Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 894 883
  • 21 691

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämä vähän samanlainen (siis minulle) kuin Carolan Rakkauden jälkeen. Toimii alkuperäinen, mutta toimii myös Ezkimon hiphop tai raskaampi Ville Tuomi.
Carolan ”Rakkauden jälkeen” on yksi suosikeistani. Sattumalta sama laulu Belaboriksen esittämänä on minulle myös tärkeä versio. Nuoren tytön sieluun iski aikoinaan kummasti.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aurin Pearl Diving aiheutti reilu pari vuotta sitten ilmestyessään reaktion, että pitää laittaa heti uudelleen soimaan, kun biisi päättyy ja nyt kun otin uudelleen kuunteluun, tuntuu oikeastaan samalta, vaikka nyt tässä kuuntelenkin koko kakkosalbumia.




Tuo biisi kuultiin rummuttelun osalta livenä lauantaisella Kai Hahdon Alone-keikalla ja olikohan ensimmäinen kerta, kun joku Aurin levyllä soittanut esitti Auria edes jossain muodossa? En tiedä onko Johanna Kurkela koskenut Auriin soolokeikoillaan. Tuomas aikoinaan lupaili, että bändi esiintyisi joskus livenäkin, niin olisiko Nightwishin tauon myötä vihdoin sen aika?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös