Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 908 983
  • 21 770

M10

Jäsen
Faith No More - The Real Thing

Pattonin Maikki vetää vielä tässä sillä mahtavalla kasarinasaalilla äänellään. Loistava levy tämäkin.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Apoptygma Berzerkiltä ilmestyi vastikään uusi levy ja sitä tässä postista odotellessa intouduin taas kuuntelemaan vanhaa Apoptygmaa. 7 on aivan huikea levy. Tällä hetkellä soi Mourn EP.
 

komisario

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ray Bourque, Man Utd
Yhtye nimeltään Kasabian ja levyn nimi Empire. Erittäin hyvä hankinta ollut. Eipä ole vähään aikaan tullut ostettua aitoa levyä ihan kaupasta.
 

pelikielto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Riisuin pois Metallisankarin viitan hetkeksi ja kävin ostamassa joululahjaksi itselleni Devin Townsendin "Infinityn", Saran "He kutsuivat luokseen" ja Raised Fistin the Sound of Republicin ja varsin tyytyväinen olen kaikkiin.

Saraa kohtaan oli suurimmat ennakkoluulot mutta kyllähän tuo bändi sittenkin osaa musiikkia tehdä. Levy on mahtava Jorma on ihQ!!!
 

Baikonur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Loirin Ivalon ohella kuuntelussa Lapkon Scandal, josta ei heikkoa lenkkiä löydy. Että osaa olla vapauttavaa meininkiä. Taustalla päätään nostelee vuorotellen Rush ja Placebo, mutta kyllä sitä omaakin juttua löytyy. Tähän täytyy tutustua joskus livenä, kun ei ole vielä samaan aikaan samaan paikkaan Lapkon kanssa osunut.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Baikonur kirjoitti:
Tähän täytyy tutustua joskus livenä, kun ei ole vielä samaan aikaan samaan paikkaan Lapkon kanssa osunut.

On sitten niin tuuripeliä millaisen keikan pääsee katsomaan.Useita keikkoja yhtyeeltä nähnyt ja jos vain suostuvat pitämään korkkia edes vähän kiinni ennen keikkaa niin homma toimii todella hyvin.Se toinen vaihtoehto pistääkin sitten jo vituttamaan että lipun on ostanut.
 

kingstonwall

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näillä levyillä se irtoaa se joulun syvin sanoma:

Leevi And The Leavings: Varasteleva Joulupukki
Viikate: Vuoden synkin juhla

"Ja kurkkuun jäänyt mantelikin viimein irtoaa, vaik parempi kun pysytellyt ois vaan paikallaan"
 

Barry

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
tant gredulin kirjoitti:
Jay-Z 'Kingdom Come' ja siinä erityisesti John Legendin kanssa yhteistyössä tehty 'Do U Wanna Ride'. Ei mikään tajunnanräjäyttäjä kokonaisuudessaan, mutta hienoa biittiä ja upeita soundivalleja.

Kyseinen raita uppoaa täälläkin päässä. Kanyen tuotokset tosin tuntuvat kolahtavan lähes poikkeuksetta. Levy on kuitenkin kokonaisuutena itselleni aikamoinen pettymys. Ei todellakaan parasta Jaskaa.

Jay-Z:stä päästäänkin toiseen New Yorkin suureen mieheen, Nasir Jonesiin. Kyseessä siis iki-ihana Nas, jonka uusi lätty Hip-Hop Is Dead on vihdoin saatavilla myös Suomessa. Levyllä siis jo edellä mainitun Jay-Z:n ja Nasin varsin historiallinen yhteinen raita, Black Republican. Levyä vain hetken kuunnelleena on vähän kaksijakoiset fiilikset. Muutama erittäin kova raita, kuten Still Dreaming ja Let There Be Light, mutta sitten joukossa taas aikamoista kuraa kuten Who Killed It. Mutta joo, kokonaisuudessaan ihan asiallinen levy. Kannattaa tarkistaa.

Niin joo. Jos haluaa hieman valoa harmaaseen arkeen, niin tällaisen ruotsalaisen kaverin, kuin Tingsekin levy nimeltä World Of It's Own tuo, ainakin hetkellisesti, hymyn allekirjoittaneen naamalle. Fresh.
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Don Johnson Big Band - Support de Microphones
Don Johnson Big Band - Breaking Daylight
Don Johnson Big Band - Don Johnson Big Band

Kova bändi, ja isot propsit ihan jo siitä, että aidosti ovat ihan helvetin innoissaan hommastaan, minkä jokainen nämä livenä nähnyt varmasti tietää. Oli hieno joulukeikka tänäkin vuonna Tavastialla.
 

Jet Pilot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Lamb Of God - Sacrament

Pettymys. Kaveri hehkutti ko. lättyä, ja päätin sen sitten hankkia. Taitavaa soittoahan levy sisältää ja siellä täällä on ihan messevää riffittelyä, mutta jotenkin tästä ei saa otetta viidenkään kuuntelun jälkeen. Lisäksi solistin "laulu" on juuri sellaista mukarankkaa korinaa, mitä itse vierastan. Tosin hyvä puoli tuossa örinässä on se, että sanoituksista ei saa paljonkaan selvää. Ovat meinaan kansivihkon mukaan melko lapsellista uhoa.

Echo & The Bunnymen - What Are You Going To Do With Your Life?

Hyvä levy. Omistan bändiltä vain yliarvostetun Ocean Rain -albumin, ja lieviä ennakkoluuloja oli tämän levyn suhteen. Mutta vallan komeaa keski-ikäisten setien herkistelyähän tämä sisältää.

Leevi & The Leavings - Musiikkiluokka

Huippua. Ei nyt ihan mitään Häntä koipien välissä -albumin tasoista klassikkokamaa, mutta timanttia silti. Oli se Gösta melkoinen runsaudensarvi.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
John Lennon - Happy Xmas (war is over)
Band Aid - Do they know it´s Christmas time
Wham - Last Christmas
Juice - Jouluvirsi, sekä tietysti Kuusessa ollaan -levy kokonaisuudessaan.

Näillä mennään taas muutama päivä.
 

Zuppana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Jokerit
Vteich kirjoitti:
Don Johnson Big Band - Support de Microphones
Don Johnson Big Band - Breaking Daylight
Don Johnson Big Band - Don Johnson Big Band

Kova bändi, ja isot propsit ihan jo siitä, että aidosti ovat ihan helvetin innoissaan hommastaan, minkä jokainen nämä livenä nähnyt varmasti tietää. Oli hieno joulukeikka tänäkin vuonna Tavastialla.

Itse olen joutunut ottamaan ylistämissanoja takaisin kyseisestä pumpusta. Ärsyttää, kun Ihmisvieteri bändin keskellä mainostaa heidän tuotantoaan joka helvetin keikalla. "käykää ostamassa meidän uusi kiekko". Tekeehän tuota lähes jokainen bändi, mutta jotenkin tässä tapauksessa on ärsyttävyyden raja ylitetty reilusti. Sen takia jätin tämän vuoden Tavastian joulukeikan väliin.
Olen nähnyt ehkä 15 kertaa kyseinen bändin, jokaiselle keikalla Tommy on tuputtanut levyä, ostakaa! Se vituttaa! DJBB:n levyt on ollut pannassa viime heinäkuusta lähtien!
Meni ehkä hiukan ohi ketjun... vittuako sillä nyt on väliä, kohta joulun viettoon!
 

MadMike

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HML Huskies, Fremantle Dockers, Western Force
PMMP-Leskiäidin tyttäret

Edellinen levy oli parempi mutta kyllähän tääkin ihan jees matskua on. Menikö mun heviuskottavuus nyt? Ei.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Kotiteollisuus - Iankaikkinen

Hyvältä kuulostaa. Ehkä paras levy? Omasta mielestä ainakin.
 

J.Petke

Jäsen
Kuuntelussa on jo Dk-palstalla Kimmo66:sen tutuksi tekemä Pandora.com netti"radio". Voi luoda omia asemia suosikkiartistien perusteella ja muokata sitten kanavaa enemmän omanlaisekseen. Ensimmäisenä kanava soittaa yhden kappaleen artistilta malliksi ja sen jälkeen etsii samantyylisiä orkestereita ja kappaleita. Kannattaa kokeilla.

Tällä hetkellä kuuntelussa Korn-asema.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Take That - Patience
Huikeeta. Tästä tulee seuraava trendijuttu. Tai siis tyttöjen musiikki mutta poikien on trendikästä kuunnella sitä. Ensiksi Robbie Williams, sit PMMP ja seuraavaksi Take That.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tommy kirjoitti:
Take That - Patience
Guns N' Roses on tainnut tehdä tästä coverin.

Niin, itse kuuntelen tällä hetkellä Twisted Sisterin biisiä Wake Up(the sleeping giants). Yksi hyvä levy tällä bändillä ja muilla levyillä jokaisella 2-3 hyvää rallia ja loput fillereitä. Muutama vuosi sitten tykkäsin bändistä enemmän, mutta kai sitten olen jotenkin kasvanut yli.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Judas Priest: Live In London soi täällä, koiraa kuorsaa taustoja..

Horsepowerin (kuka muistaa) vanhat c-nauhat piti kaivella myös esiin, kun luin bändin aktivoituvan ensi vuonna. Kokoelmalevyä pukkaa myös ja voisi jopa hommata, sillä ei tuo huonolta kuullosta ollenkaan. Big Fat Mama!
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Salarakkaat (!). Miettikääpä sitä!
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Arnold kirjoitti:
Salarakkaat (!). Miettikääpä sitä!

Sie oot humalassa? Judas Priest ja Turbo Lover täällä soipi.
 

Rocco

Jäsen
tutzba kirjoitti:
Yello - The Race.

Kiitos eräälle radiokanavalle että löysin tämän mahtavan biisin. Siis sanoinkuvaamattoman upea!

Allekirjoittaneella on Yellon vissiin viisi ensimmäistä levyä + yksi 5000 kappaletta tehdyistä single-paketeista. Aivan mahtava bändi, varsinkin levy "80-85 - New mix in one go" on ehdoton klassikko.

Yellolta kannattaa hankkia biisit "Oh Yeah!", "Blazing Saddles", "Vicious games" ja "Daily Disco" ainakin. Helmiä...
 

Rocco

Jäsen
Löysin vanhoja Deep Purplen biisejä ja menin melkein heti nirvanaan (siis siihen olotilaan, en saman nimisen bändin osastolle) kun kuulin jo unohdetun "Knocking at your back door" biisin intron...

Jos joku joukkue kaipaa sellaista maagista ja hetkistä musiikkia sisääntulomusiikiksi, niin tässä on sellainen biisi. Ensimmäiset 33 sekuntia biisistä saa melkein kaikki karvat pystyyn. Tässä olisi 1990-luvulla syntyneille pippelinpyörittäjille oppimista...

Deep Purple - Knocking at your back door
Deep Purple - Perfect Strangers
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Sufjan Stevens - Songs For Christmas

Mikäli ei perusta joululauluista ja singer-songwriter tyyppinen musa toimii, on tämä levy kuuntelemisen arvoinen. Itse Sufjanin tuotantoa kuunnellut jo tovin, varsinkin Seven Swans levy yksi parhaista koskaan.
Joululevyllä yhteensä 5 cd:tä "joulumusiikkia", samalla kosketuksella mitä Stevensin tuotannosta voi muutenkin kuulla, melodista, omansalaista musiikkia.

Vuoden joululevy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös