Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 924 843
  • 21 893

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Kwan - Rain (CDS)

Tätä nyt ei välttämättä voi sanoa rapiksi, mutta rappop lienee oikein termi. Uusi tuotanto huomattavasti parempaa kuin aiempi. Livenä kuultuna "Rain" iski lujaa ja joku toinen uusi kappale, jonka nimeä en muista. Singlessä on mukana livevedoksia kolmin kappalein. "Cucumber", RHCP-cover "Give It Away" ja Prince-cover "Sexy M.F.". Ihan toimivalta kuulostavat nämä livecoverit. Parasta Kwania tämä "Rain" sitten "Microphoneayen" jälkeen!

Arvosana asteikolla 4-10 tälle singlelle 9.


Aarne Tenkanen - Best Of Aarne Tenkanen edestä ja takaa :D

Tenkanen on ainakin minun silmässäni legenda. Loistavia sanoituksia a'la Gösta Sundqvist ja Göstan salanimien. Perinteistä Leevi-lyriikkaa Tenkasen karhealla äänellä laulettuna. Huumorimielessä tämä on todella helmilevy, joka jää kulttilevyksi Nykästen ja Halmeiden tapaan. Se minua jäi vaivaamaan, ettei "Käsittämättömän kaunis nainen" Popcorn-sampleineen ollut mukana.

Arvosana asteikolla 4-10 tälle levylle 9.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Ayreonin Into The Electric Castle - The Space Opera. Ja ilmeisesti kyseessä on jonkinlainen erikoispainos, ainakin levyn kannessa puhutaan 5000 kappaleen editionista.

Aika erikoinen tuo levy on. Toisaalta, mitä muuta Ayreonilta voi odottaa? Mukavaa chillailumusiikkia.
 

Aksu

Jäsen
CMX:n tuotanto. Viime lauantaina kuultu hartaustilaisuus ála CMX jätti taas jälkensä. Auton ikkuna auki ja omakotitaloalueille terrorisoimaan...
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Eilen illalla tuli mahtava 80-luku henkinen biisi MTV:new issä. Siinä pomppi videolla joku plondi ja taustalla soi huima piipitys. Sanoissa oli jotain sugar honey treasure jne, onko kenellään kertoa mikä saattoi olla kipale näinkin hyvillä vihjeillä? :)

Niin ja nyt soi FC/Kahuna
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tällä hetkellä soi muutama mixtape ylitse muiden autossa työpäivän aikana:

-Paul Van Dyk @ Mayday 11.05.2002
-Benn - TurnTableTango vol2

Nuo rokkaavat kovasti. Bennin setti melko puhdasta teknoa mukavilla kikoilla ja vaihdoilla, PvD:n miksaus alkaa erittäin maistuvilla progeteknoklassikoilla jatkuen Ferry Corstenin Punk-biisin kautta uudempaan tranceen.

Toiset kaksi settiä ovat juhannusta edeltävien Isle Of MTV bileiden innoittamana 90-luvun lopun hollantikiksua sen kultaisilta vuosilta, eli kaksi settiä samalta herralta:

-Ferry Corsten @ Innercity 11.9.1999
-Ferry Corsten @ Trance Energy

Ja fiilistely on taattua!

Autolla kun ajan työkseni, niin loppujen lopuksi duuni on vallan mukavaa kun saa vedellä rönsseliä ja kuunnella loistavaa musiikkia 80% työajasta.

-TommyT-
 

HÄI

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Itse ajattelin juuri ostaa suomirokkia seiskan ja American Officen CD:t. Olen varma että ne ovat taattua tavaraa. Mutta kuten ennenkin olen sanonut, en paljon CD- levyjä osta, koska kuuntelen enemmänkin Radio Cityä. Stadin parasta rokkia.
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
-Junior Jack-Thrill Me
-Roger Sanchez-Another Chance
-K-System-Subadubasound
-Eminem-Whit Out Me

-Dj Frame-
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Do dii, tuli se Shakiran "Laundry Service" hankittua. Kauan sitä meinasinkin, mutta kun levyliikkeessä oli käytettynä ja hintaan 11,90 €, niin ei voinut kieltäytyä :) Kuuntelukierros vasta menossa, joten ei sen takia suurempaa kommenttia. Toki olen kuullut levyltä aiemmin jo viisi kappaletta, joten tiesin mitä odottaa.

Samalla ostin Lordin "Would You Love A Monstermanin?" Loistavaa kotimaista (!) musiikkia! Ei uskoisi sitten millään kotimaiseksi, ei ulkonäöllisesti, eikä musiikillisesti. Kovaa tykitystä, joka tuo mieleen Andrew W.K.:n.
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aphex Twin - Select Ambient Works II (cd2)

Aika erikoista kamaa on varsinkin kun tuon tyyppistä musaa ei ole paljoa tullut kuunneltua.
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
No viime aikoina olen kuunnellut mm. seuraavia levyjä:

Lord EST - Aatelinen
Eminem - The Eminem Show
Giant Robot - Crushing You With Style
Giant Robot - Superweekend
 

bystander

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki, Mika Saukkosen lenkkikengät
tännehän nämä piti pistää. Eli siis viimeaikoina on tullut kuunneltua seuraavanlaisia levyjä:

Aavikko - Aavikko, debyytti-EP, mukavan kieroutunutta instrumentaali-urku-elektroa (parempaa termiä en keksinyt, ampukaa mut) Siilinjärven pojilta. Harmi ettei orkesteri jostain minun käsityskykyni ylittävästä syystä esiinny Koneistossa. Kirjastosta tämän löysin, harmillisen hankalalta tuntuu löytää tätä levyä kaupoista. TJEU Alas Volgaa

LTJ Bukem - Progression Sessions, vol 3. Maailmankuulun brittiläisen drum 'n bass -gurun ties-kuinka-mones levy. Taattua jumpsutusta genren ystäville. TJEU Big Bud

sekä

Absoluuttinen Nollapiste - Olen pahoillani, valitut teokset 1994-2000, Rovaniemen proge-ihmeiden kokoelma löytyi tämäkin kirjastosta. Kattava läpileikkaus orkesterin uraan. Ei mikään pakkohankinta Abso-fanille, ainoastaan yksi ennen julkaisematon kappale. TJEU Hyviä muistoja, huomenna suihkuun
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Squarepusher - Music Is A Rotted One Note
Hole - Celebrity Skin


ja juuri nyt

Future Sound Of London - Cascade.
 

KuPLa

Jäsen
Suosikkijoukkue
¤ Saipa ¤
Tässä oon kuunnellu Iron Maidenin, Panteran, Arch Enemyn ja In Flamesin tuontantoa aika paljon, mutta kyllä kotimainen Jorma Kääriäinen & Agents, Topi Sorsakoski Agents ajoilta ja eri artistien Tangoa, humppaa sehän riippuu tilanteesta mikä sopii mihi :)
 

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Toista kertaa vastailen tähän topikkiin.

Nyt soi jo paria kertaan putkeen Don Huonot - Sydänpuu.
Tämä biisi on yksi hienoimmista, ellei hienoi mitä tässä suomen kielellä on muutamaan vuoteen tehty. Minä tykkää täysillä, en tiedä muista.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Mikko Alatalo - Ollaan sitä nyt niin neekeriä

Enää pitäisi tietää, että onko tämä helmi vielä Mikon keikkasetissä?
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Pääpaino konemusiikissa

Eli viikonlopun hankintoja seuraavat:

-DJ Copper: "Turn On The Night" -CDS
-Mighty 44: "Mighty 44" -CDS
-Caater: "Friday" -CDS
-Magic Finger Project: The All Time Greatest Synthesizer Hits Now & Forever Vol. 1


DJ Copper, Jyväskylän lahja suomalaiselle konemusiikille. Uusi tuttavuus, sitäkin vetävämpi kappale. Naisvokaalit tuovat mieleen legendaarisen eurodancen, vaikka tässä ei olekaan miesräppejä. Erittäin vetovoimainen kappale.

Mighty 44 samplaa luvalla Darudea. Ihan menevä kappale, joksenkin tämä ei tuo mitään uuttaa JS16:n studiosta. Kaikki perinteiset kliseet, mitä Bomfunkilla, Darudella ja JS16:n alaisuudesta tulleilla on, mutta silti tässä iskee jokin ja kovaa.

Caater, virolaista trance(poppi)a. Singlen nimikkokappale on melko vetovoimaista trancea, Caaterin maustein. Singlen b-puoli on DM-cover "Enjoy The Silence". 80-luvun yksi parhaimmista kappaleista saa tässä trancemuodon, jossa vokaalit ovat todella minimaalisia. Ei oikein onnistunut cover, mutta kokonaisuutena perus-Caateria singlen kappaleet.

Magic Finger Project on helmiostos! 11,95 € Anttilassa ja legendaarisia elokuvateemoja ja muita tunnareita syntikkamuodossa 2001 versioina. Mielestäni joissain kappaleissa olisi oikea termi synatrance, koska muutamassa on aistittavissa trancevaikutteita melkoisesti, muun muassa nostatuskohtia. "Crockett's Theme", "Popcorn", "Axel F" ja nää kaikki muut perinteiset löytyvät tästä. Ehdoton helmilevy syntikkafaneille!
 

Kurgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K. -guardian of ätppomk-
Marsseja (vanhempaa kalustoa), klassista(Wagneria), Sinatraa, Tony Bennettiä, Glenn Milleriä, Vera Lynniä, ikivihreitä, sekä uudemmasta osastosta menee tuo raskaampi. Tekno ja konekikkailu, kuten lökäpöksymusiikkikaan ei säväytä, nyt soi taustalla Rammsteinin "Sonne".
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Nyt musiikkia

Elikkäs kuuntelussa dällä hedkellä on Daven ja sen bändin..
(muistikatkos.. google).. orfeus 70-luvulla väsäämä Musiikkia.
Levyn biisit tuovat mieleen edellisen levyn (Sirkus) sekä Orfeuksen hajottua soolona tehdyn Fjandjangon "risteytyksen". Kuitenkin sanoitukset ovat hyviä ja soundi rauhallinen.
Levyn suosikki biisi on hieno vaikkakin hieman synkkä "kuinka yö meni pois".

Ps. oltiin tossa poikien kanssa virossa ja sieltä löytyi aarre
nimittäin disko kulta-ajan helmi ja Olavi Granströmmin suosikki pumpun Ottawan-yhtyeen kokoelma greatest hits eli kaikki parhaat styket saman c-kasetin sisällä.
 
Viimeksi muokattu:

Huuhaa

Jäsen
Lordi
Mighty 44
Stratovarius
CMX
Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus

Leonard Cohen
Taneli Mäkelä
Rainbow
Kirka
Tiktak
Zen Cafe
HIM
Pirkka-Pekka Petelius
Neljä Ruusua
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Dylan, Young, Nirvana

Jälleen on hannes-paran mieli järkkynyt. CD-tallenteista on ilmoille pistetty kaksi tajunnan räjäyttäjää, tosin hemmoilta joilta moista voi odottaa.

Häpeäkseni on myönnettävä, että Bob Dylanin Blonde on Blonde sujahti laser-silmän alle toimestani vasta viime viikolla. Mutta sinne se on sitten jäänyt majaa pitämään. Paluuta(ko) ei ole. Kentin Hagnesta Hill, niin hieno kuin se onkin, väistyköön hetkeksi. Zimmermannin levyn ensimmäiset 6-8 kappaletta ovat toinen toistaan nerokkaampia, yksinkertaisia helmiä, tohdinko sanoa, folk-musiikin saralla. Jos olette vierastaneet Dylania hippien hapatuksena, niin nyt on aika hylätä moiset aatteet.

"Helpless like a rich man´s son..."

Jaa se toinen. Niilo Nuori, a.k.a. Neil Young, on vuosikymmenet sitten laittanut ilmoille levyllisen musiikkia After the Goldrush-nimikkeen alla. Nyt digitallenteena kuunteluuni päässyt kiekko ei täysillä mieltäni kaapannut, mutta minuutin ja 17 sekuntia kestävä Till the morning comes on huumorin saralla ylittämätön esitys. Ja kaiken lisäksi valtaisan nätisti soljuva pop-helmi. Hassua, kerrassaan.

Tuli myös jälleen havaittua se tosi seikka, että Nirvanan In Utero on loistelias levy. Ihan Nevermindin kannoilla, ellei rinnalla sitten.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Tän päivän satoa:

-Nightwish - "Bless The Child" (CDS)
-Denigrate - "Mombasa" (CDS)
-DJ Slow - "Got To Funk" (CDS)
-DJ Convention (2 CD)

Nightwishin uusin single on pienoinen pettymys mahtavaan "Ever Dreamiin" verrattuna. Jää huomattavasti sen vetovoimaisuudesta. Singlen b-puoli on yllättävän poppikappale Nightwishiltä. Ei siinä mitään, mutta väkisin b-puoli menee a-puolen ohi singlen parhaaksi kappaleeksi.

Denigrate kierrättää Taiskaa. Kappale tulee olemaan "Menolippu Mombasaan"-elokuvan tunnuskappale. Ihan vetävän version pojat ovat vääntäneet. Jotenkin parempi versio tämä uusioversio. Alkuperäistä en ole kovin montaa kertaa kuullut, mutta tätä on jo kyllästymiseen asti soitettu radiotaajuuksilla. Hyvä kappale, ei siinä mitään.

DJ Slow, mies Upsider-mainosmusiikin takana. Menevä funkpainoitteinen kappale, joka on loistava biletysbiisi. Pepe Deluxen musiikiin verrattuna tämä on miehen ominkin sanoin huomattavasti tanssittavampaa materiaalia. Tästä on hyvä aloittaa sooloura.

DJ Convention on tuplalevyllinen kaikenlaista konemusaa, pääpaino kevyessä trancepopissa. Halpiskorista löysin, pieni pettymys, mutta silti hintansa arvoinen. Levyn helmenä Paul van Dyk ja "We Are Alive".
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Taasen muutama uutuus pyörimässä:

Blindside - silence
downthesun
Primal Scream - The Evil Heat
Suede - A New Morning
Underworld - uusimman promo
Stone Sour - Stone Sour
Sasha - Airdrawndagger
Oasis - Live at Finsbury Park
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös