Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 905 689
  • 21 751

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Horkyze slize, slovakialaista? punkkia. Bongattu Ustrnul vs. Vopat tappelun taustalta soimasta. Sen verran hyvän kuuloista, että pitänee etsiä mistä voi tilata ihan laillisen albumin.

http://www.youtube.com/watch?v=cu3CgRzWdjc&NR=1
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Kaikenlaista, mutta kyllähän te esim. Bloc Partya, Nirvanaa ja The Clashia osaatte kuunnella ilmankin. Mutta entä ABC:ta? Hommasin vihdoin oman kappaleen The Lexicon of Lovea, kun ei kirjastosta nauhoitettua c-kasettia nykyään tule kuunneltua.

Toimiihan tämä. 80-lukulaista musikaalivaikutteista syntetisaattorifunksoulia. Aika homppelia siis, mutta vastustamatonta.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Kaikenlaista, mutta kyllähän te esim. Bloc Partya, Nirvanaa ja The Clashia osaatte kuunnella ilmankin. Mutta entä ABC:ta? Hommasin vihdoin oman kappaleen The Lexicon of Lovea, kun ei kirjastosta nauhoitettua c-kasettia nykyään tule kuunneltua.

Toimiihan tämä. 80-lukulaista musikaalivaikutteista syntetisaattorifunksoulia. Aika homppelia siis, mutta vastustamatonta.
Totta munassahan ABC on aina aika ajoin soittolistalla. Tuoreemmista Alphabet City on ihan OK levy. Fry on tyylikäs jätkä kyllä.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Celtic Frost: Monotheist

Tasan niin hilpeää kuin mikä on fiilis tänään.
 
Muistinpa nimimerkki Blackien olemassaolon ja pistin sen kunniaksi WASP:ia soimaan. Nyt soi "Animal (fuck like a beast)", joka ilman muuta kertoo tästä Jatkoajan nimimerkistä. On se vaan eläin.
 
Viimeksi muokattu:

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Van Halen - 5150

Sanokoot DLR-maanikot mitä lystää, mutta Halenin jakauduttua emobändi teki paljon paremman levyn kuin Dave. Tässä on, Eat 'em and Smilesta poiketen, jopa oikeasti sävellettyjä biisejä sekä tyylitajuinen kitaristi. Laulajakin pysyy nuotissa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Heartin loistava kokoelma The Essential Heart. On ne Wilsonin siskokset vaan aika tätejä!
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Hurriganes Rock ´N Roll all night long 1973-1988 DVD

Ihan helmi settiä lentää kyllä Ganesilta. Varsinkin toiselta levyltä löytyy paljon matskua, jota en ollut aiemmin nähnytkään. 1980-luvun alussa näytti Ganes kyllä olleen todella kovassa iskussa, hyvin äijät vetää.

Jotenkin huvittavaa välillä tuo Remun laulu, kun mies vetää 90% sanoista ihan omiaan. Ganes on kyllä ihmeellinen bändi, vaikkei bändi musiikillisesti mitään kovin ihmeellistä ole koskaan ollut, niin jokin siinä silti kiehtoo julmatusti.

Itselleni uppoaa ainakin aika perkeleen hyvin!!
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Metallica - Low Man's Lyric

Tiedän että Load ja Reload eivät ole kovinkaan monen Metallica-diggarin mieleen mutta minusta molemmilla levyillä on muutama todella upea biisi. Low Man's Lyric on yksi niistä, kenties Reloadin paras.
Ohhoh. Varmaan ensimmäistä kertaa kuulen jonkun muunkin pitävän kyseisestä biisistä. Silkkaa parhautta tosiaankin, mutta harvoin kuulee muiden näin sanovan.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Silent Force nimisen bändin uusin levy Walk the Earth kuuntelussa ja on kyllä ollut hyvä levy. Suosittelen tutustumaan jos pitää melodisesta metallista.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit-Liverpool-Celtic

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jan Hammer: Complete Miami Vice Collection. Aivan mahtavaa tunnelmointia.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Flogging Molly - Drunken Lullabies

Maailman viihdyttävimmän livebändin keikkaa odotellessa \o/
Ovatko tulossa Suomeen?

2006 Ankkarockissa näin bändin livenä ja ei voi todellakaan sanoa, että kylmäksi olisi jättänyt. Sää oli varsin helteinen ja vauhdikas keikka yhdistettynä siihen sai kyllä mehut pois, mutta oli sen arvoista.

Tämän bändin kyllä näkisi mieluusti uudelleenkin, on sen verran verraton tapaus.

***

Itsehän kuuntelen nyt Tangerine Dreamia ja levy on The Sorcerer (Pelon palkka) soundtrack.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Black Mountain - In the Future
Itselleni uusi tuttavuus ja täytyy heti alkuun todeta, että Kanadasta voi sittenkin tulla hyvää musiikkia Rushin ja Godspeed You! Black Emperorin lisäksi. Tykästyin tässä bändin uutukaisessa nimenomaan vanhahtavan pehmeisiin soundeihin, rentoon ja luontevan kuuloiseen soitantaan sekä tietty laadukkaaseen biisimateriaaliin. Mielenkiintoisimpia tuttavuuksia pitkiin aikoihin. Suosittelen kaikille, jotka diggailevat vähänkin vanhempaa (vaikka kyseessä ei olekaan vanha bändi), ehkäpä psykedeelisin sävyttein varustettua rockia.

http://myspace.com/blackmountain

Cypress Hill - Temples of Doom
Kaikkihan tämän tietävät... Kaivoin pitkästä aikaa levyhyllystä ja hyvältähän tämä kuulostaa vieläkin. Itse asiassa melko synkkätunnelmainen levy ja niitä harvoja rap-levytyksiä, joita itse jaksaa kuunnella.

Faithless - Outrospective
Faithlessin albumikokonaisuudet ovat harvemmin pettäneet, ja poikkeusta ei tee tämäkään. Intoiluni yhtyettä kohtaan alkoi aikanaan kaverin ansioista debyyttilevytyksestä Reverance, jolloin sain todeta poppoon taitavan ansiokkaasti sen kevyemmän ja chillimmän fiilistelyn, mutta myös raskaammat biitit. Tämä levytys on huomattavasti edellä mainittua kevyempi sisältäen vähemmän yksittäisiä hittejä, mutta lienee albumikokonaisuutena hieman eheämpi. Niille, jotka eivät ole yhtyeeseen ennen tutustuneet, ja haluavat kuunnella laadukasta ja monipuolista konemusiikkia, suosittelen alkajaisiksi juuri edellä mainittua Reverancea, josta voikin sitten edetä tuotannossa kronologisesti, mikäli nappaa.

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=69276674

HorrorPops - Bring it On!l
Myös uusi tuttavuus. Tämä on tällainen nimenomaan leppoisa albumi, joka iski oikeastaan heti ensikuulemalla. Tasaisen laadukas ja tarttuva biisimateriaali, joka kantaa hyvin kestonsa loppuun asti. Tuskinpa jaksan enää kuunnella säännöllisesti muutaman vuoden päästä, mutta silti nykymusiikissa positiivinen tuttavuus. Tyylilajinahan on sellainen punk-sävytteinen psycho-/rockabillymeininki. Uutta levyä vissiin pukkaa, täytynee käydä siis ostoksilla. Kuunnelkaa itse:

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=6058446

Therapy? - Troublegum
Sainpa vihdoinkin hankittua tämän kultaisen klassikon 90-luvulta. Troublegum on mielestäni sitä aikaa kun yhtye oli parhaimmillaan (vaikka toki laadukasta kamaa on tullut myöhemminkin), ja ehkäpä tämä on juuri se suurin klassikkoalbumi. Therapy? kuuluu mielestäni aliarvostetuimpiin yhtyeisiin maan päällä. Knoppitietona mainittakoon se, että levyltä löytyvä Screamager-hitti on ensimmäinen biisi, jonka olen opetellut soittamaan kitaralla :)

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=23245957
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Entisen Afghan Whigs -päällikön Greg Dullin nykyinen orkesteri, Twilight Singers, on saanut viime päivinä mukavasti peliaikaa jenkkakoneessani. Bändin tuorein (2006) ja ehkäpä paras levy, karunkaunis addiktioeepos Powder Burns, soi nyt. Suosittelen kaikille, joilla vielä on tunteita. Minkäänlaisia.
 

M#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
NYR
Bullet For My Valentine - Scream Aim Fire levy allekirjoittaneella kuuntelussa. Mielestäni ei yllä aivan Poisonin tasolle, mutta mielekästä kuunneltavaa kuitenkin. Kuten ylempänä jo mainittiin, tämä on hyvä hankinta The Poison levystä diganneille. Onko kukaan levyä kuunnellut huomannut pitävänsä yllättävän paljon näistä levyn slovareista kuten Forever and Always ja Hearts Burst Into Fire? Itselleni nämä kolahtaa muiden joukossa erittäin hyvin.
 

M10

Jäsen
Tänään se paljon odotettu levy sitten ilmestyi; The Mars Volta - Bedlam in Goliath. Saman tien piti hakea oma kappale pois Hämeenlinnan Levykellarista.

Muutaman kerran olen levyn kuunnellut läpi ja takuuvarmaa TMV:aa tämä on. Myöhemmin lisää tarkempia ajatuksia bändin omassa ketjussa.

Kolmosbiisi Ilyena vaikuttaa jo vuoden musiikkiteolta.
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
On kyllä ihan hemmetin vakuuttavan kuuloinen levy tuo The Mars Voltan uusi. Amputechture jäi kylmäksi, mutta nyt mennään taas. Se siis minullakin kuuntelussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös