Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 893 305
  • 21 670

Luvia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Satakunta, Juventus
Nyt soi suomalaisen Palava yhtyeen kappale kuin jää. Harmi kun en ole mistään löytänyt kappaleen kokoversiota vaan täytyy elellä myspacen 1min 27sec pätkällä.
 

jake styles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Amoral - Show your colors. Erinomainen levy kaikesta parjauksesta huolimatta, tai sitten juuri sen ansiosta. Ei varmaan uppoa dödismiehille, sen ymmärrän, mutta itselle kun maistuu yhtälailla rokimpikin kama niin mikä ettei. Amoralille tyypilliset loistavat riffit, tarttuvat soolot ja teknisesti taitava soitto eivät kuitenkaan ole hävinneet mihinkään, päinvastoin. Koivusen ääni jakaa mielipiteitä siinä missä miehen persoonakin - sitä ei käy kieltäminen - mutta kyllä se mulle tämmösessä matskussa toimii. Ja vanhoista biiseistähän Ari suoriutuu myös ihan riittävän mallikkaasti keikoilla.

Parhaat palat: Exit, Release, Gave Up Easy, Vivid.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Mountainia ollut soitossa lähinnä uusimpia livelevyjä kuten Glasgowin vuonna 2005 taltioitu keikka.

Leslie West on äijä.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Mikäs Pantera-päivä tänään on?

Kappas, muitakin. Syrra poikkes ja soitin sille paria levyä ja annoin notta subbarin tehdä työtään. Lainasi perkele Panteran levyt sitten, onneksi on tuubi.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hämmästyin suhteellisen paljon, kun huomasin Soundissa ison mainoksen Syvissä vesissä -coverlevystä. Aika moni esittäjä oli ihan vieras nimi ja melkeinpä kaikista muista yhdistelmistä turhuuden saattoi jo tietää etukäteen.

Hämmästyksen ja hämmennyksen aihe oli kuitenkin se, että Samae Koskinen oli kaivanut versioitavakseen vanhan kunnon Maho Neitsyen ATK:n. Sitä en sitten osaakaan sanoa, että miten versiota pitäisi kuvailla. Ajankohtainen kappale joka tapauksessa edelleen.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Juutube-vaeltelulla löytyi jonkun coveripumpun veivaama Stargazer ja akkahan pisti sen verran komealla äänellä menemään, että piti perehtyä tarkemmin. Laulajan nimi on Jenny Pauzner ja myspacesta löytyy lisää matskua. Kantsii tsekkailla ainakin Steel Dragonin We All Die Young ja Black Sabbathin Children of the Sea sekä Neon Knights sekä Rainbown jo mainittu Stargazer.

Mitä rokimpaa musiikkai diggailevat palstaveljet ja -siskot ovat yleisesti mieltä siitä, että akat lauleskelevat äijien väkevästi esittämiä ralleja ja mikä on mielipide tästä kyseisestä Jenny Pauznerista ylipäätään? Itse olen sen koulukunnan miehiä, että jos rouhea rocksaundi löytyy, niin kaikin mokomin ja Jenny saa itseltäni erittäinkin paljon pointseja. Tarkemmin mietittynä tästä laulajasta tulee mieleen Doro Pesch, eikä se ole laisinkaan huono mielleyhtymä. Kuorotyttöpiipityksellä tai sanan varsinaisessa merkityksessä munattomalla hoilottelulla ei passaa mennä heviklassikoita sotkemaan.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uncut-niminen musiikkilehti jää käteen aina silloin tällöin. Usein siinä on mukana CD-levy, milloin minkäkin teeman ympäriltä. Olen jostain syystä jättänyt kuuntelematta montakin näistä kokoelmista, vaikka kokemus on osoittanut, että niistä yleensä löytyy vähintään yksi uusi tuttavuus, jonka tuotantoon haluan ehdottomasti tutustua (mm. Nitin Sawhney, the Waterboys). Nyt löytyi kaapista Uncutin playlist-cd vuodelta 2006 ja ensimmäinen herkku sieltä oli Judee Sill - 70-luvun artisti, joka asui Laurel Canyonissa ja jäi kollegojensa (Carole King, Joni Mitchell) varjoon. Tekeillä on syyskuussa 2009 julkaistavaksi aiottu tribuutti 'Crayon Angel: A Tribute to the Music of Judee Sill' jota odotan mielenkiinnolla. Tuubista löytyi Uncutilla ollut biisi unplugged-versiona: http://www.youtube.com/watch?v=0feFedDW_iQ
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Dream Theater - In the Presence of Enemies 2

Tai oikeastaan kuuntelin koko albumin ja viimeinen raita lähti käyntiin tätä kirjoittaessa.

Aiemmin olen pitänyt tätä ja Train of Thoughs:ia "välilevyinä", mutta pikku hiljaa nämäkin ovat alkaneet avautumaan. "Uusi DT" vaati ainakin meikäläisellä useamman kuuntelukerran ennenkuin siitä oppii pitämään.

Tästä uusimmasta Black Clouds & Silver Linings levyn biiseistä olen pysytellyt erossa levyjulkaisuun saakka.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Belle Who - Can't Whistle When You Smile

Pari päivää tullut kuunneltua tätä tuoreeen kuuloista, iloista, huoletonta ja hyvinsoivaa levyä.
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Raaka-Aine ja kappaleensa Miehen työ. On nyt soinut repeatilla jokusen kerran ympäri ja saa soida vastakin. Onpahan taas pitkästä aikaa kerralla tajuntaan jysähtävä ralli hieman, kuten aikanaan Ruoskan Kiroa-biisin kanssa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Amorphis - Highest Star

Amorphiksen upea uutukainen joka useamman kuuntelukerran myötä nostaa päätään enemmän ja enemmän. Tämä yksi levyn upeimpia kappaleita, vahvasti kaksijakoinen jossa kevyt sekä haikea ja raskas sekä junttaava lyövät kättä mitä hienoimmalla tavalla.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Iron Maiden ja Death On The Road. Jälleen hieno livekiekko Maidenilta.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Amorphis - Highest Star

Amorphiksen upea uutukainen joka useamman kuuntelukerran myötä nostaa päätään enemmän ja enemmän. Tämä yksi levyn upeimpia kappaleita, vahvasti kaksijakoinen jossa kevyt sekä haikea ja raskas sekä junttaava lyövät kättä mitä hienoimmalla tavalla.

On muuten aivan järkyttävän loistava levy. Noin 15 kuuntelukertaa takana ja oikein täytyy ihmetellä Joutsenen lauluääntä, tuntuu kuin joka kappaleessa olisi eri laulaja ja parhaissa jopa kolme.

Nimibiisi Skyforger on tällä hetkellä se biisi, joka iskee koviten.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nimibiisi Skyforger on tällä hetkellä se biisi, joka iskee koviten.

Minulla se on edelleen tuo upea From the heaven of my heart mutta onhan tuo kyllä nyt muutaman kuuntelun perusteella niin läpeensä kova levy että vaikea on yhtään biisiä ihan selkeästi ylitse muiden nostaa. Ja ihan samaa mieltä myös tuosta Joutsenen lauluäänestä, on kyllä kyseessä ihan hämmästyttävän monipuolinen laulaja ja välillä tulee kyllä äimisteltyä että "miten helvetissä se tuonkin pystyy laulamaan". Ei voi muuta kuin sanoa että Joutsenen tulo bändiin oli parasta mitä Amorphikselle saattoi tapahtua, puhalsi kyllä ihan uutta henkeä jo vähän väsähtäneeseen bändiin.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uncut-kokoelmasta vuodelta 2006 löytyi sitten myös Midlaken 'Roscoe'.
Mikä ihme tässä biisissä vetoaa? Jotenkin vanhan oloinen, kummallinen, mutta niin vaan se on hiljalleen kivunnut IPodissani soitetuimpien listalle. YouTubessa on toinenkin versio biisistä, mutta tämä pitempi kummittelee minulla.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Luultavasti edelleen pidän Manic Street Preachersia ykkössuosikkinani, mutta loppujen lopuksi niitä tulee kuunneltua nykyään aika harvoin. No, Journal For Plague Lovers sytytti vanhan rakkauden uuteen liekkiin. GenerationTerrorists juuri päättyi ja Gold Against The Soul pärähti soimaan. Toimii. Hyvin. Edelleen.

Ja tänään tuli postissa Levinhurstin pian ilmestyvän albumin kolmen biisin ennakkopromo. Siinä mallia isoille levy-yhtiöille: kun albumin julkaisu viivästyi kesäkuun puolelle, lähetettiin hyvitykseksi tuo promo ilmaiseksi ennakkotilaajille. Levinhursthan on ex-Cure Lol Tolhurstin ja vaimonsa Cindy Levinsonin muodostama kivaa syntikkapoppista soittava duo. Kaksi aikaisempaa albumia on jäänyt valitettavan vähälle huomiolle. Näiden ennakkobiisien perusteella nyt on odotettavissa loistava levy. Mainittakoon myös, että tälle levylle kokoonpanoon on liittynyt myös basisti Michael Dempsey, eli nyt Levinhurstissa on mukana 2/3 The Curen ensimmäisestä levyttäneestä kokoonpanosta.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Pitääpä tsekata tuo Levinhurst. Nyt soi kesäpäivän karkoittaja Fields of Nephilim ja levy Mourning Sun.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Täälläkin Skyforgerin ensimmäiset maistelut meneillään. Tasainen kokonaisuus, jonka huippuhetkiksi ovat nyt aluksi nousseet Majestic Beastin tyylikkäästi jyräävä itämaisvaikutteinen intro+Joutsenen mörinät sekä jo mainittu Highest Star.

Erittäin kovalta levyltä kyllä vaikuttaa ja nousee varmasti korkealle omallakin kohdallani tämän vuoden levyä kun joskus valitaan. Onhan siellä toki vielä mm. Riversidea ja Porcuja tulossa. Kaiken kaikkiaan siis aika hyvä levyvuosi on itselle muodostumassa.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Oli pakko pistää soimaan Spotifysta tuo Skyforger. Vaikuttaa kyllä todella pätevältä levyltä. Nyt on menossa neljäs kuuntelukerta putkeen ja sieltä avautuu koko ajan ihan uusia juttuja. Tällä hetkellä kolisee parhaiten levyn nimikkobiisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös