.com/watch?v=HvYoouZbi5E&feature=related
 

chubster

Jäsen
Propagandhin uusin tuotos. Loistava bändi ja loistava levy! Tuntuu meno parantuvan iän myötä tällä poppoolla, joskin ensimmäisen levyn skeittipunk/nofx henkisestä menosta päästiin jo mielestäni toiseen levyyn mennessä mukavasti irti ja sen jälkeen aina joka levy ollut taattua 'Gandhia. Ei ole heikkoja tuotoksia osunut kohdalle!
 

Aberystwyth

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Ministry - Revenge

Noh, jotkut varmaan tuntevatkin bändin 1990-luvun tuotantoa, jolloin syntyivät hitit Just One Fix, Jesus Built My Hotrod ja N.W.O. Mutta ennen kuin bändi siirtyi industrial metaliin, bändi teki syntikkapoppia. Nyt kuuntelen bändin debyyttialbumia With Sympathya, ja vaikka yhtyeen johtohahmo Al Jourgensen ei laskekaan WS:aa bändin oikeaksi albumiksi, niin aika hyvältähän tämä kuulostaa. Tähän biisiin olen ihan koukussa, tarttuvaa popitusta.

Ja Ministryn paras albumi (ja mielestäni kaikkien aikojen viidenneksi paras) on sitten Filth Pig.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Antimatter - Leaving Eden

Tämä brittiläisen singer-songwriter Mick Mossin melankoliaprojekti on käsittämättömän hienoa musiikkia varsinkin syksyisin. Aiemmilla albumeilla säännöllisenä aisaparina oli ex-Anathema Duncan Patterson, mutta miehen lähdettyä Moss julkaisi Leaving Edenin Anathema-kitaristi Danny Cavanaghin kanssa. Erittäin vahvassa harkinnassa on, lähtisikö sitä Berliiniin katsomaan latvialaisen Vic Anselmon soolokeikkaa ja sitten seuraavana päivänä samaista neitoa Antimatterin kanssa tuossa lokakuun puolessavälissä. Vic Anselmon oma musiikki tuntuu olevan täyttä sitä-ihtiään, mutta ääni on kyllä kunnossa ja varmasti sopiikin Antimatterin tapaiseen fiilistelyyn. (Linkki vie Spotifyyn vielä toistaiseksi viimeisimmän Antimatter-albumin pariin.)
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Näköjään levykin tulossa tänä vuonna? Vai liekö ilmestynyt jo.

Jummartaakseni loppuvuodesta tulossa, ei ole ainakaan vielä omiin silmiini Fear of a Unique Identityä osunut. Kyllähän tätä on Leaving Edenin jälkeen sen viisi vuotta saanut jo odottaakin.
 
Samuli Putron uusin levy kuuntelussa. On aika helvetin kova. Vuosien varrella mielipide miehestä on muuttunut, milloin on liian taiteellista ja milloin mitäkin, mutta tämä levy rokkaa hyvällä asenteella. Loistavaa matskua, suosittelen kaikille !
 

Aberystwyth

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
James LaBrie - Freaks

Dream Theater-vokalistin sooloalbumi Elements of Persuasion on kyllä erittäin hyvä ja tämä on yksi sen parhaista kappaleista. Superraskaat kitarat, elektroniset piippailut, vahvat rummut ja Jamesin loistavat vokaalit muodostavat hienon yhdistelmän. In Too Deep-kappale voittaa kaiken Dream Theaterin, joka on tehty vuoden 2003 jälkeen, lukuun ottamatta eeppistä In the Presence of Enemies-kokonaisuutta.

E: Video, joka kuvaa James LaBrien äänialaa esimerkkien kautta

Mykistävää kamaa. Mukana vieläpä kaksi suosikkiani, eli Innocence Faded (4:49) ja Another Hand/The Killing Hand Live at the Marquee-livealbumilta (7:46).
 
Viimeksi muokattu:

M10

Jäsen
Koko viikko on kuunneltu Rushin Hemispheresiä, mutta nyt potkii niin valtavan paljon tämä yksi levy ruotsinmaalta: Cult Of Luna - The Beyond. Ja etenkin biisi:

Arrival

3:50 - 9:35 on äärimmäisen tiukkaa, mutta cultoflunamaisen tyylitajuista sinfoniaa.
 

Petrick

Jäsen
ZZ Topin uusin albumi. Erittäin positiivinen yllätys siihen nähden etten liikoja odottanu. Tämähän pistää jalan vipattamaan :)
 

Saasta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Itsellä on kuuntelussa tällainen vähän monimutkaisempi lätty, ainakin noin sanoitusten puolesta, eli Kuoppijjosta ponnistava Chaosweaver ja heidän uusin levytyksensä Enter the Realm of Doppelgänger. Mielenkiintoinen levytys kyllä ja sanoitukset vähintäänkin mielenkiintoiset. Eipä osaa vielä arvosanaa tälle antaa vaan joutuu hieman pureskelemaan.

Tässäpä vielä maistiaisena juubituubista tuo zipale josta ovat ihan musavideonkin viäntäneet Chaosweaver - Maelstrom of Black Light
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
PARDIT OVAT PARHAAT - YouTube


jotta pääsisi bardeihin,
juhlimaan ja nauramaan
Pardit ovat parhaat,
woo o-o-oohoo



(linkki vie youtuben ihmeelliseen maailmaan, jossa n. 16v tyttö esittää oman kappaleensa)
 

d2uce

Jäsen
Outkast - Southernplayalisticadillacmuzik

Yksi kovimmista rap-levyistä ikinä.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Grateful Dead - Rosemary. Kuningasbiisi loisteliaalta happolevyltä Aoxomoxoa. Yhtye ei koskaan esittänyt tätä kappaletta livenä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös