Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 893 527
  • 21 672

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen


Kiitos tästä. Arvon juuri, jaksaisinko lähteä Helsinkiin tai Tampereelle Aknestikin keikalle. Turussakin nuo käväisee, mutta muuta menoa juuri tuona viikonloppuna (stn). Kaivoin Areenasta tällaisen pätkän, joka tuo jonkun mystisen palan tunteen kurkkuun. Louhimo toimii kyllä niin moneen suuntaan laulajana.

Lisänä pakko todeta, kuten yritin todeta Levyraati-ketjussakin, Pääskysaari toimii juontajana suuntaan jos toiseen.

 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Unkarilaista "shamaanipunkkia" bändiltä, jonka juuret johtaa kauas 70-luvulle.




Vágtázó Halottkémek (unkariksi)

Joskus 90-luvulla, kun pienlehtiä, tai zinejä lueskelin ja Hilun Ilmestyskirjaa Mafialta kuuntelin, niin tämä bändi taisi silloin täälläkin soida niin aalloilla kuin livenä, ja mieleen nimenä jäädä. Eng.kielisen Wiki-artikkelin mukaan Unkarin jo silloin paska sortokoneisto teki bändin ulkomaankeikkailun hankalaksi, mutta kun "Laukkaavat kuolemansyyntutkijat" irti pääsivät, olivat keikat ekstaattisia. Leo Bugariloves postasi jonkun vanhan flaban Faceen ja siinä komeili tämä nimi ensimmäisenä. Pitihän se sitten spottarisoittimeen laittaa, kun jotain kelloa kilkutti pääkopassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös