Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 907 543
  • 21 752

Hockey 24/7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Fights and Fighters
Jouluna lahjoin itseäni useilla levyillä joista nyt kuuntelussa on:
Cult Of Luna : Salvation

Aivan loistavaa musikkia, kaunista ja samalla raskasta. Kaikki jotka pitävät metallista katsastakaa tämä yhtye.
 

DrAvalanche

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaihteen vuoksi on meikäläisen koneessa pyörinyt viime aikoina vähänlaisesti heviä.

Juuri nyt kuuntelussa Edu Kettunen: Eräänä yönä...

Muitakin Kettusen 80-luvun levytyksiä on ollut hiljattain kuuntelussa. Kuinka mikään bändi voi svengata noin hyvin?
 

Tep

Jäsen
Tänään (siis eilen) kuuntelussa oli vain Kornia, pidin ns. Korn-maratonin ja kuuntelin kaikki levyt läpi, eikä muuta olekaan ehtinyt kuunnella. Olipahan kokemus tämäkin. :> Ja on se vaan hyvä, Korn siis.
 

JanJ

Jäsen
sain 5 levyä Impaled Nazarenea ja niitä nyt kahlaan läpi. Muutama helmi on jo löytynyt.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Paul Di'anno-Beast in the east

Maiden-biisien lisäksi myös äijän soolomatsku on ihan asiallista. Tämä toimii aina.
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Faithless - No Roots.

Reilun vuoden olen myöhässä, mutta kylläpä Rollo, Maxi Jazz ja Sister Bliss väsäsivät toissa vuonna kovan ja samalla selkeästi parhaan levynsä.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Metallica-Whiskey in the jar. Voin kuvitella olevani pelaamassa jääkiekkoa ja menen jäälle alkulämmittelyyn. Huoh, se vasta olisi jotakin!
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Sentenced: The cold white light. Ihan vittuillessani laitoin levyn repeatille ja se soi niin kauan kuin roikun työmaalla. Excuse me while I...
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Pukin-perkele toi Lullabies to paralyzen. Eihän tossa samanlaista hittimateriaalia ole kuin siinä yhessä toisessa Qotsa-levyssä. Jota en ole kuullut. Mutta tasasen tappavaa jammailua. Periaatteessa tällanen perusrock ei kiinnosta sitten hevon ..ttuakaan, mutta täähän ei olekaan ihan sitä. Vähän mystistäkin maalailua ja soundeja, aika pitkäkin levy. Alun jälkeen homma lähtee hitaasti liitelemään. DVD:llä videokin on aika...mystinen. Muuten se studio-vetely sen nevöhööd-kitaristin kanssa ei oikein sytytä, varsinkaan tuon Kotsa-DVD:n jälkeen. Mutta faneillehan nuo on aina tarkotettu.
 

Cosmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JB & KG
Voimasoitossa nyt Sleepy Sleepers - Metsäratio. Uskomatonta, miten biisit vievät hetkessä 20 vuotta taaksepäin elämässä. Tuli snadina kuunneltua melkoisesti, vaikka en tajunnut jutuista juuri mitään. No mutta onneksi jokaisella kuuntelukerralla sentään oppii jotain uutta.

Jotenkin musta tuntuu, että olen näille häiskille velkaa melkoisesti.
 

Cube

Jäsen
Kuuntelussa taas muutaman kuukauden tauon jälkeen Mastodonin mestariteos Leviathan. Veikkailen, että tämä bändi tulee seuraavan levynsä kohdalla tekemään "Jatkoaika-läpimurtonsa", vähän Opethin ja System of a Downin tyyliin (joiden kanssa Mastodonilla ei musiikillisesti kuitenkaan ole oikeastaan mitään tekemistä). Olisin odottanut, että bändi olisi innostanut täällä jo Leviathanin julkaisun jälkeen, koska se oli hyvin esillä Suomen musiikkimediassa ja kävi täällä soittamassakin pari kertaa, mutta Jatkoajassa tunnutaan aina syttyvän bändeihin 1-2 levyä "myöhässä" - sitten kun se pahimmat särmät on jo siloteltu kaupalliseen korvaan sopivammaksi ja "kompromissiton" ei enää ole adjektiivi, jota bändin kuvaamiseen voi käyttää. No joo, vitsi vitsi tietysti...
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Iron Maiden-Rock in Rio

Hakkaa kyllä kaikki Maidenin tähänastiset livetaltionnit. Myös uuden Death on the roadin. Tunnelma tässä on vaan niin stanan kova.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Tony Christie- Is this the way to Amarillo! Tuli kuultua tuolla etelän reissulla sen verran tiuhaan, jotta jääty koukkuun. Joka vitun ilta ja yö noin kolme-neljä kertaa naapurin karaokebaarissa. Alkoi ilta aina parvekkeella istuen ja ryypäten, totta kai Amarilloa kuunnellen!
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Primal Scream: Exterminator.

Pitkästä aikaa. Eivätpä ole muutamat menneet vuodet kalvaneet levyn monentasoista julmuutta. "Kill All Hippies" toimii edelleen kuin tauti.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Sleeppareiden KUKAMITÄHÄH.Eeroltahan siellä taisi palaa munat aivan tykkänään..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös