Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 893 555
  • 21 672

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Sophie Lloydin pari kuukautta vanha levy Imposter Syndrome kuuntelussa. On kyllä todella tiukkaa musiikkia, jos pitää hyvin klassisesta kitaravetoisesta rock-musiikista. Ja levyllä vierailevat laulajat sopivat kuin nenä päähän. Tuli hieman yllättäen vastaan kun YouTuben algoritmi laittoi levyn nimikkokappaleen automaattitoistolla ja tästä innostuneena laitoin sitten koko levyn kuunteluun. Todistettavasti tuo algoritmi löytää siis joskus jotain oikeasti kuunneltavaakin.

Laitetaan linkki omaan suosikkikappaleeseeni kyseiseltä levyltä, jossa featina Black Stone Cherryn laulaja Chris Robertson.




 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings




Chainsword tulossa Suomeen uuden albuminsa kun sai julkaistua. Tuolla bandcampissa ei näköjään ole kuin ne kolme sinkkua julkaistuna, mutta osaavat henkilöt löytänevät sen myös Spotifyn tms. puolelta. Enää ei olla ihan Bolt Thrower cover bändinä liikkeellä, mutta kyllä tämäkin uppoaa erittäin hyvin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös