Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 893 983
  • 21 677

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ihan niin paljon en faniutunut, että olisin suorilta käsin kuunnellut Raakileita-podin jaksoa Lemonator / Lasse Kurki.

Mutta jännästi ekan levyn Yellow biisit herätti muistoja. Radiomafiasta vähintään. Luultavammin 1997 tienoilla levyä luukutettiin aika paljon.

Playing with Dinosaur, You Could be a Monster, Zoo, Superb kuulostivat vuosien jälkeen ihan tutuilta. You Stole my Heart.

Vaikuttajina Wikin mukaan R.E.M., Pink Floyd, Elliott Smith, mutta kyllä tällä levyllä sitä on kuulevinaan myös Blur ja Oasis-osaston melodioita. Alice in Chainsestä en oo ihan varma. Tai Musesta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Moto

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK




Green Dayn musiikista en juurikaan välitä, mutta tämä biisi kolahti minuun vuosia sitten ja onhan tämä edelleenkin pirun kova kappale. Joo, tiedostan kyseessä olevan Lennonin kuuluisaksi tekemä biisi, mutta koska kuuntelen mieluummin Green Dayta kuin Lennonia, valitsin ensin mainitun.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus




Pariin minuuttiin voi saada puristettua hyvinkin koskettavan biisin, jos sen taidon taitaa. Tässä yksi hyvä esimerkki. Klassikko jo syntyessään.

Tässä vielä alkuperäinen reilua vuosikymmentä aikaisemmin. Toki Jacksonin versio on hieman "helpommin kuunneltava".


Myös Arto Sotavallan suomenkielinen tulkinta on hieno.

 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös