Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 906 183
  • 21 751

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kesää ja tulevaa POS-albumia odotellessa Pain of Salvation;The Perfect Element. Tutustuin bändiin Remedy Lane-levyn kautta ja sieltä se bändin omasta mielestäni paras biisi (Trace of blood) löytyy, mutta tästä on omalla kohdallani pikkuhiljaa muodostunut se bändin ehjin ja paras kokonaisuus.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kesää ja tulevaa POS-albumia odotellessa Pain of Salvation;The Perfect Element.
Hieno albumi. Oma suosikkini noilta heti BE:n jälkeen. Tuo BE tahtoo jakaa mielipiteitä, itselleni se kolahti ensimmäisenä tuon bändin tuotannosta. Vaikka sitä pidetään ehkä vaikeimmin lähestyttävimpänä albumina. Jotenkin se koko idea ja musiikillisten piirteiden laaja kirjo säväytti oitis. Sen pohjalta piti BE - Original Stage Production DVD:kin hankkia. Todella hieno konsertti kyseessä ja nostaa koko konseptin ihan uusiin sfääreihin ja osa kappaleista on itse asiassa livemuodossa parempia kuin varsinaisella studioalbumilla.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hieno albumi. Oma suosikkini noilta heti BE:n jälkeen. Tuo BE tahtoo jakaa mielipiteitä, itselleni se kolahti ensimmäisenä tuon bändin tuotannosta.

Omalla kohdallani on taas päin vastoin. Ei tahdo tuo BE aueta oikein millään. No, täytynee ottaa sekin taas työn alle joku päivä. Josko aika olis tehny tehtävänsä.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Pari kertaa olen pyöräyttänyt läpi Röyksoppin Juniorin, kun siitä niin paljon hyvää olen kuullut. Hyvältä vaikuttaa. Itse unohdin Röyksoppin kokonaan tuonne vuosituhannen vaihteseen. Bändi on ollut minulle pelkkä Epple ja Poor Leno -video. Kai tässä sitten on missattu jotain aika hyvää.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eaglesin keikan 150 euron liput kelpaisivat milloin vain. Vaikka ehdoiksi heitettäisiin flanellipaidan pitäminen, niin voisin venyä noinkin pitkälle. I can't tell you why tuli kuunneltua juuri ja Don Felderin kitarasoolo on edelleen loistava. One of these nightsin alku saa aina pistämään volan kovemmalle.

Röyksoppin kohdalla The Understanding todella hyvää kamaa, ehdottomasti jälleen pistettävä heavy rotationiin. Tänään tuli myös tsekattua Pet Shop Boysin uusin "Yes". Yllättävän hyviä juttuja sieltä saatu esiin. Olin jo vähän haudannut tämän porukan uudet matskut. Fundamental oli mielestäni huono. Onko esim. hannes jo tsekannut uuden?

MACK
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Mastodon-Crack the Skye ollut täällä tehokuuntelussa. On kyllä taas monumentaalisen kuuloista menoa. Hyvältä kuulostaa, jos vanhat merkit pitää paikkansa Mastodonin kanssa niin vielä paremmalta muutaman kymmenen pyöräytyskerran jälkeen. Voi suositella myös palstan proge-hörhöille.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Amorphiksen demo Disment Of Soul noin vuodelta 1991. Hiukan erityylistä tähän päivään verrattuna.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Burzum - Det Som Engang Var
Burzum - Filosofem


Kuulemma klassikoita, varsinkin ensimmäinen. Hyvähän se on, pakko myöntää, vaikka en aikanaan siitä lämmennytkään. Mutta Filosofem kolisee kyllä, ja kovasti. En tajua miten on tullut näin pahasti missattua tälläinen mestariteos elektronisen ja kokeilullisen blackin parissa. Hienoa.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Spotifysta löysin Shadow Galleryn Room V:n kuunteluun. Monen mielestä ei haasta Tyrannya, mutta katsotaan. Ei tämä ensikuuntelun perusteella kovin huonolta kuulosta.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Testament ja tuorein The Formation Of Damnation albumi. Aivan loistavaa thrashia alusta loppuu ja bändi näyttänyt, että näistä nyky thrash-hevi bändeistä on ainakin säilyttänyt uskottavuutensa. Tuleepa vielä Skolnick&Billy sekä kumppanit Ankkarockiinkin myös.
 
Turmion Kätilöitä Spotifysta.

No höh, mutta eihän tämä olekaan hirveää sontaa. Ihan suotta olen bändin kuulemista vältellyt jo monta vuotta. Tämähän on mainiota junttiteknometallia.
 

Kyynhakkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Seinäjokelaaset "palloolu" joukkueet ;o)
Yön hämyisinä tunteina on kiva kuunnella vanhaa Saga:a
Careful where you step juuri menossa, seuraavaksi The Flyer....
 

DaHolla

Jäsen
Manboyn uusi levy "Deus Protector Noster" on ollut nyt tehosoitossa muutaman päivän ja voi todeta että jälleen loistava levy Porin pojilta. Täytyy kyllä toivoa että tällä levyllä viimeistään bändi saisi vähän enemmän näkyvyyttä. Olisi kyllä pitänyt tapahtua jo paljon aikaisemmin sen verran loistavia levyjä on pojat tehneet.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Fleetwood Mac - Rumours

Juu, tiedän. Tää on myynyt kymmeniä miljuunia ja on soft rokkia ja ihan lällöä paskaa ja katu-uskottavuus on miinus monta tuhatta. So what? Tässä on kauniita melodioita, pätevää soittoa ja laulua sekä kaiken alla kummallisen kiero ja dekadentti pohjavire. Vielä kun tietää bändin tyttöjen ja poikien ristiinnainnit, kokaiinivuorien keskellä niiskuttelut sun muut, asettuvat useiden sanoitusten vittumaisuudet kontekstiinsa.

Tätä oli popmusiikin kaunis rappio vuonna 1977.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Itsellä on jonkinlainen ruotsalaisen musiikin villitys päällä. Ruotsalaisen teinitytön suosituksesta viime aikoina ovat olleet tehosoitossa Takida ja Sonic Syndicate. Mielellään kuulisin lisää suosituksia pissiksiltä, sillä ainakin nuo kaksi bändiä toimivat mainiosti.

Takida, Sonic Syndicate, Soilwork, Sabaton, Backyard Babies, The Sounds jne. Hienoa Ruotsi.

Takida - Handlake Village
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Fleetwood Mac - Rumours

Juu, tiedän. Tää on myynyt kymmeniä miljuunia ja on soft rokkia ja ihan lällöä paskaa ja katu-uskottavuus on miinus monta tuhatta. So what? Tässä on kauniita melodioita, pätevää soittoa ja laulua sekä kaiken alla kummallisen kiero ja dekadentti pohjavire.

Kyllä, erinomainen levy. The Chain ehkä paras biisi, varsinkin livetulkinnat '77-'82 ovat loistavia. Bändin toinen kova levy on v. '87 Tango in the Night, toki hieman erilainen tyyliltään.

Ei kai kukaan nyt enää vakavalla naamalla mistään softrock/katu-uskottavuus/lällöaspekteista v.2009 jauha? Eiköhän sellaiset bullshitit mene samaan koppaan "mä en halua kuuluisuutta, mutta otan toki rahat" ja "me ollaan aito bändi aidon tuskan seurauksena, mutta mennään toki rock'n'roll-hall of fameen "-skeidan kanssa.

MACK
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jeps. Big Love, Christinen Isn't It Midnight... Monta hienoa biisiä.

Harmi, että levyä seurannut Tango-kiertue oli semikiusallista kuultavaa L. Buckinghamin hypättyä laivasta. Lavalle pari hmv-kaveria vetämään Bucksin osuuksia. Sielutonta ja sama jatkui seuraavalla levylläkin. Raakaa miten mimmienkin biiseistä lähti särmää pois, kun musiikilliset aivot poistuivat.

MACK
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Harmi, että levyä seurannut Tango-kiertue oli semikiusallista kuultavaa L. Buckinghamin hypättyä laivasta. Lavalle pari hmv-kaveria vetämään Bucksin osuuksia. Sielutonta ja sama jatkui seuraavalla levylläkin. Raakaa miten mimmienkin biiseistä lähti särmää pois, kun musiikilliset aivot poistuivat.

MACK
Luonnollistahan se on että ennemmin tai myöhemmin menee vituiksi.

Hyvä dokkari tuli Rumoursin teosta vastottain Teemalla; vanhaa asiaa toki osittain mutta sangen mielenkiintoinen juttu silti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös