Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 907 725
  • 21 752

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Laura Veirs

Lounaalla piti oikein käydä kysymässä henkilökunnalta, mikä artisti oli soimassa ko. kuppilan soittimessa. Paljastui Laura Veirsiksi. Ja kun muutenkin olin keskustassa asioilla, pitihän Jäänsärkijästä hakea hiukan näytteitä. Menee aika tyylikkäästi osastolle Suzanne Vega - Beth Orton. Miksei hiukan tai vähän enemmän Joni Mitchellillekin. Olisitte aikaisemmin kertoneet, että tällainenkin on olemassa!

Lyhyesti siis: nainen ja kitara. Yksinkertaista, mutta toimivaa.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Primal Fear ja The Very Best of Primal Fear 2CD boksi kuuntelussa tällä hetkellä. Bändi esiintyy pian (tämän kuun lopussa) Club Teatrialla niin hyvähän se on vähän päästä tunnelmaan mukaan.
 

Stigu

Jäsen
. Jokatapauksessa kelpaa ainakin mulle sopivissa annoksissa silloin tällöin varsin hyvin. Sinne Slayerin, Killswitchin, Maidenin ja muun tuulipukuhevin sekaan.
Woe Jumankekka Neely, älä IKINÄ niputa Macyä pitkätukkahippinahkapöksypuppeleiden joukkoon. Vähän sama kuin sanoisin, että Neely, Korhonen ja Kovanen ovat kaikki jääkiekkoilijoita, joista diggaan.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Vähän sama kuin sanoisin, että Neely, Korhonen ja Kovanen ovat kaikki jääkiekkoilijoita, joista diggaan.
Niin, onko tuo sitten loukkaus Neelyä vai Korhosta ja Kovasta kohtaan?

Itse kuuntelen Iron horsea. Country-covereita metallican piiseistä. Toimii tänään.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
melkein vieraissa - Tribuutti Leevi & Leavingsille.

Piti hakea kaupasta tänään. Kyllähän tässä tehdään kunniaa Göstalle ihan huolella. Kaunis, hyvin viimeistelty levy hyvillä artistivalinnoilla. Varsinkin Poika nimeltä Päivi Mariskan vetäisemänä saa karvat pystyyn, täydellistä. Nimisen ja Litmasen versiointi Tuhannen markan setelistä taasen saa hymyn varsin korkealle korviin.

Hassua sinänsä, mikään hirveä Leevi-fani en koskaan ole ollut, levyjäkään ei ole tullut koskaan hankittua. Silti levyn jokaisen biisin sanat löytävät huulille jostain aivojen perukoilta.
 

Malone#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Wolverhampton Wolves
Waltari - The Stage

Yksi ehdottomista all time favoriteista. Helmi bändin tuotannossa, josta muuten en sen kummemmin pidä.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Niin, onko tuo sitten loukkaus Neelyä vai Korhosta ja Kovasta kohtaan?

Niin siitä en tiedä ketä loukataan mutta jäällä ajelen toki milloin vain Kovasen ja Korhosen levyksi kulmaukseen, vaikka yhdellä kertaa vain yhdellä terveellä jalalla vauhtia ottaen...

Ja sori Stigu jos käsitit niin että niputin Macyn samaan kastiin. En niputtanut vaan Iron Maiden ketjussa joku meni niputtamaan kaikki heviä kuuntelevat tuulipukuisiksi junteiksi. Ilmoitin vain että vaikka siis olenkin tuulipukuinen juntti pidän myös Macy Graystä.
 
Viimeksi muokattu:

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Robert Plant & Alison Krauss: Raising sand.

Yllättävä levy, kantria, vanhaa rock'n'rollia, jopa synkkää luimistelua. Piristävän erikoinen levy, jossa hyvällä maulla tehtyjä biisejä. Todennäköisesti vielä paranee muutaman kuuntelukerran jälkeen.
 

MadMike

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HML Huskies, Fremantle Dockers, Western Force
Sotajumala - Teloitus

Ehkä epäsopivaa jonkun mielestä, mutta hyvän kuulosta deathia. Sanoituksista ei kannata ottaa toimintamalleja...
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Black Sabbath - Vol 4.

Suurimpia suosikkejani. Kerran kuussa-parissa täytyy Sapatin 70-luku kuunnella läpi. Siitä saa voimaa.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Northern Kings - Reborn

Kuten joku täällä jo aikaisemmin mainitsi niin todella paha pettymys oli tämä levy. Pari hyvää biisiä löytyy mutta muuten erittäin heikko kiekko. Biisivalinnat myös herättävät vähän ihmetystä. Kouluarvosana 6
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Tänään on ollut pakko kuulla Paul Rodgersin samettista ääntä, joten Freen ja Bad Companyn parhaita paloja olen veivannut. Juuri nyt BC:n "Desolation Angels" -albumilta Evil Wind.
 

Rocco

Jäsen
Sain linkin videoon Electric Six - Gay Bar, joka herätti hilpeyttä. Huomasin että kyseessähän on oikea bändi, ihan varteenotettava sellainen, kun kävin läpi YouTubessa muuta bändin tuotantoa. Nyt on kaapissa bändin levyt Fire, Señor Smoke ja Switzerland.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Jeff Buckley - koko tuotanto shufflella

Tällä mennäänkin vähän aikaa.
 

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hectorin Ei Selityksiä. Todella hieno levy, ehdottomasti paras sitten Yhtenä Iltana.

Lisäksi, tiedä nyt ketä se kiinnostaa, mutta Richard Straussin Also Sprach Zarathrustra on ollut kuuntelussa, kun tovi sitten tuli Yle Teemalta konsertti.

Buckleystä puheen ollen, itse oon aina diggaillut Tim Buckleytä enempi. Käsittämätön laulaja ja biisit ovat ehkä hiukan parempia kuin pojalla. Semmoista raakaa folkkia.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Kaveri on selkeesti kalsarimeiningillä, muttei avaudu oikeaan ketjuun. Itsellä taustalla soi King Diamond.

Kalsarimeiningillä ilman känniosaa oltiin. Buckleylla vaan on hieno fiilistellä ja taas oli sellainen hetki. Artistilta jäi paljon hienoa tekemättä. Liian aikaisin lähti, varmaan olisi ollut paljon annettavaa.

np: Jeff Buckley - What Will You Say [07:35]
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Poisonblack - Lust Stained Despair

Villeä tuli nähtyä tuossa yks päivä töissä ollessani ja kaverin kans tuli vaihdettua vähän tarinoita. Ja pitäähän sitä vähän taas tutustua Poisonblackin tuotantoon pitkästä aikaa.
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Riverside - Rapid Eye Movement

Mitäs tästä sanois... Hemmetin hieno levy. Hyvin lähellä, ettei nouse vuoden kovimmaksi julkaisuksi omassa arvoasteikossani. Behemothin jälkeen se toinen puolalainen bändi, jonka nimi tulee mieleen on tehnyt mielenkiintoisesti fiilistelevän ja tunnelmoivan vaihtoehtorock-levyn, jossa löytyy elementtejä niin aavistuksen progemmasta tavarasta kuin myös metallinkin puolelta. En osaa analysoida, tämä nyt vaan on levy, jota pitää kuunnella ja kuunnella. Erittäin koukuttavaa.

Samael - Solar Soul

Viikon teemana on näemmä ollut hieman tuntemattomammista musiikkimaista tulevien bändien levyt. Sveitsin dark electro-ylpeys (jestas mikä termi, näyttääkin jo ihan hirveältä) latasi aika kovat odotukset edellisellä Reign Of Light-albumillaan tälle uudelle teokselle. Ehkä jopa liian kovat, onhan tämä selkeä jatkumo, mutta tasollisesti jää hieman edeltäjästään. En pidä missään nimessä huonona levynä, mutta silti Reignille jäädään. Sinällään ei ole mikään yllätys, koska edeltäjä oli tällä saralla ehkä parasta mitä maailma päällään kantoi. Toki Samael pitää tasonsa ja paikkansa tällaisen hieman "tanssittavamman" metallin kärkinimenä. Ilman Reign Of Lightia olisin varmasti kehunut tätäkin, mutta nyt sitä en voi ihan täysin tehdä, sen verran korkealla rima oli tätä uutta odottaessa.
 

mazapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Katatonia - The Great Cold Distance

Ja muutakin bändin tuotantoa nyt kuuntelussa. Helevetin hienoja ralleja on, ei voi muuta sanoa. Vaikka tuota äskeistä levyä ovat jotkut suurimmat fanit käsittääkseni haukkuneetkin ehkä heikoimmaksi niin itelle kyllä kolahtaa näin uutena kuuntelijana paremmin kuin hyvin. Teargas, Leaders, Tonight's Music, My Twin, loistavia biisejä. Kaipa täytyy siihen vanhempaankin doomailuun tutustua aikanaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös