Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 896 824
  • 21 696
Suosikkijoukkue
Änärin suomalaiset
Cristina Scabbia on mun ystävä myspacessa.
Cristina on ihana ihminen. Ääni on niin kaunis että sukat alkaa pyörimään jaloissa ja ulkoisesti vaikuttaa semmoiselta mukavalta julmuri-emännyydeltä joka laittaisi pelkillä korkkarien näpäkillä kopautuksilla kaikki tuhmurit ruotuun.




2:58 kohta on osoitus naisen huikeista laulutaidoista. Hieno bändi. "The best thing from Italy since pizza" niin kuin joku osuvasti jonkin videon kommenttikentässä joskus asian toimittikin.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tukholmalainen Dina Ögon on ainakin nykymittakaavassa julkaissut varsin nopeaan tahtiin (lokakuu 2021- helmikuu 2024) kolme erinomaista albumia ja noussut aika vaivihkaa Suomessakin sen verran suureen suosioon, että on tehnyt noin vuoden sisään neljä erillistä keikkamatkaa tänne. Viimeisin eilen Korjaamolla ja taisi olla ainakin lähelle loppuunmyytyä. Bändinä nuori, mutta kaikki jäsenet ovat jo omalla tahollaan ehtineet moneen.

Vaikea lokeroida. En tiedä, tunneko olevani palmun alla, Allsång på Skansenilla vai NK:n hississä. Ehkä kaikissa yhtäaikaa.









 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ääniwallissa toukokuun puolessa välissä. Sonic Rites-festivaali.
Minullahan onkin sinne jo liputkin. Joskus syksyllä ostin, enkä millään muista mitä bändejä siellä edes on.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Vaikka ja mitä. Mulla piletti perjantaille.

Niin tietty Discharge, Godflesh, Mantar, Dopelord, Kollaps, EHG ja sitten ne muutkin varmaan omalla tavallaan jänniä. Viime vuonna katsoin melkein kaikki bändit, välillä piti pitää taukoa kun iski nälkä tai piti mennä pläräilemään Svartin ja muiden myytävinä olevia levykäisiä.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Muutaman kerran vuodessa tulee avattua Radio Helsinki. Nyt ohjelmavuorossa Bad Neighbours ja vieraana Paleface.

Puhutaan englantia ja soitetaan hoppia, ainakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös