Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 897 620
  • 21 705

Sampe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins/Turun PalloSeura/Kiekko-Vantaa
Näin vappuaamuna kello 3 on sopiva hetki kuunnella joululauluja. Klassinen kauteni on nimittäin edennyt edesmenneen tenori Jussi Björlingin tuotosten pariin!

Niille, joille klassista kautta ei ole vielä tullut sanottakoon, että Björling oli lempinimestään huolimatta ruotsalainen ja 1900-luvun suurimpia oopperalaulajia. Ilmiomäinen tekniikka, sielukkuus ja voima kaikki samassa paketissa.

Mutta siis, tässä Oi Jouluyö ruotsalaisversiona: http://www.youtube.com/watch?v=oo75jFLjKaw

Ja tässä tämmöisen tavallisen pullaisenkin melodiatajuun vetoava aaria Nessun Dorma: http://www.youtube.com/watch?v=bUbA5y1hnFg

Henkilökohtainen mielipiteeni on, että parempaa laulajaa en ole koskaan kuullut.
 

Morrison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins
Minä tuen Viron hallitusta pronssipatsaitten siirrossa ja kuuntelen Metsatölliä.
Lahinguväljal näeme, Raisk!
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Moto kirjoitti:
Manic Street Preachersin uusi singlepaketti (2 CD:tä ja 7") Your Love Alone Is Not Enough.

A-puoli, jolla Nina Persson vierailee, sopisi tyyliltään melkein paremmin Cardigansin levylle. Harmiton ja ihan kiva pop-biisi. Loppupuolella myös Nicky Wire laulaa pari riviä, joten biisin vokalistien määrä nousee peräti kolmeen.

B-puolet, joita löytyy näiltä kiekoilta yhteensä 5 kappaletta, sen sijaan palauttavat Lifebloodin singlejen aikana kärsinyttä hyvän b-puolibändin mainetta. Etenkin Love Letter To The Future ja Welcome To The Dead Zone ovat erinomaisia vetoja. Ja Fearless Punk Balladissa keski-ikäistyvät entiset nuoret kapinalliset heittäytyvät nostalgisiksi.

Vähän vaikea sanoa, mitä odottaa uudelta levyltä. Tämä ja aiempi sinkkubiisi Underdogs ei ole suurempia riemunkiljahduksia aiheuttanut, mutta toisaalta B-puolet lupaavat paljon. On Manics kuitenkin kiistatta bändi, jonka huippuvuodet on auttamatta takana.

Nyt soi Lifeblood ja vuoroaan odottaa pitkästä aikaa The Holy Bible.

Lievällä katkeruudella luin tämän viestin kun omat eivät vielä postissa ole luukkuun kolahtaneet.

Uusi levy ei ainakaan minua pettänyt, sen tuossa kehtasin piratisoida kun ennakkona tuli tilattua. Paljon löytyy viittauksia aiempiin levyihin niin musiikillisesti kuin sanoituksellisesti. Niin ja tuo Your Love Alone on kyllä melkolailla erikoinen, mutta samalla onnistunut kappale Manicsille.
 

mazapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
mtuq kirjoitti:
Bon Scott on jumala.
Täytyy kompata. Loistava ja yksi pitkäaikaisimmista suosikkilaulajistani. R.I.P.

Itellä parhaillaan soi Dropkick Murphysin loistava The Warrior's Code- albumi. Monta menevää biisiä levyllä. Suosittelen lämpimästi hankkimaan mikäli pitää bändistä edes vähän.

Kumpa vain löytäisivät taas tiensä Suomeen =)
 

M10

Jäsen
Tulenkantajat - Hyvää päivää Rouva Presidentti

En muistanutkaan, kuinka hyvä levy tämä oli. Sopii tähän liettualaisen bissen litkimiseen varsin mainiosti!

Toiset seuras saarnaa, niin nämä jätkät lähti veke

Saat tästä herneen nennää ota se ota se, niin sitä pittää
 

konna_kuittaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
The Ark - The Worrying kind

Ruotsi voittaa tämän vuoden euroviisut, vain törkeämmän luokan sopupeli voi viedä voiton. Tältä perstuntumalta "etthundret" Ruotsin euroviisu-voitolle. Eikä tässä vielä kaikki, Ruotsi voittaa jääkiekon MM-kisat 2007. No ei vaineskaan, silti "etthundret" Ruotsille huomiseen peliin Suomea vastaan. Ja kun "etthundret"-buumi on päällä, niin pistetään vielä "etthundret" sille, että Alpo Suhosen korvanappi pysyy huomenna korvassa(Suhosen korva-aukon halkaisija on pikkaisen liioiteltuna 3cm, kun taas korvanapin 1cm, joten mitkään mahdolliset lait eivät mahdollista napin pysymistä korvassa eli ainut toivo vedon osumisen kannalta on, että Yleltä löytyy ilmastointiteippiä, mikä on jo sula mahdottomuus, koska rahnat on vissii loppu, kun ei ole edes varaa tilata juuri Alpo "ape" Suhosen korvalle sopivaa erikois-korvanappia,*** ei perskale meinasi ihan unohtua eli tilanteenhan korjaa joka toimittajan taskusta löytyvä jeesusteippirulla***). Rahathan tässä menee!

Ketjun valinta osui näköjään puoliksi oikein :D

Edit ***---***
 
Viimeksi muokattu:

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
obi-wan kirjoitti:
Uusi levy ei ainakaan minua pettänyt, sen tuossa kehtasin piratisoida kun ennakkona tuli tilattua. Paljon löytyy viittauksia aiempiin levyihin niin musiikillisesti kuin sanoituksellisesti. Niin ja tuo Your Love Alone on kyllä melkolailla erikoinen, mutta samalla onnistunut kappale Manicsille.

Itse tilasin levystä japanilaisen version, kun sillä on kolme bonusbiisiä. Voivat toki olla noita aiemmin mainittuja b-puoliakin, mutta kun Lifebloodin japaninbonuksia ei lopulta muualla julkaistu, en ottanut tämänkään kohdalla turhia riskejä. Japanissa levy ilmestyy pari viikkoa myöhemmin, joten voi olla vielä kuukaudenpäivät odottelua edessä. Myönnetäköön siis häpeillen, että itsekin sorruin rikoksen poluille ja imuttelin Send Away The Tigersin ennakkokuunteluun.

Ihan hyvä ja tiivis kokonaisuus, vaikkei sillä uusia Motorcycle Emptinessejä, La Tristesse Dureroja tai A Design For Lifeja olekaan. Nimikappale ja Autumnsong, huolimatta turhan paljon Sweet Child O Minea muistuttavasta riffistä, ovat toistaiseksi suurimmat suosikit. Levyn lyhyehkö kesto takaa sen, ettei varsinaisia täytebiisejä ole eksynyt mukaan.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Fiilistelen eilistä keikkaa kuuntelemalla Sister Flo'ta.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Paradise Lost: Embers Fire

Jumankeuta. Olin jo vallan unohtanut, kuinka perkeleellisen hyvä biisi tämä(kin) on, ja helvetin hyvältä albumilta.


Ranger
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Don Huonojen eka levy. Pieniä sieviä sieniä biisi on klassikko! Tääkin lätty varmaan yli vuoden lojunut hyllyssä kuuntelematta, mut nyt luukutetaan. Väliin Ratsian tuotantoa..
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Grave Digger:Tunes of war
HolyHell:Apocalypse (single)

HolyHellin singlellä mukana laulamassa Eric Adams(Manowar) kappaletta "Phantom of the opera".

Grave Diggerin muuten kalpeahkon uran paras levy ja ennenkaikkea raita 11 timanttista kuunneltavaa. Holyhell parempaa Nightwishiä.
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Kamelot ja Leaves Eyes. Tässä valmistaudutaan illan keikkaan.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
DragonForcen koko tuotanto. Mikäs tätä kuunnellessa. Kitarat vinkuu ja tuplabasarit pauhaa.
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Rytmihäiriön koko tuotanto. Vituttaa niin suunnattomasti taas monikin asia, koskien omaa elämääni ja sitä, kuinka saisin sen takaisin uomiinsa.

No, josko se tästä.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
MuDvAyNen L.D.50. Joskus muutama vuosi sitten innostuin tästä levystä kovastikin mutta nyt uudelleenkuuntelussa ei säväytä paljonkaan. Death Blooms on kyllä ihan hyvin iskevä biisi.

No, aina voi laittaa soittimeen Black Label Societyn Kings of Damnation-kokoelman. Se on todella tykkiä kamaa.
 

NemI

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Poisonblack - Lust Stained Despair

Vasta nyt tuli tuo levy ostettua ja nyt sitten luonnollisesti tehosoitossa. Kyllähän se Laihialan ääni komia on ei siitä mihinkään pääse.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Solsticen uudelleenjulkaisuja pyörittelen, nyt soi New Dark Age.
 

Pietrangelo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers, SS Lazio, Bulls
Body Count - Violent Demise: The Last Days
 
Viimeksi muokattu:

ipanmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canadiens
Primus - They Can't All Be Zingers

- Kyseessähän on Primuksen viime vuoden puolella ilmestynyt kokoelmalevy. Täytyy todeta että timantikovaa settiä ei siitä mihinkään pääse. Tämä Les Claypoolin johtama poppoo jakaa mielipiteet aika vahvasti ristiin. Ei tätä ihan tolkuttomasti jaksa kuunnella mutta sopivina annoksina ja oikeassa mielentilassa toimii loistavasti.

HellYeah - HellYeah

- Kovasti etukäteen hehkutettua, mutta ei tämä oikein iske. Paikoitellen kuulostaa aika väkisin väännetyltä ja puuduttavalta. Nimikkobiisi toimii ihan hyvin mutta muuten levy on kyllä melko tasapaksua kuunneltavaa. Kyseessähän on Vinnie Paulista ja Mudvaynen ja Nothingfacen kavereista kasattu ryhmä. Tämä oli pettymys, joten täytyy jäädä odottamaan Mudvaynen tulevaa levyä, vaikkakin heidänkin tuotokset ovat olleet vahvasti laskusuunnassa loistavan debyyttilevyn L.D.50:n jälkeen.
 

Pietrangelo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers, SS Lazio, Bulls
HN kirjoitti:
Dream Theater - Systematic Chaos

Amerikan serkun levy? =D

Damien Marley - Welcome to Jamrock

Isänsä poika. Tekee vaan parempaa musaa. imo
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös