Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 906 102
  • 21 751

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Deep Purple - Knocking at your back door

Toimii kyllä vallan mainiosti taas pitkästä aikaa.
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Godspeed You Black Emperor! - F# A# (Infinity)

Pitkästä aikaa ko. orkesterin ensimmäinen levy soitossa. Hyvältä kuulostaa taasen.
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Familjen - Det snurrar i min skalle

Nyt vasta tutustuin tähän yhden miehen projektiin paremmin, kun sain tuon viime vuonna ilmestyneen levyn ostettua. Ruotsiksi laulettua tanssittavaa elektrohousea, erittäin loistavaa tavaraa. Meni samantien viime vuoden top5-levyihin. TJEU: Familjen - Det snurrar i min skalle tai Familjen - Hög luft.

Familjenhan kiertää tällä hetkellä Suomea Kentin kanssa ja torstaina vetää yksin keikan Tavastialla, jonne on jo lippu toki hommattu.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Familjenhan kiertää tällä hetkellä Suomea Kentin kanssa ja torstaina vetää yksin keikan Tavastialla, jonne on jo lippu toki hommattu.
Kent kiertää täällä vasta reilun parin viikon päästä....
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Ruoska - Helvettiin jäätynyt

Parin kuuntelukerran jälkeen kuulostaa ihan mukavalta, eiköhän se tästä vaan parane. Kertsi on ehkä vähän liian "pop", esim verrattuna toiseen uuteen biisiin Pirunkieleen, joka on aikamoista räminää koko biisi.
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Talib Kwelin - "Ear drum" albumi soimassa. Todella hyvältä kuulostaa! Positiivinen yllätys. Varsinkin kappale "Hot Thing" iskee ihan täysillä.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
The Policen tuplakokoelma The Police.

Iskikin todellinen yllätys, täällähän on todella upeaa kamaa ja paljon! Ennestään tuttuja olivat ne isoimmat hitit (Every Breath, Roxanne, Message jne.) sekä suosikkini Don't Stand So Close to Me, mutta monta uutta suosikkia on löytynyt (Can't Stand Losing You, Next to You, Hole in My Life, Ragatta De Blanc, Walking on the Moon). Bändin kehityksen huomaa myös hienosti kronologisessa järjestyksessä etenevästä kokoelmasta. Alkupuolen biisit ovat yksinkertaisuudessaan ja "naiiviudessaan" hauskoja, myöhemmin alkaa löytyä vähän monitasoisempia virityksiä. Kaiken kaikkiaan upea paketti, todellakin kannatti hankkia (ei siitä The Best of Sting & The Police-rahastuksesta ollutkaan mihinkään).
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Iron Maidenin Death On The Road levyhän tässä parasta aikaa soi. Kattoo mitä kivaa sitä sitten löytäisi. Hyvä levyhän tämä on.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Jenny Owen Youngs, tosin vasta ep:n verran materiaalia hallussa mutta lisää pitää hommata.

Hot in Herre, kannattaapi klikkailla
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Pepe Deluxen Beatitude soi. Hyvää suomalaista.
 

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
David Gilmourin "About Face". Ajatonta kamaa, "ison" kuuloista.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Indican ensihitti Scarlett teki minusta saman tien kaappifanin, mutta aika pian huomasi, että mitä sitä kaapissa pysymään. Niin paljoa ei kuitenkaan kolissut, että levyjä olisin ostanut. Nightwish-lämmitelyiden jälkeen sekin piti kuitenkin tehdä ja kyllähän nämä hienosti toimivat. Etenkään uusimman albumin Kadonnut Puutarha jälkeen bändin ei pitäisi olla kenellekään enää pelkkä salainen paha.

Pitänee suunnata On The Rocksiin kuun viimeinen päivä.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Opeth:Blackwater Park.

Itse asiassa Opeth on jostain syystä jäänyt itseltäni paitsioon. Vaikka olen bändin tiennyt jo jonkin aikaa, ei vain ole tullut kuunneltua. Olisikohan se tuon Death Metal-mörinän peruja, karsastan kyseistä laulutyyliä ehkä hieman (vaikka muuten uppoaa kaikenlainen tuplabasarimättö, mene ja tiedä).

Joka tapauksessa tätä nyt on tullut kuunneltua ja on kyllä suoraan sanoen lumoava levy.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
22-Pistepirkko - Rumble City, LaLa Land

Pitkästä aikaa. Yksi bändin parhaista, ja ehkä kaikkein helpoimmin lähestyttävä levy.
 

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Radiopään uutta In Rainbowsia on tullut kuunneltua putkeen pari päivää (vinyyliltä mitenkäs muutenkaan) ja on kyllä niin pirun hyvä levy. Videotape / Weird Fishes / All I Need vetää hiljaiseksi.

Myös The Nationalin Boxer ollut ahkerassa kuuntelussa.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuuntelussa juuri nyt:

Bullet For my Valentine - Scream, Aim, Fire.

Tämän walesilaisyhtyeen esikoislevy The Poison yllätti ainakin meikäläisen olemalla ihan mieluisaa kuunneltavaa. Uudella levyllä on menty metalcoresta enemmän thrashin suuntaan ja vaikka uusi platta on edeltäjäänsä jonkin verran agressiivisempi, niin melko leppoisaa paukutusta ja tiluttelua tämä silti on.

Ekasta levystä pitäneille suosittelen lämpimästi.

Toinen levy, jota tässä olen illan mittaan kuunnellut on Edge Of Sanityn neljätoista vuotta vanha Purgatory Afterglow. Ainakaan kymmeneen vuoteen en ole kyseistä kiekkoa soittimessa pyöräyttänyt, mutta silti osasin hämmästyksekseni Black Tearsin sanat vieläkin ulkoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös