Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 906 021
  • 21 751

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Mötley Crüen kokoelma Loud as F@*k on ollut tänään tehosoitossa eilisen loistokeikan jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Heh, löysin kokoelmista 2000 luvun alkupuolella kovasti soineen Lumo yhtyeen esikoisalbumin ja jäi soimaan tämä levy. Paljon hyviä muistoja näistä biiseistä ja edelleen kyllä myös toimii.

Tämä levy jätti aikanaan paljon odotuksia Lumon tulevia levyjä kohtaan, mutta nämä kaksi seuraavaa levyä ovat olleet aika pettymyksiä ja täyttä kuraa suoraansanoen.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Just nyt soi Testamentin Low-albumi. Ja Hail Mary-biisi. Ai sattana!

Märissä unissani mietin mitä olisikaan tapahtunut jos Stonen pojilla olisi työluvat olleet kunnossa sillon n. -89 tai -90 kun pääsivät Testamentille lämppäriksi. Niin kovassa kunnossa kun Testamentkin oli tuohon aikaan, siitä osoituksena vaikkapa Practise what you preach-levy.
 

nastamuumio

Jäsen
Suosikkijoukkue
TIIKERIT (kovin junnuseura ikinä!)
Nyt soi 69 Eyes - Feel Berlin

ja vaihtuu just............tulee shufflella........Bobby Womack - Across the 110th Street...(en ikinä muista bändin nimeä) - Milk & Alcohol...White Lion - When the Children Cry....Anna Hanski ja joku Nobody - Kotiviini....Madonna - La Isla Bonita...Tuomari Nurmio - Valo yössä...Anggun - Saviour...Musical Youth - Pass the Dutchie...Viikate - Leimu...Journey - Only the Young...Dj. Sammy - Heaven...Edwin Starr - War...New Order - Blue Monday...Outhere Brothers - Boom Boom Boom...Dire Straits - Brothers in Arms...Talk Talk - Such a Shame... The Cure - Friday I'm In love...Sepi Kumpulainen - Armotonta menoa...The 69 Eyes - Lost Boys...Eläkeläiset - Sorvarin humppa...Mari Rantasila - Auringossa...Billy Ocean - Get out of My Dreams, Get in to My Car...Kikka - Anna ,kulta, anna...H.I.M. - Killing Loneliness...Den Harrow - Catch the Fox...Pekka Ruuska - Rafaelin enkeli...Black Eyes Peas - My Humps.........................................sitten tuli lähtö...................käydään tuolla keskustassa katotaan sitten myöhemmin....................I'M BACK....

kone on soinnut täällä itsekseen. Astuin sisään niin täällä soi Toto - I'll Be Over You... Leonard Cohen - Hallelujah ....nyt täytyy lähtee rakasteleen tota muijaa, kun se pyytää....jaa se lähtikin vessaan...varmaan huono olo. No kai se kohta sieltä tulee takaisin, no nyt se tuli ja rupes soimaan Sandran Samurai..Ehkä mä oon se Samurai tänä iltana.
 
Viimeksi muokattu:

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Salainen paheeni soi nyt Kaija Koo. Sopii hyvin Lamb Of Godin tykityksen jälkeen, sillä noin 6-7 kertaa tuli luukutettua Sacrament-lätty läpi.
 

konna_kuittaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pohjoisen puhuri puhaltaa, sillä tässä tulee Oulun ylpeys Suomelle. Sarkasmia parhaimmillaan...

Lissut - Pissikset

"Me ollaan pissiksii, eikai sen nyt huomaa teini siskoksii, ollaan ihQui ja nuorii, pissiksii, hei ihailkaa meitä nipo hikarit, meitä naurattaa."

Huima tuotos! Varsinkin tuo kertosäe iskee ja koko biisin sanoitukset onnistuneet 110%:sti.

Ja joidenkin mielestähän tässä on kaikki paska samassa paketissa: pissikset, kesähitti ja Oulu.
 
Viimeksi muokattu:

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Conanin vieraana on usein varsin onnettomia artisteja, mutta välillä sieltä aina bongaa jotain mielenkiintoista. Lähiaikoina kaksi on päätynyt ahkeraan rotaatioon CD-soittimessani, Brandi Carlile ja Silversun Pickups.

Brandi Carlile on Washingtonin osavaltiossa sijaitsevasta Ravensdale nimisestä tuppukylästä kotoisin oleva voimakasääninen neitokainen, jonka musiikkia on haukuttu niin country rockiksi kuin folk rockikisikin, mutta vierastan molempia termejä, kun ensin mainitusta tulee mieleen stetsonpäinen punaniska, joka laulaa nukettavansa kaikki rättipäät ja jälkimmäisestä LSD:tä vetävä kommarihippi, joka ratkaisee maailman ongelmat jakamalla kukkasia kaikille.

No, mutta joka tapauksessa olen tykästynyt kovasti hänen materiaaliinsa: Columbialle levytettyihin albumeihin Brandi Carlile (2005) ja The Story (2007) sekä niitä edentäneisiin omakustanteisiin, joita tosin näyttää olevan mahdoton saada laillisessa muodossa, edes digitaalisesti.

Silversun Pickupsin juuri Euroopassa ja jo lähes vuosi sitten Jenkeissä ilmestynyt esikospitkäsoitto Carnavas paranee joka kuuntelukerralla. Aluksi tämän tyyppistä musiikkia sisältävän levyn pituudeksi lähes tunti tuntui liian pitkältä, mutta mitä enemmän kuuntelee, sitä vaikeampi olisi pudottaa mitään pois. 2005 ilmestynyt EP Pikul on keskinkertaisempi, mutta tutustumisen arvoinen sekin. Tosin mielestäni 7 biisiä ja 35 minuuttia on enemminkin albumi kuin EP.
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Moving Pictures ja sitä edeltänyt Permanent Waves olivat eräänlaisia siirtymälevyjä kakkoskaudesta kolmoskauteen, joten niillä on paljon elementtejä sekä proge-Rushista että 80-luvun Rushista. Progevaiheen kirkkaimpana helmenä pidetään varsin yleisesti Hemispheres-albumia, mutta myös konseptilevy 2112:lle ja eeppiselle A Farewell to Kingsille löytyy puolestapuhujansa. 80-luvun tuotannosta kannattaa ehdottomasti tsekata ainakin Signals ja Grace Under Pressure.

Ansiokas kattaus Rushiin HN:ltä, mutta itse painottaisin etenkin 2112:ta bändin tuotannossa. Aivan loistava ja tiukka progelevy. Yhdessä Moving Picturesin kanssa jakavat Rushin parhaan levyn tittelin (ellei 2112 jopa parempi), sen jälkeen tulevat mm. Permanent Waves, Signals ja Hemispheres. Nuo kannattaa kyllä kaikki poistaa jostain kaupasta, jos Moving Picturesista diggaa, sen verran halvalla saa esim. CDonista (8,95 e / kpl).

Itsellä tällä hetkellä kuuntelussa juuri ostettu Presto (vuodelta 1989), joka sekin on ihan ok, tosin hieman liian keskitien rockia jo monin paikoin.
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Strapping Young Lad - City

Strapping Young Lad - Alien


Voi loiri mitä mättöä, aivan uskomatonta jytinää! Kelepaa, tähän kaveriksi vielä muutama tölkillinen Kilkennyä, niin mikäs tässä iltaa vietellessä! :)
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Eilen tuli hommattua nostalgiaa oikein urakalla. Vietin lähes puolet lapsuudestani soittaen puhki Hurriganesin neljää ensimmäistä levyä. Noista kolme löytyi eilen Anttilasta sopuhintaan ja jumalauta, nehän toimivat kuin Buickin vessa. Rock'n'Roll All Night Long, Crazy Days ja Hot Wheels, uskomattoman tiukkaa settiä. En edes tajunnut, kuinka kovia nuo ovat. Muistelin vain, että seassa oli muutama hyvä raita Remu-englannilla laulettuna. Paskan marjat, klassikkoja täynnä ja bändi on hienossa vireessä. Varsinkin debyytin live-osuus potkii persuksia näin jälkikäteen. Roadrunner pitää vielä metsästää.
 

viza

Jäsen
Koko Rushin tuotanto on sern verran rautaista kamaa että kannattaa se kokonaan kuunnella, vaikkakin Power Windowsin jälkeen omaan musiikkimakuuni on taso laskenut Rushilla järkyttävästi.

Itsellä ensimmäistä kertaa elämässäni kuuntelussa Steve Vai:n soolotuotanto. Arvoin kaupasta randomilla Fire Garden-albumin, ja perkele että on hyvää musiikkia! Tässä mitään laulua tarvita.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Kent: Du och jag döden.

'ttu näitä ennakkoluuloja. Kyllähän minä tiesin, että Hagnesta Hillin ja Isolan jälkeen on tullut hyviäkin kappaleita melkein suomalaisilta, mutta pari pahaa hutia on aiheuttanut sen, ettei näitä uusia levyjä ole uskaltanut kuunnella.

IDIOOTTI!!

I-DI-OOT-TI!!!

Siis kertakaikkinen ÄLYKÄÄPIÖIMBESILLIDEBIILISNOBIISTUALTAANKUSIJAMARTTYYRINIPO!

Tyhmäily, etten sanoisi penailu, on tarkoittanut sitä, etten ollut tutustunut esimerkiksi piisiin Mannen i den vita hatten (16 år senare), joka ehkäpähkä on paras Kentin piisi koskaan.

SCUMBAG!
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Autopsy: Mental Funeral
Malevolent Creation: The Ten Commandments

Autopsyn lätty on Deathmetal klassikoita. Suolenpätkiä ja pelottavaa korinaa. Mättöä perkele!

MC tykittää niin perkeleesti, menojalka vispaa ja levyn ilmestymisvuodesta kummasti lyhentynyt tukka alkaa pyöriä vaistomaisesti..

Kohtaa vanhaa Entombedia (Left Hand..) ja Death Angelin eka lätty kehiin..
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Bruce Dickinson-Trumpets of Jericho

Kunnon jyräystä. Muutenkin Chemical Wedding-levy on totaaliparhautta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös