Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 894 684
  • 21 688

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
En pääse yli miten kova levy tämä on. Murskaava.



The Body on tosiaan tehnyt muutamia todella kovia levyjä. Yhteistyölevyt Full of Hellin kanssa kannattaa kuunnella läpi, samoin No One Deserves Happines, I Have Fought Against It, But Can't Any Longer ja 2021 julkaistu I've Seen All I Need to See. Ei tosiaan ole heikoille tämä musiikki.

Parhaimpia ja ahdistavimpia levyjä tälle vuosituhannelle. Mestariteos. @Ollakseni



Kertaalleen tuli pyöräytettyä läpi ja olihan siinä tunnelmaa kävellä pimeässä syysillassa kotiin kun tuo pauhaa kuulokkeissa.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
10 viimeiseksi kuunneltua vinyyliä hyllyn reunalta.

Bruce Springsteen - Tunnel of Love
Dire Straits - Love Over Gold
Dire Straits - Making Movies
Joni Mitchell - Hejira
Miles Davis - In a Silent Way
Peter Gabriel - S/T (Melt)
Roxy Music - Avalon
Steely Dan - Countdown to Ecstasy
Steely Dan - Katy Lied
Talking Heads - Remain in Light

Uusin hiljattain äänentoistojärjestelmäni, joten tiedostaen tai tiedostamatta levylautaselle on selkeästi päätynyt hyvältä soundaavaa laadukkaasti tuotettua musaa.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Biisi tuli jostain päähän soimaan. Ehkä kun ostin kesällä kirpparilta eurolla 1987 hittiälppärinsä Introducing the Hardline According to Terence Trent D’Arby. Vaikka levyllä on hittejä muitakin niin tämä se rullaa minusta parhaiten.

TTD:n komeetta muuttui meteoriksi aika nopeaan. Mies oli itsehän sitä mieltä että on parempi kuin Prince potenssiin Michael Jackson mutta ei enää pystynyt toistamaan Hardlinen menestystä. 2000-luvulla nimi vaihtui unessa saaduksi Sananda Maitreayaksi, ettei kukaan vahingossakaan tiedä kenestä kyse.



 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös