Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 895 733
  • 21 694

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings




Kun pari viikkoa sitten mainitsin että High on Firen debyytti on re-masteroitu ja kuulostaa hyvältä, niin nyt Boriksen ensimmäinen Heavy Rocks nimeä kantava albumi on re-masteroitu ja laitettu eri suoratoistopalveluihin. Boris on siis tosiaan julkaissut kolme levyä joiden nimi on Heavy Rocks ja ne kaikki ovat erilaisia ja ideana on tehdä vähän sellaista suoraviivaisempaa rocketirollia.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo




En jaksa enää odottaa! Alle kuukausi, mutta se tuntuu niin pitkältä!

Pienenä mancrushina on silti sanottava, että jos olisin miehiin päin, niin nuori Bernard Butler olisi kyllä ns. kuuminta hottia. Voisi vähän ikääntyneempikin Bernard olla. Tällä vanhalla sanonnalla lunastan kuitenkin varmaan setämiesuskottavuuteni ja heterojunttiuteni.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK




Kuulin tämän kappaleen suomeksi käännetyn version (Kuutamon poika) joskus 1990-luvun puolivälissä Anneli Saariston esittämänä (äiskällä kun oli tuo levy harvalukuisessa levyhyllyssään) ja tykästyin biisiin välittömästi. Vuosikausien ajan juuri tuo suomenkielinen versio oli minulle se tunnetumpi versio, kunnes jokunen vuosi sitten törmäsin tähän alkuperäiseen tulkintaan ja rakastuin siihen välittömästi. Täydellinen biisi, täydellinen tulkinta ja täydellinen tunnelma eikä tuossa Ana Torrojassakaan ole mitään valittamista.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Tänään soi Elämän nälkä. Jotenkin se kuvaa tunteitani...

Elämän nälkä hyökkää jalkopäästä ei voimiaan säästä
Minut pystyyn kiskaisee
Elämän nälkä istuu olkapäällä käskee lähde jo täältä
Mua eteenpäin rohkaisee
Elämän nälkä
Eteenpäin rohkaisee.



 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo




Voi kun tämän joskus livenä kuulisi. Blurin kepeämpää puolta ja sellaisena ihan parasta. Edelleen vahvoja shoegaze-vaikutteita. Ja nuo kellot tai pimpelipompelit, jotka lähtevät juuri ennen kertsiä. Vähän hämyistä, iloista, täyttä taikaa.

Blurin kovimmasta levystä Modern Life Is Rubbishista on nyt kulunut 30 vuotta. Varsinaisesti sen kunniaksi ei kierretty, mutta kierrettiin kuitenkin. Se oli mahtavaa. Silti veikkaan, että ensi vuonna Parklifen 30-vuotisjuhlissa tulee kyllä mittavaa kiertuetta. Ja se toki maistuu. Paikalla ollaan. Tulen vaikka kuolisin tässä välissä.

Tämän biisin muistan kyllä ikuisesti nuoruudesta. Olin päässyt Vekaralta ja mietin, mitä tekisin. Makasin himassa, katsoin kattoon ja soitin tätä. Aina tätä kuunnellessa tuli sellainen tunne, että minähän voin tehdä mitä vain. Upea nostatusbiisi, ja sitä tämä on edelleen.

Blurille toki kiitokset, että esimerkiksi Villa Rosie tuli Flow'ssa. Kiva että soitatte näitä. Sydämeni lämpiää.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo




Onhan tänne viime aikoina aika paljon laitettu Kyyriaa, mutta kyllä siihen on syytäkin. Nämä tuhnuiset Jyrki-videot ja muu ysärin hassuus saavat hihittelemään, mutta musiikki on kantanut helvetin hyvin. Kyyria myi mökin täyteen joka paikassa.

Jatkoille olisi selvä tilaus, mutta muistakaa kaunis ruumis. Sitä on nyt käyty esittelemässä. Kyyria on helvetin hyvä bändi, joka on nyt arvostuksensa huipulla. Tulevaisuudessa siitä tullaan tekemään boksia, videomateriaalia sun muuta ihan innolla, koska juntit vasta vuonna 2023 tajusivat, että Kyyria on hyvä bändi.

Annostelkaa nostalgiaa huolella. Se on ohjeeni. Bändi on vitun hyvä, musiikki kyllä kestää.
 

calvin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maailman myrkyllisin jääkiekkojoukkue
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös